NeRo je napisal/-a:Zadnjih par let smo videli, da ta testiranja ne kažejo nobene slike za prihajajočo sezono.
tomaz40 je napisal/-a:
Edino kar bi naredil če bi bil jest šef Red Bulla bi dal Coulthardu mesto testnega voznika, za 1. in 2. pa bi dal mlada nadarjena nadebudneža.
Sam ej... šele december je jest pa že komi čakam na novo sezono.
golf_c je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:
Edino kar bi naredil če bi bil jest šef Red Bulla bi dal Coulthardu mesto testnega voznika, za 1. in 2. pa bi dal mlada nadarjena nadebudneža.
Sam ej... šele december je jest pa že komi čakam na novo sezono.
se podpišem pod to.....
by the way.....revijo formula 1 prvo številko sm pa dobu
golf_c je napisal/-a:za prvo številko je super.....če je že prva tko dobra bojo naslednje sam še bolše ...dobr se mi to zdi da je revija namenjena izključno f1....pogrešu sm tako revijo.....pa upam da se bo obdržala....da ne bo umrla tko k grand prix.....drgač pa zlo dobr cajtng ja
tomaz40 je napisal/-a:golf_c je napisal/-a:za prvo številko je super.....če je že prva tko dobra bojo naslednje sam še bolše ...dobr se mi to zdi da je revija namenjena izključno f1....pogrešu sm tako revijo.....pa upam da se bo obdržala....da ne bo umrla tko k grand prix.....drgač pa zlo dobr cajtng ja
Kje si jo pa najdu? Dej mal povej o njej me fejst matra.
Drugač pa ideja Jeana Todta je super. Za Ferrari, ki je edina resna ekipa z Bridgestone gumami. Oni bi sami naredil vse kilometre. Drugi pa itak niso tolko bebavi da bi sprejel tole idejo.
McLaren je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:golf_c je napisal/-a:za prvo številko je super.....če je že prva tko dobra bojo naslednje sam še bolše ...dobr se mi to zdi da je revija namenjena izključno f1....pogrešu sm tako revijo.....pa upam da se bo obdržala....da ne bo umrla tko k grand prix.....drgač pa zlo dobr cajtng ja
Kje si jo pa najdu? Dej mal povej o njej me fejst matra.
Drugač pa ideja Jeana Todta je super. Za Ferrari, ki je edina resna ekipa z Bridgestone gumami. Oni bi sami naredil vse kilometre. Drugi pa itak niso tolko bebavi da bi sprejel tole idejo.
Ideja je dobra za Ferrai za moštvaz Francoskimi gumami pa ne, ker jih uporablja več moštev.
Malo pomisl......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov