tomaz40 je napisal/-a:golf_c je napisal/-a:ja no.....tkole ti bom povedu.....ralf je kriv samo za svojo nesrečo z kultardom....za vso ostalo zmedo je pa kriva celotna ostala ekipa viliams....poglej si še enkrat dirko, poglej si komentarje dirk in poglej si izjave po dirki pa ti bovse jasn.....
Aha se pravi spet veš vse kar se je dogajalo v boksih morda že krog ali dva prej predno so v režiji vklopil prenos radia po TV-ju. Vsaka čast. Očitno imaš res nadnaraven sluh. Že v mojem prejšnjem postu sem ti rekel, da so na 24 ur povedal da ga je sral Ralf.
golf_c je napisal/-a:pa še neki o "brača razbijača"....za mlajšga ne rečem za starejšga ti pa sedem naslovov upam da dost pove.....glede razbijanja pa tolk: starejši šumi je v vsej svoji dirkalni karieri naredu tolk škode na avtomobilih kot jih je večina dirkačev nardila v parih letih
A SE TI HECAŠ??????

očitno ti slišiš samo tisto kar ti je všeč...al pa tisto kar hočeš slišat.....povedal so pa tut to....(če se že obešaš na 24 ur-kjer ja ališič glavni za f1....ki pa tut mal po svoje prikroji zadeve včasih).....da je cela ekipa viliams totalno neorganizirana....k so lepo povedal da so čakal montoyo, oziroma so bli prpravljeni na montoyo...kar pa ne opravičuje tega da so vsi samo debel gledal k je ralf pršu v bokse....pa bezlal tam okol ko kure brez glave.....pa še neki o ralfovi nesreči z kultardom, ki tudi ni bila taka kot je zgledalo....po izjavah se lepo vidi kdo je kriv:
9. David Coulthard (McLaren), + 1:20.619(izjava)
''Za mano je razburljiva dirka, z njenim izidom pa sem razočaran. Iz slabega štartnega mesta je težko doseči dober rezultat, saj se moraš boriti z dirkači iz sredine. Brez dvoma sem imel hitrost, a v prvem delu dirke sem veliko izgubil za enim od sauberjev. V 37. krogu sva nesrečno trčila z Ralfom Schumacherjem, pri čemer se mi je poškodovala prva leva pnevmatika. Žal mi je za Ralfa, a tudi meni je to precej pokvarilo dirko, saj sem izgubil kar nekaj časa, da sem prišel v bokse po nove pnevmatike, sicer bi lahko končal v točkah. Smo pa Kitajski prikazali lepo predstavo.''
18. Ralf Schumacher (Williams), odstop
''Res je škoda, da sem predčasno končal dirko. Coulthard me je skušal prehiteti, a je bil po mojem mnenju prevelik optimisti, pri trčenju pa mi je počila pnevmatika. Mislil sem, da je poškodovan tudi dirkalnik, vendar so inženirji ugotovili, da bi lahko nadaljeval, a sem pri tem izgubil preveč časa, saj bi se na stezo vrnil z dvema krogoma zaostanka, tako da sem končal dirko. Škoda, saj mi je do tega trenutka šlo dobro. Na štartu sem sicer izgubil mesto, kljub temu pa sem bil v dobrem položaju.''
...kdaj so pa ugotovili?.......pred uvozom v bokse.....kr tko na daljavo...
pa še neki iz
www.f1-live.com:
Williams satisfied with Ralf Schumacher's return
Despite the slight misunderstanding in Shanghai
It started to go wrong at that moment...
Ralf Schumacher made a brilliant F1 return in Shanghai after missing six races because of his violent accident at Indianapolis in June.
Immediately in the rhythm, the German qualified in fifth position, more than three tenths of a second better than his team-mate Juan Pablo Montoya.
Schumacher's good performance continued during the race. The Williams driver was in the top five when a contact with David Coulthard's McLaren on lap 37 forced him to come into the pits nearly at the same time as his team-mate Juan Pablo Montoya's scheduled stop.
The team logically worked on Montoya's car first since his stop was normally planned at that time and his chances of scoring points were still intact. Schumacher had to wait his turn and felt that it was better to step out of the car and retire after losing a total of two laps with the whole incident.
That decision didn't please team owner Franck Williams, who would have preferred to see both of his cars at the finish, especially that Schumacher's FW26 later showed to have only a punctured tyre.
Despite his frustrating retirement, Ralf Schumacher's performance in China has been very positive and Franck Williams confirmed that there was no plan to replace him for the last two races of the 2004 season.
"Let there be no misunderstanding about the team's commitment to Ralf," said Williams. "He will be racing for the team in Japan and Brazil. Since his recuperation, his work in the car - both testing and racing - has been characteristically quick and consistent, and his contribution to the championship outcome will be vital."
Hugo GIGUERE
© CAPSIS International
.....zakaj bi mogu ralf skor ceu krog čakat da pride montoya v bokse in da ga spedenajo.....k so mel čist dost cajta da dvignejo ralfa ...in bi takoj vidl da ma samo počeno gumo.....zakaj?.......zato k so TOTALNO NEORGANIZIRANI......sprogramirani za dva kroga naprej.......zato tut zmeda pri vpoklicu v bokse.....to pa samo zato ker so mu po trčenju z kultardom sporočil naj pride v bokse...kar je čist logično...men pa veliki večini tut....ampak potem ko so pa mel načrtovan postanek montoye naj bi pa ralf nadaljeval po stezi .......in kako bi ti reagiru na to?.....pol pa še ko je prpelu v bokse je meu pa tri možnosti:
1.počakat skor ceu krog na montoyo
2.nadaljevat po stezi s počeno gumo
3.odstop
...NČ ČUDNGA DA JE POPIZDU K MU JE UN TIP REKU NAJ NARDI KAR HOČE !!!