tomaz40 je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:golf_c je napisal/-a:za prvo številko je super.....če je že prva tko dobra bojo naslednje sam še bolše ...dobr se mi to zdi da je revija namenjena izključno f1....pogrešu sm tako revijo.....pa upam da se bo obdržala....da ne bo umrla tko k grand prix.....drgač pa zlo dobr cajtng ja
Kje si jo pa najdu? Dej mal povej o njej me fejst matra.
Drugač pa ideja Jeana Todta je super. Za Ferrari, ki je edina resna ekipa z Bridgestone gumami. Oni bi sami naredil vse kilometre. Drugi pa itak niso tolko bebavi da bi sprejel tole idejo.
Ideja je dobra za Ferrai za moštvaz Francoskimi gumami pa ne, ker jih uporablja več moštev.
Malo pomisl......
Ja sej glih to sm reku. mislim mislim![]()
![]()
Na bridgestone gumah so Ferrari, Jordan pa Minardi. Itak da se cel Bridgestone ukvarja samo s Ferrarijem in bi tut oni nardil praktično vseh 15.000 kilometrov. Michelin so pa dejansko več al manj izenačena moštva kot so Mclaren, Williams, Renault, Sauber,...in bi vsak naredu malo več kot 2000 kilometrov. Ne vem a Todt misli da so vsi njegovi konkurenti sami idioti al kaj da je sploh predlagal tole varianto.
Uh ja, se opravičujem, sem spregledal sarkazem