Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe avg 06, 2004 10:56 am

japan power je napisal/-a:vsi bežijo iz williamsa, button pa not rine :)

Dejstvo je, da je on začel karijero pri Williamsu in ima prste vmes tudi kak dogovor.
To so samo moja ugibanja.

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Po avg 16, 2004 9:43 pm

Nekaj fotk z dirke sem dal v galerijo. Lahko si jih ogledate tu ----> http://www.avto-magazin.si/2/?pID=263&sID=1303&ppID=1
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po avg 16, 2004 9:46 pm

Slika
mamo te.... ti si pokvaril mašino za dotok goriva :twisted: :twisted: :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Po avg 16, 2004 10:13 pm

Pssst...
Upam, da tega ne berejo v Maranelu :P
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To avg 17, 2004 9:00 am

Hja, kaj na j rečem za dirko...............razočaran sem :( nimam drugega za napisat.

Aja, Wurz (testni voznik McLarna) naj bi šel k Jaguarju, prav tako kot Coulthard.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To avg 17, 2004 9:21 am

Fantje mislm da je pred f1 še huda nevihta. Pomojem nič še ne kaže da bi Schumiju pa Ferrariju pojanjala moč. Zdej že razvijajo dirkalnik za drugo leto, letošnjega že kar neki cajta ne razvijajo več. Dokler bodo taka ekipa jim drugi nič ne morjo, vsak mislm da točno ve zakaj je tam. Vse majo pošlihtan ni nekih igric ali nepokoršine vsak opravlja svoje selo 110%, vse klapa.

Tuko bi mogl tud pr drugih ekipah. Pa je v ospredju politka in ne duh moštva. Pol pa je tuko k je. Dirkači so not v f1 mislm tud bl zarad prestiža pa dnarja, ne vidm letos kkšnega k bi se posebi trudu da bi konkuriru, vsi se nekak sprjaznejo z drugim ali tretjim mestom. Da mi nau kdo oporekov dej poglejte 10 let nazaj ali več. Ko je bil Shumi prvak z Benettonom pa levo mašino ford, al pa še neki let nazaj Senno in ostalih. Takih fantov manka in poleg Schumija jih jest ne vidm, kar je žalostno.
Sam sem bil Senin navijač pa za Hakinena sem naviju, ampak oprostite zedj pa sam šumiju prvoščim da zmaga, zato ker je on pa njegov tim prpelu ferrari tok visok in tud zdej ko je številka ena ne počiva, ne glede na to a navijam zanga a ne dam kapo dol.

Spolšna politka f1 pa je čist zgrešena in v taki obliki tud nau dolg zdržala. F1 je narejena za široke množice in ne za elito, zakaj so cene pol visko mi ni jasn, aja zato da ma lohk Eclston na Hrvaškem jahto prkirano. Pravila ta kot so boh pomagij, pol pa še Schumi, v taki obliki ne more več to dolgo it. Pa nej se odgovorni ne zatiskajo oči pred temu, ni kriva recesija al ferari ampak oni s svojo politko.

No se opravičujem če sem preveč zatežu, tud jest bi rad vidu da bi mu Schumi še kakšnega konkurenta ampak letos bo zlo težko še kdo na 1 štengci stal.

A ja v playboju sem bral da Gospod Akrapovič opremlja tud Ferrari če jih samo :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Pe avg 20, 2004 5:53 pm

MIKIMOUS

Lepo povedano. zelo zanimivo je gledat šumita ki se iz zmage v zmago veseli kot da je prva. Dokler bo mel tako motivacijo, veselje in dosegal take rezultate ne bo šel iz formule. Če se bo naslednje leto najdu en ki bo pometel z šumitom ali da bo ferrari slabo pripravil dirkalnik (oboje je težko verjetno) se bo šumi do leta 2007 sigurno poslovil iz formule. Če bo pa zmagova ali se vsaj bojeval za prvo mestol bo leta 2007 z veseljem podpisal pogodbo še za 3 leta.

Glede akapoviča se mi zdi da ga še ne opremlja ferrarija samo da ga bo u prihodnosti. Honda se mi zdi da je samo z izpuhom pridobila cca 20KM če ne še več. Hm še 20 konjičkov več za ferrari. :twisted: :twisted: :twisted:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
dr.Zwgbl
Nov uporabnik

Kraj: Spodnja Polskava

Napisal/-a dr.Zwgbl So avg 21, 2004 12:29 am

na naslednjih dirkah sezone bo šumaher zmagal to vam povem :shock:
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 So avg 21, 2004 12:34 am

dr.Zwgbl je napisal/-a:na naslednjih dirkah sezone bo šumaher zmagal to vam povem :shock:

Ja sej to je dost logično že če pogledaš pretekle dirke sezone. :? :?

Samo eno dirko ni zmagal, pa še takrat se je zaletel z Montoyo.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna So avg 21, 2004 12:35 am

Honda se mi zdi da je samo z izpuhom pridobila cca 20KM če ne še več. Hm še 20 konjičkov več za ferrari.

hmmmm, ni vidt da ma 20KM več :twisted:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 So avg 21, 2004 2:49 am

ASenna je napisal/-a:
Honda se mi zdi da je samo z izpuhom pridobila cca 20KM če ne še več. Hm še 20 konjičkov več za ferrari.

Hmmm..20KM pri 800KM sploh ni tolk. Pa ta izpuh naj bi mela honda že celo leto ali pa od sredine sezone ko so predelali motor in tako pridobili 40-50 KM. Od tega naj bi jim polovica prinesel samo izpuh. Samo vse skupaj jim ni nucalo čisto nič.

Uporabniški avatar
dr.Zwgbl
Nov uporabnik

Kraj: Spodnja Polskava

Napisal/-a dr.Zwgbl So avg 21, 2004 1:09 pm

to je pa pičkarija (pardon) da dovolijo spremembe bolidov med sezono
to bi morali bit celo sezono enaki ne spremenjeni pa bi bilo bolj zanimivo
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ So avg 21, 2004 1:15 pm

Ma sej ga spremenijo za vsako dirko posebi...
jst gledam na RAI in tam prow pokaže vse spremembe k jih nrdijo (so bol majhne , skori neopazne ampak so :P )

LP 8)
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ So avg 21, 2004 1:16 pm

andrej777 je napisal/-a:
ASenna je napisal/-a:

Hmmm..20KM pri 800KM sploh ni tolk. Pa ta izpuh naj bi mela honda že celo leto ali pa od sredine sezone ko so predelali motor in tako pridobili 40-50 KM. Od tega naj bi jim polovica prinesel samo izpuh. Samo vse skupaj jim ni nucalo čisto nič.

Sej honda ma akrapovič izpuh ne :?:
LP 8)
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So avg 21, 2004 3:13 pm

dr.Zwgbl je napisal/-a:to je pa pičkarija (pardon) da dovolijo spremembe bolidov med sezono
to bi morali bit celo sezono enaki ne spremenjeni pa bi bilo bolj zanimivo

Pol loh Mclaren kr neha letošnjo sezono.

Uporabniški avatar
dr.Rugelj
Nov uporabnik

Kraj: Črnuče

Napisal/-a dr.Rugelj So avg 21, 2004 4:56 pm

Michael Schumacher je edini pravi dedec. Ostali vozniki so le infantilni priveski, mamini sinčki, ki bolj ali manj sodijo na smetišče zgodovine.
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 So avg 21, 2004 6:13 pm

Doctor206 je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:
ASenna je napisal/-a:

Sej honda ma akrapovič izpuh ne :?:
LP 8)

Kolikor mi je znano JA.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic So avg 21, 2004 6:15 pm

dr.Rugelj je napisal/-a:Michael Schumacher je edini pravi dedec. Ostali vozniki so le infantilni priveski, mamini sinčki, ki bolj ali manj sodijo na smetišče zgodovine.

Ti si pa nek car, ki se znaš tako izražat, da te polovica fioruma ne razume in ki še ni v življenju pogledal dirke formule ena? :roll:

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky So avg 21, 2004 6:18 pm

andrej777 je napisal/-a:
Kolikor mi je znano JA.

To je 100% res ker je blo po TV.
The MAN

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So avg 21, 2004 6:29 pm

metallic je napisal/-a:
dr.Rugelj je napisal/-a:Michael Schumacher je edini pravi dedec. Ostali vozniki so le infantilni priveski, mamini sinčki, ki bolj ali manj sodijo na smetišče zgodovine.

Ti si pa nek car, ki se znaš tako izražat, da te polovica fioruma ne razume in ki še ni v življenju pogledal dirke formule ena? :roll:

Se pridružujem, čeprav je Shumi trenutno no 1 na žalost, za vse bi blo bolje če bi blo kej konkurence, tuko pa zaspim vsako dirko, pa še alešiča ne morem poslušat. On je pa še bolj pameten (beri pojma nima) k Rugelj.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov