dr.Rugelj je napisal/-a:Kakšne šale in kape pa šumi dela to je pa že čist mem!V nalivu bi skor prehitel trulija, jutri bo še zlo fajn dirka!
Viper123 je napisal/-a:dr.Rugelj je napisal/-a:Kakšne šale in kape pa šumi dela to je pa že čist mem!V nalivu bi skor prehitel trulija, jutri bo še zlo fajn dirka!
Ma dej k sta sla BARa je 3x bl scal.
Drugač pa če se kdo spomne pred parimi leti dirke za VN Francije, ko je lilo kot iz škafa je Mika delal štale Šumiju na dirki. Tolko o "kralju dežja".
LP
Viper123 je napisal/-a:Drugač pa če se kdo spomne pred parimi leti dirke za VN Francije, ko je lilo kot iz škafa je Mika delal štale Šumiju na dirki. Tolko o "kralju dežja".
Slide je napisal/-a:Mislim da vsi vemo kdo je kralj dežja, torej ne blatite tega naziva ne z Hakinenom, in ne Schumaherjem(ki je odličen voznik...jaz ga pa ne maram)
Kralj dežja je bil edino in le Senna!!!
LP
WILLIAMSCAR je napisal/-a:bravo renault edini ki je konkurenčn ferariju. jutri bo pa dvojna zmaga renaulta! renault vlada
bravo renault edini ki je konkurenčn ferariju. jutri bo pa dvojna zmaga renaulta! renault vlada
kašna konkurenca kej.......renault skor po suhi stez ferrari pa v nalivu pa isti cajt......ne vem ke si ti kle vidu kej konkurenčnga!!!!!
dejan84 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Mislim da vsi vemo kdo je kralj dežja, torej ne blatite tega naziva ne z Hakinenom, in ne Schumaherjem(ki je odličen voznik...jaz ga pa ne maram)
Kralj dežja je bil edino in le Senna!!!
LP
Opaaaaa!!!!!!
VN Belgije,1992
Schumi v Benneton fordu (švoh V8) in Senna v McLaren hondi (V10)
Kaj blo je? Mal dežja, mal sonca... Na koncu veliki zmagovalec dežnih razmer:
Michael Schumacher z enim kršom od benettona
Ne mene zdej tle o F1 učit, k mam več pojma, k pomoje pol ostalga folka na forumu skupi!!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov