Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Sr mar 26, 2008 6:42 pm

Po teh dveh napakah res ni potrebno prehitro soditi. Bo pač imel delo pomagača. Da pa k sebijo prej pokličejo Vettla kot pa Rosberga, pa mi ne gre v glavo. Alonso pa mislim, da ne bo prišel v Ferrari, pa čeprav si to po tihem želi.
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr mar 26, 2008 7:41 pm

tomson je napisal/-a:Po teh dveh napakah res ni potrebno prehitro soditi. Bo pač imel delo pomagača. Da pa k sebijo prej pokličejo Vettla kot pa Rosberga, pa mi ne gre v glavo. Alonso pa mislim, da ne bo prišel v Ferrari, pa čeprav si to po tihem želi.

Kako očitno je bila bolečina dveh grdih porazov Ferrarija s Schumijem prehudo breme, da še danes Alonso za navijače pomeni strah..... hehe....

If you cant beat them, than buy them.... se glasi ang. pregovor.

Ja, bi prav rad videl kako bi izgledalo, da bi moral jaz navijat za Ferrari ;)

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Sr mar 26, 2008 8:03 pm

FBR je napisal/-a:

ja zastavo bos zamenjal, pa rekel:" adijo flavio, sedaj sem med najboljšimi, samo kimi mi zivce zre" ;)

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr mar 26, 2008 9:01 pm

radar je napisal/-a:
FBR je napisal/-a:

ja zastavo bos zamenjal, pa rekel:" adijo flavio, sedaj sem med najboljšimi, samo kimi mi zivce zre" ;)

Jst sm že z najboljšim ;)

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Sr mar 26, 2008 9:24 pm

FBR nevem, o kakem bremenu ti govoris, Sumi je dirkal in se boril z malo vecjimi asi v njegovi bogati karieri, kot pa z temle antipaticnim pokavcem.. in glede na njegov karakter dvomim, da mu je sploh kateri prisel pod kozo, edino Senna!

oprosti, ampak ni pozitivne lastnosti, ki bi jo videl na temle Fernandu, se Glock me je ti dve dirki bolj fasciniral.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če mar 27, 2008 3:02 pm

SamoK je napisal/-a:FBR nevem, o kakem bremenu ti govoris, Sumi je dirkal in se boril z malo vecjimi asi v njegovi bogati karieri, kot pa z temle antipaticnim pokavcem.. in glede na njegov karakter dvomim, da mu je sploh kateri prisel pod kozo, edino Senna!

oprosti, ampak ni pozitivne lastnosti, ki bi jo videl na temle Fernandu, se Glock me je ti dve dirki bolj fasciniral.

No, zanimivo da se je boril z večjimi asi in jih tudi zaporedoma premagoval, ko ga je pa potem na koncu, po tvojem mnenju en pokovc, dvakrat peljal scat.

In kot drugo. Če bi mu Senna res prišel pod kožo, kot to sam natolcuješ, se ne bi na vse pretege veselil zmage, ko je Senna isto dirko umrl.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če mar 27, 2008 4:02 pm

No ja. Sicer nisem navijač Schumija, ampak 2-krat ga pa Alonso glih ni pelu scat.

2005 Ferrari ni glih meu bolida, ki bi bil dovolj dober, da bi se lahko borili za naslov.
2006 je v začetku bil boljši Renault, v durgi polovici pa Ferrari. Schumacher bi brez izdiha motorja v Suzuki in za njega nesrečni a precej kvalitetni dirki v Braziliji odnesel zelo enostavno še 8 naslov.

Tako da bi kdo koga pelu scat ne moremo reči. Bil je precej enakovreden boj. Je pa Alonso zasluženo dobil 2 naslova.
Se mi je pa Fernando s svojim obnašanjem precej zameril, a talenta mu tudi ne morem očitati.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če mar 27, 2008 4:54 pm

lizard je napisal/-a:No ja. Sicer nisem navijač Schumija, ampak 2-krat ga pa Alonso glih ni pelu scat.

2005 Ferrari ni glih meu bolida, ki bi bil dovolj dober, da bi se lahko borili za naslov.
2006 je v začetku bil boljši Renault, v durgi polovici pa Ferrari. Schumacher bi brez izdiha motorja v Suzuki in za njega nesrečni a precej kvalitetni dirki v Braziliji odnesel zelo enostavno še 8 naslov.

Tako da bi kdo koga pelu scat ne moremo reči. Bil je precej enakovreden boj. Je pa Alonso zasluženo dobil 2 naslova.
Se mi je pa Fernando s svojim obnašanjem precej zameril, a talenta mu tudi ne morem očitati.

Na tako izgovarjanje lahko potem odnesemo praktično vse naslove Schumacherja, ko mu je praktično avto nosil zmage. Za tako argumentacijo si si zbral napačen šport.

Drugo kar me pa najbolj jezi je pa to, da je Alonso imel neka čudna obnašanja. Če je kdo lani imel čudna obnašanje je bil to Hamilton. Alonso ni nikoli rekel da bo koga ob zid pribil oz. da bi ga mogel, medtem ko je Hamilton to z veseljem obešal na zvon. Treba je razlikovati, kaj so govorili mediji, sploh angleški, in kaj je dejansko bilo izjavljenega v izjavah in intervjujih. Rekla kazala meni ne pomeni nič. In če je kdo do koga bil nekorekten je to definitivno bil Hamilton!

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Če mar 27, 2008 5:04 pm

FBR kdo drug mu pa naj prinese naslov če ne avto,peš ga ziher ne bi osvojil
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če mar 27, 2008 5:07 pm

PRODRIVE je napisal/-a:FBR kdo drug mu pa naj prinese naslov če ne avto,peš ga ziher ne bi osvojil

Verjetno citiraš napačnega :lol:

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Napisal/-a SamoK Če mar 27, 2008 5:53 pm

FBR je napisal/-a:In kot drugo. Če bi mu Senna res prišel pod kožo, kot to sam natolcuješ, se ne bi na vse pretege veselil zmage, ko je Senna isto dirko umrl.

FBR je napisal/-a:Treba je razlikovati, kaj so govorili mediji, sploh angleški, in kaj je dejansko bilo ..

glej ga zlomka, si si kr sam odgovoril na svoja natolcevanja..

PS. Sumi se danes pelje Fernandeka scat!

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Če mar 27, 2008 6:12 pm

kdo koga pelje scat pustmo stat. sta pač oba talenta. jezi me to da ferraristi na mrtvo obsojate "fernandeka", ki je biu res fantek proti slavi in izkušnjah šumija, ga je pa lepo 2 sezoni pustil zadej. sigurno je mel dobr dirkalnik, čeprau je biu še posebej v sezoni 2006 ferrarijev boljši. poglejte kje je biu fisichella zadi...
lahko so tudi leta in refleksi naredili svoje, je pa gvišno tisti 2 leti veliko več pokazu alonso. tudi letos ga nekej pričkate. ima pa taka prehitevanja da ti uzame dih, obe dirki je to pokazou.

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Napisal/-a SamoK Če mar 27, 2008 6:42 pm

Schumacher-jeva statistika, mi vzame dih.. je nekaj talenta v Alonsu, sej ga je tud v Rosbergu in Hemiltonu in Vettlu in Kubici in Kimiju in marsikomu pred njimi, ce bodo pa presegli legendo motosporta pa bomo videli. Basta!

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če mar 27, 2008 6:45 pm

FBR hotel sem povedat, da ga ni pelu scat. Sezono 2006 ga je pač spodobno premagal. Ni mi pa jasno kaj si hotel poevdal s tistim stavkom o argumentiranju in izgovarjanju, ker nima nobene veze z mojo izjavo. Samo pokomentiral sem kako je bilo.

In konec koncev je Alonsa lansko sezono premagal oz. mu vsaj pojedel živce mladi novinec Hamilton.
Glede njegovega obnašanja; bil je super poba do svojega prvega naslova, a od takrat naprej, žal je šlo več ali manj samo navzdol. Tudi Hamiltonu se že kaže njegova temna stran. Sta pa lansko leto oba dirkala zelo dobro, čeprav mi je Hamilton deloval rahlo hitrejši, govorim za čas ko sta oba postala kandidata za naslov, Alonso pa ko je končno nehal jamrat postal enako hiter.

berlosno, meni se Alonsova prehitevanja niso zdela nič posebnega, daleč od dihajemajočih. No ali vsaj prehiteval je.

Uporabniški avatar
RobberDuck
Novinec

Napisal/-a RobberDuck Če mar 27, 2008 6:51 pm

Od vseh, ki zdaj vozijo se mi zdi dovolj motiviran za podiranje rekordov Schumacherja le Hamilton. Navijam sicer za Kimija, sam mislm, da njega ne bomo gledal 15 let v formuli1:).
Alonso mi ni bil nikol simpatičen, definitivno pa je talentiran. Zdj, ko ni več Schumija bi se tud njega navadu v rdečem, malenkost raje bi pa vidu tam Vettla.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če mar 27, 2008 7:37 pm

SamoK je napisal/-a:
FBR je napisal/-a:In kot drugo. Če bi mu Senna res prišel pod kožo, kot to sam natolcuješ, se ne bi na vse pretege veselil zmage, ko je Senna isto dirko umrl.

FBR je napisal/-a:Treba je razlikovati, kaj so govorili mediji, sploh angleški, in kaj je dejansko bilo ..

glej ga zlomka, si si kr sam odgovoril na svoja natolcevanja..

PS. Sumi se danes pelje Fernandeka scat!

Teško imet konstruktivno debato z ljudmi, ki ne vedo kaj govorijo. Youtubaj pa boš videl, če si bil drugače premlad.

@lizard:
Še enkrat si preberi kaj si govoril, ker zgleda da ne veš kaj pišeš. :idea:

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Napisal/-a SamoK Če mar 27, 2008 7:56 pm

po teh dveh odgovorih je ocitno, da si ti edini primeren za konstruktivno debato. Najbolje, da se pogovarjas sam s sabo.

Vidim, da ne razumes pomena mojih(tvojih) besed, vem za Shumacherjev smeh na zmagovalnem odru, kdo se ne bi veselil svojega prvega prvega mesta? in, zaradi medijskih rac, je prislo do tega, da je izpadel "brezsrcno"..kje pa je dejanski dokaz, da je on vedel za smrt Senne? obtozujes za nekaj, cesar neves.. ata!!

Sriple Tix
Novinec

Napisal/-a Sriple Tix Če mar 27, 2008 8:18 pm

Bilo je prvo mesto, ni pa bilo prvo prvo.
http://www.wheel2wheel.com/driverprofil ... iverid=536

Uporabniški avatar
benf1
Novinec

Kraj: Šentjernej

Napisal/-a benf1 Če mar 27, 2008 8:37 pm

Schumacher bi brez izdiha motorja v Suzuki in za njega nesrečni a precej kvalitetni dirki v Braziliji odnesel zelo enostavno še 8 naslov.

take izjave mi gredo hudo na živce! Tudi Alonsu je izdihnil motor (Monza), imel je nesrečo z gumami (Madžarska, Kitajska), pa še kaznovan je bil v Monzi kr tako v tri krasne, prepovedali so damper na dirkalniku... Alonso je imel več nesreče 2006 kot pa čevljar in ga je kar orng scat pelu!!!!
Lani je vse zasral dennis in favoriziral hamiltona ter s tem izgubil naslov! Zdaj je Alonso spet doma in upam, da se bo še letos spet boril za zmage (realen cilj proti koncu sezone), če ne letos pa drugo leto!

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Če mar 27, 2008 8:53 pm

benf1 je napisal/-a:Lani je vse zasral dennis in favoriziral hamiltona.

Argumentiraj.
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost