Saj nihče ni reku, da so kot da bi sedeli za PS-om in niti nisem premlad Misty, da bi zgrešil Schumijeve začetke, če bi malo potuhtal, bi s verjetno končal s sklepom, da nisem premlad, ker sem biu Sennin navijač
Tista izjava je bila bolj prilivanje olja na žerjavico in očitno je dosegla svoj namen, čeprav je bla mišljena bolj kot zbadljiva šala...
Meni se je Šumi bonbon enostavno zameril, z dejanji kot so vztrajanje pri nadaljevanju dirkanja, kljub smrtnim nesrečam v Imoli, tip je dirkal še ko mu je mama umrla...Če pa to ni višel...Tko k ste rekl, to ni dirkač ampak egoist, ampak debilni egoist
Če tega ne bi bilo, bi mogoče tudi jaz danes navijal za Schumacherja, ker je res šofer in pol in mislm da ga zaenkrat ni v tejle F1 karavani, ki bi mu lahko bil povsem kos...evo, ni problem priznat, sem pa na žalost preveč moraln človk, da bi me stvari in idiotizmi, ki jih je na račun $$$ in zmag počel šumi pustile ravnodušnega, zato ga pa ne maram, v njegove vozniške sposobnosti pa ne dvomim...
Pa tudi brez elektronike niso bli več dirkalniki ko je on začel vozit, ampak to SPLOH
nima veze...
Moj post je bil namenjen osebkom, ki so tako zelo umsko razviti, da enostavno VEJO

kako bi šumaher ali pa Montoja vozil pred 20 leti, da vejo zakaj zmaguje, kako zmaguje, kakšne napake moštvo dela, najbrž tudi natančno kako finančno stoji moštvo in kam namenja sredstva, seveda tudi kam bi jih moral, da bi postalo zmagovalno, mogoče celo, kako bi moral kak dirkač odreagirat pri 300, ko mu razpi*ka zadnji spojler, da bi avto celo ujel

pa čeprav v resnici blage veze nimajo, tudi jaz je nimam, ampak zato ne pametujem, kaj so meli Williams in Schumacher jr. ker ne poznam ozadja in zaradi 5 besed ga tudi vi ne, in se mi zdi ugibanje raznih zgodbic ene ali druge strani nesmiselno! To ni letelo nate Nasty, ampak na vse, ki se lahko identificirajo z zgoraj omenjeno trditvijo...
In to je to...
Schumacher je odličen voznik, a žal me vse bolj spominja na robota, ki mu dirkanje enostavno pomeni več kot vse, tak ko Hitler, ki se mu je jebalo kdo crkne, samo zato da bo on zmagu...gre prek vsega, meni pa se to enostavno ne zdi človeško! Ampak še vedno...je pa odličen voznik, kapo dol....
Meni je pač Senna car, zato ni šumi nič slabši, niti Senna nič boljši, samo da je slednji dajal občutek človeka in ne robota...vsaj meni
Nekdo drug bo enako reku za Prosta, Laudo, Fangia, ali pa Asjo Zupanc, pač ima vsak svojega idola...Moj je Senna, vedno bil, vedno bo, Schumaher je velik voznik, kot sem že rekel kapo dol, zakaj ga ne maram je čisto moja stvar, ampak zgrešili ste namen mojega posta, ta ni bil blatenje šumija in drugih "elektronskih" voznikov ampak osebkov, ki mislijo da vse vedo
LP