japan power je napisal/-a:vsi bežijo iz williamsa, button pa not rine
Dejstvo je, da je on začel karijero pri Williamsu in ima prste vmes tudi kak dogovor.
To so samo moja ugibanja.
ASenna je napisal/-a:Honda se mi zdi da je samo z izpuhom pridobila cca 20KM če ne še več. Hm še 20 konjičkov več za ferrari.
hmmmm, ni vidt da ma 20KM več
andrej777 je napisal/-a:ASenna je napisal/-a:Honda se mi zdi da je samo z izpuhom pridobila cca 20KM če ne še več. Hm še 20 konjičkov več za ferrari.
Hmmm..20KM pri 800KM sploh ni tolk. Pa ta izpuh naj bi mela honda že celo leto ali pa od sredine sezone ko so predelali motor in tako pridobili 40-50 KM. Od tega naj bi jim polovica prinesel samo izpuh. Samo vse skupaj jim ni nucalo čisto nič.
Doctor206 je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:ASenna je napisal/-a:Honda se mi zdi da je samo z izpuhom pridobila cca 20KM če ne še več. Hm še 20 konjičkov več za ferrari.
Hmmm..20KM pri 800KM sploh ni tolk. Pa ta izpuh naj bi mela honda že celo leto ali pa od sredine sezone ko so predelali motor in tako pridobili 40-50 KM. Od tega naj bi jim polovica prinesel samo izpuh. Samo vse skupaj jim ni nucalo čisto nič.
Sej honda ma akrapovič izpuh ne![]()
LP
metallic je napisal/-a:dr.Rugelj je napisal/-a:Michael Schumacher je edini pravi dedec. Ostali vozniki so le infantilni priveski, mamini sinčki, ki bolj ali manj sodijo na smetišče zgodovine.
Ti si pa nek car, ki se znaš tako izražat, da te polovica fioruma ne razume in ki še ni v življenju pogledal dirke formule ena?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov