Black Jack je napisal/-a:Pa je šou motor po gobe.....zdej še sam upam da se Alonsu kej nardi........skratka naslov se nam izmika..... :P
Tole pa je izjava

Je treba prenesti poraz športno.

SAVINJCAN je napisal/-a:juhuhu, zastava že visi
verjetno smo tudi konstrukcijski prvaki
Black Jack je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:juhuhu, zastava že visi
Ej kje si pa biu zadnje tri dirke???...a samo takrat si upaš pisati na forum, ko renault neki pokaže!!!! :P
SAVINJCAN je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:juhuhu, zastava že visi
Ej kje si pa biu zadnje tri dirke???...a samo takrat si upaš pisati na forum, ko renault neki pokaže!!!! :P
Zdaj 3 dirke sem bil brez avta, danes pa sem ga dobil in za povrhu še zmaga :P A ti že visi zastava?
SAVINJCAN je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:juhuhu, zastava že visi
Zdaj 3 dirke sem bil brez avta, danes pa sem ga dobil in za povrhu še zmaga :P A ti že visi zastava?
Black Jack je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:juhuhu, zastava že visi
Torej če si biu brez avta....si biu večino doma in bi lahko prišu na forum pa kero reku....aja nisi si upau...ker Alonsek ni zmagovau :P :P :P
Black Jack je napisal/-a:Alonsu ne mislim ne vem kako čestitati, ker mu je bila tako rekoč zmaga delno podeljena....ne verjamem če bi Scumacherja meu možnost ugnati...saj sta vozila na razdalji 5 sekund....js verjamem da po današnji dirki Alonsu teško uide naslov, za konstruktorski naslov še ima Ferrati malo večje možnosti da ga dobi...pa še to bo tesno....je pa takole....vsi smo najmanj pričakovali da bo Schumacher odstopu zaradi okvarje motorja (že ne pomnim kdaj bi se pri njegovem Ferrariju pokadiu beli dim)...skratka to je biu najbolj nemogočoč scenarij.....tko da za naslednjo dirki mogoče nekateri že trdno trdite da Schumacher nima možnosti za naslov.....js verjamem da ima zelo majhne...vendar se recimo lahko takšem črn scenarij ponovi Renaultu v Braziliji in naslov v rokah rdečih, seveda pod pogojem da Schumy zmaga....aja BrBr ne vem zakaj si mogu mojo izjavo tko lepo povečat.....lej js znam poraz športno prenesti, ker če ga ne bi potem ob uspehu Renaulta ne bi prišel na forum in podau svoje mnenje...lahko pa ti podam recimo dva človeka, ki po moji logiki ne znata športno prenesti poraza....zadnje tri dirke (ko je zmagu schumacher ni blo ne duha ne sluha o njiju, a danes ko je Alonso podarjeno zmagau, pa že na velko piše...juhu zastava že visi...itd...)
meganeman je napisal/-a:Cestitke Renaultu, koncno niso nic zasrali (najbrz so onga mehanika pr zadnji desni gumi menjali), mar bi to mal prej naredili !
PS: Pa kaj mate vi racunalnik in TV skupej al kaj, kaki navijaci ste to, da grete ze med tekmo razglablat o njenem koncu? Dejte drzat pesti do konca! Tekma oz. prvenstvo ni zakljuceno dokler ne zapelje zmagovalec cez ciljno crto in to v zadnji tekmi!
Kero masino je pa mel Shumi (svezo al ze z eno voznjo)? Kaj pa Alonso a lahka menja naslednjic al ne? Mislim, da je to kr vazn podatek.
Mogoce bo mal bol dolgocajtna tekma naslednjic ko bo Alonso fural po jajcih, da bo cuval masino, boljs bi blo da bi mel eno vec al pa nekaj manj tock naskoka.
Sam kok hiter se lahka vse obrne pr sportu (gume so okrogle, ko pr fuzbalu).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov