FORZA FERRARI
Upam na podlo igro Ferrarija

Ne hecam se upam na fair dirko ampak zares naj zmaga najboljši in postane prvak. Tudi če ne bo Miha prvak ga bom cenil kot dirkača zapisanega z zlatimi črkami v zgodovino F 1.
SlaYeR je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Zame je od prve take poteze naprej najbolj umazan dirkač kar jih je bilo. če nisi sposoben drugače zmagovat nisi pravi dirkač ampak drekač. Do takrat sem bil njegov zvest navijač od takrat naprej pa sem srečen da zmaga kdorkoli drug samo on ne. In prepričan sem da bo prišlo do kake pizdarije. Itak se šlepa že celo sezono, ker zgleda kot da mu na pladnju vse prinesejo.
Če se zgodi incident pa da sem šef renaulčtove ekipe naročim drugemu vozniku da ga za vsako ceno ven spravi barabo pokvarjeno. Tak voznik si ne zasluži biti prvak.
Sej ga cenim zaradi njegovih sposobnosti vožnje sam kaj ko vse pokvari z svojimi svinjskimi forami pa priliznjenim nasmehom povsod. Itak mu pa FIA zveza povsod gleda skoz prste ker je pač Šumi. So fukin what. Ni ga pa trenutno v formuli voznika k bi zanj reku da je res car tko kot lahk v Rallyu rečem za Loeba. ker dejansko pač je car.
Še kako se strinjam, čeprav v wrcju navijam za Gronholma. :P
kalbo je napisal/-a:wiliamskis je napisal/-a:Senator, tebi ni za zamerit, ker imaš že nick tak, kot imamo pri nas doma Sipovo 22kubično nakladalko- nakladaš seno pa ni nikol dost polno
! Dej mi povej zakaj je Alonso napihnjena žaba- ker to bi bil le v primeru, če ne bi bil nikol prvak, pa se mu letos nasmiha že 2
In ja, nevaren tekmec bo Schumi, predvsem izhajam iz dejstva, da se edino Ferrari s Schumijem upa dirkat umazano in z goljufijo- kar mu je tudi omogočeno s strani FIE (Adelaide94), 97 pa niso mogli skrit, ker je bilo 100% jasno! Pa tudi tukaj vidim, da je večina rdečih navijačev takih, ki vozijo nemške vagone, v javnosti so pa za njih Fiatovi izdelki totalni gnoj
ne razumem
Go Renault Go
Prvič Vozim Fiata in bom vozil Fiata
Drugič: če ti spomin ni še čisto upešal, se spomni slavne dirke v dežju, ko je Šumi prehiteval Kultarda že za nevemkeri krog in je Kultard "slučajno" stopil z gasa...tisto je Šumaherja stalo naslova in skoraj glave....Toliko o umazaniji le rdečih.
Tretjič: briatore je namazan z vsemi žavbami, tko da Reno ni glih vzor pravičnosti in Fair Playa in tole, kar zdajle trobezlja Alonso v javnosti je predpriprava, da če zajebejo bodo lahko zvalil krivdo na golobe, ki jih je plačal ferari.
Četrtič: Upam na fer dirko in seveda kot navijač Šumaherja, da Alonso ostane brez pik...logično.
Nasty je napisal/-a:AIRbrush,...; tudi Senna se je zaletaval,..., pa je za večino "bog". Tako, da mislim, da govoričiš traparije. Marsikdo pravi, da je Michael car.Boš pač moral malo več gledati TV in brati (tuje) revije, da boš videl, kakšne traparije pišeš. Imaš pa vsekakor pravico do svojega mnenja.
Ne pozabi: Michael mora zmagati, če želi biti prvak. Tako, da se ne bo vpletal v nobene igrice.Mogoče v tiste v tvoji glavi.
PS
Ne pozabi, da je Michael že 7 (sedem) kratni prvak F1. Po tvoji besedah - s FIA ali brez.
dare01 je napisal/-a:Nasty je napisal/-a:AIRbrush,...; tudi Senna se je zaletaval,..., pa je za večino "bog". Tako, da mislim, da govoričiš traparije. Marsikdo pravi, da je Michael car.Boš pač moral malo več gledati TV in brati (tuje) revije, da boš videl, kakšne traparije pišeš. Imaš pa vsekakor pravico do svojega mnenja.
Ne pozabi: Michael mora zmagati, če želi biti prvak. Tako, da se ne bo vpletal v nobene igrice.Mogoče v tiste v tvoji glavi.
PS
Ne pozabi, da je Michael že 7 (sedem) kratni prvak F1. Po tvoji besedah - s FIA ali brez.
poglej. med Ayrtonom in majkolom je veeelika razlika. Se strinjam da sta oba vrhunska dirkača in da gresta oba do konca. ampak med trki Senne in majkola je ogromna razlika. najbolj znani trk med Senno in Prostom v Suzuki. Tam sta oba šla do konca, na nož bi se reklo. noben ni odnehal in sta počila. temu se reče dirkaška nesreča. pač držiš svojo pozicijo in drug te napada. včasih se ne izide. majkolovi trki leta 94 in 97 pa niso bili dirkaški. Hill in Villeneuve sta bila praktično že čez in potem se jih je ta velemajster spomil zapirati. poglej. če mu je mednarodna zveza vzela vse točke za leto 97 zaradi trka z Villeneuvom in po anketi športnih veljakov in funcionarjev je bil ta dogodek označen za najbolj nešporten dogodek v zgodovini sodobnega športa...... to že nekaj pove.
pa še nekaj. ko zdaj tako špekulirate kaj bi bilo in kaj bo.... na kitajskem je imel Alonso 100% priložnost zapreti majkola po njegovo oziroma po vzorcu iz let 94 in 97. ampak ko ga je majkol priznam mojstersko prehitel po notranji strani ovinka Alonso ni niti trznil z volanom v ovinek ampak je mirno držal svojo linijo. samo par centimetrov in oba bi letela ven. po tem scenariju bi Renault na Kitajskem ogromno pridobil. Pridobil samo na točkah. V resnici bi pa izgubil vse kar je do zdaj gradil.
Ne bom pa nikoli pozabil dirke v Avstriji ko je moral Rubens spustiti majkola predse. Takrat sem še imel malo upanja za majkola in takrat je zapravil ogroomno priložnost da se izkaže kot športnik. če bi takrat majkol zabremzal na polno in spustil vseeno Rubensa predse....potem bi tudi jaz rekel. evo ga. pa je le pravi dedec. tako pa..... ljudje so žvižgali,pazi, najbolj so žvižgali ferrarijevi navijači, majkol je pa Rubensa rinil na stopničko za zmagovalce in mu porival pokal za prvo mesto........ svašta.
se opravičujem za daljši post.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost