Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Ne mar 06, 2005 9:01 am

mistervegas je napisal/-a:
speedfight je napisal/-a:No mislim da smo na današnji dirki videli realno sliko letošnje moči moštev!!!! Renault is the champion!!!!!

LP miha

daj ne ga pretiravat že no :roll:

ammm.....jah sej vem da ni prou k ni Ferrari 1. pa 2. sam se morte sprjaznt in soočt z resnico letošnje sezone :EE :EE :EE

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne mar 06, 2005 9:44 am

šumi se je zajebal
sam tud un bi lohka prej prbremzu
pa kakšna nesramnost
hvala bogu da ne popuščajo- sej niso na nedeljski vožnji, ampak na nedeljski dirki
je pa reno trenutno najmočnejši
lp

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Ne mar 06, 2005 10:06 am

Pa finta z gumami je čisto mimo. sedaj tisti mehaniki, ki nimajo kaj za delat gledajo če je z gumami vse OK :lol: ! Prejšno sezono je bila vsaj v boksih akcija če že ne na stezi, sedaj pa še je to šlo po gobe. Zdaj pa lahko grejo oni mehanikarji lepo na borzo :P hec..

Glede šumija pa tako : pomoje napada haidfelda ni pričakoval, ko pa ga je zagledal v ogledalu pa je rekleksno :lol: potegnil volan v levo. Glede na to v kaki poziciji prehitevanja je bil haidfeld bi ga moral šumi spustiti predse. Sam kaj češ tako pač je.

Lp BoŠko

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne mar 06, 2005 10:14 am

pi je napisal/-a:Pa finta z gumami je čisto mimo. sedaj tisti mehaniki, ki nimajo kaj za delat gledajo če je z gumami vse OK :lol: ! Prejšno sezono je bila vsaj v boksih akcija če že ne na stezi, sedaj pa še je to šlo po gobe. Zdaj pa lahko grejo oni mehanikarji lepo na borzo :P hec..

Glede šumija pa tako : pomoje napada haidfelda ni pričakoval, ko pa ga je zagledal v ogledalu pa je rekleksno :lol: potegnil volan v levo. Glede na to v kaki poziciji prehitevanja je bil haidfeld bi ga moral šumi spustiti predse. Sam kaj češ tako pač je.

Lp BoŠko

v desno je cuknu :lol:

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Ne mar 06, 2005 10:25 am

Fantje a ste že slišal za pojme kot so idealna in bojna linija? Šumaher se je postavil na bojno linijo ker je nabrž pričakoval nalet Heidfelda, ni pa točno vedel kdaj bo napadel. malenkost po notranji strani, Heidfeld še bolj in je mogu zato da se ni takoj zaletel, umaknt na travo. Tam ni oprijema, bremzal ni, ovink se je zaprl in poka. Oba sta kriva, Šumi je precej zapiral, Heidfeld je to vidu, a tišal z glavo skozi zid. Pač tko je, dirkanje. Edino pravilno da ga ni kr spustu, sej ni šel Šumi po banane na tržnco, ampak so hotel neki dirkat al kuko že.

Pravega razmerja še ni, pokazal se bo na naslednji dirki da vidmo kaj je zdej s Ferrarijem, al pa šele v Evropi.

Renault je zgleda močan, upimo da ne bojo popustil, da bo zanimivo do konca. Presenečnje pa od Red Bulla. Coulthard se je dobr pelu, mal mu je pol v seštevku sfalil za stopničke.
Slika

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ Ne mar 06, 2005 10:29 am

Jest sploh nevem zakaj se pogovajrate na take teme kot je npr. formula 1 k itak vsak navija za svojga in se na koncu vsi sm kregajo,mislmdejte se mal zamislt a ste 5letni froci al kaj???
Men osebno se ta nova pravila glede kvalifikacij in predvsem tega da motor morš met na dveh dirkah zdijo neki najbolj neumnga in ta dirka dans mi je bla najbolj dolgočasna za kr neki let nazaj,k ne vidm poante v temu da nimajo vsi dirkaći v enem športu in pa vse ekipe enakih pogojev.Halo!!Pa kje to ima,to je kot da bi rekl Milan je najjači nogometni klub trenutno in vodeči v serie A zato bo svoje tekme igral z igralcem manj.Milsm men se to vse skp zdi smešn in absurdno
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Ne mar 06, 2005 10:36 am

No, no, od kdaj se pa razmerje moči in champion kažejo že na prvi dirki? :roll:

Dirka še kr no, lahko bi blo mal več akcije, al pa samo jst nism not še dobr padu...

Schumija bi lahko en krog prej v bokse poslal...

Aja a je kdo opazu da je POPTV kazu napačno mapo... Tm k kaže mapo proge, pa odševa do začetka kroga za ogrevanje pa je neko belo ozadje? No tm je biu načrt Sao Paula če se ne motm... ;)

LP
Eazy

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne mar 06, 2005 11:25 am

Dirko sem si ogledal in morem rečt, da nad rezultati niti nisem bil tako presenečen. Renault je pokazal svojo moč, Mclaren je mel z Raikkonenom pač smolo ko mu je ugasnil motor pred štartom ampak je vseeno prišel na koncu na odlično 8 mesto. Ekipa Redbulla me je presenetila saj so pokazali, da imajo res konkurenčn dirkalnik. Tisti trk Heidfielda in Schumacherja pa nebi veliko kometiral, pač videlo se je da šumi ni hoto spustit predse Heidfielda in mu je ta zaprl idealno linijo, potem pa je sledilo kar je. Tudi Ferrari je pokazal z 2 mestom in z lanskim spremenjenim dirkalnikom dobro formo. Presenetljivo je bilo tudi malo odstopov. :D Na mapo proge sem bil tudi jaz pozoren, oz sem videl primerjavo in očitno je bila res napaka, saj proga na tisti skici niti slučajno nebi mogla bit prava. ;)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne mar 06, 2005 11:54 am

Meni je bla formula čist zeh zeh.... Ne vem. Bravo Renojevcem, drgač pa dolgčas. Kr sm prebral sm ko se je vrstni red izpisoval, kdaj je Rubinjo pršu na drugo mesto pa itak nism vidu. Ni blo zanimivo, sploh...

Aja, eno prašanje tko BTW: Če začne padat dež, lahko gume zamenjajo al ne?

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne mar 06, 2005 12:01 pm

Gume se nesmejo menjavat med dolivanjem bencina. Tako je pravilo.....
Če začne deževat se lahko menjava gume.

Nad rezultati nisem razočaran. Itaq pred kvalifikacijami sem pričakoval več, vendar sreča ni bila na naši strani. Raikkonen je pokazal dobre vožnjo in iz zadnjega mesta napredoval do 8. Glede na to da ga je pred seboj zadrževal Scuamcher dolgo časa je to sploh dober rezultat.
Dobro je blo.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne mar 06, 2005 12:05 pm

Ja za šumita tale teden res ni bil dobr. Ta dirka ni realno pokazala ničesar. To še prva dirka z navadnimi pogoji ne more pokazat kaj šele tak nor vikend kot je bil. Ferrari je kr dobr glede na to da je baričelo pršu na drugo mesto. Če bi mel šumi boljše pogoje na kvalifikacijah bi bil tut sam vsaj na stopničkah kar je odličen rezultat za lanski dirkalnik.

Sicer pa, letos je sezona hudo dolga in bo še nekaj časa preden bomo vsej približno dobili favorite.

Bla je pa to prva dirka na kateri sem kinkal. Klinca bolj zanimiva še večji dolgčas, do prvih postankov so pa itak v procesijah fural.

Formula je res čedaje bolj v pizdi in nevem kolk časa jo bom sploh še gledal.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Ne mar 06, 2005 12:33 pm

Še dobr, da se nisem ponoč vstajal oziroma ostal pokonc. :twisted: Zanimiv je le končen seznam dirkačev, Fisiku pa res privoščim tole zmago, ker je že res bil čas! Bravo Weber, nimaš kej, pa še pred domačo pubilko, čestitam pa Rubensu, ker je z 12. mesta prijadral na 2. mesto! 8) Moj "junak dirke" (igra POP TV, kjer pošlješ na 2929 geslo "POP F1 številka junaka") je vsekakor Rubens.

Tisti odlet Schumija je pa malo začetniški no. Pa ne me narobe razumet, sem fan rdečih! ;)

Kateri je pa vaš "junak dneva"? Mogoče bi naredil anketo?

LP
Slika

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Ne mar 06, 2005 12:35 pm

Jep....formula je zgubla svoj car in vse...ne mores verjet kok so ta pravila unicla dirkalni naboj.Voznik mora vec k pol dirke na easy vozt da si gume ne obrab, prehitevanj je minimalno oz skor nix...najbl da nardijo tko k motociklizem....20krogov pa ene gume pa na much skuz.! Ne vem....najvecja bedarija kar so lohk naredl....dolgocasno za popizdt k ni rivalstva. drugac pa komej cakam-ce se bo zgodil, da gre formula na provat in nadaljujejo tako kot so prejsnjo sezono koncal.
LP
:)

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Ne mar 06, 2005 12:53 pm

bravo reno,sm ferrari smeti na drugem mestu...drgač pa šumi spet pokazu svoj jaz,nč nouga ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Ne mar 06, 2005 12:58 pm

Dirka je bla še kr zanimiva, res škoda da je RAikkonen štartu iz boxou, ker je dobr dirku in bi vrjetn loh še kej viši pršou...
Barrichello je tut dobr oddirku, sploh glede na Montoyo.
Schumacher je pa prou grdo zapru Heidfelda, sam je pol tut Heidfeld mal pozabu gas spustit pa je pol prletu v Schuamcherja.. loh pa da tud ne :P
Najbol me je pa presenetu Red Bull Racing, čeprou kokr je kazal sm pričakvou da bo Coulthard ostou na 2. poziciji
8)

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Ne mar 06, 2005 1:16 pm

Evo rezultati, res da mal pozn ampak ok :P

Pos No Driver Team Laps Time/Retired Grid Points

1 6 Giancarlo Fisichella Renault 57 1:24:17.336 1 10
2 2 Rubens Barrichello Ferrari 57 +5.5 secs 11 8

3 5 Fernando Alonso Renault 57 +6.7 secs 13 6
4 14 David Coulthard RBR 57 +16.1 secs 5 5
5 7 Mark Webber Williams 57 +16.9 secs 3 4
6 10 Juan P. Montoya McLaren 57 +35.0 secs 9 3
7 15 Christian Klien RBR 57 +38.9 secs 6 2
8 9 Kimi Räikkönen McLaren 57 +39.6 secs 10 1
9 16 Jarno Trulli Toyota 57 +63.1 secs 2
10 12 Felipe Massa Sauber 57 +64.3 secs 18
Ret 3 Jenson Button BAR 56 +1 Lap 8
12 17 Ralf Schumacher Toyota 56 +1 Lap 15
13 11 Jacques Villeneuve Sauber 56 +1 Lap 4
Ret 4 Takuma Sato BAR 55 +2 Laps 20
15 19 Narain Karthikeyan Jordan 55 +2 Laps 12
16 18 Tiago Monteiro Jordan 55 +2 Laps 14
17 20 Patrick Friesacher Minardi 53 +4 Laps 16
Ret 1 Michael Schumacher Ferrari 42 +15 Laps 19
Ret 8 Nick Heidfeld Williams 42 +15 Laps 7
Ret 21 Christijan Albers Minardi 16 +41 Laps 17

Najhitrejši krog:
#5 Fernando Alonso - Renault
Lap24 Time of day: 14:43:06
Average Speed:222.807
Time: 1:25.683

8)

Slika
Slika

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Ne mar 06, 2005 1:53 pm

speedfight je napisal/-a:No mislim da smo na današnji dirki videli realno sliko letošnje moči moštev!!!! Renault is the champion!!!!!

LP miha

Ej tega... Hehe tole je pa pomojem najbolj smesne izjava letosnjega leta...
po eni dirki sodit moc mostev je pa malo bosa no...
Vsekakor zanimiva tekma moram rect... In zelo zanimiva razporeditev moci...
A vendar... NE pozabit na Ferrarri in na Schumija... Dons si ga je uzel na izi... Naslednjic pa bo razturil sceno...
Je pa vsekakor zanimiv in pohvalen napredek ostalih mostev... Po mojem se obeta zanimiva sezona...
Lp
Slika

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Ne mar 06, 2005 2:03 pm

SubaruFreak je napisal/-a:

LP miha

A vendar... NE pozabit na Ferrarri in na Schumija... Dons si ga je uzel na izi... Naslednjic pa bo razturil sceno...
Je pa vsekakor zanimiv in pohvalen napredek ostalih mostev... Po mojem se obeta zanimiva sezona...
Lp

Se strinjam ena lastovka še ne prinese pomladi.
Dons se nekateri obnašate k da bi boga za j***a prjel, bodmo mal realni. Pa tud bedast se mi je pogovarjat če pišete renault zakon ferrari drek in podobno.

Par debat nazaj sem reku da potihem pričakujem tudi odgovor renaulta, res je nisem pričakoval zmage, jim privoščim. Razočaral me je BAR, Mclaren in Wiliams pa itak ne morta več razučarat, sramota da se komi borita z Red Bullom, ki je sicer največje presenečenje te sezone. Če kdo misli oporekat naj pogleda zaostanke Mclarna in Wiliamsa.

Ferrari kot avto in ekipa je zlo nevaren, osebna ocena je da so še vedno najboljši paket, je pa res da zaradi včerajšnih kvalifikacij je slika malo drugačna. Šumi me je razučaru pa ne z trkom, ampak z premal agresivnosti. Ampak me pa taktično nič ne preseneča če bodo mogl motor uporabt še enkrat, je pametno naredu da je šel v garažo. Razmišljam pa da tisti ki ne morjo pridet do 1 točke je za njih in material bolš da kr sred dirke odstopjo, majo pol na naslednji dirki več šans.

Letošnja pravila so mi zlo neumna nič ni adrenalina nobenih prehitevanj, vsi čakajo kako bodo v boksih naredl itd...
Ena bolj dolgočasnih dirk pa čeprav je zmagal Renault. Bojim pa se da bomo zopet gledal lansko sezono.

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Ne mar 06, 2005 2:11 pm

LP miha

Lp

no pa pol povej zakaj ni možna soditi po 1. dirki moči moštev oz. njihou uspeh?!? Saj je mel ŠUMI DANS čast dokazat, pa se je?????(ja se je dokazal z amaterskim odzivom na prehitevanje, ki je po mojem mnenju krivec za nesrečo) Mislm mal se tolerirej pol pa butn vn take o nekih naj smešnih izjavah :roll: :roll:

LP miha

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Ne mar 06, 2005 2:24 pm

speedfight je napisal/-a:

LP miha

Lp

no pa pol povej zakaj ni možna soditi po 1. dirki moči moštev oz. njihou uspeh?!? Saj je mel ŠUMI DANS čast dokazat, pa se je?????(ja se je dokazal z amaterskim odzivom na prehitevanje, ki je po mojem mnenju krivec za nesrečo) Mislm mal se tolerirej pol pa butn vn take o nekih naj smešnih izjavah :roll: :roll:

LP miha

Se zavedas, da je bila to šele prva dirka ? Kokr se spomnem od lanskega leta npr. Mclarnu ni slo kej prevec dobro, pol pa se je nekak "odprl" proti koncu.

Sj je kul, ce navijas za renault, ampak useen pretiravas s takimi izjavami. Ce pa hocs, da se ti folk smeje, potem pa kr tako nadaljuj....
There is no time...
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost