kljukec je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Jou!
Navijam PROTI Ferrariju in Schumacherju.
Zaradi njihovega obnasanja, nacina voznje.....
Pomislek za tiste ki navijajo za schumacherja: ce navijate zanj ker je najhitrejsi, to pomeni da ste navijali za Hitlerja ko je napadel naso Jugoslavijo(ker so bli mocnejsi)
ajej
taki so mi najbol glupi
navijam proti
pa kje si ti to vidu
Moj baratranc je isti. Ko je bil še hakinen je navijal zanjega, pol je hakinen šel je navijal ca mclarna, je vidu da ne bo nč je sred sezone že za mclarna in BMW-ja navijal. No zdej navija že za Mclarna, Hondo, BMW-ja, renaulta pa še toyoto. Vse samo da bi ferrarija premagu. Pa sem bil še zmeri jz za ferraja lahko večrat vesel kot un za vse ekipe skupi.
Res je da so že lani vsi mel revoluconarne dirkalnike ferrari je pa čist tiho bil in avto zlo podoben lanskemu pol je pa raztural. Letos je pa konkurenca vseno pre huda da b z starim dirkalnikom kr zmagal.
Tisti ki se pa še zmeraj spotikajo ob Šumijevo vožnjo in vedenje jim pa itak ni pomoči. Res ma izpred 5-6 let in več nekaj črnih pik samo tist bo treab prebolet. Vsa svetovna prvenstva ki jih je dobil pri Ferrariju so bla poštena. Aja sej res Baričelo ga je spusti pred sebe. Tega se pa noben ne spomne da je že pred to dirko hakinena coultar naprej spustu.
Vedenje pa tut nevem kaj je narobe. Pač je vsel ko zmaga. Ka je bolš da bi bil kot kimi k se mu še ust ne da odpirat in maš filing da bo zaspal na stopničkah (kadar pač pride do njih). Odnos do športa ma pa Šumi itak najbolši ker ve da ni vse samo da se vsediš v avto in voziš ampak so zraven še dolge ure pogovorov z mehaniki.....itd
Šumi živi za formulo in dokazal je da se da tako marsikaj doseči.