KANZYANI je napisal/-a:Baje se govori, da so imeli komisarji in Ferrari prste vmes pri eksploziji
Jp,šumi je mel pa DALJINCA da je vse skup sprožu.

PRODRIVE je napisal/-a:ZMAGA![]()
![]()
,kje ste renojevci zdaj ne morete kriviti funkcionarjev,vaši motorji so žal zanič
![]()
ps: se smejim ko reno visi na štriku
še dve piki![]()
FORZA FERRARI
rok46 je napisal/-a:ja kok ga pa kujejo v oblake,dej no be real...pa ti bi dvignu ja,ko otročaj 5 letni govoriš tole...pa če slučajno ne veš,je večina reno fenou na avto šovu,sicr pa sam to dobr veš,sam provucerat je še zmer treba ne?
Sh3bO je napisal/-a:Še malo objektivnosti...
Vsi ki govorite, da nikoli ne bo takšnega voznika v formuli 1 kot je bil Schumacher - tale je malo mimo. Ko je umrl Sena se je isto govorilo - pa poglejte kaj se je zgodilo za tem.
To, da je renault visel na štriku se mi ne zdi ravno fer. Če bi se to zgodilo npr. v franciji Ferrariju bi verjetno vsi zahtevali da kaznujejo pol francije... Sicer pa kot je bilo že napisano - verjetno se bo vse vrnilo nazaj.
Drugače pa odlična vožnja Schumacherja, Kimija ter posebno Kubice, kateremu najbolj privoščim stopničke.
Alonso je napisal/-a:Alonso danes tako ali tako ne bi bil višje od 5.mesta.
Bi že komisarji tko zrihtal.
Verjetno bi bili razlogi sledeči:
- Kubico izsilil pri vožnji iz boksa
- Kubica zadrževal Masso, da ga le ta ni mogel prehiteti
- itd itd itd
Čestitke Ferrariju oziroma komisarjem že vnaprej.
Zdej pa šibam v LJ na Gospodarca.
LP
seat je napisal/-a:Motorist46 je napisal/-a:Se mi pa zdi popolnoma neodgovorno da so pustili Alonsov avto viseti v zraku vsem v posmeh. To se lahko zgodi vsakomur, tudi Ferrariju![]()
LP Domen
Ja kaj pa si drugega pričakoval v Monzi,ki je ferrarijeva domača proga.Jst bi renoja še višje dvignu pa dokazal,da renojevci preveč v oblake kujejo svoj bolid to se lahk nardi prow vsakemu sam so bli v renoju do sedaj 100% da se njim pa to ne more nardit in ekola zdaj pa naj majo![]()
Upam,da "nam" uspe prit do 8X naslova kajti v 3 dirkah se lahk še marsikaj spremeni v obe smeri.
Me pa prow zanima kje so danes vsi reno fani,ki so drugače najbolj glasni zdaj so pa tiho kot rit.Zdaj ne morejo krivdo valit na šumija ali na gume zdaj jih je zajebal njihov superiorni motor,ki jim je pokazu,da če tudi je reno,da pa le ni 100%
gago je napisal/-a:Alonso je napisal/-a:Alonso danes tako ali tako ne bi bil višje od 5.mesta.
- itd itd itd
LP
a mogoce vidis okrog sebe osebe ki jih nji ker potem imas dejansko vse simptome shizofrenije![]()
![]()
seveda ce ni ferrari kriv so pa komisarji ko aloso spusi![]()
xdss je napisal/-a:seat je napisal/-a:Motorist46 je napisal/-a:Se mi pa zdi popolnoma neodgovorno da so pustili Alonsov avto viseti v zraku vsem v posmeh. To se lahko zgodi vsakomur, tudi Ferrariju![]()
LP Domen
Ja kaj pa si drugega pričakoval v Monzi,ki je ferrarijeva domača proga.Jst bi renoja še višje dvignu pa dokazal,da renojevci preveč v oblake kujejo svoj bolid to se lahk nardi prow vsakemu sam so bli v renoju do sedaj 100% da se njim pa to ne more nardit in ekola zdaj pa naj majo![]()
Upam,da "nam" uspe prit do 8X naslova kajti v 3 dirkah se lahk še marsikaj spremeni v obe smeri.
Me pa prow zanima kje so danes vsi reno fani,ki so drugače najbolj glasni zdaj so pa tiho kot rit.Zdaj ne morejo krivdo valit na šumija ali na gume zdaj jih je zajebal njihov superiorni motor,ki jim je pokazu,da če tudi je reno,da pa le ni 100%
MAlo v razmislek renault dela vecinoma druzinske avte dok ferari sportne z postenimi kw.In da eno druzinsko usmerjena tovarna se kosa z kao najbolso formolo to ti je uspesek ce jih pa nazge pa sramota za njih![]()
rok46 je napisal/-a:gago je napisal/-a:Alonso je napisal/-a:Alonso danes tako ali tako ne bi bil višje od 5.mesta.
- itd itd itd
LP
a mogoce vidis okrog sebe osebe ki jih nji ker potem imas dejansko vse simptome shizofrenije![]()
![]()
seveda ce ni ferrari kriv so pa komisarji ko aloso spusi![]()
ti podam js odgovor na tvoje vpršanje in me zanima kdo bo zdaj zavijal z očmi...spletkarjenje nič drugega ni blo to,po vsem tem pa še na ferrarijevih domačih tleh...sramota za tako velik šport kakor je tole...pa še link na kerm si lahko ogledat filmčk in mi pokažte kje je blo kako oviranje...
http://www.f1magazin.com/default.asp?rb=1&id=10507
LP
black je napisal/-a:Dirko sem si ogledal v živo.
Bravo Ferrari,bravo Michael,bravo organizatorji za odlično oragnizacijo na parkiriščih,prevozih do dirkališča in vsem kar paše zraven.
Vesel sem da sem si zadnjo Michaelovo zmago v Italiji ogledal v živo
seat je napisal/-a:black je napisal/-a:Dirko sem si ogledal v živo.
Bravo Ferrari,bravo Michael,bravo organizatorji za odlično oragnizacijo na parkiriščih,prevozih do dirkališča in vsem kar paše zraven.
Vesel sem da sem si zadnjo Michaelovo zmago v Italiji ogledal v živo
Ja to more bit res doživetje in pol.Vendar glede samega spremljanja dirke kaj velik nea moreš pričakovat,ker najvceč tak na TV vidiš je pa vzdušje domala popolno le ušesa te bolijo vem iz izkušen iz A1 ringa
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov