Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Ne jan 30, 2005 9:19 am

AIRbrush je napisal/-a: Gre pa tam kr naravnost in pol dolgi desni v 90 levo,.... ahhhhh... upam da nam rata. Men se že zdaj kr sanja.

yes, yes 8)
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Napisal/-a skyliner Ne jan 30, 2005 9:26 am

SCH-MM je napisal/-a:Ker dolgi desni to misliš?

takoj za to kombinacijo pod smučiščem je en dolg desni ovinek okoli hribčka, potem pa pri dveh hišah levi - in točno tukaj je ena udarna jama ob robu ceste - en tak detajl k ga je treba zrihtat 8)
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Ne jan 30, 2005 9:44 am

skyliner je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:Ker dolgi desni to misliš?

takoj za to kombinacijo pod smučiščem je en dolg desni ovinek okoli hribčka, potem pa pri dveh hišah levi - in točno tukaj je ena udarna jama ob robu ceste - en tak detajl k ga je treba zrihtat 8)

Aha, to je un ovinek pri Osolniku? Sedaj vem, za katerega gre, ampak ko prideš iz te kombinacije ven je prvo levi ovinek potem je pa ta ta dolg.

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Napisal/-a skyliner Ne jan 30, 2005 10:09 am

res je... še enkrat sem zamižal... in šel po cesti :P

v tem levem ovinku rabš res veliko PS da ga zvozš v drugi...
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
ziga24
Novinec

Kraj: Robanov kot - Ljubljana

Napisal/-a ziga24 Ne jan 30, 2005 10:34 am

Ta ovinek je res "svinski"! Prvo je tam udarna jama, kot drugo pa se so tam tudi že flikali cesto in je novejši asfalt(svetle flike) dosti polj spolzek.
Če se pelješ navzgor še gre. Bolj nevarno je če se pripelješ navzdol.... pri večjih hitrostih te zaradi udarne jame avtomatsko prestavi na sosednji pas in če bi takrat slučajno kdo pripeljal..... :shock:

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Ne jan 30, 2005 1:05 pm

Evo, še situacija o kateri teče debata iz zraka:

Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne jan 30, 2005 1:12 pm

SCH-MM je napisal/-a:Evo, še situacija o kateri teče debata iz zraka:

Slika

No o tem govorimo ja. Maš mogoče posnetek cele proge? Pri logarju štart in pol na črnivc cilj!

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Napisal/-a skyliner Ne jan 30, 2005 1:22 pm

jst sem mislu na tisto jamo kjer na zgornji sliki rdeča črta seka cesto
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne jan 30, 2005 1:36 pm

skyliner je napisal/-a:jst sem mislu na tisto jamo kjer na zgornji sliki rdeča črta seka cesto

Tam je tisti kvazi most in je fajn zjeban asfalt. Če ne pripelješ prav v ovinek te kr fajn zmeče.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Ne jan 30, 2005 2:06 pm

AIRbrush je napisal/-a:
skyliner je napisal/-a:jst sem mislu na tisto jamo kjer na zgornji sliki rdeča črta seka cesto

Tam je tisti kvazi most in je fajn zjeban asfalt. Če ne pripelješ prav v ovinek te kr fajn zmeče.

Ja, vem katero stvar mislita. Sam tm je res še ta mostiček, malo večji zalogaj za popravilo :roll:
Jaz sem tam s krogcem označil un odcep za smučišče, kjer sem stal ko sem slikal uno kombinacijo dveh ovinkov.

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Napisal/-a skyliner Ne jan 30, 2005 2:27 pm

SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

Ja, vem katero stvar mislita. Sam tm je res še ta mostiček, malo večji zalogaj za popravilo :roll:
Jaz sem tam s krogcem označil un odcep za smučišče, kjer sem stal ko sem slikal uno kombinacijo dveh ovinkov.

ja, to sta ti dve lokaciji, a načnemo še kakšno... :P kaj pa tisti ovinek ki se ga več ne vidi na zgornji slikci... tam kjer je prvi leseni most. A gresta tam čez most al skrajno desno kjer je ravno prav asfalta za desno gumo... 8) ;)
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne jan 30, 2005 2:55 pm

skyliner je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

ja, to sta ti dve lokaciji, a načnemo še kakšno... :P kaj pa tisti ovinek ki se ga več ne vidi na zgornji slikci... tam kjer je prvi leseni most. A gresta tam čez most al skrajno desno kjer je ravno prav asfalta za desno gumo... 8) ;)

8) 8)
Desna guma obvezno po robu, ker drugače zna bit štala. Naprej so pa pol več ali man 180 stopinjski in pa dve simpatični ravnini. Najlepši pa mi je ovinek kjer je konec prve dolge ravnine in pol v drugo dolgo ravnino. Tam je pa ročna zakon.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Ne jan 30, 2005 6:00 pm

AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:Evo, še situacija o kateri teče debata iz zraka:

Slika

No o tem govorimo ja. Maš mogoče posnetek cele proge? Pri logarju štart in pol na črnivc cilj!

Žal ne zajame tako velike slike :evil:
Boš moral odsurfat na http://kremen.arso.gov.si/nvatlas , se brezplačno registrirat in potem bolj kot ne po delih gledat progo.
Zadnjič spremenil SCH-MM, dne Ne jan 30, 2005 6:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Ne jan 30, 2005 6:28 pm

AIRbrush je napisal/-a:
skyliner je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

8) 8)
Desna guma obvezno po robu, ker drugače zna bit štala. Naprej so pa pol več ali man 180 stopinjski in pa dve simpatični ravnini. Najlepši pa mi je ovinek kjer je konec prve dolge ravnine in pol v drugo dolgo ravnino. Tam je pa ročna zakon.

Aha, že vam kaj imaš v mislih, pri avtobusni postaji (pri odcepu za Sovinjo peč) :lol: Uf, pozimi je lušten tist ovinek, ker je dokaj širok in pregleden če se pelješ proti Črnivcu.

Še iz ptičje prespektive:

Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne jan 30, 2005 10:27 pm

SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:
skyliner je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

8) 8)

Aha, že vam kaj imaš v mislih, pri avtobusni postaji (pri odcepu za Sovinjo peč) :lol: Uf, pozimi je lušten tist ovinek, ker je dokaj širok in pregleden če se pelješ proti Črnivcu.

Še iz ptičje prespektive:

Slika

Točno to mislim. Jaooo.... MORA bit dirka letos!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Po jan 31, 2005 7:48 am

AIRbrush je napisal/-a:Točno to mislim. Jaooo.... MORA bit dirka letos!

Se podpišem! Slika

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Napisal/-a skyliner Po jan 31, 2005 6:18 pm

hehe... pacienta ;)
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Po jan 31, 2005 8:16 pm

skyliner je napisal/-a:hehe... pacienta ;)

Dobro, zate, ki si iz LJ :wink:

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po jan 31, 2005 8:28 pm

Dirka vsi upamo da bo če ne GHD, pa rally, ena taka HP ne bi bila slaba. :D
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Po jan 31, 2005 8:31 pm

PRODRIVE je napisal/-a:Dirka vsi upamo da bo če ne GHD, pa rally, ena taka HP ne bi bila slaba. :D

Pa od kje vam ta info o rally-u??? :DDD
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost