Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po avg 07, 2006 2:00 pm

dare01 je napisal/-a:
tomson je napisal/-a:pa kaj skoz govorite schumacher naredil podle stvari, kaj pa drugi folk v tem športu, pa ne sam dirkači, druge vlke živine, pojma nimate pa lapate nekaj v tri krasne
kak mi rete na falus ko ste tak jako pametni
pa škoda mojga cajta z vami to prebit pa se preiprat ko kr naprej mečete naprej kaj je vse schumi slabo naredo, da je švaba, naci, nešportnik
o drugih še pojma nimate kaj so delali in še delajo

moji posti niso nikoli bili in ne bojo taki, temeljijo samo na dejstvih. me pa moti da kvaliteta tega foruma pada iz dneva v dan hitreje. zato imam en predlog. dajmo se "najbolj zvesti gledalci" enkrat dobit, se spoznat in kakšen GP skupaj pogledat. mislim, da se bo kvaliteta pisanja, vsakj v rubriki formula, dvignila. zakaj? če se bomo enkrat videli pa spoznali sem prepričan, da potem na forumu ne bomo kar tako "pljuvali". kot zanimivost vam lahko povem, da v naši družini navijamo za tri različna moštva-Renault, Ferrari in McLaren in zmeraj ostane vse v mejah normale in "zaje*ancije". Formula ena je mišljena kot sprostitev, razvedrilo ne pa da gremo vsi tukaj na nož. premislite o predlogu in predlagajte kakšen kraj v Sloveniji, ki ima kakšen projektor(kakšna gostilna, ne vem) ali kaj podobnega. mogoče se pa potem zmenimo pa gremo na kakšno bližnjo VN ;)

pr ns tud usak za druzga navija.....u temu je tud stos ce mene uprasas...

drugac pa tm k sm jst ucasih delu je na big skrinu usakic formula pa si lahko skupi pogledamo tekme ..... :P
Slika

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Po avg 07, 2006 2:22 pm

AR_146 je napisal/-a:
GiGi1985 je napisal/-a:Savinjčan:
ja je lahko 10x svetovni prvak v 10 letih, to je teoretično čisto možno, ampak mislim da se strinjava da se to v praksi (žal) ne bo zgodilo! Pa ne zato, ker je pač Alonso in ne Schumacher, ampak ker je to v praksi tako rekoč nemogoče!
Dare01:
Glej, moj namen ni bil napadati kogar koli, še manj koga žaliti, sem pač malce "grobje" povedal svoje mnenje, ker mi gre res že počasi na živce, da eni osebki pljuvajo po vseh, ki so proti Renaultu in Alonsu in oh in sploh! Osebno navijam za Schumija in Ferrari ampak zato ne žalim nikogar, ki misli drugače, če pa se je kdo počutil užaljenega se mu opravičujem.
Če bi pa Alonso zapeljal pred Schumija (kar se je že tudi zgodilo) pa ne nisem in se tudi ne bom "jokal", to je pač del dirkanja, kaj češ! Včasih je edn vesel, drugič pa drug ;) Takšno je seveda moje mnenje.
Glede časov Senne in še pred njim pa osebno ne bom komentiral, ker v tistih časih odkrito nimam pojma, ker me še nikjer ni bilo! :D

LP

pol pa mulo zgin po čike

hee joke

:D . po dolgem času sem se od srca nasmejal. pa brez zamere. ni važno koliko si star. saj vsakič po dirki vidite, ko grejo navijači pod oder za zmagovalce in so vsi pomešani-ferrari kape, finske zastave, asturijske zastave, honda majice. to je smisel "arenskega spaktakla" še za časa rimljanov-kruha in iger. ko je dirka se navija, ko je konec dirke vsi skupaj pogledat zmagovalca in domov :D . in je "igra " zakjlučena.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po avg 07, 2006 3:21 pm

No vsekakor neki vzpodbudnega.Šumi je dobil po diskvalifikaciji Kubice eno točko.Tko,da smo z te tekme le potegnili vsaj eno točko Reno pa nič :lol: :lol: :lol:
Aja Alonso ma zj naskok 10 točk.....
Vse je še odprto.

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?p=701306#701306
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Po avg 07, 2006 3:37 pm

No vsekakor neki vzpodbudnega.Šumi je dobil po diskvalifikaciji Kubice eno točko.Tko,da smo z te tekme le potegnili vsaj eno točko Reno pa nič :lol: :lol: :lol:
Aja Alonso ma zj naskok 10 točk.....
Vse je še odprto.

:tomidelej:

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po avg 07, 2006 3:46 pm

popravljam iz prejšnje teme Ferrari dobil tri točke, reno je zabeležil nulo,zero,nicht :oops: mi je zelo žal za reno :P :lol:
Pa še nekaj po Kubici in ekipi ne bo nihče pluval kot smo to vajeni
*Kralj dežja* zna iztržiti tudi kakšno piko ki jo lonzo žal ni,a je potem kralj,če od dirke nima nič
FORZA FERRARI :!:
Zadnjič spremenil PRODRIVE, dne Po avg 07, 2006 3:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
CARPE IMPREZAM

odem81
Nov uporabnik

Kraj: Nm

Napisal/-a odem81 Po avg 07, 2006 3:48 pm

seat je napisal/-a:Vse je še odprto.

:cry :har :bonk

Uporabniški avatar
LUCKY LUKE
Novinec

Kraj: notranjska

Napisal/-a LUCKY LUKE Po avg 07, 2006 3:52 pm

hudo se mi je zdel ker je Alonso poskušal z različnimi linijami (t.i dežna linija) prehiteti šumija, kar mu je tud ratal, no tud šumi dela napake v dežju, če se ne motim je tudi v braziliji par let nazaj( hud naliv!!) šel orat travo :P

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Po avg 07, 2006 4:41 pm

Fajn se mi je zdel ko je Schumi skos lovil avto pa ga ni obrnil, druge je pa obračal na stezi kot po tekočem traku...... :P :P

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Po avg 07, 2006 4:43 pm

samekk je napisal/-a:Fajn se mi je zdel ko je Schumi skos lovil avto pa ga ni obrnil, druge je pa obračal na stezi kot po tekočem traku...... :P :P

si gledal prenos? šumija je obrnilo.

glede alonsota kao "novega kralja" dežja:ena lastovka ne prinese pomladi.bomo vidli na naslednji deževni dirki.

Uporabniški avatar
Major9
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a Major9 Po avg 07, 2006 4:53 pm

joj kolk so eni ljudje neumni, skor ne morm verjet :roll: se mi zdi da je šumi že dovolj pokazal v svoji karieri in če mu pač kdaj pa kdaj ne gre vse po načrtu še ne pomeni da je slabši voznik ( sam drugače nisem pristaš shumija ker mi ni všeč njegovo nekorektno obnašanje ampak je pa sigurno tudi v letošnji sezoni najboljši voznik!!!)

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po avg 07, 2006 5:11 pm

Kot je bilo že rečeno: Šumi ne bo legenda dokler bo dirkal. Vse pogoje za legendo je pa že zdavnaj izpolnil.

Alonso pa ne bo 10x v 10 letih prvak že zarad tega ker gre naslednje leto v Mclaren :lol: :lol: :lol: :lol: Če se misl tako kvarit kot letos nima šans saj dva ali trije odstopi iz dirke pri tem točkovanju pomenijo če skoraj neulovljivo prednost. :roll: :roll: :roll:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po avg 07, 2006 5:55 pm

Preberte si tolr renojevci,ko se je tole zgodilo je vaš ferdl še v plenice scal http://forum.f1magazin.com/viewtopic.php?t=56
CARPE IMPREZAM

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po avg 07, 2006 5:58 pm

..lepo se je hvaliti,če imaš dobre gume,zakaj pa ferdl nikoli ni dominiral v Minardiju :?: :?: ,nekateri tule tega verjetno ne vedoda je dirkal pri tej ekipi,ampak vedo samo za reno,ker pa nekateri primerjate Miha z Senno ,SPA leta 1992,mladi Miha je Senno napral ko svino,ob pravem času prave gume,tokrat jih žal ni imel ;)
Zadnjič spremenil PRODRIVE, dne Po avg 07, 2006 6:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
CARPE IMPREZAM

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Po avg 07, 2006 6:02 pm

PRODRIVE je napisal/-a:Preberte si tolr renojevci,ko se je tole zgodilo je vaš ferdl še v plenice scal http://forum.f1magazin.com/viewtopic.php?t=56

lepo si to povedal

pohvalno

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po avg 07, 2006 6:03 pm

PRODRIVE je napisal/-a:Preberte si tolr renojevci,ko se je tole zgodilo je vaš ferdl še v plenice scal http://forum.f1magazin.com/viewtopic.php?t=56

WORD
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po avg 07, 2006 6:09 pm

Hočte še :?: :?: ,kje ste bili takrat
pozabil sem

FORZA FERRARI :!:
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po avg 07, 2006 6:12 pm

Lahko tud na malo bolj kulturen način komentiraš, ker tvoj način pisanja se mi zdi patetičen. Oprosti :roll:

Če tema ne bo imela ne repa pa glave, jo bom gladko zaklenil.
Slika

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po avg 07, 2006 6:17 pm

a to te moti ker sem omenil besedo scal,nekdo je šumija ozmerjal z nacistom,no ne vem mogoče je ta bolj rasistično naperjena kot scati,si pa renojev fan pa te to moti kar pišem-dejstva ki jih vi žal ne morete,pa brez zamere ;)
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po avg 07, 2006 6:21 pm

PRODRIVE sori ti nobenih dejstv nepises ampak si sam tipicni zagrizen navijac sumija .... sam on in noben drug
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po avg 07, 2006 6:24 pm

PRODRIVE je napisal/-a:a to te moti ker sem omenil besedo scal,nekdo je šumija ozmerjal z nacistom,no ne vem mogoče je ta bolj rasistično naperjena kot scati,si pa renojev fan pa te to moti kar pišem-dejstva ki jih vi žal ne morete,pa brez zamere ;)

Niti me ne moti, ker mi F1 ni bistvo življenja, da bi se sekiral ;) Važno je samo da se dogaja in da jaz lahko uživam v prenosu. Toliko mi pomeni F1!

Dejstva, ki jih ti navajaš so vidna samo iz tvoje strani. Vsak človek vidi nekaj na svoj način oz. si vsako stvar razlaga po svoje in stoji za tem.

Ne obstajajo pa samo dejstva, ki govorijo v pri Šumiju. So tudi drugačna, ki jih ti verjetno niti ne opaziš na svoj ferarijevski način prav tako velja obratno zame ;) Saj ti pravim, vsake oči imajo svojega malarja.

Tudi jaz imam dejstva, ki govorijo obratno proti Šumiju in v prid Alonsu, kar pa se mi sploh ne da, ker nebi prišli do kraja. Zato se bom vzdržal komentarja.

V tej temi sem pa samo, da spremljam in opozarjam, da nebi slučajno prišlo do zaklepa, kot vse ostale teme povezane z F1.
Zadnjič spremenil killah bee, dne Po avg 07, 2006 6:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost