Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Ne okt 24, 2004 7:42 pm

Tako nemočnega Ferrari-ja pa že dolgo ne!!!!!!

Yagi-san

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Ne okt 24, 2004 7:45 pm

Yagi-san je napisal/-a:Tako nemočnega Ferrari-ja pa že dolgo ne!!!!!!

Yagi-san

There is a GOD!!!!!!!! :DDD
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne okt 24, 2004 7:45 pm

No sezone je konc. Šumi prvak. Samo ni končal sezone v lepi luči. Upajmo da se je samo šparal za naslednjo sezono.

Je pa res da odkar je šumi postal prvak ferrari ni več razvijal dirkalnika ampak se takoj zapodil v testiranja za naslednje leto. Tako da tut ferrari ni mel premoči v primerjavi z drugimi.

Vglavnem... na novo sezono in nove šumitove zmage.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne okt 24, 2004 7:50 pm

Bom kr tle napisou!

Tekma precej zanimiva... vsaj na začetku.

Kakorkoli, od dans naprej gledam F1 samo še na HTV 2! Pop TV totalno sucksa! Najprej je v 1 uri in pol 15 reklamnih blokov po 10 minut vsak. Komentator je že tako najedajoč, da je kej! Poleg tega, da zveš boga in pol, od tega ni nč res. k****n bluzi kako Šumi vozi hitreje od Alonza, ampk ga ne mora prehitet kr nekej. Ne budalo, ne sme ga, kr ma rumeno zastavo. Jasno 5 krogov te zastave ni vidu.

Na HRT zveš mrsikej, reklam je manj, in dejansko zavrtijo po samo 1 reklamo, tko da ne zamudiš kroga in pol zarad reklam, ki je dolga okol 15- max. 25 sekund (z uvodo in zaključno špico). Komentatorja sta lepo mirna in normalna, se med sabo pogovarjata ipd.

Čeprou mi Hrvati niso lih pr srcu, lahko rečem da si POP TV proti Hrvatom zasluži oceno -1 !

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne okt 24, 2004 8:36 pm

Sezona je končana, tekma je bla zanimiva in McLaren je dosegel dokaj dober rezultat.
Vse svoje komentarje o sezoni sem napisal v prejšnih postih.

Ta tema pa se zaklepa in odprl bom novo temo F1 part 2 (zaradi boljše preglednosti).

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 596#321596

edited by mc (spet): no, temo odklepam, ker je blo par nestrinjanj :wink:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Ne dec 05, 2004 6:32 pm

Na vrhu zadnjega dne testiranj v deževnem Jerezu sta bila oba McLarnova voznika. Wurz je bil najhitrejši z 1:19.750, 16 tisočink pred drugim testnikom srebrnikov, Perdom de la Roso. Tretji je bil Trulli s Toyoto, rdeča Badoer in Gene pa sta bila 4. in 6.

vir: f1-magazin.
Toooooooooo!

Aja Coulthard naj bi vozu za red bull. Potrditev naj bi prišla nasledni teden, red bull pa stavi na Coulthardove izkušnje.

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Ne dec 05, 2004 6:44 pm

Zadnjih par let smo videli, da ta testiranja ne kažejo nobene slike za prihajajočo sezono.
Slika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Ne dec 05, 2004 6:49 pm

pomoje bi blo bolš če bi red bull kerga drucga dubu....
učeri sm gledu mal ROC....coulthard proti casey mears-u.....z ferrariji 360 modena challenge...... :shock: ....ej ej ej ej ej .....dobr no....mogoče je meu kšne probleme z avto sam.....
aja.....ka pa je z kimijem.....neki se preveč v alkohol podaja fant....to pa ne bo dobr

pa še neki....ferrari bo tko al tko do ne vem kere dirke meu še letošnji bolid....kar se mi pa mal čudno zdi
SlikaSlika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Po dec 06, 2004 12:55 pm

Ja kimi se ga je napil.......zdej pomoje je pol napihnjenega iz strani rumenega tiska.
Aja, baje se ga je napil zato ker se je z ženo skregal. Sej če se bi jaz s tako babo skregal se ga bi tud napil (btw. je bivša miss skandinavije).

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Po dec 06, 2004 1:32 pm

NeRo je napisal/-a:Zadnjih par let smo videli, da ta testiranja ne kažejo nobene slike za prihajajočo sezono.

Ja sej to je logično. Vprašanje če sploh že dirkajo z novimi bolidi al majo pa stare z novimi komponentami, pol testirajo mogoče kako se obnaša z veliko goriva v tanku pa kolko so obremenjene gume,...

Drugač pa pomojem Red Bull če je res podpisal Coultharda ni mogel narest boljše poteze. Človek se spozna na tehniko, vozil je pri 2 vrhunskih moštvih pa še sigurno je imel nizko ceno, ker je bila to njegova zadnja šansa za letošnjo sezono.

Edino kar bi naredil če bi bil jest šef Red Bulla bi dal Coulthardu mesto testnega voznika, za 1. in 2. pa bi dal mlada nadarjena nadebudneža.

Sam ej... šele december je jest pa že komi čakam na novo sezono.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Po dec 06, 2004 1:41 pm

Red Bull je in ni naredil (oz. bo naredil, če bo) dobre pootezo.
Dobra poteza če bo vzel Coultharda je ta da se spozna na vrhunski dirkalnik (kot je tomaz povedal), slaba poteza je pa ta da je coulthard mlačen.
Jaz tud že komaj čakam, sam sezona 2005 bo doolga.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Po dec 06, 2004 5:16 pm

tomaz40 je napisal/-a:
Edino kar bi naredil če bi bil jest šef Red Bulla bi dal Coulthardu mesto testnega voznika, za 1. in 2. pa bi dal mlada nadarjena nadebudneža.

se podpišem pod to.....

by the way.....revijo formula 1 prvo številko sm pa dobu
SlikaSlika

Gost

Napisal/-a Gost Po dec 06, 2004 5:28 pm

Formula ena me vedno zanimajo rezultati rad gledam štart in cilj teka voznje pa nea morem gledsat tako dolgocasno res edino ce je kaksna nesreca mas kaj za videt samo bognedaj da bi bila kaka nesreča.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Po dec 06, 2004 7:23 pm

golf_c je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:

se podpišem pod to.....

by the way.....revijo formula 1 prvo številko sm pa dobu

In kakšna se ti zdi revija? Meni je cool. Ma dost zanimive teme (zgodovina, opisi, pravila, tehnika).

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c To dec 07, 2004 7:40 am

za prvo številko je super.....če je že prva tko dobra bojo naslednje sam še bolše ...dobr se mi to zdi da je revija namenjena izključno f1....pogrešu sm tako revijo.....pa upam da se bo obdržala....da ne bo umrla tko k grand prix.....drgač pa zlo dobr cajtng ja :bow
SlikaSlika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Sr dec 08, 2004 4:52 pm

Jean Todt, športni šef Ferrarija, je predlagal, da bi vsak dobavitelj pnevmatik smel opraviti le 15.000 kilometrov testiranj.
Besedilo: Duško Dragič
To pomeni, da bi vsako izmed sedmih moštev, ki uporablja michelinke, lahko opravilo le dobrih 2000 kilometrov. “To je nesprejemljivo,” je dejal šef ekipe Reanult Flavio Briatore in očitno se bo res uveljavilo pravilo o maksimalno 24 dneh testiranj v eni sezoni.

Vir: f1-magazin
Najbolj idiotski predlog do zdej kar sem ga kdaj koli slišal v zvezi z F1 :roll:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Če dec 09, 2004 2:16 pm

golf_c je napisal/-a:za prvo številko je super.....če je že prva tko dobra bojo naslednje sam še bolše ...dobr se mi to zdi da je revija namenjena izključno f1....pogrešu sm tako revijo.....pa upam da se bo obdržala....da ne bo umrla tko k grand prix.....drgač pa zlo dobr cajtng ja :bow

Kje si jo pa najdu? Dej mal povej o njej me fejst matra.

Drugač pa ideja Jeana Todta je super. Za Ferrari, ki je edina resna ekipa z Bridgestone gumami. Oni bi sami naredil vse kilometre. Drugi pa itak niso tolko bebavi da bi sprejel tole idejo.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Če dec 09, 2004 2:21 pm

v mercatorju v kranju sm jo dobu....u pondelk.....pa so jih mel še ene 10....zdej pa ne vem....sam mislm da bi se jo sigurn dal še kje dobit.....
je pa dobr cajtng....morš vidt....dobit no
SlikaSlika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Pe dec 10, 2004 11:56 am

tomaz40 je napisal/-a:
golf_c je napisal/-a:za prvo številko je super.....če je že prva tko dobra bojo naslednje sam še bolše ...dobr se mi to zdi da je revija namenjena izključno f1....pogrešu sm tako revijo.....pa upam da se bo obdržala....da ne bo umrla tko k grand prix.....drgač pa zlo dobr cajtng ja :bow

Drugač pa ideja Jeana Todta je super. Za Ferrari, ki je edina resna ekipa z Bridgestone gumami. Oni bi sami naredil vse kilometre. Drugi pa itak niso tolko bebavi da bi sprejel tole idejo.

Ideja je dobra za Ferrai za moštvaz Francoskimi gumami pa ne, ker jih uporablja več moštev.
Malo pomisl...... :roll:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Pe dec 10, 2004 12:02 pm

McLaren je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:

Ideja je dobra za Ferrai za moštvaz Francoskimi gumami pa ne, ker jih uporablja več moštev.
Malo pomisl...... :roll:

Ja sej glih to sm reku. mislim mislim :lol: :lol:

Na bridgestone gumah so Ferrari, Jordan pa Minardi. Itak da se cel Bridgestone ukvarja samo s Ferrarijem in bi tut oni nardil praktično vseh 15.000 kilometrov. Michelin so pa dejansko več al manj izenačena moštva kot so Mclaren, Williams, Renault, Sauber,...in bi vsak naredu malo več kot 2000 kilometrov. Ne vem a Todt misli da so vsi njegovi konkurenti sami idioti al kaj da je sploh predlagal tole varianto.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov