Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne avg 29, 2004 2:46 pm

Heh poražen,..ku da bi nevem kaj zgubu,...še zmeri je svetovni! :P
The MAN

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Ne avg 29, 2004 2:49 pm

svarci je napisal/-a:Šumi je poražen... :pij:

Bravo Kimi!

Fantje dons mate eno redkih šans da greste zapit Kimijevo zmago, eni zarad veselja drugi zarad žalosti. :pij: :pivo

Dirke pa nebi komentiral, ker je blo na eni in na drugi strani dosti sreče, dejstvo je da je bil dons Mclaren prvič lestos konkurenčen z malo sreče jih je prehitu.

Me pa zanima kakšna bo naslednja dirka oziroma kakšno bo razmerje Ferari Mclaren.

Uporabniški avatar
knap
Novinec

Napisal/-a knap Ne avg 29, 2004 3:05 pm

končno!!! :-P bravo kimi! :lol:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne avg 29, 2004 3:16 pm

Fantje je ja. Ratalo nam je :pij: :pij: :pij: :pij: :pij:
Edino enkrat letos sem bil enako srečen (ko sem naredu popravca iz mat). Mislim.........bravooooooo to sem čakal.
Seveda čestitke tudi Coulthardu za odličen dosežek, glede na to koliko težav je imel.

Bravoooo!!!

Uporabniški avatar
GUSAR
Nov uporabnik

Kraj: morje

Napisal/-a GUSAR Ne avg 29, 2004 3:20 pm

McLaren je napisal/-a:Seveda čestitke tudi Coulthardu za odličen dosežek, glede na to koliko težav je imel.

vse čestitke za uspešno košenje trave! :hi ste vidli kak trave kup so pometli v boksih :lol:
Slika
Heja bumbarasa

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne avg 29, 2004 3:30 pm

Najprej se ti moram zahvalit, ker si eden redkih, ki vsaj uporabljaš možgane in vsak svoj post tut argumentiraš. Torej hvala ker nisi eden tistih:'' Šumi je najbolši k itak usi tko praujo!!''

S tem, da mora voznik samo vozit se ne strinjam. Voznik mora poznat avto in povedat kdaj je nekaj narobe in kaj je narobe. Brez tega mehaniki ne morejo dobro nastavit avta.

Sauber ima agregat od lanskega Ferrarija in ne avto. Aerodinamiko, podvozje, in razne malenkosti ki štejejo, ima Ferrari svoje in jih ni podaril Sauberju. Seveda je glavni akter še vedno dirkač, ker če bi jaz dobil v roke Ferrarija ali pa Minardija bi bil čas verjetno identičen (5 minut +). Drugače pa moraš vedet, da je Kimi star 25 let, Michael pa več kot 10 let starejši.

SLIDE: Ja spremljam MotoGP pa ti? Če ga, potem ti to bolj švoh gledaš. Poglej kdaj začne pred ovinkom zavirat Rossi in kdaj začnejo ostali? Pa še to mi povej, če je Rossi tak velemojster in oh in sploh, zakaj je imel pri Hondi vedno najboljši motor?? Če je toliko hiter, potem bi lahko tut drugim Hondinim voznikom dali enak motor in bi bil še vedno svetovni prvak??
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Ne avg 29, 2004 3:46 pm

tomaz40 je napisal/-a:Najprej se ti moram zahvalit, ker si eden redkih, ki vsaj uporabljaš možgane in vsak svoj post tut argumentiraš. Torej hvala ker nisi eden tistih:'' Šumi je najbolši k itak usi tko praujo!!''

S tem, da mora voznik samo vozit se ne strinjam. Voznik mora poznat avto in povedat kdaj je nekaj narobe in kaj je narobe. Brez tega mehaniki ne morejo dobro nastavit avta.

Sauber ima agregat od lanskega Ferrarija in ne avto. Aerodinamiko, podvozje, in razne malenkosti ki štejejo, ima Ferrari svoje in jih ni podaril Sauberju. Seveda je glavni akter še vedno dirkač, ker če bi jaz dobil v roke Ferrarija ali pa Minardija bi bil čas verjetno identičen (5 minut +). Drugače pa moraš vedet, da je Kimi star 25 let, Michael pa več kot 10 let starejši.

SLIDE: Ja spremljam MotoGP pa ti? Če ga, potem ti to bolj švoh gledaš. Poglej kdaj začne pred ovinkom zavirat Rossi in kdaj začnejo ostali? Pa še to mi povej, če je Rossi tak velemojster in oh in sploh, zakaj je imel pri Hondi vedno najboljši motor?? Če je toliko hiter, potem bi lahko tut drugim Hondinim voznikom dali enak motor in bi bil še vedno svetovni prvak??

Se strinjam da more dirkač vedet čim več o avtomobilu in vsem kar je pomembno za dirke. Več ve več lahko izkoristi. Nekaj da tu talent, glavno pa mislim da je zavzetost dirkača. Kimi je več kot 10 let mlajši od Šumija. Ampak sta osebnosti popolnoma različne. Ko gledam Kimija se mi ne zdi da je nekako ista kvaliteta ima preveč nihanj v sezoni pa pustimo letošnjo. Danes ni naredil nobene napake in je zasluženo zmagal. Sam pa ne smemo pozabit da ena dirka še ne govori o neki zvezdi in da more Kimi še marsikaj naučiti, predvsem pa more sam pri sebi še kaj razčistiti čas bo vse pokazav.

A ste vedeli da ma šumi v garaži peglco svoj prvi avto, kjer se je učil popravljati.

Drgač bi pa dal dons en velik minus Alešiču k bi se enkrat za spremembo lohk mau manj dru, poleg tega pa iz dirke v dirko izkazuje svoje nepoznavanje na dirkalnike in bolj ustreza za v kakšen dom za ostarele kjer bo starim mamam zgodbce govoru, mene čist nič ne briga kdo je kerga pa kdo je s kom itd. MAssa drug minus tuko se ne iziljuje prednosti, prehiti če si hitrejši ne pa zavijat proti konkurentu (montoji). Alonso se bo spet zgovarju na tehniko pa si je čist sam kriv, Truli pa bi lohk mal bl okrog robnikov vozil pa šparu svojga renaulta. Coultard kva mu je blo treba se tam zaletet, no zdej vsaj vidmo kje ma F1 prtlažnik.

Plus dam Kimiju, tud Šumiju, pa Barikelu. Tu komentar ni pomeben.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Ne avg 29, 2004 4:03 pm

No evo zdej se pa o vsem strinjava :lol: :lol:

Glede Ališiča pa sploh nimam komentarja. Sem gledal na HRT. Mam dost tistga osla.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne avg 29, 2004 4:28 pm

tomaz40 je napisal/-a:SLIDE: Ja spremljam MotoGP pa ti? Če ga, potem ti to bolj švoh gledaš. Poglej kdaj začne pred ovinkom zavirat Rossi in kdaj začnejo ostali? Pa še to mi povej, če je Rossi tak velemojster in oh in sploh, zakaj je imel pri Hondi vedno najboljši motor?? Če je toliko hiter, potem bi lahko tut drugim Hondinim voznikom dali enak motor in bi bil še vedno svetovni prvak??

Ufff, a pri zaviranju, pa voznik nima prav nobene vloge, očitno na motorju še nisi sedel ali pa ga vozil, ker ti lahko s kar nekaj izkušenj povem, da je prav zaviranje ZELO odvisno prav od tistega, ki drži motor za rogove, samo kot primerjavo, profesionalni voznik, ustavi motor v isti razdalji(200-0), kot se ustavi Porsche 911, amaterski, kakršni smo pač normalni smrtniki pa ima zavorno razdaljo daljšo tudi 30 ali pa še kaj več metrov :shock: Te še nisem pripričal, prav, potem mi pa reči, da je mel Rossi že od samega začetka svoje kariere najboljši motor...no upam da tega ne boš rekel, ker bi to bila neresnica. Dejstvo je , da Rossi trenutno ne vozi najboljšega motorja v prvenstvu MOTO GP, vozil ga je lani, letos pa je kljub "kraji" vodilnih mož zanj prikrajšan, že sam pogonski agregat Rossi-ja ne sledi Hondam na ravninah, ostala mehanika oziroma vzemtenje, je pa seveda odvisno tudi od proge, enemu motorju ustreza bolj eno dirkališče, drugemu pa drugo...Tud sam nisem navijač Rossija, čeprav mu vsako zmago privoščim, ravno tako kot nisem navijač šumija, pa mu priznam da je trenutno naj voznik...tako da nimam razloga bit pristranski, ampak letos Valentino ne zmaguje na račun svojega motorja. Fant pač zna, mislim da je to že večkrat dokazal

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne avg 29, 2004 10:08 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:Naj to argumentiram a se še spomnite kuko je šumi s benettonom postal prvak, ali kuko je Senna postal prvak z nekonkurenčnim Mclarnom. Tud Šumi je bil z zlo podrtmu Ferariju vedno blizu in je že prvo sezono mel mislm da 1no zmago to je blo če se prov spomnim leta 96.

Kljub visoki tehnologiji je glavni akter še vedno dirkač in mu tehnika čist nič ne pomaga če ni razpoložen na treniran in če nima osebne probleme rešene. Šumi je v preteklosti proti Hakinenu zgubu v odločilnih trenutkih, ker mentalno še ni bil na taki ravni kot je danes.

Slika

Ej Miki Miška, sori, ampak sam to ti lahk rečem!!!!!
1. Senna je zmer bil v najbolšenm avtu (ko je Senna postal prvak, je bil McLaren v navezi s Hondo in takrat noben ni mel za burek - Senna pa Prost sta osvojila vse naslove prvaka z McLaren Hondo v drugi polovici 80-ih do leta 1992, ko je prvak postal Mansell) - ne rečem da je bil toleman uuuaaauuu, ampak res je s svojim talentom preko lotusa zlezu do mclarna. Ko pa je mclaren ostal brez honde leta 1993, se je pa zjoku (ker ni dobu enakih Zetec-R-ov kot jih je mel benetton takrat) in zato podpisu pr williamsu, kjer je tko zrinu prosta, k se je ucuru pred konkurenco z njegove strani.
2. O Schumijevih zmagah leta 1996 ti je že nekdo odgovoru.
3. Šumi je proti Hakkinenu zgubu sam zato ker je mel za 2 razreda slabši avto k Hugo senior (spomnte se leta 1998, ko sta mclarna čudežno že zmer na štartu pridobila ogromno prednost, pol sta pa z najbolšim avtom sam še odkrižarla do konca). Leta 1999 si je Schumi polomu noge in par mesecev ni vozu, ko pa je pršou nazaj za zadnji 2 dirki, je pa še zmer z lahkoto takrat osvoju skupno 3. mesto!!!!
Pred tem je pa proti Hillu in Vileneuvu zgubu zarad slabšga avta (oz. pr Villeneuvu je res sam naredu napako!!!)

LN :evil:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Po avg 30, 2004 8:16 am

Slide je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:SLIDE: Ja spremljam MotoGP pa ti? Če ga, potem ti to bolj švoh gledaš. Poglej kdaj začne pred ovinkom zavirat Rossi in kdaj začnejo ostali? Pa še to mi povej, če je Rossi tak velemojster in oh in sploh, zakaj je imel pri Hondi vedno najboljši motor?? Če je toliko hiter, potem bi lahko tut drugim Hondinim voznikom dali enak motor in bi bil še vedno svetovni prvak??

Ufff, a pri zaviranju, pa voznik nima prav nobene vloge, očitno na motorju še nisi sedel ali pa ga vozil, ker ti lahko s kar nekaj izkušenj povem, da je prav zaviranje ZELO odvisno prav od tistega, ki drži motor za rogove, samo kot primerjavo, profesionalni voznik, ustavi motor v isti razdalji(200-0), kot se ustavi Porsche 911, amaterski, kakršni smo pač normalni smrtniki pa ima zavorno razdaljo daljšo tudi 30 ali pa še kaj več metrov :shock: Te še nisem pripričal, prav, potem mi pa reči, da je mel Rossi že od samega začetka svoje kariere najboljši motor...no upam da tega ne boš rekel, ker bi to bila neresnica. Dejstvo je , da Rossi trenutno ne vozi najboljšega motorja v prvenstvu MOTO GP, vozil ga je lani, letos pa je kljub "kraji" vodilnih mož zanj prikrajšan, že sam pogonski agregat Rossi-ja ne sledi Hondam na ravninah, ostala mehanika oziroma vzemtenje, je pa seveda odvisno tudi od proge, enemu motorju ustreza bolj eno dirkališče, drugemu pa drugo...Tud sam nisem navijač Rossija, čeprav mu vsako zmago privoščim, ravno tako kot nisem navijač šumija, pa mu priznam da je trenutno naj voznik...tako da nimam razloga bit pristranski, ampak letos Valentino ne zmaguje na račun svojega motorja. Fant pač zna, mislim da je to že večkrat dokazal

LP

No na motorju sem že sedel, konec koncev imam izpit že kar nekaj let in doma več motorjev. Se strinjam, da je zaviranje odvisno od voznika ampak vedet moraš, da so v MotoGP vsi vozniki približno isto dobri. Razlikujejo se po malenkostih in to da začne Rossi zavirat tolk poznej kot recimo Gibernau al pa Biaggi tut prbližno ne more bit odvisno od voznika ampak predvsem od motorja. Sej ne rečem. Če bi se zavorna pot Rossija in Gibernaua razlikovala za recimo meter ali dva OK, je pač drikač mal tvegal pa poznej zabremzal, ampak da se razlikuje za 5, 6 ali pa clo več metrov to mi ne bo pa noben govoru da je odvisno od voznika. Ne na taki ravni profesionalizma kot je MotoGP.

Drugače pa že od začetka nisem maral Rossija in mi enostavno ni bil simpatičen. Ko je pa kolega šel enkrat na dirko in ga po dirki skupaj z recimo 20 ljudmi čakal krepki dve uri za avtogram, Rossi pa je pri drugih vratih zbejžal ven in se jim režal v fris... pa sploh ni blo dvoma za koga ne bom nikoli navijal. Kolk bi ga pa koštal tistih 20x se podpisat?

Upam da mi nihče ne zameri ampak zame je in vedno bo eno navadn italianski seronja.

LP Tomaž

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po avg 30, 2004 9:40 am

dejan84 je napisal/-a:

Slika

Ej Miki Miška, sori, ampak sam to ti lahk rečem!!!!!
1. Senna je zmer bil v najbolšenm avtu (ko je Senna postal prvak, je bil McLaren v navezi s Hondo in takrat noben ni mel za burek - Senna pa Prost sta osvojila vse naslove prvaka z McLaren Hondo v drugi polovici 80-ih do leta 1992, ko je prvak postal Mansell) - ne rečem da je bil toleman uuuaaauuu, ampak res je s svojim talentom preko lotusa zlezu do mclarna. Ko pa je mclaren ostal brez honde leta 1993, se je pa zjoku (ker ni dobu enakih Zetec-R-ov kot jih je mel benetton takrat) in zato podpisu pr williamsu, kjer je tko zrinu prosta, k se je ucuru pred konkurenco z njegove strani.
2. O Schumijevih zmagah leta 1996 ti je že nekdo odgovoru.
3. Šumi je proti Hakkinenu zgubu sam zato ker je mel za 2 razreda slabši avto k Hugo senior (spomnte se leta 1998, ko sta mclarna čudežno že zmer na štartu pridobila ogromno prednost, pol sta pa z najbolšim avtom sam še odkrižarla do konca). Leta 1999 si je Schumi polomu noge in par mesecev ni vozu, ko pa je pršou nazaj za zadnji 2 dirki, je pa še zmer z lahkoto takrat osvoju skupno 3. mesto!!!!
Pred tem je pa proti Hillu in Vileneuvu zgubu zarad slabšga avta (oz. pr Villeneuvu je res sam naredu napako!!!)

LN :evil:

Da še jaz svoej znanje pristavim :P
Leta 1988 bi moštvo McLaren osvojilo vse zmage če se ne bi Senna v Monzi zaletel v Schleserja ( sedanjega dakar voznika). Mislim da to dost dobro pove v kakšni forumi je bil tedaj McLaren. Senna je šel k Williamsu, zaradi tega ker se je vidlo da gre McLarnova foruma počasi dol (in leta 1994 se je to res zgodilo), Williams je pa takrat ratal zmagovito moštvo.
V debato Scumacher (ki ravno poteka) pa se ne bom spuščal ker............... no ker :P

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Po avg 30, 2004 9:47 am

Blah, blah, blah...no enkrat je pa bila zanimiva kreš dirka :twisted: Samo škoda, da ni schumi raikkonena več napadal :?
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po avg 30, 2004 11:05 am

Smo pa prvaki :pivo , žal mi je da včeraj ni šlo Hondi
CARPE IMPREZAM

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po avg 30, 2004 4:45 pm

Hm zgleda sem enga zlo zjezu z svojim komentarji.
Bom istega prašu kuko se je Senna znašu pr Tolemanu če se slučajno še spomne a tuko k Kimi pr Zauberju. Komentar tu ni potreben.

Leta 94 ker avto je bil boljši Williams ali Beneton. Ne bom dalje komentiru.

Kar se Hakinena tiče je nucu res 10 let da je neki skupi spravu. Ampak je blo v letih 98 in 99 kar nekaj dvobojev mede Šumijem in Hakinenom. Hoče reči da ni bil muha enodnevnica, za kar smatram za enkrat na žalost vse ostale dirkače k se mučjo v letošnji sezoni.

Ker je Kimi zmagu zadnjo dirko to še ne pomen da je boga za j***a prjeu, ist ne Truli in ne Alonso k je lani zmagu. Ne rečem da fantje nimajo talenta. Nekateri več drugi manj. Manjka jim predvsem ne izkušenj na stezi pač pa izkušenj kuko sebe pripraviti na dirko v vseh pogledih. Nisi šampijon če slaviš eno dirko pa potem je suša deset dirk mogoče če se te gun tam zgori vsmil še kkšna pika pade.
Jest smatram da je šampijon tisti ki vsako dirko neki pokaže, da ne vegetira med 1 in zadnjim mestom.
Boste rekli da spet Šumija hvalm, ampak statistika govori svoje tudi v letih ko ni bil prvak je bil blizu razen leta 96 ko je šu k ferrariju ne pa 97 ko so mu vse pike vzel. Tud on je mogu skozi šolo kjer se je zbrusil, da ne dela več napak, da se ne vede več nešportno. Čeprav meja med šprtnostjo in nešprtnostjo se ne da zelo natanko določit. Dirkač mora pridet v cilj čimboljši in marsikdaj ni glih športno zato so komisarji da take dirkače kaznujejo. Res pa zmaga izpred dveh let v Zeltvigu ni bla športna.

Če strnem dirkač ma pri 20-tih talent nima pa še pameti ki jo mora zbrusit, pri tem je kdaj nešporten kar mu ne smo zamerit, kaznujejo ga drugi, vendar more vedno VEDNO se borit in zame ni šampijon tisti ki se zadovolji z določenim mestom od 2 naprej, potrebno se je borit.

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Po avg 30, 2004 5:09 pm

tomaz40 je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:

LP

No na motorju sem že sedel, konec koncev imam izpit že kar nekaj let in doma več motorjev. Se strinjam, da je zaviranje odvisno od voznika ampak vedet moraš, da so v MotoGP vsi vozniki približno isto dobri. Razlikujejo se po malenkostih in to da začne Rossi zavirat tolk poznej kot recimo Gibernau al pa Biaggi tut prbližno ne more bit odvisno od voznika ampak predvsem od motorja. Sej ne rečem. Če bi se zavorna pot Rossija in Gibernaua razlikovala za recimo meter ali dva OK, je pač drikač mal tvegal pa poznej zabremzal, ampak da se razlikuje za 5, 6 ali pa clo več metrov to mi ne bo pa noben govoru da je odvisno od voznika. Ne na taki ravni profesionalizma kot je MotoGP.

Drugače pa že od začetka nisem maral Rossija in mi enostavno ni bil simpatičen. Ko je pa kolega šel enkrat na dirko in ga po dirki skupaj z recimo 20 ljudmi čakal krepki dve uri za avtogram, Rossi pa je pri drugih vratih zbejžal ven in se jim režal v fris... pa sploh ni blo dvoma za koga ne bom nikoli navijal. Kolk bi ga pa koštal tistih 20x se podpisat?

Upam da mi nihče ne zameri ampak zame je in vedno bo eno navadn italianski seronja.

LP Tomaž

no še jst :wink:
rossi je majsterkapo dol!!je eden izmed ZELOOO redkih ki mu vspe biti celo dirko skoncentriran v nulo!! tud biagi je dober sam kaj ko mu koncentracija za hip popusti
pa začne mal prepozno bremzat in bye bye!
Gibernau pa je letos zelo dober :bow ampak še zmeraj se rossi bolj približa tisti magični meji a zvoziti ali ne zvoziti ovinek!
neglede a je simpatičen al ne je trenutno in že kake 3 leta najbolši voznik!!fant pač zna!
ravno tako kot Šumi-simpatičen al ne trenutno ma naj materjal ampak je tudi naj voznik vsaj zadnih nekaj sezon !pa naj kdo reče kar hoče
in še yamaha je dobr ampak nikakor ni bolša od honde!! in tudi pri zaviranju vpliva veliko faktorjev ( honda ima višjo končno hitrost -to je že en, glede teže motociklov nevem ampak je važna tudi teža voznika!) + rossi obvlada motor toliko da gre skozi ovinek al pa vsaj v začetek ovinka in še vedno bremza vsaj z zadnjo zato pa gre motor pošrek.
nam več filozofiru ker so itak sami norci :P

Uporabniški avatar
Ziggy
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Ziggy Po avg 30, 2004 5:20 pm

Fantje tele teme so večne pa brezveze se kregat. Dejstvo je da je schumi najboljši. Za njegovo prevlado so krivi talent, hitrost,dirkaško znanje, izkušnje,dirkalnik,strateg moštva,njegova žena,slaščičar pa kdojestvem še. Pa ne mislt-nikol nism in nikol ne bom zanjga naviju. najbrž so dirkači ki so hitrejši, ampak nimajo ta pravga paketa ki more vsebovat vse zgoraj našteto. In res je tud, da je on postavu ferrari na noge in pripeljal ljudi ki so danes temel njihovega uspeha:od Browna do glavnega konstruktorja (Rory Bryne), do Todta... Ima občutek za nastavitve dirkalnika, je hiter a ne zaletav... blablabla. Vse to je znano. Ampak človek zame nima karizme, mi je totalno antipatičen,hladen in preračunljiv, kar nima sicer nobene zveze z dirkanjem, ima pa z navijanjem. Zato je čas da vsi tisti ki ne navijamo za njega pač rečemo: svaka čast, odličen si,magar najboljši vseh časov, zdej se pa spelji ker preprost šport postaja negledljiv zaradi tebe in tvojega serijskega zmagovanja.

P.S: Kar se hakkinena tiče, bil sem njegov navijač in šumaher je sam kot svojega največjega tekmeca navedel prav njega, prav tako je bil njun odnos vedno na zelo športni ravni, zato mi ne po njemu srat. Tud takrtat (ne vem mislm da sezona 2000, al 2001), ko sta bla njuna dirkalnika približno enakovredna sta se borila za naslov do zadnje dirke in tud šumijevi navijači morte priznat, da je bla tista sezona in šumijev naslov še tok več vreden ravno zarad tega.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Po avg 30, 2004 5:42 pm

Ziggy je napisal/-a:Fantje tele teme so večne pa brezveze se kregat. Dejstvo je da je schumi najboljši. Za njegovo prevlado so krivi talent, hitrost,dirkaško znanje, izkušnje,dirkalnik,strateg moštva,njegova žena,slaščičar pa kdojestvem še. Pa ne mislt-nikol nism in nikol ne bom zanjga naviju. najbrž so dirkači ki so hitrejši, ampak nimajo ta pravga paketa ki more vsebovat vse zgoraj našteto. In res je tud, da je on postavu ferrari na noge in pripeljal ljudi ki so danes temel njihovega uspeha:od Browna do glavnega konstruktorja (Rory Bryne), do Todta... Ima občutek za nastavitve dirkalnika, je hiter a ne zaletav... blablabla. Vse to je znano. Ampak človek zame nima karizme, mi je totalno antipatičen,hladen in preračunljiv, kar nima sicer nobene zveze z dirkanjem, ima pa z navijanjem. Zato je čas da vsi tisti ki ne navijamo za njega pač rečemo: svaka čast, odličen si,magar najboljši vseh časov, zdej se pa spelji ker preprost šport postaja negledljiv zaradi tebe in tvojega serijskega zmagovanja.

P.S: Kar se hakkinena tiče, bil sem njegov navijač in šumaher je sam kot svojega največjega tekmeca navedel prav njega, prav tako je bil njun odnos vedno na zelo športni ravni, zato mi ne po njemu srat. Tud takrtat (ne vem mislm da sezona 2000, al 2001), ko sta bla njuna dirkalnika približno enakovredna sta se borila za naslov do zadnje dirke in tud šumijevi navijači morte priznat, da je bla tista sezona in šumijev naslov še tok več vreden ravno zarad tega.

lepo povedano.....bravo !!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po avg 30, 2004 5:51 pm

Se strinjam tut jst...

Pa še ena fora... Tko gledamo s fotrom formulo, pa izjavi: "pišuka, Montoyo bi blo treba likvidirat"... Pol 3 sekunde za tem se začne Alešič drt, pa fotr spet: "Pa tega kretena tut". :P Jst sm se do solz nasmejou.

Kr pa se tiče Montoye - zame je to največja budala, ki sploh ne sodi v F1, ampk kvečm v kkšn Destruction Derby.

Aja pa še Kimi, lahko bi mal več usta odpirou, ko govori. Sm tako zaspan ratou ke sm ga poslušou.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po avg 30, 2004 6:23 pm

Omelo je napisal/-a:Se strinjam tut jst...

Pa še ena fora... Tko gledamo s fotrom formulo, pa izjavi: "pišuka, Montoyo bi blo treba likvidirat"... Pol 3 sekunde za tem se začne Alešič drt, pa fotr spet: "Pa tega kretena tut". :P Jst sm se do solz nasmejou.

Kr pa se tiče Montoye - zame je to največja budala, ki sploh ne sodi v F1, ampk kvečm v kkšn Destruction Derby.

Aja pa še Kimi, lahko bi mal več usta odpirou, ko govori. Sm tako zaspan ratou ke sm ga poslušou.

Prvi odstavek 100% kr se alešiča tiče
Montoya bi pa lohk kej več pokazu, me spominja na Vilneva (beri kao što piše)
Kimija pa ni treba poslušat, k je on tud full nesrečen k mora govort.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost