Grk je napisal/-a:Fantje po bitki ja lahko vsak general; bistvo vsega je to da sem imel najboljši čas in pa osvojeno prvo mesto-dva pokala!Da pa ne bi načel teme o moji prvi vožnji, ko sem imel res precej težav v drugem 180° ovinku! Na račun moje napake so dobili sotekmovalci občutek, da lahko še celo zmagajo, a proga je preveč tehnična in seveda treba odpeljat vse tri vožnje vrhunsko za končni uspeh in ne samo eno! Če citriram JeZn-ega: nobena zvezda se ne rodi čez noč! Vsak ima prilko da se dokaže, tako da...kr pogumno!!! Pa ne bit preveč pametni, sedite za volan pa se pokžite da vas niso same besede!
Grk je napisal/-a:Fantje po bitki ja lahko vsak general; bistvo vsega je to da sem imel najboljši čas in pa osvojeno prvo mesto-dva pokala!Da pa ne bi načel teme o moji prvi vožnji, ko sem imel res precej težav v drugem 180° ovinku! Na račun moje napake so dobili sotekmovalci občutek, da lahko še celo zmagajo, a proga je preveč tehnična in seveda treba odpeljat vse tri vožnje vrhunsko za končni uspeh in ne samo eno! Če citriram JeZn-ega: nobena zvezda se ne rodi čez noč! Vsak ima prilko da se dokaže, tako da...kr pogumno!!! Pa ne bit preveč pametni, sedite za volan pa se pokžite da vas niso same besede!
Toni-saxo je napisal/-a:Grk je napisal/-a:Fantje po bitki ja lahko vsak general; bistvo vsega je to da sem imel najboljši čas in pa osvojeno prvo mesto-dva pokala!Da pa ne bi načel teme o moji prvi vožnji, ko sem imel res precej težav v drugem 180° ovinku! Na račun moje napake so dobili sotekmovalci občutek, da lahko še celo zmagajo, a proga je preveč tehnična in seveda treba odpeljat vse tri vožnje vrhunsko za končni uspeh in ne samo eno! Če citriram JeZn-ega: nobena zvezda se ne rodi čez noč! Vsak ima prilko da se dokaže, tako da...kr pogumno!!! Pa ne bit preveč pametni, sedite za volan pa se pokžite da vas niso same besede!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ampak brez zamere navijam za SPELCO
NiceRice je napisal/-a:catfish je napisal/-a:Kakšni so pa vaši vtisi glede Aleša Preka ?
Tri prva mesta
n-2000
CEZ
Challange
Zakon, z njega še bo neki, tale Type R je kr konkurenčn, zgleda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost