Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
Citroenar
Nov uporabnik

Napisal/-a Citroenar To jul 05, 2005 2:34 pm

KREMENKO je napisal/-a:
mloncar je napisal/-a:
Tattoo- je napisal/-a:
STENTOR je napisal/-a:super so ni kaj. bomo vidli kako bo drugo leto, ko jih naj ne bi blo več ;) kdo mislite bo pol najmočnejši :?:

Kdo drug kot Subaru...konkurenca bo bolj slaba... :?

jst bi prej reku Ford!

Tud jest mogoče.

Dobr se ve da bo citroen če ga bo le Loeb vozu.
To morste vedet da ma Citroen še enega odličnega aduta.
CITROEN

misery
Nov uporabnik

Napisal/-a misery To jul 05, 2005 2:46 pm

Walker_P je napisal/-a:Jakaracman tko ti bom reku. Res je pogona zadaj nimajo pr citroenu ze kr lep cas oz. ce mal pogledam zgodovino bi skor lahk reku da so sodeloval pri razvoju na prednji pogon. BMW je pa ocitno ze vec kot 100 let za francozi ker ma se vedn pogon zadaj. Sorry no sam mal smesn se mi zdi k klatis neke neumnosti cez Citroen, k je pa 100 let pred BMW-ju.

Sprednji pogon je morda res bolj uporaben za začetnike in vsakdanjo uporabo, v športu pa nima kaj delat. BMW ima že v osnovi športni pridih.. in da na podlagi zadnjega pogona rečeš, da je 100 let za Citroenom, se mi zdi neumno :nae Potem so skoraj vsi današnji športniki 100 let za citroenom? :har
Sicer se strinjam, da je trenutno najboljši v wrc, ampak ne moreš ga primerjati z znamkami, ki sploh ne sodelujejo. Kako veš, da ne more konkurirati? Zakaj pa ni citroen v F1? Ne more konkurirati? :P

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO To jul 05, 2005 3:14 pm

O da se vam da pregovarjat zarad take bedarije. :?

misery
Nov uporabnik

Napisal/-a misery To jul 05, 2005 3:21 pm

Deževn dan-> dolgčas-> :bere :D

Uporabniški avatar
Citroenar
Nov uporabnik

Napisal/-a Citroenar To jul 05, 2005 6:50 pm

misery je napisal/-a:
Walker_P je napisal/-a:Jakaracman tko ti bom reku. Res je pogona zadaj nimajo pr citroenu ze kr lep cas oz. ce mal pogledam zgodovino bi skor lahk reku da so sodeloval pri razvoju na prednji pogon. BMW je pa ocitno ze vec kot 100 let za francozi ker ma se vedn pogon zadaj. Sorry no sam mal smesn se mi zdi k klatis neke neumnosti cez Citroen, k je pa 100 let pred BMW-ju.

Sprednji pogon je morda res bolj uporaben za začetnike in vsakdanjo uporabo, v športu pa nima kaj delat. BMW ima že v osnovi športni pridih.. in da na podlagi zadnjega pogona rečeš, da je 100 let za Citroenom, se mi zdi neumno :nae Potem so skoraj vsi današnji športniki 100 let za citroenom? :har
Sicer se strinjam, da je trenutno najboljši v wrc, ampak ne moreš ga primerjati z znamkami, ki sploh ne sodelujejo. Kako veš, da ne more konkurirati? Zakaj pa ni citroen v F1? Ne more konkurirati? :P

A boš rekel da BMW v ovinku manj polzi kot avtomobili na prednji pogon.
Glede F1-najboljši ne morejo bit vsepovsod.
Kamor pride citroen tam zmaga.
Pač so BMWji 100 let v zaostanku. Vsekakor pa bi se v WRCju iskazal le prednji pogon -----------------------ne pa zadnji 8) ;)
CITROEN

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P To jul 05, 2005 7:00 pm

Ma sej je ql kot sm reku. Pac je citroen dobr v WRC-ju. Kaj vem glede teh vzdrzljivostnih tekm pa to so dostkrat kr zmagal predvsem rally. Kolkr mi je znan je tut citroen prvi preckal puscavo. Ne vem no tko mi da mislt da znajo nardit neki kar je uporabn. Sej ne recem da drugi tega ne delajo, sam dost teh stvari je blo razvitih nasplosn v franciji. Sej tko ti bom reku. francozi razvijajo nemci pa to najboljs nardijo, upam da se zastopmno kaj mislm rect. Tko se enkrat kar francoz pogrunta pol nemc najboljs nardi tko da nimam proti nobenmu nc.

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Re: kratka razlaga

Napisal/-a jakaracman To jul 05, 2005 7:55 pm

KREMENKO je napisal/-a:
jakaracman je napisal/-a:
KREMENKO je napisal/-a:
Aja pa tko za mim grede citroen ma 4 x 4 pogon. In sicer ax 4x4, tko da...

AX-a ne delajo ze vec kot desetletje ...
Mas kar pravsen nick
:lol:

Tle sploh ni važno a jih delajo al ne (vem da jih ne delajo več) ampak a ma citroen avto k ma 4x4. Drugič si dobr preber, pol pa piš.

Nimajo 4x4 avta (so ga pa nekoc imeli). Greva jutri v Citroenov salon en 4x4 avto kupit?
Slika

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman To jul 05, 2005 7:59 pm

Citroenar je napisal/-a:
misery je napisal/-a:

A boš rekel da BMW v ovinku manj polzi kot avtomobili na prednji pogon.
...
Pač so BMWji 100 let v zaostanku. Vsekakor pa bi se v WRCju iskazal le prednji pogon -----------------------ne pa zadnji 8) ;)

Ja, manj ... Dober RWD avto je hitreajsi od odbrega FWD avta (everythig else being equal)
In ko v rallyju se ni blilo stirkolesnega pogona so zmagovali v veliki vecini RWD avti (izjema je recimo mini ...)
Slika

KREMENKO
Stalni uporabnik

Napisal/-a KREMENKO To jul 05, 2005 8:05 pm

KREMENKO je napisal/-a:
KREMENKO je napisal/-a:

Mas kar pravsen nick

Tle sploh ni važno a jih delajo al ne (vem da jih ne delajo več) ampak a ma citroen avto k ma 4x4. Drugič si dobr preber, pol pa piš.

Nimajo 4x4 avta (so ga pa nekoc imeli). Greva jutri v Citroenov salon en 4x4 avto kupit?

Ja ne, še zmeri ga imajo sam ne prodajajo ga več kot novga. Drugač je pa avto še zmeri citroen, al so ga mogoče dal pod katero drugo znamko? :lol:

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P To jul 05, 2005 8:09 pm

Sej ce mene mal vprasate se men zdi da 4×4 citroen sploh ne rab men. Ravn tko se lahk pele kjer hoce. Ma pa namrec drugo stvar kaksn model od njih, npr da ga lahka dvignes in se peles tut tam kjer bi avto s 4×4 nasedu npr.

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE To jul 05, 2005 8:13 pm

Kdo je že rekel da Audi ni sodeloval v svetovnem reliju,kaj pa legendarna skupina B Audi S1 :?: ,celo svetovni prvaki so bili, tam okoli leta 83 ,če se motim naj me kdo popravi. Kdo je začel prvi uporabljati pogon na vsa štiri kolesa v reliju-Audi. Zdaj pač sodelujejo na 24 urnih dirkah in tam zmagujejo :lol:
CARPE IMPREZAM

KREMENKO
Stalni uporabnik

Napisal/-a KREMENKO To jul 05, 2005 8:14 pm

Walker_P je napisal/-a:Sej ce mene mal vprasate se men zdi da 4×4 citroen sploh ne rab men. Ravn tko se lahk pele kjer hoce. Ma pa namrec drugo stvar kaksn model od njih, npr da ga lahka dvignes in se peles tut tam kjer bi avto s 4×4 nasedu npr.

Hidravliko misliš. Super zadevca.

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P To jul 05, 2005 8:16 pm

Jp na hidravliko sm meru. Zej kakasna 2 tedna nazaj je fotr zameju pasata za nov C5 2.2 HDi in je ful navduaen. Sm se pelu z njim in morm rect da je udobje dost bols k pa v S8 k jo mam sam. Je reku fotr da ne ve ce bo se kdaj meju za kero drugo znamko pa ceprav ma tot avto sam dva tedna. In ravn zarad tega ful nestrpno pricakujem nov C6 ki upam da bo tut mel hidravlko notr.

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx To jul 05, 2005 8:23 pm

Citroen je res špica avto,sem imel Ax,Zx,pa Xantio pa mi je še dons žal ker sem jo prodal,ker udobje je bilo bogovsko.

KREMENKO
Stalni uporabnik

Napisal/-a KREMENKO To jul 05, 2005 8:25 pm

Če se ne motim jo bo imel. A si ga misliš kupit :?: Hidravlika je pa sploh idealna za daljše poti, po možnosti poavtocesti. Ni ga lepšga za vozit.

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P To jul 05, 2005 8:29 pm

Jp mislim kupit tole C6 takoj k pride na trg. Me prov zanima kolk bo tole vredn dnarja. Sam kolkr sm ze omenu C5 je vredn svojga.

Uporabniški avatar
Citroenar
Nov uporabnik

Napisal/-a Citroenar To jul 05, 2005 9:36 pm

Walker_P je napisal/-a:Jp mislim kupit tole C6 takoj k pride na trg. Me prov zanima kolk bo tole vredn dnarja. Sam kolkr sm ze omenu C5 je vredn svojga.

Če boš kupu C6 sigurno ne boš razočaran. Drgač pa hidravliko ima C6 100%.
Se men zdi de je najcenejši C6 7.000.000 SIT ampak nisem siguren.
Ravnokar sem slišal po poročilih da je pri folscwagnu korupcija.
Priponke
citroen_c6_retro.jpg
citroen_c6_1.jpg
CITROEN

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr jul 06, 2005 8:03 am

KREMENKO je napisal/-a:
KREMENKO je napisal/-a:
KREMENKO je napisal/-a:

Mas kar pravsen nick

Ja ne, še zmeri ga imajo sam ne prodajajo ga več kot novga. Drugač je pa avto še zmeri citroen, al so ga mogoče dal pod katero drugo znamko? :lol:

Whatever. S takimi :vc se mi ne prepira ...
Slika

Uporabniški avatar
Citroenar
Nov uporabnik

Napisal/-a Citroenar Sr jul 06, 2005 1:19 pm

KREMENKO je napisal/-a:
KREMENKO je napisal/-a:

Mas kar pravsen nick

Če greš v Francijo v tovarno citroen jim naročiš lahko tut spačka 4x4 če hočeš seveda za določeno vsoto denarja.
Tako da govorice, da citroen nima 4x4 avta so zmotene. V Slo pa res ni trenutno citroena 4x4 ampak včasih je bil.
Zadnjič spremenil Citroenar, dne Sr jul 06, 2005 9:52 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
CITROEN

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Sr jul 06, 2005 8:21 pm

A se ta tema imenuje wrc al citroen 4x4?????
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov