killah bee je napisal/-a:Audiboy in Seat, umirita se malo in ne provocirajta ostalih uporabnikov in mene poleg!!!
Pišite konstruktivne poste, kajti kmalu se mi bo dalo samo še gumb zakleni pritisniti.
Ne navijam pa tako vneto za Renault kot nekateri mislijo,tak da z takimi komentarji pod preprogo!
sori koga pa jst provociram in podobno....s tem k napism da tist ni dejstvo....pejt mau brt tist k so dal kao za dejstvo....tm je pac tipicno navijasko zbadanje k ush podobnih temah k navijaci nedajo cezu njega slisat sam najbols more bit o nem.....noben ni popovn(tud senna ni biv in noben drug voznik)!
ustvar sploh nevem kako lahko primerjate sumaherja pa seno k so vozil v drugih cajtih....(pa statistiko gledate....kok cajta je vozu senna pa u tem cajtu kok je ustvaru....kok cajta voz ze sumaher pa kok je naredu,mislm da se sumi lahk sam skrije)....
pa tm k se hvalte kok je sumi v dzju seno nascv tkrt- a noben neomen da je meu sena slajk gume in sumi za dz gume....pa da seno ni zavrtel in podobno pa je meu slajk gume!
sam brezveze kar kol tupit tuki k itaq navijaci dolocenga tima ali voznika bojo trm svoje in majo sam oni prv.....
drugac jst nenavijam ze dovg cajta za nobeno mostvo niti za nobenga voznika.....
pa tud se nikjer nism pluvu cez nobenga voznika.....usak je na svoj nacin mojstr!!!!
edin nacin da bi se vidl kir voznik je najbolsi bi se vidl tko da bi dubil usi vozniki isti avto z istimi nastavitvami in iste pogoje da bi mel......
sam to itak nikol nebo mozn......