dare01 je napisal/-a:tomson je napisal/-a:Zlatan_ je napisal/-a:Se strinjam da je tud miha dubu kazen,sm se mi ne zdi normaln da dobita isto kazen.Drgač pa stavm pivo da bo šumi pršu v 3.del kvalifikacij.
ja blizu je bil
drgač pa če bi že mogla bit kazen, bi mu te dali vsaj pribitka 1 sekundo ne pa 2 tak kot alonsu, ki je samo živčna k****a
se čisto strinjam, da so Alonsa kaznoval, za tisto kar je delal v petek z bremzanjem in šikaniranjem bi ga jaz kaznoval še strožje. pri rumeni zastavi se tudi ne prehiteva ker je na enem delu povečana nevarnost. ampak da eni tukaj vztrajno zagovarjate schumacherja.......pa saj je prehiteval pri rdeči zastavi! ali sploh veste kaj pomeni rdeča zastava v motošportu??!!! ta zastava se potegne ven zelo redko in takrat je lahko res velika p**darija če se nemudoma dirkalniki z najmanjšo hitrostjo počasi ne pomikajo proti boksom. že če belo črto iz boksov povoziš med tekmo pa imaš kazen čez bokse, kaj šele rdeča zastava. dajte bit objektivni no.
jaz navijam za renault pa za vsako bedarijo našega sku*cam, vi ferraristi pa vsi svojega vsakič v zvezde; pa zna to pa zna ono...potem pa se naj barve zastav nauči, saj jih ni tako veliko.... sicer pa je tudi pred leti že črno zastavo med dirko dobil pa se je kar nekaj krogov še vozil...
predpisi so predpisi in vsaj v tako hitrih športih bi se jih lahko držali zaradi svoje in varnosti drugih. vsaka zastava se MORA upoštevati in tu ni izjem.