Lep pozdrav, sem novi clan te zanimive spletne strani (cestitke avtorjem, res dora stran)

, no v glavnem... sam gledam F1 ze od leta 1992, tako se mi zdi da lahko kako recem tudi jaz tuki notr :P
V bistvu sem se odlocu pisat, ker je ko sem prebral vse poste skozi sm se kar dosti nasmejal na racun nekaterih, ki imajo tako zelo "radi" Schumija. Namrec nevem zakaj moras natepsti tolk neumnosti na njegov racun?? Kao sem slisal tuki jah Schumi je bil dober sam zaradi Ferrarija... mah... leta 1996 kaj je bil Ferrari ???? Avto je bil slabsi od konkurence pa vendar je vseeno se bojeval za svetovnega prvaka do zadnjega ovinka. Pocasi pocasi pa je Ferrari predvsem s pomocjo Schumija in seveda se nekatrih drugih mojstrov pri tej ekipi prisel do pokalov ki so se jih zasluzili in prigarali. Pac to leto je Ferrari res malcek zaspal v razvoju bolida in Bridgestone pri razvoju gum... pac se zgodi... Vendar stavim da bodo drugo leto vse to obrnili v njihovo prid... Ceprav je Michael ze malo izgubil njegovo "norost" pa se vedno ostaja v vrhu med piloti, kjub njegovim letom. Mislim da taksnega pilota bo zelo tezko ponovno pridobiti v tem sportu v naslednjih letih...
Jah no to je moje mnenje vsega prej napisanega... Sam res bi prosil naj se malo ohladijo tistim ki Schumi ne disi...ker ce bi se vsi tako obnasali potem bi blo najboljse da se stepemo tuki na forumu....
Sam navijam cene za Schumija, vendar na Alonsa pa ne gledam v lepi luci, pa vendar ga ne pljuvam tuki kot ste nekateri naredili s Schumijem....
LP