tomson je napisal/-a:Po teh dveh napakah res ni potrebno prehitro soditi. Bo pač imel delo pomagača. Da pa k sebijo prej pokličejo Vettla kot pa Rosberga, pa mi ne gre v glavo. Alonso pa mislim, da ne bo prišel v Ferrari, pa čeprav si to po tihem želi.
SamoK je napisal/-a:FBR nevem, o kakem bremenu ti govoris, Sumi je dirkal in se boril z malo vecjimi asi v njegovi bogati karieri, kot pa z temle antipaticnim pokavcem.. in glede na njegov karakter dvomim, da mu je sploh kateri prisel pod kozo, edino Senna!
oprosti, ampak ni pozitivne lastnosti, ki bi jo videl na temle Fernandu, se Glock me je ti dve dirki bolj fasciniral.
lizard je napisal/-a:No ja. Sicer nisem navijač Schumija, ampak 2-krat ga pa Alonso glih ni pelu scat.
2005 Ferrari ni glih meu bolida, ki bi bil dovolj dober, da bi se lahko borili za naslov.
2006 je v začetku bil boljši Renault, v durgi polovici pa Ferrari. Schumacher bi brez izdiha motorja v Suzuki in za njega nesrečni a precej kvalitetni dirki v Braziliji odnesel zelo enostavno še 8 naslov.
Tako da bi kdo koga pelu scat ne moremo reči. Bil je precej enakovreden boj. Je pa Alonso zasluženo dobil 2 naslova.
Se mi je pa Fernando s svojim obnašanjem precej zameril, a talenta mu tudi ne morem očitati.
FBR je napisal/-a:In kot drugo. Če bi mu Senna res prišel pod kožo, kot to sam natolcuješ, se ne bi na vse pretege veselil zmage, ko je Senna isto dirko umrl.
FBR je napisal/-a:Treba je razlikovati, kaj so govorili mediji, sploh angleški, in kaj je dejansko bilo ..
SamoK je napisal/-a:FBR je napisal/-a:In kot drugo. Če bi mu Senna res prišel pod kožo, kot to sam natolcuješ, se ne bi na vse pretege veselil zmage, ko je Senna isto dirko umrl.FBR je napisal/-a:Treba je razlikovati, kaj so govorili mediji, sploh angleški, in kaj je dejansko bilo ..
glej ga zlomka, si si kr sam odgovoril na svoja natolcevanja..
PS. Sumi se danes pelje Fernandeka scat!
Schumacher bi brez izdiha motorja v Suzuki in za njega nesrečni a precej kvalitetni dirki v Braziliji odnesel zelo enostavno še 8 naslov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost