Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Po sep 05, 2005 3:15 pm

Predvidevam da nisi skoraj nič videl dirke, si pa zato doživel malodane orgazmičen zvok F1? To mora vsak probat. Jst sm v Avstriji stal 10m al pa še manj od proge. Nepozabno...
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Po sep 05, 2005 3:25 pm

V Budimpešti se je dal čist lepo spremljat dirko s pomočjo big-screenov in zooma na fotkiču. :twisted: Sicer ne vidš glih ker krog je, pa kakšne Minardije je mal težko razločt, ampak drugač je pa O.K., tko da ne vem zakaj v Italiji ne bi skoraj nič videl dirke. :?
Ja, zvok in občutek hitrosti dirkalnika je v živo čist neki druzga kt na TV. :shock: To zihr. :P

U pišuka, a samo 55 Evrov je blo. :o To se pa res splača. Si bom zapomnu za nasledn let. :D

Škoda, da Kimi ni še mal bl naprej pršu, pa da Alonso ni mal prej začel napadat, k pol bi blo še bol zanimiv. Jest kej druzga od te dirke nisem niti prčakoval... no, O.K. mogoče vseen mal bolši nastop rdečih, ampak ne morm rečt, da se prtožujem. :twisted: No, tok od mene. Ajd. ;)
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Po sep 05, 2005 3:29 pm

V imoli nč ne vidš, ker je proga ravna (malo za šalo, malo za hec), madžarska je pa odprti monako. ;)

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po sep 05, 2005 3:34 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Predvidevam da nisi skoraj nič videl dirke, si pa zato doživel malodane orgazmičen zvok F1? To mora vsak probat. Jst sm v Avstriji stal 10m al pa še manj od proge. Nepozabno...

Vedu sem stanje od začetka do konca, ker je bil tud ang. komentator.
Parabolica ownz. O madžarksem pa ne bi zgublal besed. Bil sem pred 3 leti. Bil sem prav tako kot letos na stojiščih pa mi ni blo nič jasno kje je kdo.

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Po sep 12, 2005 6:46 pm

McLaren je napisal/-a:
Mick Jerry je napisal/-a:Predvidevam da nisi skoraj nič videl dirke, si pa zato doživel malodane orgazmičen zvok F1? To mora vsak probat. Jst sm v Avstriji stal 10m al pa še manj od proge. Nepozabno...

Vedu sem stanje od začetka do konca, ker je bil tud ang. komentator.
Parabolica ownz. O madžarksem pa ne bi zgublal besed. Bil sem pred 3 leti. Bil sem prav tako kot letos na stojiščih pa mi ni blo nič jasno kje je kdo.

slike..??? :?

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Ne sep 18, 2005 5:08 pm

speedfight je napisal/-a:
slike..??? :?

Točn tko!!!

Ajmo Mclaren slike!! :D
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Ne sep 18, 2005 6:17 pm

Jao fantje bil sem zaposlen s šolo, obljubim da jutr pridejo. Resno.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Po sep 19, 2005 6:54 pm

McLaren je napisal/-a:Jao fantje bil sem zaposlen s šolo, obljubim da jutr pridejo. Resno.

Nej ti bo k si glih ti. Drugač pridemo tut na dom. :twisted:

PS: Ta ''jutri'' se že bliža koncu!! :D

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Po sep 19, 2005 7:05 pm

Tomaz40 je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:Jao fantje bil sem zaposlen s šolo, obljubim da jutr pridejo. Resno.

Nej ti bo k si glih ti. Drugač pridemo tut na dom. :twisted:

PS: Ta ''jutri'' se že bliža koncu!! :D

Ajde McLearen obrn se :!: :!: Dj nameč tiste fotke že 1x gor... :roll:

LP

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Po sep 19, 2005 8:24 pm

evo nalagam

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To sep 20, 2005 6:19 am

WAW. Nism vedu da se tolk dogaja tut v zakulisju kot so razstavljeni dirkalniki, SLR, safety car-ji, ritke,...

Zdej sm pa še bolj prepričan da morm v bližnji prihodnosti na dirko F1.

Napeto pričakujem nadaljevanje.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren To sep 20, 2005 11:48 am

Ma ja, ja sem tam med tovornjaki hodu, noben mi ni nič reku oziroma težu.....Safety car je bil razstavljen na Mercedesovem štantu...

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To sep 20, 2005 12:35 pm

Tomaz40 je napisal/-a:WAW. Nism vedu da se tolk dogaja tut v zakulisju kot so razstavljeni dirkalniki, SLR, safety car-ji, ritke,...

js sm 5 let čaku pa odlašu pa se prpravlu da bom šou na dirko no in koooončno sm letos šu....šli smo v imolo in...hm, kva nej rečem: znoru čist od navdušenja...zdej bom vsak let šou na eno dirko-OBVEZNO
stal sm tm na rahlem desnem zavoju med rivazzo in šikano pred ciljno ravnino...6-7 m stran od steze...res da so dve mreže vmes ampak vseen...na drugi strani je biu pa bigscreen, tko da sm celo dirko vedu kje je kdo...pa tut če ne bi blo tistga tv-ja tm bi vedu za prvih 10 kje so...edin pol je problem za tiste k zaostajajo za krog...pa fajn je tv da vidiš kaj se sploh dogaja na progi (sam ni replay-ev pa reklam :P )
SlikaSlika

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight To sep 20, 2005 3:38 pm

Uf, zanimivu tule ful! :D Slike so tud hude 8) 8) Je kr glasno k ti prpele mim en bolid a :?: en posnetk bi mogu narest :P No ku bo čas pa še ostale nameč gor :D

LP

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To sep 20, 2005 4:00 pm

golf_c je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:WAW. Nism vedu da se tolk dogaja tut v zakulisju kot so razstavljeni dirkalniki, SLR, safety car-ji, ritke,...

js sm 5 let čaku pa odlašu pa se prpravlu da bom šou na dirko no in koooončno sm letos šu....šli smo v imolo in...hm, kva nej rečem: znoru čist od navdušenja...zdej bom vsak let šou na eno dirko-OBVEZNO
stal sm tm na rahlem desnem zavoju med rivazzo in šikano pred ciljno ravnino...6-7 m stran od steze...res da so dve mreže vmes ampak vseen...na drugi strani je biu pa bigscreen, tko da sm celo dirko vedu kje je kdo...pa tut če ne bi blo tistga tv-ja tm bi vedu za prvih 10 kje so...edin pol je problem za tiste k zaostajajo za krog...pa fajn je tv da vidiš kaj se sploh dogaja na progi (sam ni replay-ev pa reklam :P )

A to si šou sam z avtom al preko kake agencije? Kolk te je prišel celoten izlet?

Se tut že par let pripravljam da bom šel, pa mi nikol ne znese. Zmer pride neki vmes. Al fax in izpiti, al pomankanje $ al pa se mi ne ljubi letat okol glih takrat.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren To sep 20, 2005 4:48 pm

speedfight je napisal/-a:Uf, zanimivu tule ful! :D Slike so tud hude 8) 8) Je kr glasno k ti prpele mim en bolid a :?: en posnetk bi mogu narest :P No ku bo čas pa še ostale nameč gor :D

LP

Sem z mobitelom posnel ja...... sam ne morem ko ni prava končnica fajla na nobeno stran spravit. Ker ne podpira pa to....

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To sep 20, 2005 5:00 pm

Tomaz40 je napisal/-a:
golf_c je napisal/-a:

A to si šou sam z avtom al preko kake agencije? Kolk te je prišel celoten izlet?

Se tut že par let pripravljam da bom šel, pa mi nikol ne znese. Zmer pride neki vmes. Al fax in izpiti, al pomankanje $ al pa se mi ne ljubi letat okol glih takrat.

mi smo šli s kolegi ...9 komadov..je kolega zrihtu kombi pa smo šli...vsacga je pršlo 6 jurju za prevoz dol pa nazaj pa vse cestnine...karta je bla dol 50 eurov..tko da je pršlo vse skup 18.000sit-ceu izlet (hrano smo mel sabo)
bli smo na dirkališču že ob 7 zjutri...gledal smo dirko poršejev in gp2 pa še druge kvalifikacije F1 so ble takrat

fajn pa je da neseš kašn stolčk s sabo ;) )
sm meu sabo digitalca in kamero pa med samo dirko nism vedu kva nej v rok držim :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren To sep 20, 2005 5:15 pm

Em ja sem bil v parabolici, sicer ni blo ekrana sem pa slišal vse ker je kdo ko je pač človek v ang. govoru. Aja, pa tam ko sem bil ja so bla neka zasilna sedišča iz betona tako da nisem rabu stolov.....
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov