Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne maj 28, 2006 7:43 am

Impreza WRX je napisal/-a:Zdej na začetku je važen samo štart.Če bo Šumi mel odličen štart se ga bo skoraj nemogoče več prehiteti zardi ozke proge!

Če pa bo Alonso imel odličen štart bo že na začetku vse ulovil za en krog :P AJA, a ti misliš, da Schumi prvi štarta? :evil:

Uporabniški avatar
immortal
Novinec

Kraj: cerknica

Napisal/-a immortal Ne maj 28, 2006 8:15 am

Šumi bo štartal z zadnjega mesta. :( Tako da je zmaga itak že Alonsova.
Hellig Usvart

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Ne maj 28, 2006 8:19 am

:shock: . ste se razpisal! jaz sem še malo omotičen od cvičkarije pa zjutraj pogledam teleteks pa preberem kaj so odločili. jaz mislim da se na telemetriji vse vidi in po moje(ne me takoj napadat) se tudi razbere zakaj ti formula crkne. me pa zdaj res zanima al se je majkol tega sam spomnil al ga je Jean preko veze "navdahnil".
česa pa je mali možic sposoben naredit se boste pa najbrž spomnili še iz relija Pariz-Dakar ko je sredi puščave določal kateri od obeh dirkačev njegovega moštva bo prvi prepeljal ciljno črto.
mi je pa od vseh dogodkov v f1 najbolj pri srcu spektakularno prehitevanje pri 340km/h ko je Mika prehitel majkola in še enega za krog zaostalega. saj se spomnite: Mika je vozil v ferrarijevem zavetrju, ko dohitita za krog zaostalega začne majkol prehitevati po levi, Mika Finski pa po desni rukne oba. kaj si je tisti revež na sredini mislil :shock:
Zadnjič spremenil dare01, dne Ne maj 28, 2006 9:36 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
ClioMylife
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ClioMylife Ne maj 28, 2006 8:26 am

WILLIAMSCAR je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:
Fluid je napisal/-a:
Speedfighter je napisal/-a:Pika na i! V življenju ne gledam več te farse od formule ena-namest da bi se dirkalo bojo komisarji določal kdo bo prvak itd-pa sej to ni več res! Podlo tako do Schumija kot do Fisica-dirkač cel vikend gara da mu uspe dober čas, pol ga pa v minuti trije loleki v vodstvu zjebejo... Upam da Schumi letos res konča kariero v F1 ker se nekateri vodilni(komisarji)že prav očitno delajo norce iz tega športa!

Go Kimi&Webber!!!

JOJ, kot že tolikokrat se je spet vse zarotilo proti ferarriju. :roll: :roll:

Točno to. Šumi je končno enkrat plačal za svoje udarce pod pasom (ki jih ni malo) in zdej že Ferrarijevci jokajo kakšna farsa je F1.

Pa ljudje, kje ste bli zadnih 10 let?
Šumaher je zmagal z vožnjo skozi bokse WTF?? Kje je svet že to vidu?
Ko se je Šumi zaletel v Montoyo, so komisarji kaznoval Montoyo z vožno skozi bokse.
Teh in podobnih primerov je malo morje...

In zdej jokate ker se je najdu en pošten komisar, ki kaznuje šumaherja zaradi take podle poteze? Pa sej niste resni!!
:clapclap :clapclap :clapclap :clapclap :clapclap

:bow
Končno so si upali .

Lp.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne maj 28, 2006 8:26 am

Takoj, ko je to naredil je bilo videti, da je namen očiten in, da bodo morali ukrepati. Bravo vsaj enkrat :D :P Takih umazanih igric se ne sme it ;)
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne maj 28, 2006 8:30 am

dare01 je napisal/-a::shock: . ste se razpisal! jaz sem še malo omotičen od cvičkarije pa zjutraj pogledam teleteks pa preberem kaj so odločili. jaz mislim da se na telemetriji vse vidi in po moje(ne me takoj napadat) se tudi razbere zakaj ti formula crkne. me pa zdaj res zanima al se je majkol tega sam spomnil al ga je Jean preko veze "navdahnil".
česa pa je mali možic sposoben naredit se boste pa najbrž spomnili še iz relija Pariz-Dakar ko je sredi puščave določal kateri od obeh dirkačev njegovega moštva bo prvi prepeljal ciljno črto.
mi je pa od vseh dogodkov v f1 najbolj pri srcu spektakularno prehitevanje pri 340km/h ko je Mika prehitel majkola in še enega za krog zaostalega. saj se spomnite: Mika je vozil v ferrarijevem zavetrju, ko dohitita za krog zaostalega začne majkol prehitevati po levi, Mika Finski pa po levi rukne oba. kaj si je tisti revež na sredini mislil :shock:

To misliš?

http://video.google.com/videoplay?docid ... en&pl=true

radovednez20
Nov uporabnik

Napisal/-a radovednez20 Ne maj 28, 2006 9:05 am

O kako dolgo pa že nismo vidli takega lepega prehitevanja. Vsaka čast miki. :D
Pač sem radoveden.

Uporabniški avatar
Spasky
Novinec

Napisal/-a Spasky Ne maj 28, 2006 9:23 am

čeprav navijam za ferrari je bilo tole zame eno izmed najlepših prehitevanj.
Mika car :bow !
Mitsubishi outlander
Mini Cooper S
Suzuki LTR
Ducati Diavel

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Ne maj 28, 2006 9:31 am

immortal je napisal/-a:Šumi bo štartal z zadnjega mesta. :( Tako da je zmaga itak že Alonsova.

Meni se ne zdi pravično :? vsaj nekaj mest nazaj ne pa na 22. :?
Slika

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Ne maj 28, 2006 9:33 am

Šumi in Ferrarijevci so le dobili kar so že mnogo let iskali :woohoo :wiihuu
Slika

Uporabniški avatar
JaNi|86
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JaNi|86 Ne maj 28, 2006 9:39 am

SAVINJCAN je napisal/-a:
dare01 je napisal/-a::shock: . ste se razpisal! jaz sem še malo omotičen od cvičkarije pa zjutraj pogledam teleteks pa preberem kaj so odločili. jaz mislim da se na telemetriji vse vidi in po moje(ne me takoj napadat) se tudi razbere zakaj ti formula crkne. me pa zdaj res zanima al se je majkol tega sam spomnil al ga je Jean preko veze "navdahnil".
mi je pa od vseh dogodkov v f1 najbolj pri srcu spektakularno prehitevanje pri 340km/h ko je Mika prehitel majkola in še enega za krog zaostalega. saj se spomnite: Mika je vozil v ferrarijevem zavetrju, ko dohitita za krog zaostalega začne majkol prehitevati po levi, Mika Finski pa po levi rukne oba. kaj si je tisti revež na sredini mislil :shock:

To misliš?

http://video.google.com/videoplay?docid ... en&pl=true

Tega se še živo spomnim! Tu le enkrat šumiju ni uspelo zadrževat pa križat poti nasprotniku :)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne maj 28, 2006 9:41 am

Doc206 je napisal/-a:
immortal je napisal/-a:Šumi bo štartal z zadnjega mesta. :( Tako da je zmaga itak že Alonsova.

z ognjem se ni za igrat. Se orenk opečeš :D Čisto pravično je. Kaj pa misl da je, da kar tako onemogoč drugim hiter krog ;)
Slika

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Ne maj 28, 2006 10:13 am

Ta Formula 1 postaja vedno večja komedija. S takimi smešnimi odločitvami komisarjev, si prav gotovo ne pridobiva na ugledu in popularnosti. Zgleda zmaga tisti, ki pred tekmo nakaže več $$$, ker finančno je itaq cel cirkus v ... In očitno bo se bo pogreznil v še večje blato... :/:o:/

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Ne maj 28, 2006 10:15 am

prav neumne izjave imate - sploh pa anti-Schumi fani...

Preberte si kaj je Schumi rekel po odločitvi stevardov...dejstvo je da je poizkušal popravit svoj najbolši čas - vmesni časi to potrjujejo - v zadnjem ovinku je pa naredu napako...zakaj so se pa vsi strinjali da grejo nazaj na tak kvalifikacijski format - v bistvu 3/4 folka zdej trdi da je Schumi onemogočil zadnji hiter poizkus ostalim - ja PI*DA a ni to srž dirkanja - nepredvidljivost...kvalifikacije so pa zarad tega bol zanimive...
A pol bi danes Schumiju MORAL pustit da vozi s svojim tempom in ga nihče od počasnejših ne bi smel ovirat? Dejte se zresnit...

MS:"I had the feeling that I could improve. The last sector is crucial, so I was trying really hard. If you are punished for making a mistake, then I don't understand that."
IN
MS:"I am guilty if the crime is driving too fast and making an error."
IN
MS:"What happened is typical at this circuit. I know what I did. I know not everyone agrees but I will sleep well tonight."

Pravljična številka 7 gre marsikomu v nos in ob takšnih situacijah se vsi s kompleksom manjvrednosti odločijo za strategijo obtoževanja z goljufanjem...

vsekakor bo dirka vredna ogleda...
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ Ne maj 28, 2006 10:21 am

killah bee je napisal/-a:
Doc206 je napisal/-a:

z ognjem se ni za igrat. Se orenk opečeš :D Čisto pravično je. Kaj pa misl da je, da kar tako onemogoč drugim hiter krog ;)

Ma če je bil tud on v hitrem krogu in bi lahk izbolšal svoj najboljši čas...
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne maj 28, 2006 10:21 am

Malo narobe nekateri razumete oz. nejeverno verjamete besedam šumahrja. Ja itaq ne bo priznal. Očitno so pa po pregledu telemetrije ugotovili da ni šlo za napako ampak za namerno potezo. Nebi ga za brez veze izločili na začelje :!:

Se je pa na posnetku lepo videlo ko je poravnal gume in ni zavijal, s tem je zapeljal direkt v ograjo, že res da so mu tud gume zablokirale, ampak nima veze to. Hitrost na tem ovinku je majhna :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ Ne maj 28, 2006 10:22 am

Ja ker hočejo na na vsak način zmaga uni... nebom reku kaj... ma sej itak drugo leto nebo več med prvimi ...
Zadnjič spremenil Doc_, dne Ne maj 28, 2006 10:22 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

radovednez20
Nov uporabnik

Napisal/-a radovednez20 Ne maj 28, 2006 10:22 am

To si pa lepo povedal. :bow :bow :bow :bow
Pač sem radoveden.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne maj 28, 2006 10:24 am

Doc206 je napisal/-a:Ja ker hočejo na na vsak način zmaga uni... nebom reku kaj... ma sej itak drugo leto nebo več med prvimi ...

kdo uni?

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne maj 28, 2006 10:27 am

Doc206 je napisal/-a:Ja ker hočejo na na vsak način zmaga uni... nebom reku kaj... ma sej itak drugo leto nebo več med prvimi ...

a lahko razložiš zakaj bi nekdo hotel da zmaga drug. Sploh ne vem zakaj bi FIA tako hotela :roll: Pač videli so kaj se je naredilo. To so preverili in ugotovili znano. Kaj je tu problem :roll:
Slika
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov