golf_c je napisal/-a:uglavnem....spet je nekdo nekomu pokazu šolo dirkanja....komentarji sploh niso potrebni....nekdo je meu zmago že v žepu (alonso al pa button)
...ampak neeee....ampak sej bo....če ne letos pa drug let.....navijamo za vse....škoda za kimija...en velik minus za ališiča pa za spremembo pohvale jerančiču ....pa en velk plus komentatorjem na HTV in pa vse čestitke celotni ekipi ferrari !!
LP !!
golf_c je napisal/-a:ja...če ne bi biu ferrari ..bi blo zdele že ene 2 al pa 3 strani več napisane....tok je pa ekipa ferrari zaprla "gobce" vsem po vrsti....in dokazala da se da do zmage prpelat tut če je začetek dirke totalno pokvarjen
tomaz40 je napisal/-a:No čeprav sem privrženec Renaulta vsaka čast Ferrariju in obema voznikoma, predvsem Barichellu, ''kralj dežja'' je naredil usodno napako ampak kaj čmo. Se zgodi tudi najboljšim.
Če pa po pravici povem, se mi ne zdi fer, da so Schumacherja varnostniki lani porinl nazaj na stezo, letos pa Alonsa niso hotel. Tko da k*** gleda pravila če se ne ve kdo lahko kdaj komu kolk pomaga.
Zm3-D3n je napisal/-a:woolff je napisal/-a:Točno. Sem mislil, da bom popenil, ko mu niso hoteli pomagati pa še avto mu ni crknilNe navijam za reno ampak to pa je bilo svinjsko nesramno. Šumiju bi takoj pomagali.
Jst se tut s tem strinjam....sam pac italjani so italjani! CIGANI!
golf_c je napisal/-a:Zm3-D3n je napisal/-a:woolff je napisal/-a:Točno. Sem mislil, da bom popenil, ko mu niso hoteli pomagati pa še avto mu ni crknilNe navijam za reno ampak to pa je bilo svinjsko nesramno. Šumiju bi takoj pomagali.
Jst se tut s tem strinjam....sam pac italjani so italjani! CIGANI!
prvo kot prvo: to je stvar varnostnikov al ga bojo porinl al ne...nima šumaher kle čist nobene veze
drugo : če bi blo to v španiji bi ga kr hitr porinl nazaj na stezo
tretje: če mene vprašate si more alonso še hudičev dobr ugled-kar se tiče dirkanja-popravt da si bo zaslužu "porivanje"
četrto: ti ta zmeden se pa lohk vzdržiš takih izjav....ja?
andrej777 je napisal/-a:ja jz sem bil na morju čez vikend pa sem začetek zamudil. Sem vsaj prišparal nekaj živcev . Po prvih postankih ko je postalo zanimivo sem pa gledal in se samo smejal. Fantje.... 30 sekund je zaostajal šumi pol so šli uni v bokse ko je še 20 sekund zaostajal... pa je šel 5 krogov pozneje v bokse in pršu takoj za ritjo na stezo. Ka je mogu takrat nort.
Un poba v renojčku se je usral ko je še na deleč vidu šumita v špeglu.... butn je šel pa takoj dol iz svojga pruga mesta. Šumi ga je zahec pihnu ko ga je šele dobr dohitu, baričelo je pa tut v cca 10 krogih privozil vso prednost za postanek v boksu. Sicar bi bil jz bol vesel če bi šumi zmagal samo tut to bo dobr.
MIKIMOUS je napisal/-a:
Sej je blo tko kot si napisu sam se bojim da bo spet kreg.
Drgač se pa sam moja teza potrjuje, zarad katere sva se z MClarnom skregala, no šumiju sam, ostali pa delat mamicu jim, za tok dnarja so not pol pa k šumi za nimi pride pol pa sam
.
F1 ni zarad Šumija nezanimiva ampak na žalost zarad vstalih, pomislte da včeri bi ostala na začetku na prvih dveh mestih, bi lohk šla v Mcdrive pa še k maš, hudo.
McLaren je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:
Sej je blo tko kot si napisu sam se bojim da bo spet kreg.
Drgač se pa sam moja teza potrjuje, zarad katere sva se z MClarnom skregala, no šumiju sam, ostali pa delat mamicu jim, za tok dnarja so not pol pa k šumi za nimi pride pol pa sam
.
F1 ni zarad Šumija nezanimiva ampak na žalost zarad vstalih, pomislte da včeri bi ostala na začetku na prvih dveh mestih, bi lohk šla v Mcdrive pa še k maš, hudo.
1. Nisva se skregala: Mela sva samo drugačna mnenja![]()
2. Glede dirke: Jah kaj, razočaran sem. Coulthard je vsaj nekaj točk prinesel in to že nekaj pomen. Upam da bo na naslednji dirki boljše.
MIKIMOUS je napisal/-a:Za prihodnjo leto naj bi bil Mclaren trenutno edini ob bok Ferrariju... Nekoliko se pogreza renault, mislm pa da Alonso ni tak kapsl za kokr ga majo nekateri.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov