dare01 je napisal/-a:tomson je napisal/-a:pa kaj skoz govorite schumacher naredil podle stvari, kaj pa drugi folk v tem športu, pa ne sam dirkači, druge vlke živine, pojma nimate pa lapate nekaj v tri krasne
kak mi rete na falus ko ste tak jako pametni
pa škoda mojga cajta z vami to prebit pa se preiprat ko kr naprej mečete naprej kaj je vse schumi slabo naredo, da je švaba, naci, nešportnik
o drugih še pojma nimate kaj so delali in še delajo
moji posti niso nikoli bili in ne bojo taki, temeljijo samo na dejstvih. me pa moti da kvaliteta tega foruma pada iz dneva v dan hitreje. zato imam en predlog. dajmo se "najbolj zvesti gledalci" enkrat dobit, se spoznat in kakšen GP skupaj pogledat. mislim, da se bo kvaliteta pisanja, vsakj v rubriki formula, dvignila. zakaj? če se bomo enkrat videli pa spoznali sem prepričan, da potem na forumu ne bomo kar tako "pljuvali". kot zanimivost vam lahko povem, da v naši družini navijamo za tri različna moštva-Renault, Ferrari in McLaren in zmeraj ostane vse v mejah normale in "zaje*ancije". Formula ena je mišljena kot sprostitev, razvedrilo ne pa da gremo vsi tukaj na nož. premislite o predlogu in predlagajte kakšen kraj v Sloveniji, ki ima kakšen projektor(kakšna gostilna, ne vem) ali kaj podobnega. mogoče se pa potem zmenimo pa gremo na kakšno bližnjo VN
pr ns tud usak za druzga navija.....u temu je tud stos ce mene uprasas...
drugac pa tm k sm jst ucasih delu je na big skrinu usakic formula pa si lahko skupi pogledamo tekme ..... :P