kak jim gre schumi v nos proklete kurbe grde svinjske, kot da je kaj takega naredo s tem ko je prehitevo
ziher se renault pritožo, pičke
KDO JE NAJBOLJŠI

MICHAEL SCHUMACHER
Zlatan_ je napisal/-a:Se strinjam da je tud miha dubu kazen,sm se mi ne zdi normaln da dobita isto kazen.Drgač pa stavm pivo da bo šumi pršu v 3.del kvalifikacij.
Alonso je napisal/-a:Zlatan_ je napisal/-a:Se strinjam da je tud miha dubu kazen,sm se mi ne zdi normaln da dobita isto kazen.Drgač pa stavm pivo da bo šumi pršu v 3.del kvalifikacij.
Zlatan - enga uniona prosm![]()
Hec - bo pa zanimivo jutri
komaj čakam![]()
tomson je napisal/-a:Zlatan_ je napisal/-a:Se strinjam da je tud miha dubu kazen,sm se mi ne zdi normaln da dobita isto kazen.Drgač pa stavm pivo da bo šumi pršu v 3.del kvalifikacij.
ja blizu je bil
drgač pa če bi že mogla bit kazen, bi mu te dali vsaj pribitka 1 sekundo ne pa 2 tak kot alonsu, ki je samo živčna k****a
Speedfighter je napisal/-a:Jao, komisarji...mi je pa vse postal jasno, ko sm slišal da je Schumi dobil kazen ker je pr rdečih zastavah prehitel koga drugega kot Alonso...to je mogu Flavio jokat da je dosegu svoje pr komisarjih :P
Čeprov zdej vsaj ne bojo mogl očitat Schumiju da je 2006 postal prvak ker so se FIA in komisarji zarotil proti Alonsu in Renaultu, kokr je Flavio jokcal še včeri...![]()
Sicer pa za jutr verjamem v uspeh Masse, tud Schumi bo s taktiko pa pametno vožnjo prilezel blizu stopničk...razlika za Alonsom bo pa nedvomno padla pod 10 točk...več pa jutr na dirki
PRODRIVE je napisal/-a:To mi delaj 2 s pribitka fant je nervozen,minili so Alonzojevi časi,TO JE KAR NEKAJ MEST,naj se vidi kdo je car.Zdaj se resnično vidi kdo se gre kuhinjo-Renault![]()
FORZA FERRARI
tomson je napisal/-a:Zlatan_ je napisal/-a:Se strinjam da je tud miha dubu kazen,sm se mi ne zdi normaln da dobita isto kazen.Drgač pa stavm pivo da bo šumi pršu v 3.del kvalifikacij.
ja blizu je bil
drgač pa če bi že mogla bit kazen, bi mu te dali vsaj pribitka 1 sekundo ne pa 2 tak kot alonsu, ki je samo živčna k****a
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov