Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks So avg 27, 2005 9:35 am

Doc206 je napisal/-a:
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:
m_z je napisal/-a:preberte današnje Delo...baje da je Kimi s Ferrarijem podpisal pogodbo za lezo 2007 že maja letos...zgleda da so govorice meso postale...

močno upam da ne.sej ne da bi mel kej proti samem ferrariju,ampak dokler bo Čevljarjev Miha tam vozu ..........
Kimi pa Ferrari mi pa nekak ne gresta skupej.nevem no,Finc&Italijan???pa ne sam to,enostavno si ne predstavljam kimija pr taRdečih.

LP

Sej je že salo vozu ferrari in je bil finec :P :lol:

je res,sam ga je vozu par dirk namest Mihata l.99 ko se je razbou v Silverstoneu.Če se motm me pa popravte. ;)

LP

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty So avg 27, 2005 9:39 am

Kimi bo vozil tam, kjer bo dobil več denarja. Pa če vam (nam) je to všeč ali ne.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 So avg 27, 2005 9:41 am

Nasty je napisal/-a:Kimi bo vozil tam, kjer bo dobil več denarja. Pa če vam (nam) je to všeč ali ne.

To tut približno ni res! Vozil bo tam, kjer bo za njegovo kariero v F1 najboljše. On je mlad in je takorekoč na začetku kariere. Če bi mu zdej Ferrari pa Mclaren ponudla 30 mio, Minardi pa 100 mio evrov ni pogojev, da bi šel v Minardi.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Po sep 19, 2005 7:52 pm

GReddy_ je napisal/-a:dream team ja...sam....hmm....alonso pa kimi n greta ukop vsaj pr ferrariju ne...vsaj pod brown-ovo in todd-ovo roko kr pač imasta sistem d nekdo mora bit 1. voznik....
LP

brown je schumacherjev meneger
če gre k minardiju, gre tudi brown

Uporabniški avatar
puter
Novinec

Napisal/-a puter To sep 20, 2005 12:24 am

Tomaz40 je napisal/-a:
Nasty je napisal/-a:Kimi bo vozil tam, kjer bo dobil več denarja. Pa če vam (nam) je to všeč ali ne.

To tut približno ni res! Vozil bo tam, kjer bo za njegovo kariero v F1 najboljše. On je mlad in je takorekoč na začetku kariere. Če bi mu zdej Ferrari pa Mclaren ponudla 30 mio, Minardi pa 100 mio evrov ni pogojev, da bi šel v Minardi.

Tud jas mislim, da ima tolko pameti, da nebi šel k Minardiju!!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To sep 20, 2005 5:37 am

Sej kolikor vem, je Kimijev manager rekel da je s to pogodbo le povečal vrednost Kimija. Mclaren se je mal ustrašu in bo raje plačal kakih 10 mio več, pa bo sigurno obdržal voznika.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

DragonXP
Nov uporabnik

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a DragonXP To sep 20, 2005 2:06 pm

Lep pozdrav, sem novi clan te zanimive spletne strani (cestitke avtorjem, res dora stran) :D , no v glavnem... sam gledam F1 ze od leta 1992, tako se mi zdi da lahko kako recem tudi jaz tuki notr :P

V bistvu sem se odlocu pisat, ker je ko sem prebral vse poste skozi sm se kar dosti nasmejal na racun nekaterih, ki imajo tako zelo "radi" Schumija. Namrec nevem zakaj moras natepsti tolk neumnosti na njegov racun?? Kao sem slisal tuki jah Schumi je bil dober sam zaradi Ferrarija... mah... leta 1996 kaj je bil Ferrari ???? Avto je bil slabsi od konkurence pa vendar je vseeno se bojeval za svetovnega prvaka do zadnjega ovinka. Pocasi pocasi pa je Ferrari predvsem s pomocjo Schumija in seveda se nekatrih drugih mojstrov pri tej ekipi prisel do pokalov ki so se jih zasluzili in prigarali. Pac to leto je Ferrari res malcek zaspal v razvoju bolida in Bridgestone pri razvoju gum... pac se zgodi... Vendar stavim da bodo drugo leto vse to obrnili v njihovo prid... Ceprav je Michael ze malo izgubil njegovo "norost" pa se vedno ostaja v vrhu med piloti, kjub njegovim letom. Mislim da taksnega pilota bo zelo tezko ponovno pridobiti v tem sportu v naslednjih letih...

Jah no to je moje mnenje vsega prej napisanega... Sam res bi prosil naj se malo ohladijo tistim ki Schumi ne disi...ker ce bi se vsi tako obnasali potem bi blo najboljse da se stepemo tuki na forumu....

Sam navijam cene za Schumija, vendar na Alonsa pa ne gledam v lepi luci, pa vendar ga ne pljuvam tuki kot ste nekateri naredili s Schumijem....

LP :roll: 8) :-P :-P
The Dark Emperor

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To sep 20, 2005 3:08 pm

DragonXP je napisal/-a:Lep pozdrav, sem novi clan te zanimive spletne strani (cestitke avtorjem, res dora stran) :D , no v glavnem... sam gledam F1 ze od leta 1992, tako se mi zdi da lahko kako recem tudi jaz tuki notr :P

V bistvu sem se odlocu pisat, ker je ko sem prebral vse poste skozi sm se kar dosti nasmejal na racun nekaterih, ki imajo tako zelo "radi" Schumija. Namrec nevem zakaj moras natepsti tolk neumnosti na njegov racun?? Kao sem slisal tuki jah Schumi je bil dober sam zaradi Ferrarija... mah... leta 1996 kaj je bil Ferrari ???? Avto je bil slabsi od konkurence pa vendar je vseeno se bojeval za svetovnega prvaka do zadnjega ovinka. Pocasi pocasi pa je Ferrari predvsem s pomocjo Schumija in seveda se nekatrih drugih mojstrov pri tej ekipi prisel do pokalov ki so se jih zasluzili in prigarali. Pac to leto je Ferrari res malcek zaspal v razvoju bolida in Bridgestone pri razvoju gum... pac se zgodi... Vendar stavim da bodo drugo leto vse to obrnili v njihovo prid... Ceprav je Michael ze malo izgubil njegovo "norost" pa se vedno ostaja v vrhu med piloti, kjub njegovim letom. Mislim da taksnega pilota bo zelo tezko ponovno pridobiti v tem sportu v naslednjih letih...

Jah no to je moje mnenje vsega prej napisanega... Sam res bi prosil naj se malo ohladijo tistim ki Schumi ne disi...ker ce bi se vsi tako obnasali potem bi blo najboljse da se stepemo tuki na forumu....

Sam navijam cene za Schumija, vendar na Alonsa pa ne gledam v lepi luci, pa vendar ga ne pljuvam tuki kot ste nekateri naredili s Schumijem....

LP :roll: 8) :-P :-P

:tomidelej: :tomidelej: :tomidelej: :tomidelej:

aja dobrodošel na forumu 8)

Uporabniški avatar
xdss
Novinec

Kraj: Semic_Bela krajina

Napisal/-a xdss Pe okt 07, 2005 5:41 am

Ne bo vozil za Ferrari

Suzuka | 6.10.2005 | D.L.
Finski dirkač v formuli 1, Kimi Raikkoenen je še enkrat poudaril, da bo ostal zvest moštvu McLaren-Mercedes.

Kimi Raikkoenen ostaja zvest McLarnu (Foto: Reuters) Dirkač moštva formule 1 McLaren-Mercedesa, Kimi Raikkoenen, je odločno zanikal pisanje britanskih medijev, da bo v prihodnje vozil za Ferrari. "Pogodba z zdajšnjim moštvom mi poteče konec leta 2006 in zaenkrat sem zelo vesel, da sem del te ekipe. Nimam razloga, da bi se selil," je dejal Finec, ki ga v nedeljo čaka predzadnja dirka sezone v japonski Suzuki.
Na Otoku so poročali, da sta se Ferrari in Raikkoenen že dogovorila za prestop po koncu prihodnje sezone. Podobne trditve je objavil tudi nemški dnevnik Bild. Po njihovih trditvah naj bi Raikkoenen in Ferrari že maja podpisala predpogodbo, Finec pa naj bi k rdečemu moštvu prestopil leta 2007.

lp xdss

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Pe okt 07, 2005 2:35 pm

xdss je napisal/-a:Ne bo vozil za Ferrari

Suzuka | 6.10.2005 | D.L.
Finski dirkač v formuli 1, Kimi Raikkoenen je še enkrat poudaril, da bo ostal zvest moštvu McLaren-Mercedes.

Kimi Raikkoenen ostaja zvest McLarnu (Foto: Reuters) Dirkač moštva formule 1 McLaren-Mercedesa, Kimi Raikkoenen, je odločno zanikal pisanje britanskih medijev, da bo v prihodnje vozil za Ferrari. "Pogodba z zdajšnjim moštvom mi poteče konec leta 2006 in zaenkrat sem zelo vesel, da sem del te ekipe. Nimam razloga, da bi se selil," je dejal Finec, ki ga v nedeljo čaka predzadnja dirka sezone v japonski Suzuki.
Na Otoku so poročali, da sta se Ferrari in Raikkoenen že dogovorila za prestop po koncu prihodnje sezone. Podobne trditve je objavil tudi nemški dnevnik Bild. Po njihovih trditvah naj bi Raikkoenen in Ferrari že maja podpisala predpogodbo, Finec pa naj bi k rdečemu moštvu prestopil leta 2007.

lp xdss

Ne vem kje si razbral iz njegovih besed da bo 2007 ostal pr McLarnu? :roll:
Tle sam piše da bo 2006 še ostal zvest McLarnu, ker ga do konca leta veže pogodba...2007 nikjer ne omenja če prov vidm,tko da...verjem,bo pr Ferrariju ;)

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Pe okt 07, 2005 7:49 pm

FireSTORM je napisal/-a:
GReddy_ je napisal/-a:dream team ja...sam....hmm....alonso pa kimi n greta ukop vsaj pr ferrariju ne...vsaj pod brown-ovo in todd-ovo roko kr pač imasta sistem d nekdo mora bit 1. voznik....
LP

brown je schumacherjev meneger
če gre k minardiju, gre tudi brown

Od kje pa tebi to da je on njegow meneger :roll: :lol:

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty So okt 08, 2005 3:34 pm

Ron Dennis se razburja.

"Govorice, ki njegovega varovanca povezujejo s Ferrarijem, vztrajno zanika
in se čudi medijem, ki so si po njegovem mnenju vse skupaj izmislili: »Ne vem
zakaj ne verjamete Kimiju, tega res ne razumem. Povedal je tako na tiskovni
konferenci kot meni osebno, da ni podpisal pogodbe s Ferrarijem,« je jezen
Dennis, a pravijo, da kjer je dim, je tudi ogenj. In tokrat se res močno kadi.
Dennis pa se ne da: »Vsak lahko karkoli objavi na spletni strani in se to že smatra
kot dejstvo. Včasih govorice postanejo tudi resnične, a v tem primeru gre zaenkrat
zgolj za govorice.« Vsekakor pa je dejstvo to, da Kimi še ni podaljšal pogodbe z McLarnom."

Vir: F1 magazin

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Ne okt 09, 2005 9:28 am

Dans sm vidu ta Kimijev odgovor na tiskovni konferenci-vse kar je povedal je blo to, da je z dirkalnikom zadovoljen in da ne razmišlja o PREDČASNI prekinitvi pogodbe(ki ga veže še za 2006) in odhodu k Ferrariju v letu 2006-to je bil nekak njegov odgovor.
O Ferrariju in Kimiju za 2007 ni prav nič povedal... ;)

Uporabniški avatar
XFX
Novinec

Napisal/-a XFX Ne okt 09, 2005 10:40 am

Kimi bo počakal, da vidi kakšne bojo drugo leto razmire moči po vseh teh spremembah pravil in če bo Mclaren še naprej tako hiter dvomim da bo zapustil Mclaren.

Če pa že bo šel ki Ferrariju pa pa vsaj imel dobrega 2 voznika/ pomočnika Mihata. :lol:
Slika

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Po okt 10, 2005 1:52 pm

Speedfighter

Nihče ne govori o PREDČASNI prekinitvi pogodbe s McLarnom.
Govora je že od začetka, kaj bo s Kimijem PO KONČANI sezoni 2006. ;)

Na tiskovni je povedal, da drugo leto ostane pri McLarnu.
Da pa bo po koncu sezone videl kaj bo potem. Če se prav spomnim, Ferrarija ni omenil. ;)

K Ferrariju bo (če bo) prestopil, ko bo Miha končal kariero. :lol:

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Po okt 10, 2005 3:05 pm

Nasty je napisal/-a:Speedfighter

Nihče ne govori o PREDČASNI prekinitvi pogodbe s McLarnom.
Govora je že od začetka, kaj bo s Kimijem PO KONČANI sezoni 2006. ;)

Na tiskovni je povedal, da drugo leto ostane pri McLarnu.
Da pa bo po koncu sezone videl kaj bo potem. Če se prav spomnim, Ferrarija ni omenil. ;)

K Ferrariju bo (če bo) prestopil, ko bo Miha končal kariero. :lol:

Glede predčasne prekinitve sm samo citiral kar je Kimi povedal glede tega-sam je namreč odgovarjal na konferenci na govorice da naj bi k Ferrariju prestopil 2006...če ne verjameš,pa preveri ;) O Ferrariju pa sezoni 2007 sploh ni blo govora...vsaj na tej konferenci ne.

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Po okt 10, 2005 6:30 pm

Kje si citiral Kimija? Tega ni opaziti.
Pravzaprav imaš prav.

PS
Se ne mislim "kregat".

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Po okt 10, 2005 6:46 pm

Ok,nism ga glih citeru, sm pa povzel kak je bil njegov odgovor na vprašanje morebitnega prestopa k Ferrariju že prihodnjo sezono:
"vse kar je povedal je blo to, da je z dirkalnikom zadovoljen in da ne razmišlja o PREDČASNI prekinitvi pogodbe(ki ga veže še za 2006) in odhodu k Ferrariju v letu 2006-to je bil nekak njegov odgovor"

Sej tle ni nobenga "krega" niti razloga zanj-sam podajanje dejstev ;) Kaj bo 2007 bomo pa vidl, ker prestopa takrat ni še noben niti zanikal niti potrdil-vsaj nism zasledil da bi... :)

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Sr okt 12, 2005 1:41 pm

Pustiva sedaj to. Poglejmo še eno izjavo.Pravzaprav le del prispevka.

"Stuck: Räikkönen bo kmalu pri Toyoti ali Hondi
Že kar nekaj mesecev se širijo govorice, kjer naj bi Kimi Räikkönen leta 2007
zamenjal Michaela Schumacherja pri Ferrariju.

Domnevno naj bi obstajala že predpogodba, čeprav sta zaenkrat obe strani to
zavrnili. Nekdanji voznik formule ena, Nemec Hans-Joachim Stuck pa Räikkönena
ne vidi več dolgo v taboru srebrnih.

"Njegovega menedžerja sem videl v Suzuki, ko se je zelo dolgo pogovarjal z Ronom Dennisom.
Imam občutek, da obstajajo znaki, ki kažejo na ločitev. Verjamem, da Räikkönen svoje pogodbe,
ki poteče leta 2006, ne bo podaljšal."

Stuck domneva, da Iceman vse te neprijetnosti letošnje sezone ni
prebolel, čeprav je to iz strani moštva prikazano drugače. Poleg tega
je tudi poznano, da je Räikkönen jezen na Rona Dennisa, ko ga je,
po njegovih alkoholnih izpadih, pisno opozarjal, čeprav se v osnovi Finec v moštvu
dobro počuti. Pa vendarle: nekaj milijonsko pogodbo Ferrarija si bo pa že prebral."

Vir: F1-magazin

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty To okt 18, 2005 5:09 pm

"Ron Dennis grozi Räikkönenu

Šef McLarna grozi Kimiju Räikkönenu in ga ne želi za vsako ceno
odvračati od morebitnega prestopa v Maranello
"Če bo kdo želel po koncu sezone 2006 zapustiti moštvo,
potem bo v bodoče vozil proti nam. Kdor postavlja denar
pred konkurenčnostjo, mora računati tudi na posledice",
je povedal Ron Dennis na finalu letošnje sezone formule ena v Šanghaju.

Ferrari bi angažiral Icemana kot naslednika Michaela Schumacherja
in zato privablja Finca z 50 mio. evrov. Na drugi strani naj bi
McLaren nudil letošnjemu podprvaku domnevnih 70 mio. evrov.
Hitri Finec, sodeč po svojih izjavah, na ne bi podpisal niti pri McLarnu
niti pri Ferrariju.

"Zakaj bi se tako zgodaj opredeljeval? Prvo si bom ogledal sezono
2006, kdo bo z novimi pravili najhitrejši. Če se bom odločil za eno
moštvo, potem bom to tudi izvedel do konca", meni Räikkönen.

Nemški Bild navaja, da Kimi Räikkönen, ki je poleg Alonsa ta čas
najbolj oblegani voznik v karavani formule ena, mogoče nikoli ne
bo prestopil k Ferrariju. "Mogoče bom, pri odgovarjajočem uspehu,
za vedno ostal pri Mercedesu."

Vir: F1-magazin
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov