splash je napisal/-a:fakk.
to sam da je kimi winnerrrrrrrrrrrrr!!!!!![]()
go mclaren! nisem gledov dirke, sam na koncu sem slišal da je montoya dobu črno zastavo. ZAKAJ?
Prevozu rdečo luč, ko je iz boxov šel.
crxman je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:mirko123 je napisal/-a:Zajebal so Montoyo
Je kr sam sebe
sam res zakaj je pa prevozu rdečo???
kljukec je napisal/-a:Eazy-O je napisal/-a:Ahaahahhahahaha![]()
![]()
Kok so himne zafušal
Kekci eni
![]()
![]()
![]()
Bravo FerrariNo pa mal tud Kimiju
:P
to sam po tvju slabo slišmo
je blo že ene parkat tko
Speedfighter je napisal/-a:Kdo bi si mislil, da bo Ferrari zbral največ točk na dirki!![]()
V končni fazi pa ne morte govort, da sta bla visok uvrščena zgolj zarad spleta okoliščin-za uspeh pač rabiš vzdržljiv avto, hkrati pa tud trezno glavo vse do cilja-in številnim je pač dans po ena od teh lastnosti zmanjkala... :P
Mi je pa žal za tehnično težavo Fisica(ponovno!!!), pa tud Trullija...
Pa škoda da ni "Zidu prvakov" na vseh dirkališčih-to bi ble šele zanimive dirke...
Alonso je napisal/-a:Schumacher in Barrichelo sta bila dons uspešna glih zarad veliko številov odstopov.
(Alonso, Fisico, Button, Montoya)
Fererri me še zmeri ni navdušil, vzdržljiv je, sam ni pretirano hiter.
LP Alonso
Alonso je napisal/-a:vidm da si ti eden unih, k ne bo nikol priznal, da je mel ferrari srečo.![]()
hehe. pa brez zamere
VaLe je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:Aaaaaaaaaaaaahahahahha... zanimiva dirka
Men je pa prou bedna ratala.![]()
![]()
Hja smola pač. Se zgodi.
Ja ko nimaš več favorita pa jočeš a ne :P
Eazy-O je napisal/-a:Ahaahahhahahaha![]()
![]()
Kok so himne zafušal
Kekci eni
![]()
![]()
![]()
Bravo FerrariNo pa mal tud Kimiju
:P
Alonso je napisal/-a:crxman je napisal/-a:VaLe je napisal/-a:mirko123 je napisal/-a:Zajebal so Montoyo
Je kr sam sebe
sam res zakaj je pa prevozu rdečo???
Button se je zabov v zid in je pršu SC. Montoya je bil že v krogu skupaj z SC in bi mogu počakat, da bi šla cela kolona mimo, ko je zapelja iz boksov. On je pa kr pičiv mem, pa še skor u Coultharda prletu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov