burka je napisal/-a:Ne more bit kle massa kriv, on je tam zato da vozi - bil mu je dan znak da spelje in on je odpeljal, mehanik pa ni snel cevi. To bo se zurka na ferrariju po dirki; namrec bla je ogrozena varnost vseh. Ceprav navijam za ferrari, sem mnenja, da si take napake tako profesionalna ekipa ne bi smela privoscit - sploh pa ne veckrat.
p.s: je pa hudo, ker je pa dirka res zanimiva
Daedalus je napisal/-a:Jao, Ferrari Ferrari...že drugič v zadnjem času so zajebali na postanku...in zajebali na tak način da so ogrozili življenja mehanka(ov).
Za povrh vsega sploh ne bi smel filat benza (se mi zdi da ni blo dovoljeno zaradi SC-ja)...in pa, zakaj pr PM se mu je tko mudilo, glede na to da je biu safety car? S parimi desetinkami ne bi izgubil mesta...
C-c-c...
burka je napisal/-a:Ce je sokriv, je potem samo zato ker voz pr ferrariju....upam, da ves kaj mislim![]()
Sicer pa bo mel vsak drugacno mnenje o situaciji, kar popolnoma razumem in podpiram: me pa zelo zanima, kaj bodo izjavli na tiskovni konferenci po dirki: je pa tud za pricakovat da jih bodo mediji napadli.
snoopek je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Jao, Ferrari Ferrari...že drugič v zadnjem času so zajebali na postanku...in zajebali na tak način da so ogrozili življenja mehanka(ov).
Za povrh vsega sploh ne bi smel filat benza (se mi zdi da ni blo dovoljeno zaradi SC-ja)...in pa, zakaj pr PM se mu je tko mudilo, glede na to da je biu safety car? S parimi desetinkami ne bi izgubil mesta...
C-c-c...
Ravno so se odprli boxi, sj so vsi šli v boxe! Ravno je dau Charlie zeleno luč. Plus tega da so bli krivi mehaniki vsaj po prvih podatkih, ker so mu dali zeleno luč da lahko gre! Pa še to, da so ga spustil lih v nevarnem času, ko se je mimo peljal eden od dirkačev! Zato pa je prestajal 10 sekundno kazen!
burka je napisal/-a:@Daedalus: Ravno o tem govorim. Da se verjetno v vsaki situaciji dirkacu mudi in ma verjetno ogromno stvari v glavi; vsekakor pa - kakor sem zgoraj napisal....za moje pojme sramota za ferrari, ker se jim to veckrat dogaja.
WILLIAMSCAR je napisal/-a:ALONSO JE CARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
im nobody je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:ALONSO JE CARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
alonso j e največji kmet ko ma ego tam kokr je mel massa šlauh od pumpe![]()
![]()
bolj antipatičnega tipa pa še ne
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov