_PaPy_ je napisal/-a:Milm da letos igrajo odločilno vlogo gume. Tako da bi blo velik bolj realno če bi vsa moštva uporabljala istiga proizvajalca gum, tako bi šele vidili kdo je res dober voznik, in pa seveda dirkalnik.
cliouser je napisal/-a:Hvala bogu Kimi je spet tam, kjer si je ze par dirk nazaj zasluzil da bi bil.
Pa kako lahko recete da Alisic navija za Mclaren ko pa je jasno na prejsni dirki v Nemciji izjavil da navija za Ferari![]()
![]()
Doc206 je napisal/-a:Te prow razumem ... jst tud samo za kako minuto gledam na pop in mi prow zateži k nič ne vestauni na RAI pa ti povejo use...
Meni alešič ni tako slab, ampak uni drugi je nekaj nemogočega JOJ
McLaren je napisal/-a:Doc206 je napisal/-a:Te prow razumem ... jst tud samo za kako minuto gledam na pop in mi prow zateži k nič ne vestauni na RAI pa ti povejo use...
Meni alešič ni tako slab, ampak uni drugi je nekaj nemogočega JOJ
Jerančič(tist ta drug).
Sam ne bi tukaj pisali o komentatrojih, ker je že blo kregarije o temu![]()
splash je napisal/-a:
men je pa ališič kr ok
splash je napisal/-a: razmislte, kako bi blo če bi niko (komentator pri motorjih) biu komentator pri f1!
McLaren je napisal/-a:Tomaž40 to si pa lepo napisal.![]()
Moj "dream team" slovenskih komentarorjev bi bil (kolker mam pač na izbiro) za F1 bi bil tak.
Komentatorja:
-Mihelič: Glede tehničnih zadev
-Jerančič: Pravtako tehnične zadeve in malo zakulisja ki ga zgleda dobro pozna.
Leteči reporter:
Mirko Ališič, ki se prerine povsod kjer se kaj dogaja. On bi tudi pred dirko delal reportaže itd itd.
To bi blo pomoje še najboljše
McLaren je napisal/-a:Tomaž40 to si pa lepo napisal.![]()
Moj "dream team" slovenskih komentarorjev bi bil (kolker mam pač na izbiro) za F1 bi bil tak.
Komentatorja:
Leteči reporter:
Mirko Ališič, ki se prerine povsod kjer se kaj dogaja. On bi tudi pred dirko delal reportaže itd itd.
VaLe je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Tomaž40 to si pa lepo napisal.![]()
Komentatorja:
Leteči reporter:
Res da
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov