AIRbrush je napisal/-a: Gre pa tam kr naravnost in pol dolgi desni v 90 levo,.... ahhhhh... upam da nam rata. Men se že zdaj kr sanja.
yes, yes

skyliner je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:Ker dolgi desni to misliš?
takoj za to kombinacijo pod smučiščem je en dolg desni ovinek okoli hribčka, potem pa pri dveh hišah levi - in točno tukaj je ena udarna jama ob robu ceste - en tak detajl k ga je treba zrihtat
AIRbrush je napisal/-a:skyliner je napisal/-a:jst sem mislu na tisto jamo kjer na zgornji sliki rdeča črta seka cesto
Tam je tisti kvazi most in je fajn zjeban asfalt. Če ne pripelješ prav v ovinek te kr fajn zmeče.
SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:skyliner je napisal/-a:jst sem mislu na tisto jamo kjer na zgornji sliki rdeča črta seka cesto
Tam je tisti kvazi most in je fajn zjeban asfalt. Če ne pripelješ prav v ovinek te kr fajn zmeče.
Ja, vem katero stvar mislita. Sam tm je res še ta mostiček, malo večji zalogaj za popravilo![]()
Jaz sem tam s krogcem označil un odcep za smučišče, kjer sem stal ko sem slikal uno kombinacijo dveh ovinkov.
skyliner je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:skyliner je napisal/-a:jst sem mislu na tisto jamo kjer na zgornji sliki rdeča črta seka cesto
Ja, vem katero stvar mislita. Sam tm je res še ta mostiček, malo večji zalogaj za popravilo![]()
Jaz sem tam s krogcem označil un odcep za smučišče, kjer sem stal ko sem slikal uno kombinacijo dveh ovinkov.
ja, to sta ti dve lokaciji, a načnemo še kakšno... :P kaj pa tisti ovinek ki se ga več ne vidi na zgornji slikci... tam kjer je prvi leseni most. A gresta tam čez most al skrajno desno kjer je ravno prav asfalta za desno gumo...![]()
AIRbrush je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:Evo, še situacija o kateri teče debata iz zraka:
No o tem govorimo ja. Maš mogoče posnetek cele proge? Pri logarju štart in pol na črnivc cilj!
AIRbrush je napisal/-a:skyliner je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:skyliner je napisal/-a:jst sem mislu na tisto jamo kjer na zgornji sliki rdeča črta seka cesto
ja, to sta ti dve lokaciji, a načnemo še kakšno... :P kaj pa tisti ovinek ki se ga več ne vidi na zgornji slikci... tam kjer je prvi leseni most. A gresta tam čez most al skrajno desno kjer je ravno prav asfalta za desno gumo...![]()
![]()
![]()
Desna guma obvezno po robu, ker drugače zna bit štala. Naprej so pa pol več ali man 180 stopinjski in pa dve simpatični ravnini. Najlepši pa mi je ovinek kjer je konec prve dolge ravnine in pol v drugo dolgo ravnino. Tam je pa ročna zakon.
SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:skyliner je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:skyliner je napisal/-a:jst sem mislu na tisto jamo kjer na zgornji sliki rdeča črta seka cesto
![]()
![]()
Desna guma obvezno po robu, ker drugače zna bit štala. Naprej so pa pol več ali man 180 stopinjski in pa dve simpatični ravnini. Najlepši pa mi je ovinek kjer je konec prve dolge ravnine in pol v drugo dolgo ravnino. Tam je pa ročna zakon.
Aha, že vam kaj imaš v mislih, pri avtobusni postaji (pri odcepu za Sovinjo peč)Uf, pozimi je lušten tist ovinek, ker je dokaj širok in pregleden če se pelješ proti Črnivcu.
Še iz ptičje prespektive:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost