Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Po sep 27, 2004 6:05 pm

McLaren je napisal/-a:Komentar dike.
Barichello, vozil dobro dirko, tisto, da naj bi Scumacher zanalašč iz proge zletu je lovska. Button in Raikkonen sta pokazala da sta resna konkurenca Ferrariju.

To kar se gre Ralf Scumacher, več ni ničemer podobno. Tam je skor McLarnove mehankarje povozu. Da bi bil jaz mehankar mu bi s pištolo feltno odšraufal, norc prekleti. :evil: Če ni sposoben dirke končat (on al pa dirkalnik) ni potrebno zganjat takšnega cirkusa.

Pohvalit moram pridobitve, ki smo jih bili deležni gledalci pred malimi zasloni . Še posebaj radiska zveza med boksi in dirkači je super pridobitev in vsekakor pripomore k zanimivosti F1.

Dirka je bil sama izredno zanimiva, saj je vsebovala ogromno prehitevanj in ni bila odločena do konca. Le naprej si lahko želimo takšnih dirk.

Batton in Raikkonen sta lahko konkurenca Barichellotu ne shummyju :P Shummy je exstra :wink:
Slika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Po sep 27, 2004 6:08 pm

McLaren je napisal/-a:Komentar dike.
Barichello, vozil dobro dirko, tisto, da naj bi Scumacher zanalašč iz proge zletu je lovska. Button in Raikkonen sta pokazala da sta resna konkurenca Ferrariju.

To kar se gre Ralf Scumacher, več ni ničemer podobno. Tam je skor McLarnove mehankarje povozu. Da bi bil jaz mehankar mu bi s pištolo feltno odšraufal, norc prekleti. :evil: Če ni sposoben dirke končat (on al pa dirkalnik) ni potrebno zganjat takšnega cirkusa.

Pohvalit moram pridobitve, ki smo jih bili deležni gledalci pred malimi zasloni . Še posebaj radiska zveza med boksi in dirkači je super pridobitev in vsekakor pripomore k zanimivosti F1.

Dirka je bil sama izredno zanimiva, saj je vsebovala ogromno prehitevanj in ni bila odločena do konca. Le naprej si lahko želimo takšnih dirk.

z vsem se strinjam....le s tistim o ralfu ne.....a veš kva je....če se grejo pr viliamsu eno formulo pa eno dirkanje nej se to grejo celo sezono, ne pa zdej k se ve da pač noben od sedanjih voznikov drug let ne bo vozu za njih , da zdej je pa kr konc ...pa nč več sodelovanja....pr ralfu se je lepo vidlo da je pršlo do nesporazuma med njim in boksi....pol pa k je tja prpelu mu je pa lepo reku nej nardi kar hoče....lepo se je slišalo....mislm....js osebno bi res kerga povozu.....al pa saj na nos eno enmu....dobr v trenutku ralfove jeze so glih mklarnovci tm španciral...ampak j*** ga.....js čist zastopm da mu je ven zabrisal....men bi tut...pa še marskomu....
SlikaSlika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po sep 27, 2004 6:12 pm

No ne zagovarjam Ralfa, k je v F1 sam zarad Miheta. Če ma kdo kej za prjavt kontra nej vsaj navede ka je naredu.

Kar se pa tiče Wiliamsa, take bi dal Hitlar sam še v plinsko celico. No mal sem se slikovito izrazu. :twisted:

Mclaren pa namesto tistega gradu v padocu, nej drget zgublajo dnar pa voljo. Tist grad je bil mišljen za promoviranje in ne za boljše počutje dirkačev. Sicer zakuga hudiča so pa tuko razvajen, tapravi meganiki in dirkači tud na tleh spijo, vse naredijo sam da bi zmagal.....

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Po sep 27, 2004 6:31 pm

Tekma dolgočasna joh in sploh. Šumi je pa mal poživu dogajanje.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Po sep 27, 2004 6:34 pm

ralf je v formuli ena 35% zarad svojga dirkaškega znanja in pa 65% zarad tega k ma tacga meneđerja k ga ma.....pa ga ne zagovarjam...sej je naredu ogromen napak do zdej....ampak tkole se pa tut ne gre.....tm se drglajsa po prog.....pa nos svojo glavo naprodaj.....bl za slavo ekipe viliams kot za svojo pol pa dobi tak kontra od svojih mehanikov.....hvala lepa za tak šport....js mislm da njegov cajt še prihaja.....sicer ne bo ne vem kva naredu ampak mislm pa da slabi k je skor ne more bit.....glede konkurence ferariju...kimi pa buton sta konkurenčna baričelu v ferariju....tko k je že en omenu.....šumi je pa meu pač slab dan....pa kaj....sej je blo samo še vprašanje časa....dni....kdaj bo pršu ta dan.....tudi najbolšim se zgodi.....pa še neki k ste z užitkom spremljali šumijeve težave.....statistično je on še kr voznik k je naredu daleč najmanj napak v svoji karieri
SlikaSlika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Po sep 27, 2004 6:37 pm

CiCn je napisal/-a:Tekma dolgočasna joh in sploh. Šumi je pa mal poživu dogajanje.

če je bla tole zate dolgočasna tekma pol se pa vid da nisi glih velik ljubitelj formule ena.....to je bla ena bolših dirk k smo jih lahko gledal zadnjih par sezon
SlikaSlika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po sep 27, 2004 6:46 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:Mclaren pa namesto tistega gradu v padocu, nej drget zgublajo dnar pa voljo. Tist grad je bil mišljen za promoviranje in ne za boljše počutje dirkačev. Sicer zakuga hudiča so pa tuko razvajen, tapravi meganiki in dirkači tud na tleh spijo, vse naredijo sam da bi zmagal.....

Pa ne no, upam da ne bomo spet načeli te teme no :lol: :lol:
Sej smo se pred 2 tedni o tem dost kregali, tako da vas prosim da ne gremo v te vode :wink:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po sep 27, 2004 7:14 pm

golf_c je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:No najprej Golf_c: Jest ne vem na keri privatni televiziji si ti gledal dirko ampak sam bog ve zakaj so se spičl in v čem je problem. Ne moreš pa zdej kr tko mal obtoževat Williamsovcev, da so delal neki tolk čudnga.

Mclarn: Bi mogl odpustit stratega, ker je že parkat tkole zaj... dirko.
Williams: Nej mal delajo na tistem vozičku, ki mu pravjo bolid.
BAR: Vsaka čast, ker so že praktično 2 v skupnem seštevku (Japonska, kjer Sato raztura še pride, pa že tko al tko majo prednost 9 točk)
Renault: Sicer dokaj hiter ampak bi tut lohk še delal na avtu. Razočaral Villeneuve.
Ferrari: Vsaka čast predvsem Luci di Montezemolu, ker se je veselil zmage Barichella kot se veseli zmage Michaela. Kritika pa Brownu in Todtu, ki sta se obnašala kot da so izgubil.

a veš kje sm gledu.....na pop tv....takrat ko se je pa spodaj desno pokazalo uno: team radio sm pa prešaltu na htv....zato ker je un cepec od ališiča tko tulu zravn čist ene neumesne da se ni nič slišalo kaj se pogovarjajo med sabo....na htv sta pa komentatorja lepo utihnila in poslušala radijsko zvezo med dirkačem in boksi....pol sta pa lepo pokomentirala zadevo.....pr viliamsu je blo pa lepo videt...oziroma slišat de se niso mogli zment al naj pride v bokse al ne.....pol pa k je biu not mu je pa en dipl. dipl. ing lepo reku....du watever ju wont....zato je pa popizdu

No če si gledal 24 ur na POP-u, že veš da nič ne veš. Ne vem zakaj eni ljudje potrebujete samo en del zgodbe pa takoj poznate vsa dejstva?? Resnično mislim, da bi moral it za kriminalista. Slišal si samo člana Williamsove ekipe, ki je rekel: ''Do whatever you want!'' in zdej si kar sam poštudiral kaj so se prej menil po radiu. Vsaka čast. Res. Mogoče bo moral delat za Denny-a. Če nisi gledal 24 ur, ti predlagam da si pogledaš ponovitev in videl boš, da je za vse skupaj kriv mlaši izmed ''Brača Razbijača'' in NE ekipa Williams.

Sploh me pa zanima, kako za boga milega bi lahko bila kriva ekipa, za to da se je Ralf vrtel pred uvozom v boks?
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c To sep 28, 2004 12:30 pm

tomaz40 je napisal/-a:
golf_c je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:No najprej Golf_c: Jest ne vem na keri privatni televiziji si ti gledal dirko ampak sam bog ve zakaj so se spičl in v čem je problem. Ne moreš pa zdej kr tko mal obtoževat Williamsovcev, da so delal neki tolk čudnga.

Mclarn: Bi mogl odpustit stratega, ker je že parkat tkole zaj... dirko.
Williams: Nej mal delajo na tistem vozičku, ki mu pravjo bolid.
BAR: Vsaka čast, ker so že praktično 2 v skupnem seštevku (Japonska, kjer Sato raztura še pride, pa že tko al tko majo prednost 9 točk)
Renault: Sicer dokaj hiter ampak bi tut lohk še delal na avtu. Razočaral Villeneuve.
Ferrari: Vsaka čast predvsem Luci di Montezemolu, ker se je veselil zmage Barichella kot se veseli zmage Michaela. Kritika pa Brownu in Todtu, ki sta se obnašala kot da so izgubil.

a veš kje sm gledu.....na pop tv....takrat ko se je pa spodaj desno pokazalo uno: team radio sm pa prešaltu na htv....zato ker je un cepec od ališiča tko tulu zravn čist ene neumesne da se ni nič slišalo kaj se pogovarjajo med sabo....na htv sta pa komentatorja lepo utihnila in poslušala radijsko zvezo med dirkačem in boksi....pol sta pa lepo pokomentirala zadevo.....pr viliamsu je blo pa lepo videt...oziroma slišat de se niso mogli zment al naj pride v bokse al ne.....pol pa k je biu not mu je pa en dipl. dipl. ing lepo reku....du watever ju wont....zato je pa popizdu

No če si gledal 24 ur na POP-u, že veš da nič ne veš. Ne vem zakaj eni ljudje potrebujete samo en del zgodbe pa takoj poznate vsa dejstva?? Resnično mislim, da bi moral it za kriminalista. Slišal si samo člana Williamsove ekipe, ki je rekel: ''Do whatever you want!'' in zdej si kar sam poštudiral kaj so se prej menil po radiu. Vsaka čast. Res. Mogoče bo moral delat za Denny-a. Če nisi gledal 24 ur, ti predlagam da si pogledaš ponovitev in videl boš, da je za vse skupaj kriv mlaši izmed ''Brača Razbijača'' in NE ekipa Williams.

Sploh me pa zanima, kako za boga milega bi lahko bila kriva ekipa, za to da se je Ralf vrtel pred uvozom v boks?

ja no.....tkole ti bom povedu.....ralf je kriv samo za svojo nesrečo z kultardom....za vso ostalo zmedo je pa kriva celotna ostala ekipa viliams....poglej si še enkrat dirko, poglej si komentarje dirk in poglej si izjave po dirki pa ti bovse jasn.....pa še neki o "brača razbijača"....za mlajšga ne rečem za starejšga ti pa sedem naslovov upam da dost pove.....glede razbijanja pa tolk: starejši šumi je v vsej svoji dirkalni karieri naredu tolk škode na avtomobilih kot jih je večina dirkačev nardila v parih letih
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To sep 28, 2004 4:13 pm

golf_c je napisal/-a:ja no.....tkole ti bom povedu.....ralf je kriv samo za svojo nesrečo z kultardom....za vso ostalo zmedo je pa kriva celotna ostala ekipa viliams....poglej si še enkrat dirko, poglej si komentarje dirk in poglej si izjave po dirki pa ti bovse jasn.....

Aha se pravi spet veš vse kar se je dogajalo v boksih morda že krog ali dva prej predno so v režiji vklopil prenos radia po TV-ju. Vsaka čast. Očitno imaš res nadnaraven sluh. Že v mojem prejšnjem postu sem ti rekel, da so na 24 ur povedal da ga je sral Ralf.

golf_c je napisal/-a:pa še neki o "brača razbijača"....za mlajšga ne rečem za starejšga ti pa sedem naslovov upam da dost pove.....glede razbijanja pa tolk: starejši šumi je v vsej svoji dirkalni karieri naredu tolk škode na avtomobilih kot jih je večina dirkačev nardila v parih letih

A SE TI HECAŠ?????? :o :shock: :o :shock:

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Sr sep 29, 2004 8:26 am

tomaz40 je napisal/-a:
golf_c je napisal/-a:ja no.....tkole ti bom povedu.....ralf je kriv samo za svojo nesrečo z kultardom....za vso ostalo zmedo je pa kriva celotna ostala ekipa viliams....poglej si še enkrat dirko, poglej si komentarje dirk in poglej si izjave po dirki pa ti bovse jasn.....

Aha se pravi spet veš vse kar se je dogajalo v boksih morda že krog ali dva prej predno so v režiji vklopil prenos radia po TV-ju. Vsaka čast. Očitno imaš res nadnaraven sluh. Že v mojem prejšnjem postu sem ti rekel, da so na 24 ur povedal da ga je sral Ralf.

golf_c je napisal/-a:pa še neki o "brača razbijača"....za mlajšga ne rečem za starejšga ti pa sedem naslovov upam da dost pove.....glede razbijanja pa tolk: starejši šumi je v vsej svoji dirkalni karieri naredu tolk škode na avtomobilih kot jih je večina dirkačev nardila v parih letih

A SE TI HECAŠ?????? :o :shock: :o :shock:

očitno ti slišiš samo tisto kar ti je všeč...al pa tisto kar hočeš slišat.....povedal so pa tut to....(če se že obešaš na 24 ur-kjer ja ališič glavni za f1....ki pa tut mal po svoje prikroji zadeve včasih).....da je cela ekipa viliams totalno neorganizirana....k so lepo povedal da so čakal montoyo, oziroma so bli prpravljeni na montoyo...kar pa ne opravičuje tega da so vsi samo debel gledal k je ralf pršu v bokse....pa bezlal tam okol ko kure brez glave.....pa še neki o ralfovi nesreči z kultardom, ki tudi ni bila taka kot je zgledalo....po izjavah se lepo vidi kdo je kriv:

9. David Coulthard (McLaren), + 1:20.619(izjava)
''Za mano je razburljiva dirka, z njenim izidom pa sem razočaran. Iz slabega štartnega mesta je težko doseči dober rezultat, saj se moraš boriti z dirkači iz sredine. Brez dvoma sem imel hitrost, a v prvem delu dirke sem veliko izgubil za enim od sauberjev. V 37. krogu sva nesrečno trčila z Ralfom Schumacherjem, pri čemer se mi je poškodovala prva leva pnevmatika. Žal mi je za Ralfa, a tudi meni je to precej pokvarilo dirko, saj sem izgubil kar nekaj časa, da sem prišel v bokse po nove pnevmatike, sicer bi lahko končal v točkah. Smo pa Kitajski prikazali lepo predstavo.''

18. Ralf Schumacher (Williams), odstop
''Res je škoda, da sem predčasno končal dirko. Coulthard me je skušal prehiteti, a je bil po mojem mnenju prevelik optimisti, pri trčenju pa mi je počila pnevmatika. Mislil sem, da je poškodovan tudi dirkalnik, vendar so inženirji ugotovili, da bi lahko nadaljeval, a sem pri tem izgubil preveč časa, saj bi se na stezo vrnil z dvema krogoma zaostanka, tako da sem končal dirko. Škoda, saj mi je do tega trenutka šlo dobro. Na štartu sem sicer izgubil mesto, kljub temu pa sem bil v dobrem položaju.''

...kdaj so pa ugotovili?.......pred uvozom v bokse.....kr tko na daljavo...
pa še neki iz www.f1-live.com:

Williams satisfied with Ralf Schumacher's return
Despite the slight misunderstanding in Shanghai

It started to go wrong at that moment...

Ralf Schumacher made a brilliant F1 return in Shanghai after missing six races because of his violent accident at Indianapolis in June.

Immediately in the rhythm, the German qualified in fifth position, more than three tenths of a second better than his team-mate Juan Pablo Montoya.

Schumacher's good performance continued during the race. The Williams driver was in the top five when a contact with David Coulthard's McLaren on lap 37 forced him to come into the pits nearly at the same time as his team-mate Juan Pablo Montoya's scheduled stop.

The team logically worked on Montoya's car first since his stop was normally planned at that time and his chances of scoring points were still intact. Schumacher had to wait his turn and felt that it was better to step out of the car and retire after losing a total of two laps with the whole incident.
That decision didn't please team owner Franck Williams, who would have preferred to see both of his cars at the finish, especially that Schumacher's FW26 later showed to have only a punctured tyre.

Despite his frustrating retirement, Ralf Schumacher's performance in China has been very positive and Franck Williams confirmed that there was no plan to replace him for the last two races of the 2004 season.

"Let there be no misunderstanding about the team's commitment to Ralf," said Williams. "He will be racing for the team in Japan and Brazil. Since his recuperation, his work in the car - both testing and racing - has been characteristically quick and consistent, and his contribution to the championship outcome will be vital."

Hugo GIGUERE
© CAPSIS International

.....zakaj bi mogu ralf skor ceu krog čakat da pride montoya v bokse in da ga spedenajo.....k so mel čist dost cajta da dvignejo ralfa ...in bi takoj vidl da ma samo počeno gumo.....zakaj?.......zato k so TOTALNO NEORGANIZIRANI......sprogramirani za dva kroga naprej.......zato tut zmeda pri vpoklicu v bokse.....to pa samo zato ker so mu po trčenju z kultardom sporočil naj pride v bokse...kar je čist logično...men pa veliki večini tut....ampak potem ko so pa mel načrtovan postanek montoye naj bi pa ralf nadaljeval po stezi .......in kako bi ti reagiru na to?.....pol pa še ko je prpelu v bokse je meu pa tri možnosti:
1.počakat skor ceu krog na montoyo
2.nadaljevat po stezi s počeno gumo
3.odstop
...NČ ČUDNGA DA JE POPIZDU K MU JE UN TIP REKU NAJ NARDI KAR HOČE !!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 29, 2004 8:59 am

Ko tole berem, ugotavljam da bi vas večina lahko šla za analitike, k kakšni ekipi formule ena, s tem bi seveda tudi minardi začel zmagovat :roll:
Šumiju se bom pa poklonil, ko bo vozil dirkalnik iz 1985 leta brez elektronike tako kot sta ga bila zmožna voziti Senna, Prost pa še kdo bi se našel...nikoli torej :lol:
Malo benza je pa treba prilit na ogenj :oops: :twisted:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Sr sep 29, 2004 10:28 am

Slide je napisal/-a:Ko tole berem, ugotavljam da bi vas večina lahko šla za analitike, k kakšni ekipi formule ena, s tem bi seveda tudi minardi začel zmagovat :roll:
Šumiju se bom pa poklonil, ko bo vozil dirkalnik iz 1985 leta brez elektronike tako kot sta ga bila zmožna voziti Senna, Prost pa še kdo bi se našel...nikoli torej :lol:
Malo benza je pa treba prilit na ogenj :oops: :twisted:

ja najbolš je tkole.....tist k ne more požret šumaherjevih uspehov....bo pa tako primerjavo najdu k nkol ne bomo vedl....če mene vprašaš bi biu še malenkost bolši ....pa ne navijam prov za njega....navijam za njega ker voz ferrari.....sam kaj ko je pa najboljši....pa nej bo.....to je dokazu že ne vem kolkrat....pa še bo....TRENUTNO JE NAJBOLJŠI...PA SPRJAZN SE S TEM.....ČE PA NE BO ŠLO PA NI TREBA TAKE BREZVEZNE IZJAVE DAJAT K NISO NE ZA NA GRABLE NE ZA NA VILE !!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr sep 29, 2004 6:23 pm

1. Michael mi je antipatičen zarad njegovega stila dirkanja, dokaj pogoste podle igre in ''prijateljskih'' vezi s FIO. Nikoli nisem rekel da je slab voznik. Rekel pa sem, da ima tak avto in take pogoje, da bi od 20 dirkačev v F1, jih vsaj 10 postalo prvaki.

2. Nikoli nisem trdil, da je Ralf kriv za nesrečo, kar si trdil TI!

3. Gledam 24 ur, dirko pa spremljam na HRT ker mi bo Ališič enostavno zagravžal Formulo.

4. Spet se vidi, da sklepaš stvari, ki niso jasne nikomur razen ekipe. Komu bi ti dal prednost v boksih? Dirkaču, ki se bori za točke al tistmu, ki se bori za točko?? Ker je imel Montoya planiran postanek je bi zelo verjetno brez goriva in vprašaje če bi zdržal še krog ali dva. A ni taktično boljš žrtvovat točko ali dve (ČE!!!!!!) in pridobit 4 ali 5 točk???

Ker sklepam, da z najinim pregovarjanjem ne bova dosegla nič konstruktivnega je pomojem mnenju brez veze da še naprej prepričujeva drug drugega v nekaj, česar drugi ne verjame, zato se od te debate poslavljam, dokler ne pride druga tema.

LP Tomaž

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Če sep 30, 2004 6:19 am

ja no....zgleda da ne bova nkamor pršla....zato bolš da se neha ker noben ne bo popustu....se slišmo ....beremo , po naslednji dirki.....LP !!
SlikaSlika

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Če sep 30, 2004 2:40 pm

Slide
če bi bila F1 zopet brez vse elektronike, bi Miha že končal s dirko, ko bi ostali imeli še dva kroga do konca.

tomaz40
tvoja teza o 10 zmagovalcih (če bi imeli enak avto kot Miha) pa ni čist na mestu za enga poznalca F1.Najboljšim je včasih več dovoljeno, kot pa tistim, ki so "samo" dobri. A še nisi prišel v življenju do tega? V športu je (žal) isto.

Glede Ralfa in vrtenja pred uvozom v boxe in zakaj so ga samo gledal, ko je prišel v boxe: na RTL je Danner ali Laude (nisem prepričan - spomin me že jeb..) to povedal na koncu dirke. Vedeli so, da Ralfu spušča prva guma (zaradi nesreče), upali so, da bo lahko prevozil še en krog (čakali so Montoyo), toda ravno ob uvozu mu je pa počila (zato se je tudi zavrtel in odpeljal v boxe). V boxu ga ni nihče pričakoval.

LP

Nasty

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če sep 30, 2004 4:41 pm

Nasty je napisal/-a:Slide
če bi bila F1 zopet brez vse elektronike, bi Miha že končal s dirko, ko bi ostali imeli še dva kroga do konca.

Še en sposoben analitik... :roll:
Jaz nisem rekel da bi bil boljši ali slabši od Senne, samo da se to nikoli ne bo zgodilo in ne bomo nikdar vedeli! Jaz tega ne morm rečt...
Eni mate pa očitno sposobnosti Danny-ja :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Če sep 30, 2004 5:40 pm

Podcenjevati današnje voznike F1 in jih primerjati z playstation nabijalci se mi zdi totalno glupo. Res, da je tehnologija zelo napredovala in olajšala delo voznikom. Morate pa vedeti, da so se sposobnosti dirkalikov povečale za 800%. Pri tem pa pride do nečloveških pritiskov na telo. Nekdo, ki misli da šofer samo sedi v kokpitu in obrača volan se hudo moti. Ko slišiš od nekoga iz prve roke, kaj pomeni sedeti v F1, spremeniš mišljenje. Odpeljati 1,5 ure v dirkalniku z 21 budalami ob sebi se mi zdi spoštovanja vredno. Zame so vsi današnji vozniki junaki. Brez izjeme.
Slika

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Če sep 30, 2004 6:04 pm

slide:
Še en sposoben analitik...
Jaz nisem rekel da bi bil boljši ali slabši od Senne, samo da se to nikoli ne bo zgodilo in ne bomo nikdar vedeli! Jaz tega ne morm rečt...
Eni mate pa očitno sposobnosti Danny-ja

Miha je začel s formulo v tistih časih, ko še ni bilo elektronike. Mogoče si premlad, da bi se to spomnil.Zato mu to ne bi delalo problemov, kot na primer Kimiju, Fernandu in ostalim "mladincem"..

NeRo
kdo omenja playstation.Že iz vsakdanjega življenja veš, da te vožnja utrudi. Dirkaška pa te še ogromno bolj. Te fantje so egoisti, ne budale. Vozi jih manj kot si napisal. 20 in ne 22.

LP

Nasty

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Če sep 30, 2004 6:20 pm

NeRo je napisal/-a:Podcenjevati današnje voznike F1 in jih primerjati z playstation nabijalci se mi zdi totalno glupo. Res, da je tehnologija zelo napredovala in olajšala delo voznikom. Morate pa vedeti, da so se sposobnosti dirkalikov povečale za 800%. Pri tem pa pride do nečloveških pritiskov na telo. Nekdo, ki misli da šofer samo sedi v kokpitu in obrača volan se hudo moti. Ko slišiš od nekoga iz prve roke, kaj pomeni sedeti v F1, spremeniš mišljenje. Odpeljati 1,5 ure v dirkalniku z 21 budalami ob sebi se mi zdi spoštovanja vredno. Zame so vsi današnji vozniki junaki. Brez izjeme.

No ja no, sam da tisti na pokalnih dirkah in rellyih morjo še kaj znat vozt, teli v F1 pa samo volane obračajo (ok, ta let je kao mal težje)... :-P
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov