Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Po avg 30, 2004 6:30 pm

Hehe, tko je razlagou tm kako je happy. pišuka govoru pa zgledou je pa tako, ku da mi je celo familjo Bush posilu.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Po sep 13, 2004 8:33 am

uglavnem....spet je nekdo nekomu pokazu šolo dirkanja....komentarji sploh niso potrebni....nekdo je meu zmago že v žepu (alonso al pa button)
...ampak neeee....ampak sej bo....če ne letos pa drug let.....navijamo za vse....škoda za kimija...en velik minus za ališiča pa za spremembo pohvale jerančiču ....pa en velk plus komentatorjem na HTV in pa vse čestitke celotni ekipi ferrari !!

LP !!
SlikaSlika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po sep 13, 2004 12:25 pm

golf_c je napisal/-a:uglavnem....spet je nekdo nekomu pokazu šolo dirkanja....komentarji sploh niso potrebni....nekdo je meu zmago že v žepu (alonso al pa button)
...ampak neeee....ampak sej bo....če ne letos pa drug let.....navijamo za vse....škoda za kimija...en velik minus za ališiča pa za spremembo pohvale jerančiču ....pa en velk plus komentatorjem na HTV in pa vse čestitke celotni ekipi ferrari !!

LP !!

Prov čaku sem kdo bo prvi napisu kej. JA če ne bi bil Ferari bi blo klele mal več odgovorov.

Kakorkoli že, še enkrat se je pokazala premoč, Alonso ni to kr se ma naredu sam napako, Button pa Sato nardila maximum, Kimi bo spet joku kva je narobe z avto, to pot je mu smolo škoda. Ej a kdo ve kje je Montoya, tega bi pa jest sam še ustrelu, matr mu zarad takih k je on pol jest spim zravn.
Se strinjam ------ Alešiču, sploh na treningu sem crknu od smeha k je reku no zdej pa Kolumbijski kolegi (novinarji) so bl glasni ko je bil Montoja na stez. A si predstavlate če bi bil kkšen Slovenc tam. Gospod Alešič če tole bereš mal manj se der, če ne gre vzem persen bo pomagal, a ja pa gospoda Jerančiča ni treba glih po pol dirke napovedat, lohk mal prej.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Po sep 13, 2004 12:39 pm

ja...če ne bi biu ferrari ..bi blo zdele že ene 2 al pa 3 strani več napisane....tok je pa ekipa ferrari zaprla "gobce" vsem po vrsti....in dokazala da se da do zmage prpelat tut če je začetek dirke totalno pokvarjen
SlikaSlika

Rippy
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Rippy Po sep 13, 2004 12:47 pm

golf_c je napisal/-a:ja...če ne bi biu ferrari ..bi blo zdele že ene 2 al pa 3 strani več napisane....tok je pa ekipa ferrari zaprla "gobce" vsem po vrsti....in dokazala da se da do zmage prpelat tut če je začetek dirke totalno pokvarjen

se strinjam...res so nadmočni 8)
They Sey In Heven Bass Comes First, Cool Heven Is A Bass On Earth. Magnat & PhaseLinear All the way.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po sep 13, 2004 1:05 pm

No čeprav sem privrženec Renaulta vsaka čast Ferrariju in obema voznikoma, predvsem Barichellu, ''kralj dežja'' je naredil usodno napako ampak kaj čmo. Se zgodi tudi najboljšim.

Če pa po pravici povem, se mi ne zdi fer, da so Schumacherja varnostniki lani porinl nazaj na stezo, letos pa Alonsa niso hotel. Tko da k*** gleda pravila če se ne ve kdo lahko kdaj komu kolk pomaga.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Po sep 13, 2004 1:09 pm

Točno. Sem mislil, da bom popenil, ko mu niso hoteli pomagati pa še avto mu ni crknil :x Ne navijam za reno ampak to pa je bilo svinjsko nesramno. Šumiju bi takoj pomagali.
Če se bojiš brzine prelepi števec!

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po sep 13, 2004 1:10 pm

tomaz40 je napisal/-a:No čeprav sem privrženec Renaulta vsaka čast Ferrariju in obema voznikoma, predvsem Barichellu, ''kralj dežja'' je naredil usodno napako ampak kaj čmo. Se zgodi tudi najboljšim.

Če pa po pravici povem, se mi ne zdi fer, da so Schumacherja varnostniki lani porinl nazaj na stezo, letos pa Alonsa niso hotel. Tko da k*** gleda pravila če se ne ve kdo lahko kdaj komu kolk pomaga.

Kar se tiče pravil bi mogle bit za vse enak. Drgač pa je blo na konc zmenen da bo Barikelo zmagu. No ampak za Alonsa je to dobra šola, bo drugič bl merku kuko pele. Vsi veliki dirkači so v rosnih letih delali napake, tud Šumi ni bil nobena izjema.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Po sep 13, 2004 1:18 pm

Ma k***, alonso je sam zajebu in tut če bi mu pomagal varnostniki, bi vseno prišel nazaj na stezo kot 6,7...
Ni mi jasn, zakva trulli še dirka... :? Samo voz se po stezi odkar je podpisal s toyoto... Če nebi ta d**** tko bedn vozu, tut bar nebi prehitel renaulta... :x :/:o:/ :-:o

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Po sep 13, 2004 1:40 pm

woolff je napisal/-a:Točno. Sem mislil, da bom popenil, ko mu niso hoteli pomagati pa še avto mu ni crknil :x Ne navijam za reno ampak to pa je bilo svinjsko nesramno. Šumiju bi takoj pomagali.

Jst se tut s tem strinjam....sam pac italjani so italjani! CIGANI!

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Po sep 13, 2004 2:03 pm

Zm3-D3n je napisal/-a:
woolff je napisal/-a:Točno. Sem mislil, da bom popenil, ko mu niso hoteli pomagati pa še avto mu ni crknil :x Ne navijam za reno ampak to pa je bilo svinjsko nesramno. Šumiju bi takoj pomagali.

prvo kot prvo: to je stvar varnostnikov al ga bojo porinl al ne...nima šumaher kle čist nobene veze
drugo : če bi blo to v španiji bi ga kr hitr porinl nazaj na stezo
tretje: če mene vprašate si more alonso še hudičev dobr ugled-kar se tiče dirkanja-popravt da si bo zaslužu "porivanje"
četrto: ti ta zmeden se pa lohk vzdržiš takih izjav....ja?
SlikaSlika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po sep 13, 2004 2:07 pm

golf_c je napisal/-a:
Zm3-D3n je napisal/-a:

prvo kot prvo: to je stvar varnostnikov al ga bojo porinl al ne...nima šumaher kle čist nobene veze
drugo : če bi blo to v španiji bi ga kr hitr porinl nazaj na stezo
tretje: če mene vprašate si more alonso še hudičev dobr ugled-kar se tiče dirkanja-popravt da si bo zaslužu "porivanje"
četrto: ti ta zmeden se pa lohk vzdržiš takih izjav....ja?

Kle je več al manj res, sicer ga pa ne smejo porivat.
Sam prosim ne se spet skregat , pol bo pa spet zaklenena tema.

Drgač pa tud Šumija 12 let nazaj ga nebi noben porinu not Senno pa bi, tko da vsak k je dobr bo dobil svojih 5 min.

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Po sep 13, 2004 2:43 pm

Kakor je Lauda rekel na koncu (na RTL, Danner pa tud), Alonso pač ni Šumaher.V Španiji bi ga 100% porinl na stezo, pa nebi blo nič narobe. Tu je bla pa dirka v Italiji, je pa blo tko, kakor smo vidl.

Tudi po tem se najboljši (Miha) ločijo od najboljših (ostalih).Tak je življenje, j..t ga.

LP

Nasty

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Napisal/-a Yagi-san Po sep 13, 2004 6:16 pm

S F je samo potrdila, da so vodilni.Sem bil na dirki in lahko rečem, da se prav sliši kdaj Ferarri prihaja in odrvi mimo.Vse čestitke jim :bow :bow :bow :bow :bow

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po sep 13, 2004 6:21 pm

ja jz sem bil na morju čez vikend pa sem začetek zamudil. Sem vsaj prišparal nekaj živcev . Po prvih postankih ko je postalo zanimivo sem pa gledal in se samo smejal. Fantje.... 30 sekund je zaostajal šumi pol so šli uni v bokse ko je še 20 sekund zaostajal... pa je šel 5 krogov pozneje v bokse in pršu takoj za ritjo na stezo. Ka je mogu takrat nort.

Un poba v renojčku se je usral ko je še na deleč vidu šumita v špeglu.... butn je šel pa takoj dol iz svojga pruga mesta. Šumi ga je zahec pihnu ko ga je šele dobr dohitu, baričelo je pa tut v cca 10 krogih privozil vso prednost za postanek v boksu. Sicar bi bil jz bol vesel če bi šumi zmagal samo tut to bo dobr.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po sep 13, 2004 6:32 pm

andrej777 je napisal/-a:ja jz sem bil na morju čez vikend pa sem začetek zamudil. Sem vsaj prišparal nekaj živcev . Po prvih postankih ko je postalo zanimivo sem pa gledal in se samo smejal. Fantje.... 30 sekund je zaostajal šumi pol so šli uni v bokse ko je še 20 sekund zaostajal... pa je šel 5 krogov pozneje v bokse in pršu takoj za ritjo na stezo. Ka je mogu takrat nort.

Un poba v renojčku se je usral ko je še na deleč vidu šumita v špeglu.... butn je šel pa takoj dol iz svojga pruga mesta. Šumi ga je zahec pihnu ko ga je šele dobr dohitu, baričelo je pa tut v cca 10 krogih privozil vso prednost za postanek v boksu. Sicar bi bil jz bol vesel če bi šumi zmagal samo tut to bo dobr.

Sej je blo tko kot si napisu sam se bojim da bo spet kreg.
Drgač se pa sam moja teza potrjuje, zarad katere sva se z MClarnom skregala, no šumiju sam :bow , ostali pa delat mamicu jim, za tok dnarja so not pol pa k šumi za nimi pride pol pa sam :shock: .

F1 ni zarad Šumija nezanimiva ampak na žalost zarad vstalih, pomislte da včeri bi ostala na začetku na prvih dveh mestih, bi lohk šla v Mcdrive pa še k maš, hudo.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po sep 13, 2004 6:36 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:

Drgač se pa sam moja teza potrjuje, zarad katere sva se z MClarnom skregala, no šumiju sam :bow , ostali pa delat mamicu jim, za tok dnarja so not pol pa k šumi za nimi pride pol pa sam :shock: .

F1 ni zarad Šumija nezanimiva ampak na žalost zarad vstalih, pomislte da včeri bi ostala na začetku na prvih dveh mestih, bi lohk šla v Mcdrive pa še k maš, hudo.

1. Nisva se skregala: Mela sva samo drugačna mnenja :wink:

2. Glede dirke: Jah kaj, razočaran sem. Coulthard je vsaj nekaj točk prinesel in to že nekaj pomen. Upam da bo na naslednji dirki boljše.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po sep 13, 2004 6:45 pm

McLaren je napisal/-a:
MIKIMOUS je napisal/-a:

1. Nisva se skregala: Mela sva samo drugačna mnenja :wink:

2. Glede dirke: Jah kaj, razočaran sem. Coulthard je vsaj nekaj točk prinesel in to že nekaj pomen. Upam da bo na naslednji dirki boljše.

Ok bilo je prepričevanja čist preveč, tole dirko Kimi ni mogu svoje pokazat, mormo pa tud priznat da hitre dirke ležijo Ferariju, mogoče bo na Kitajskem drugače, saj je na malo bolj zavitih dirkališčih Mclaren trenutno najmočnejši.

Za prihodnjo leto naj bi bil Mclaren trenutno edini ob bok Ferrariju, ne smemo pozabt da ferari že 1 mesec razvija nov dirkalnik, in ga bo do prve dirke temeljito stestiru.

Nekoliko se pogreza renault, mislm pa da Alonso ni tak kapsl za kokr ga majo nekateri.

Dam pa plus Webru k je vsaj mal nakazu boj z Šumijem.

Uporabniški avatar
tom2
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a tom2 Po sep 13, 2004 9:36 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:Za prihodnjo leto naj bi bil Mclaren trenutno edini ob bok Ferrariju... Nekoliko se pogreza renault, mislm pa da Alonso ni tak kapsl za kokr ga majo nekateri.

Od kdaj si pa ti tak strateg za F1, oz. za Mclaren postal...Misliš, če je enkrat po dolgem času zmagal, da bo naslednje leto pa kar prvak? :har :noro
tom2

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Po sep 13, 2004 9:51 pm

govori se, da bo renault predčasno odjebu trullija!!!!!!!!!! :con :bow :pij: TO MI DELI!!!!!!!!!
K njim naj bi se predčasno preselil ali Fisichella, ali celo villeneuve. :o
No, važn, da trulli gre! 8)
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov