Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson So avg 05, 2006 1:23 pm

pa daj majo bedne finte no
kak jim gre schumi v nos proklete kurbe grde svinjske, kot da je kaj takega naredo s tem ko je prehitevo
ziher se renault pritožo, pičke

KDO JE NAJBOLJŠI :?:

MICHAEL SCHUMACHER
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ So avg 05, 2006 1:29 pm

Se strinjam da je tud miha dubu kazen,sm se mi ne zdi normaln da dobita isto kazen.Drgač pa stavm pivo da bo šumi pršu v 3.del kvalifikacij.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson So avg 05, 2006 1:41 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Se strinjam da je tud miha dubu kazen,sm se mi ne zdi normaln da dobita isto kazen.Drgač pa stavm pivo da bo šumi pršu v 3.del kvalifikacij.

ja blizu je bil

drgač pa če bi že mogla bit kazen, bi mu te dali vsaj pribitka 1 sekundo ne pa 2 tak kot alonsu, ki je samo živčna k****a :x
Zadnjič spremenil tomson, dne So avg 05, 2006 1:42 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso So avg 05, 2006 1:41 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Se strinjam da je tud miha dubu kazen,sm se mi ne zdi normaln da dobita isto kazen.Drgač pa stavm pivo da bo šumi pršu v 3.del kvalifikacij.

Zlatan - enga uniona prosm 8)

Hec - bo pa zanimivo jutri

komaj čakam ;) ;)

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW So avg 05, 2006 2:06 pm

No upam da bo jutri Kimiju ratalo :pray:
Slika

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk So avg 05, 2006 2:07 pm

Karte so čist premešane.....si upa kdo napovedat kdo bo zmagu????

Uporabniški avatar
gorki
Novinec

Napisal/-a gorki So avg 05, 2006 2:09 pm

Rezultati kvalifikacij:
Priponke
kvalifacije1.JPG
Kvalifikacije2.JPG
Lp, Gorki

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW So avg 05, 2006 2:11 pm

samekk je napisal/-a:Karte so čist premešane.....si upa kdo napovedat kdo bo zmagu????
Ja Kimi kdo pa 8)
Slika

Uporabniški avatar
gorki
Novinec

Napisal/-a gorki So avg 05, 2006 2:12 pm

Cudno se mi zdi, da je Giancarlo Fisichella tako zadaj. Zakaj ni vec poskusal napadati, saj je njegov zadnji krog bil 1.22 :?:
Lp, Gorki

Uporabniški avatar
gorki
Novinec

Napisal/-a gorki So avg 05, 2006 2:15 pm

Pa se uradni rezultati:
Priponke
Hungarian Grand Prix Qual.JPG
Lp, Gorki

radovednez20
Nov uporabnik

Napisal/-a radovednez20 So avg 05, 2006 2:18 pm

Ju3 bo:
1. Kimi
2. M. Schumacher
3. Massa
Forza shumi
Pač sem radoveden.

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ So avg 05, 2006 2:26 pm

Alonso je napisal/-a:

Zlatan - enga uniona prosm 8)

Hec - bo pa zanimivo jutri

komaj čakam ;) ;)

Tudi jst pričakujem ju3 zanimivo dirko ;) Michael in alonso se bosta borila in bo mal bol zanimivo :D
Vso srečo pa želim Massi... da končno pride do 1. zmage ;)

No konc koncu 11. štartni položaj ni tako slab... sam upam da bo na koncu dirke čimveč bolidov vmes michaela in alonsa :lol:
LP
Slika

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk So avg 05, 2006 2:28 pm

Ju3 bo:
1. Kimi
2. M. Schumacher
3. Massa
Forza shumi

ti pa si optimist :P

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ So avg 05, 2006 3:14 pm

Zmagovalec dirke bo massa,drugi bo kimi tretji pa mihec,boste vidl jutr,11mesto ni slabo pa daleč najhitrejši je kar je dokazu na kvalifikacijah.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter So avg 05, 2006 3:14 pm

Jao, komisarji...mi je pa vse postal jasno, ko sm slišal da je Schumi dobil kazen ker je pr rdečih zastavah prehitel koga drugega kot Alonso...to je mogu Flavio jokat da je dosegu svoje pr komisarjih :P
Čeprov zdej vsaj ne bojo mogl očitat Schumiju da je 2006 postal prvak ker so se FIA in komisarji zarotil proti Alonsu in Renaultu, kokr je Flavio jokcal še včeri... ;)
Sicer pa za jutr verjamem v uspeh Masse, tud Schumi bo s taktiko pa pametno vožnjo prilezel blizu stopničk...razlika za Alonsom bo pa nedvomno padla pod 10 točk...več pa jutr na dirki :D

8AK
Novinec

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a 8AK So avg 05, 2006 3:43 pm

RBR bo pršu do novih točk, upam da tudi Minardi :D

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR So avg 05, 2006 4:51 pm

tomson je napisal/-a:

ja blizu je bil

drgač pa če bi že mogla bit kazen, bi mu te dali vsaj pribitka 1 sekundo ne pa 2 tak kot alonsu, ki je samo živčna k****a :x

de se človek mal umir ti nis normaln! v rit mu zlez hitlerju prov mu je.
ALONSO CAR

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha So avg 05, 2006 4:53 pm

Speedfighter je napisal/-a:Jao, komisarji...mi je pa vse postal jasno, ko sm slišal da je Schumi dobil kazen ker je pr rdečih zastavah prehitel koga drugega kot Alonso...to je mogu Flavio jokat da je dosegu svoje pr komisarjih :P
Čeprov zdej vsaj ne bojo mogl očitat Schumiju da je 2006 postal prvak ker so se FIA in komisarji zarotil proti Alonsu in Renaultu, kokr je Flavio jokcal še včeri... ;)
Sicer pa za jutr verjamem v uspeh Masse, tud Schumi bo s taktiko pa pametno vožnjo prilezel blizu stopničk...razlika za Alonsom bo pa nedvomno padla pod 10 točk...več pa jutr na dirki :D

Kr neki :jao:

Pravila so jasna - so what ;)

Glede na to kolikokrat so Mihcu pogledali "skozi prste" .... pa sploh oz toliko bolj 8)

Pa ne zganjat panike Ferrari-sti - jutri bo Miha itak še toliko bolj motiviran :lol:

Sicer pa : čestitke Kimi-ju za "the best" startno pozicijo, jutri pa naj zmaga - Nando in Miha pa naj se zravsata za preostale točke :twisted:

Glede na stanje v točkovanju + startno listo se nam obeta dobra dirka - naj zmaga najboljši :tomidelej:

LP

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR So avg 05, 2006 5:02 pm

PRODRIVE je napisal/-a:To mi delaj 2 s pribitka fant je nervozen,minili so Alonzojevi časi,TO JE KAR NEKAJ MEST,naj se vidi kdo je car.Zdaj se resnično vidi kdo se gre kuhinjo-Renault :lol:

FORZA FERRARI :!:

joj pero! kdo se gre kuhinjo bi se dalo o tem veliko govort!
mislim da ferrari to kuha že vsa ta leta z šumiju načelo!
itak bo pa alonso prvak. ;)
ALONSO CAR

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 So avg 05, 2006 5:07 pm

tomson je napisal/-a:

ja blizu je bil

se čisto strinjam, da so Alonsa kaznoval, za tisto kar je delal v petek z bremzanjem in šikaniranjem bi ga jaz kaznoval še strožje. pri rumeni zastavi se tudi ne prehiteva ker je na enem delu povečana nevarnost. ampak da eni tukaj vztrajno zagovarjate schumacherja.......pa saj je prehiteval pri rdeči zastavi! ali sploh veste kaj pomeni rdeča zastava v motošportu??!!! ta zastava se potegne ven zelo redko in takrat je lahko res velika p**darija če se nemudoma dirkalniki z najmanjšo hitrostjo počasi ne pomikajo proti boksom. že če belo črto iz boksov povoziš med tekmo pa imaš kazen čez bokse, kaj šele rdeča zastava. dajte bit objektivni no.
jaz navijam za renault pa za vsako bedarijo našega sku*cam, vi ferraristi pa vsi svojega vsakič v zvezde; pa zna to pa zna ono...potem pa se naj barve zastav nauči, saj jih ni tako veliko.... sicer pa je tudi pred leti že črno zastavo med dirko dobil pa se je kar nekaj krogov še vozil...
"But thereafter, though Schumacher became the new yardstick, controversy was never far away. Benetton was accused of cheating that year, and after a three-race ban for ignoring a black flag, he finally won his first title only after pushing Damon Hill off the road."
predpisi so predpisi in vsaj v tako hitrih športih bi se jih lahko držali zaradi svoje in varnosti drugih. vsaka zastava se MORA upoštevati in tu ni izjem.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsp ... efault.stm
Zadnjič spremenil dare01, dne So avg 05, 2006 5:16 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov