Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Napisal/-a batek Ne sep 10, 2006 5:09 pm

KANZYANI je napisal/-a:Baje se govori, da so imeli komisarji in Ferrari prste vmes pri eksploziji :lol:

Jp,šumi je mel pa DALJINCA da je vse skup sprožu. :D
batek

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Ne sep 10, 2006 5:11 pm

PRODRIVE je napisal/-a:ZMAGA :!: :!: :!: ,kje ste renojevci zdaj ne morete kriviti funkcionarjev,vaši motorji so žal zanič :cry:
ps: se smejim ko reno visi na štriku
še dve piki :roll:
FORZA FERRARI :!:

prvič renaultovi motorji niso zanič kar poglej kdaj je nazadnjr renault izdihnil?
ne visimo na nitki alonso je danes dokazal da je car saj bi, če nebi bilo eksplozije motorja prišel do 3 mesta.
vemo pa da je štartal iz 10
zadn cajt da se švaba poslovi od dirkanja.
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne sep 10, 2006 5:13 pm

Še malo objektivnosti...

Vsi ki govorite, da nikoli ne bo takšnega voznika v formuli 1 kot je bil Schumacher - tale je malo mimo. Ko je umrl Sena se je isto govorilo - pa poglejte kaj se je zgodilo za tem.

To, da je renault visel na štriku se mi ne zdi ravno fer. Če bi se to zgodilo npr. v franciji Ferrariju bi verjetno vsi zahtevali da kaznujejo pol francije... Sicer pa kot je bilo že napisano - verjetno se bo vse vrnilo nazaj.

Drugače pa odlična vožnja Schumacherja, Kimija ter posebno Kubice, kateremu najbolj privoščim stopničke.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne sep 10, 2006 5:59 pm

rok46 je napisal/-a:ja kok ga pa kujejo v oblake,dej no be real...pa ti bi dvignu ja,ko otročaj 5 letni govoriš tole...pa če slučajno ne veš,je večina reno fenou na avto šovu,sicr pa sam to dobr veš,sam provucerat je še zmer treba ne?

Lej do danes so vsi reno fani meli tolk povedat čez superiornost njihovega motorja da je oh in sploh.Danes pa se je pokazalo,da se tut reno lahk pokvari.
Pokvari se lahko tut ferrari žal mi je edino Alonsa,ki je vozil fenomenalno le bolid ni zdržal tega napora.
Reno se ni pokvaru že dve leti in vsi renojevci ste bli mnenja da je nepokvarljivv,zj ste pa vsi tih ko riti.
Če ti kaj ne pašejo moje objave jih ignoriraj ampak vedi,da da reno v italiji ni visel kr tko v zraku ampak so Italjani hotli pokazat,da se tut francozom kdaj zalomi.
Vrjem,da bi francozi enako nardili,če bi se kaj podobnega nardilo pri njih na njihovi progi.
j*** ga Ferrari je Italijan in vedi,da bojo nardili vse za svojega paradnega konja pa četudi konkurenco očrnijo do amena.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne sep 10, 2006 6:06 pm

Sh3bO je napisal/-a:Še malo objektivnosti...

Vsi ki govorite, da nikoli ne bo takšnega voznika v formuli 1 kot je bil Schumacher - tale je malo mimo. Ko je umrl Sena se je isto govorilo - pa poglejte kaj se je zgodilo za tem.

To, da je renault visel na štriku se mi ne zdi ravno fer. Če bi se to zgodilo npr. v franciji Ferrariju bi verjetno vsi zahtevali da kaznujejo pol francije... Sicer pa kot je bilo že napisano - verjetno se bo vse vrnilo nazaj.

Drugače pa odlična vožnja Schumacherja, Kimija ter posebno Kubice, kateremu najbolj privoščim stopničke.

italia je italia
to je dejstvo- živijo za hrano, fuzbal in ferrari
in to, da je bil obešen reno ni nek vohunski manever- kot sta govorila komentatorja, ampak le simbolno kaj si italia misl o alonsu oz. kaj si mislijo o Šumiju- ciolj je le eden- oba naslova svetovnega prvaka
bo pa sezona res napeta vse do konca- majo pa pri ferrariju in moralno, kot tudi ''mehansko'' premoč- tko da res upam, da se šumi res poslovi v velikem slogu
drgač pa Kubica bo zgleda res car prihodnosti- čeprov se mu že nadaleč vid da je poljak :roll:
lp

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Ne sep 10, 2006 6:19 pm

KANZYANI je napisal/-a:Baje se govori, da so imeli komisarji in Ferrari prste vmes pri eksploziji :lol:
:bonk :bonk :bonk :bonk :bonk :bonk

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne sep 10, 2006 6:53 pm

Poslovila se bo legenda,rekorder v vseh pogledih,ne moremo tega zanikati.Prišel bo Kimi ki upam da bo Šumaherja dostojno nasledil. WILLIAMSCAR,še se spomniš ko si mi govoril da je Kimi 100 % pri Renaultu,kaj pa zdaj :?: Še naprej bom fan Ferrarija :!:

Upam na 8. naslov in slovo v velikem slogu

FORZA SCHUMACHER :!:
FORZA FERRARI :!:
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
gago
Novinec

Kraj: Krajn

Napisal/-a gago Ne sep 10, 2006 7:12 pm

Alonso je napisal/-a:Alonso danes tako ali tako ne bi bil višje od 5.mesta.

Bi že komisarji tko zrihtal.

Verjetno bi bili razlogi sledeči:
- Kubico izsilil pri vožnji iz boksa
- Kubica zadrževal Masso, da ga le ta ni mogel prehiteti
- itd itd itd

Čestitke Ferrariju oziroma komisarjem že vnaprej.

Zdej pa šibam v LJ na Gospodarca.

LP

a mogoce vidis okrog sebe osebe ki jih nji ker potem imas dejansko vse simptome shizofrenije :roll: :lol:
seveda ce ni ferrari kriv so pa komisarji ko aloso spusi :roll: :roll:
The greatest trick devil ever pulled was to convince people that he doesn't exsist.

Uporabniški avatar
xdss
Novinec

Kraj: Semic_Bela krajina

Napisal/-a xdss Ne sep 10, 2006 7:30 pm

seat je napisal/-a:
Motorist46 je napisal/-a:Se mi pa zdi popolnoma neodgovorno da so pustili Alonsov avto viseti v zraku vsem v posmeh. To se lahko zgodi vsakomur, tudi Ferrariju :!:
LP Domen

Ja kaj pa si drugega pričakoval v Monzi,ki je ferrarijeva domača proga.Jst bi renoja še višje dvignu pa dokazal,da renojevci preveč v oblake kujejo svoj bolid to se lahk nardi prow vsakemu sam so bli v renoju do sedaj 100% da se njim pa to ne more nardit in ekola zdaj pa naj majo :lol:
Upam,da "nam" uspe prit do 8X naslova kajti v 3 dirkah se lahk še marsikaj spremeni v obe smeri.

Me pa prow zanima kje so danes vsi reno fani,ki so drugače najbolj glasni zdaj so pa tiho kot rit.Zdaj ne morejo krivdo valit na šumija ali na gume zdaj jih je zajebal njihov superiorni motor,ki jim je pokazu,da če tudi je reno,da pa le ni 100%

MAlo v razmislek renault dela vecinoma druzinske avte dok ferari sportne z postenimi kw.In da eno druzinsko usmerjena tovarna se kosa z kao najbolso formolo to ti je uspesek ce jih pa nazge pa sramota za njih :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne sep 10, 2006 7:37 pm

gago je napisal/-a:

- itd itd itd

LP

a mogoce vidis okrog sebe osebe ki jih nji ker potem imas dejansko vse simptome shizofrenije :roll: :lol:

ti podam js odgovor na tvoje vpršanje in me zanima kdo bo zdaj zavijal z očmi...spletkarjenje nič drugega ni blo to,po vsem tem pa še na ferrarijevih domačih tleh...sramota za tako velik šport kakor je tole...pa še link na kerm si lahko ogledat filmčk in mi pokažte kje je blo kako oviranje...

http://www.f1magazin.com/default.asp?rb=1&id=10507

LP
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne sep 10, 2006 7:41 pm

xdss je napisal/-a:
seat je napisal/-a:
Motorist46 je napisal/-a:Se mi pa zdi popolnoma neodgovorno da so pustili Alonsov avto viseti v zraku vsem v posmeh. To se lahko zgodi vsakomur, tudi Ferrariju :!:
LP Domen

Ja kaj pa si drugega pričakoval v Monzi,ki je ferrarijeva domača proga.Jst bi renoja še višje dvignu pa dokazal,da renojevci preveč v oblake kujejo svoj bolid to se lahk nardi prow vsakemu sam so bli v renoju do sedaj 100% da se njim pa to ne more nardit in ekola zdaj pa naj majo :lol:
Upam,da "nam" uspe prit do 8X naslova kajti v 3 dirkah se lahk še marsikaj spremeni v obe smeri.

Me pa prow zanima kje so danes vsi reno fani,ki so drugače najbolj glasni zdaj so pa tiho kot rit.Zdaj ne morejo krivdo valit na šumija ali na gume zdaj jih je zajebal njihov superiorni motor,ki jim je pokazu,da če tudi je reno,da pa le ni 100%

MAlo v razmislek renault dela vecinoma druzinske avte dok ferari sportne z postenimi kw.In da eno druzinsko usmerjena tovarna se kosa z kao najbolso formolo to ti je uspesek ce jih pa nazge pa sramota za njih :twisted: :twisted:

kva pol je pa še večja sramota če zmaga red bull, k sploh ne dela avtomobilov?
dej zresnte se
sej reno dela kljub današnji dirki izredno vzdžljive dirkalnike- normalni avtomobili imajo popolnoma drugačen sloves, pri toyoti pa je ravgno obratno
lp

corsa16v
Novinec

Napisal/-a corsa16v Ne sep 10, 2006 7:44 pm

MAlo v razmislek renault dela vecinoma druzinske avte dok ferari sportne z postenimi kw.In da eno druzinsko usmerjena tovarna se kosa z kao najbolso formolo to ti je uspesek ce jih pa nazge pa sramota za njih

Tale izjava je bila pa res intelektualna...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne sep 10, 2006 7:57 pm

rok46 je napisal/-a:
gago je napisal/-a:

- itd itd itd

LP

ti podam js odgovor na tvoje vpršanje in me zanima kdo bo zdaj zavijal z očmi...spletkarjenje nič drugega ni blo to,po vsem tem pa še na ferrarijevih domačih tleh...sramota za tako velik šport kakor je tole...pa še link na kerm si lahko ogledat filmčk in mi pokažte kje je blo kako oviranje...

http://www.f1magazin.com/default.asp?rb=1&id=10507

LP

jst ne vem al ste tko ozkogledi al kaj
ste ko hrvati- nekje velja katastrska meja nekje pa ne
če velja telemetrija naj velja vsepovsod !- tud men ni vedno prav :oops:
po moje nekega vidnega zadrževanja ni bilo- vendar pa je iz teg azornega kota videti večjo razdaljo, kot iz zraka- tukaj sta bila recmo dobro 1 s narazen- zdej pravilno bi bilo in v normalnih okoliščinah, bi alonso pustil masso mimo, vendar se v tem primeru nebi uvrstil v zadnji hiter krog, saj je masa prišel le 1s pred iztekom časa
zdej al je fer al ne, nism bog, in nimam točnih podatkov- torej se ne bom opredelil- vendar so se komisarji odločil kakor so se, kar pa se je na koncu izkazalo, da ni vplivalo na rezultat, saj alonso v vsakem slučaju nebi končal dirke

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Ne sep 10, 2006 8:32 pm

idealen razplet poslovilne dirke v Evropi...
kakorkol obrnemo - brez Schumija ne bo več isto - sicer bom še spremljal F1 in simpatiziral s Ferrarijem - ampka sanjski dvojec(oz. če razširimo malce: cel TEAM) se bo po koncu sezone razpustil - želim jim polno vetra v krilih in Kimiju skorajšni naslov prvaka...
Poslovil se bo ob pravem času, čeprav bi večina (njegovih pristašev) raje videla da bi dal kako lekcijo ali dve še naslednje leto mladincem...

Renault na šrtriku res ni bla fer gesta - ampak dejte se mal sprostit...pač italjani...kje je šarm v F1 kot je nekoč bil....

2 točki...let the games begin...
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne sep 10, 2006 8:37 pm

Bravo Šumi škoda Alonsa ampak za prvenstvo je tole odlično. Šumi si pred odhodom sigurno še zasluži 8 naslov prvaka da tako vse utiša. Pri trenutnem tempu bo to tudi dosegel.

Res čestitke Kubici. Vidi se da BMW odkar sam nastopa v F1 počasi leze navzgor in kot je bilo danes vidt mu konjskih moči ne manjka. Motorji so bli zmeraj dobri samo wiliams ni dal naredil pravega avta. Tako da jaz naslednje leto navijam za BMW. Iz Kubice bo tut pomoje še nekaj. 8) 8) 8)
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Ne sep 10, 2006 9:43 pm

Dirko sem si ogledal v živo.
Bravo Ferrari,bravo Michael,bravo organizatorji za odlično oragnizacijo na parkiriščih,prevozih do dirkališča in vsem kar paše zraven.

Vesel sem da sem si zadnjo Michaelovo zmago v Italiji ogledal v živo 8)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 10, 2006 9:59 pm

black je napisal/-a:Dirko sem si ogledal v živo.
Bravo Ferrari,bravo Michael,bravo organizatorji za odlično oragnizacijo na parkiriščih,prevozih do dirkališča in vsem kar paše zraven.

Ja to more bit res doživetje in pol.Vendar glede samega spremljanja dirke kaj velik nea moreš pričakovat,ker najvceč tak na TV vidiš je pa vzdušje domala popolno le ušesa te bolijo vem iz izkušen iz A1 ringa :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Ne sep 10, 2006 10:12 pm

seat je napisal/-a:
black je napisal/-a:Dirko sem si ogledal v živo.

Ja to more bit res doživetje in pol.Vendar glede samega spremljanja dirke kaj velik nea moreš pričakovat,ker najvceč tak na TV vidiš je pa vzdušje domala popolno le ušesa te bolijo vem iz izkušen iz A1 ringa :lol:

Imel sem srečo da je mel en italijan zraven mene tisto majhno televizijo na baterije tako da sem bil na tekočem glede boksov in odstopov :D Seveda se pa več zve doma na TV.
Ušesa ja...še zdej neki piska notr :P

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 10, 2006 10:20 pm

Ja res je men je piskalo notri še naslednji dan,no vsaj občutek je bil tak.Sem pa se po dirki začel bolj glasno pogovarjat :lol: :lol: :lol:
No sedaj je na dirkah malo bolje,ker je domala na vsakem ovinku en velik TV ampak neki let nazaj tega ni bilo in do prihoda na parkirišče niti nisem vedu kdo je zmagu,ker se z mesta kjer sem dirko spremljal žal ni dalo vsega videt.Je pa to neponovljivo doživetje,ki ti vedno ostane v spominu.

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Po sep 11, 2006 10:08 am

Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov