Mick Jerry je napisal/-a:Predvidevam da nisi skoraj nič videl dirke, si pa zato doživel malodane orgazmičen zvok F1? To mora vsak probat. Jst sm v Avstriji stal 10m al pa še manj od proge. Nepozabno...
McLaren je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Predvidevam da nisi skoraj nič videl dirke, si pa zato doživel malodane orgazmičen zvok F1? To mora vsak probat. Jst sm v Avstriji stal 10m al pa še manj od proge. Nepozabno...
Vedu sem stanje od začetka do konca, ker je bil tud ang. komentator.
Parabolica ownz. O madžarksem pa ne bi zgublal besed. Bil sem pred 3 leti. Bil sem prav tako kot letos na stojiščih pa mi ni blo nič jasno kje je kdo.
Tomaz40 je napisal/-a:WAW. Nism vedu da se tolk dogaja tut v zakulisju kot so razstavljeni dirkalniki, SLR, safety car-ji, ritke,...
Zdej sm pa še bolj prepričan da morm v bližnji prihodnosti na dirko F1.
Napeto pričakujem nadaljevanje.
golf_c je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:WAW. Nism vedu da se tolk dogaja tut v zakulisju kot so razstavljeni dirkalniki, SLR, safety car-ji, ritke,...
js sm 5 let čaku pa odlašu pa se prpravlu da bom šou na dirko no in koooončno sm letos šu....šli smo v imolo in...hm, kva nej rečem: znoru čist od navdušenja...zdej bom vsak let šou na eno dirko-OBVEZNO
stal sm tm na rahlem desnem zavoju med rivazzo in šikano pred ciljno ravnino...6-7 m stran od steze...res da so dve mreže vmes ampak vseen...na drugi strani je biu pa bigscreen, tko da sm celo dirko vedu kje je kdo...pa tut če ne bi blo tistga tv-ja tm bi vedu za prvih 10 kje so...edin pol je problem za tiste k zaostajajo za krog...pa fajn je tv da vidiš kaj se sploh dogaja na progi (sam ni replay-ev pa reklam :P )
Tomaz40 je napisal/-a:golf_c je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:WAW. Nism vedu da se tolk dogaja tut v zakulisju kot so razstavljeni dirkalniki, SLR, safety car-ji, ritke,...
js sm 5 let čaku pa odlašu pa se prpravlu da bom šou na dirko no in koooončno sm letos šu....šli smo v imolo in...hm, kva nej rečem: znoru čist od navdušenja...zdej bom vsak let šou na eno dirko-OBVEZNO
stal sm tm na rahlem desnem zavoju med rivazzo in šikano pred ciljno ravnino...6-7 m stran od steze...res da so dve mreže vmes ampak vseen...na drugi strani je biu pa bigscreen, tko da sm celo dirko vedu kje je kdo...pa tut če ne bi blo tistga tv-ja tm bi vedu za prvih 10 kje so...edin pol je problem za tiste k zaostajajo za krog...pa fajn je tv da vidiš kaj se sploh dogaja na progi (sam ni replay-ev pa reklam :P )
A to si šou sam z avtom al preko kake agencije? Kolk te je prišel celoten izlet?
Se tut že par let pripravljam da bom šel, pa mi nikol ne znese. Zmer pride neki vmes. Al fax in izpiti, al pomankanje $ al pa se mi ne ljubi letat okol glih takrat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov