Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

brbr
Nov uporabnik

Napisal/-a brbr Ne okt 08, 2006 7:27 am

Black Jack je napisal/-a:Pa je šou motor po gobe.....zdej še sam upam da se Alonsu kej nardi........skratka naslov se nam izmika..... :P

Tole pa je izjava :roll: :roll: :roll:
Je treba prenesti poraz športno. :D :D

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Ne okt 08, 2006 7:27 am

Bravo Fernando Alonso!

Škoda za odstop Schumacherja.

Boj za naslov pa še NI odločen!!

Odstop Alonsa al pa da ne pride v top8 v Braziliji, ter zmaga Schumacherja, naslov prinese Nemcu, tako da ne delajte računa brez krčmarja (da ne bomo na konc mi razočarani)

VAMOS FERNANDO ALONSO!!!!

LP do Interlagosa

brbr
Nov uporabnik

Napisal/-a brbr Ne okt 08, 2006 7:29 am

He he he he he
Čestitke Alonsu :-P :D

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne okt 08, 2006 7:29 am

škoda
šumi je suvereno držal prvo mesto, dokler je pač vozu
ferrari mora priznati premoč renoju
lp

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Ne okt 08, 2006 7:33 am

Škoda Ferrari-ja in M. Schumacher-ja. 99,9 % sem, da je F.Alonso prvak in upam na tistih 0,1% , da se motim. To, da se pa Alonso nebi uvrstil med 8 ob normalnem razpletu je pa utopija. Škoda, škoda .......

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne okt 08, 2006 7:37 am

Tokrat je Michael preveč teral bolid in je šla tehnika po gobe,zihr je imela FIA prste vmes :lol:

FORZA FERRARI :!:
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Ne okt 08, 2006 7:37 am

PRODRIVE je napisal/-a:Tokrat je Michael preveč teral bolid in je šla tehnika po gobe,zihr je imela FIA prste vmes :lol:

FORZA FERRARI :!:

al pa Flavio :D
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne okt 08, 2006 7:50 am

Čestitke alonsotu, škoda za schumachera :? Tud jaz mislim da je naslov za prvaka odločen, žal v alonsovo korist...

Lp

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne okt 08, 2006 7:53 am

juhuhu, zastava že visi

verjetno smo tudi konstrukcijski prvaki

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Ne okt 08, 2006 7:57 am

SAVINJCAN je napisal/-a:juhuhu, zastava že visi

Ej kje si pa biu zadnje tri dirke???...a samo takrat si upaš pisati na forum, ko renault neki pokaže!!!! :P
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne okt 08, 2006 7:59 am

Black Jack je napisal/-a:

Ej kje si pa biu zadnje tri dirke???...a samo takrat si upaš pisati na forum, ko renault neki pokaže!!!! :P

Zdaj 3 dirke sem bil brez avta, danes pa sem ga dobil in za povrhu še zmaga :P A ti že visi zastava?

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Ne okt 08, 2006 8:01 am

SAVINJCAN je napisal/-a:

Zdaj 3 dirke sem bil brez avta, danes pa sem ga dobil in za povrhu še zmaga :P A ti že visi zastava?

:roll: :?: Ti si pa.......
325i Coupe

Uporabniški avatar
pety
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pety Ne okt 08, 2006 8:02 am

Here we go again!!!

Pa saj enkrat se mora tudi Šumiju nekaj zgodit. :P

Čestitke Alonsu za osvojitev naslova svetovnega prvaka. HAHA
Renault še ni slabega avta naredo.

brbr
Nov uporabnik

Napisal/-a brbr Ne okt 08, 2006 8:02 am

No no no pobje :evil:
dejte se mal umirit. Dirka je bla, kdo je zmagu se ve :D sicer pa še ni konec. Še ena dirka do konca, kjer se lahko zgodi marsikaj :!: .
Šumi zmaga Alonso gre vn pa je.
Sicer so pa forumi za pisanje osebnega mnenja posameznika. Meni je pač tudi pasalo da je bil razplet dirke tak kot je bil. A kot sem reke do konca je še ena dirka :-P

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Ne okt 08, 2006 8:07 am

SAVINJCAN je napisal/-a:

Torej če si biu brez avta....si biu večino doma in bi lahko prišu na forum pa kero reku....aja nisi si upau...ker Alonsek ni zmagovau :P :P :P
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Ne okt 08, 2006 8:09 am

Alonsu ne mislim ne vem kako čestitati, ker mu je bila tako rekoč zmaga delno podeljena....ne verjamem če bi Scumacherja meu možnost ugnati...saj sta vozila na razdalji 5 sekund....js verjamem da po današnji dirki Alonsu teško uide naslov, za konstruktorski naslov še ima Ferrati malo večje možnosti da ga dobi...pa še to bo tesno....je pa takole....vsi smo najmanj pričakovali da bo Schumacher odstopu zaradi okvarje motorja (že ne pomnim kdaj bi se pri njegovem Ferrariju pokadiu beli dim)...skratka to je biu najbolj nemogočoč scenarij.....tko da za naslednjo dirki mogoče nekateri že trdno trdite da Schumacher nima možnosti za naslov.....js verjamem da ima zelo majhne...vendar se recimo lahko takšem črn scenarij ponovi Renaultu v Braziliji in naslov v rokah rdečih, seveda pod pogojem da Schumy zmaga....aja BrBr ne vem zakaj si mogu mojo izjavo tko lepo povečat.....lej js znam poraz športno prenesti, ker če ga ne bi potem ob uspehu Renaulta ne bi prišel na forum in podau svoje mnenje...lahko pa ti podam recimo dva človeka, ki po moji logiki ne znata športno prenesti poraza....zadnje tri dirke (ko je zmagu schumacher ni blo ne duha ne sluha o njiju, a danes ko je Alonso podarjeno zmagau, pa že na velko piše...juhu zastava že visi...itd...)

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne okt 08, 2006 8:09 am

SAVINJCAN je napisal/-a:

Torej če si biu brez avta....si biu večino doma in bi lahko prišu na forum pa kero reku....aja nisi si upau...ker Alonsek ni zmagovau :P :P :P

Alonso zmaguje takrat, ko se splača :P Zdaj ni več Alonsek, ampak veliki Alonso :har

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman Ne okt 08, 2006 8:12 am

Cestitke Renaultu, koncno niso nic zasrali (najbrz so onga mehanika pr zadnji desni gumi menjali), mar bi to mal prej naredili !

PS: Pa kaj mate vi racunalnik in TV skupej al kaj, kaki navijaci ste to, da grete ze med tekmo razglablat o njenem koncu? Dejte drzat pesti do konca! Tekma oz. prvenstvo ni zakljuceno dokler ne zapelje zmagovalec cez ciljno crto in to v zadnji tekmi!

Kero masino je pa mel Shumi (svezo al ze z eno voznjo)? Kaj pa Alonso a lahka menja naslednjic al ne? Mislim, da je to kr vazn podatek.

Mogoce bo mal bol dolgocajtna tekma naslednjic ko bo Alonso fural po jajcih, da bo cuval masino, boljs bi blo da bi mel eno vec al pa nekaj manj tock naskoka.

Sam kok hiter se lahka vse obrne pr sportu (gume so okrogle, ko pr fuzbalu).
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne okt 08, 2006 8:12 am

Black Jack je napisal/-a:Alonsu ne mislim ne vem kako čestitati, ker mu je bila tako rekoč zmaga delno podeljena....ne verjamem če bi Scumacherja meu možnost ugnati...saj sta vozila na razdalji 5 sekund....js verjamem da po današnji dirki Alonsu teško uide naslov, za konstruktorski naslov še ima Ferrati malo večje možnosti da ga dobi...pa še to bo tesno....je pa takole....vsi smo najmanj pričakovali da bo Schumacher odstopu zaradi okvarje motorja (že ne pomnim kdaj bi se pri njegovem Ferrariju pokadiu beli dim)...skratka to je biu najbolj nemogočoč scenarij.....tko da za naslednjo dirki mogoče nekateri že trdno trdite da Schumacher nima možnosti za naslov.....js verjamem da ima zelo majhne...vendar se recimo lahko takšem črn scenarij ponovi Renaultu v Braziliji in naslov v rokah rdečih, seveda pod pogojem da Schumy zmaga....aja BrBr ne vem zakaj si mogu mojo izjavo tko lepo povečat.....lej js znam poraz športno prenesti, ker če ga ne bi potem ob uspehu Renaulta ne bi prišel na forum in podau svoje mnenje...lahko pa ti podam recimo dva človeka, ki po moji logiki ne znata športno prenesti poraza....zadnje tri dirke (ko je zmagu schumacher ni blo ne duha ne sluha o njiju, a danes ko je Alonso podarjeno zmagau, pa že na velko piše...juhu zastava že visi...itd...)

Za konstruktorski naslov Fisichella ne sme biti boljši od osmega mesta, če Massa ne vidi točk. Drugače pa samo dvojna zmaga Ferrarija vodi do naslova konstruktorskega prvaka, kar je verjetno zdaj prvi cilj rdečih, pa še to, če Renaultov dirkač ni tretji.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne okt 08, 2006 8:13 am

meganeman je napisal/-a:Cestitke Renaultu, koncno niso nic zasrali (najbrz so onga mehanika pr zadnji desni gumi menjali), mar bi to mal prej naredili !

PS: Pa kaj mate vi racunalnik in TV skupej al kaj, kaki navijaci ste to, da grete ze med tekmo razglablat o njenem koncu? Dejte drzat pesti do konca! Tekma oz. prvenstvo ni zakljuceno dokler ne zapelje zmagovalec cez ciljno crto in to v zadnji tekmi!

Kero masino je pa mel Shumi (svezo al ze z eno voznjo)? Kaj pa Alonso a lahka menja naslednjic al ne? Mislim, da je to kr vazn podatek.

Mogoce bo mal bol dolgocajtna tekma naslednjic ko bo Alonso fural po jajcih, da bo cuval masino, boljs bi blo da bi mel eno vec al pa nekaj manj tock naskoka.

Sam kok hiter se lahka vse obrne pr sportu (gume so okrogle, ko pr fuzbalu).

Oba menjata motorje
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov