Zanimivo res, da se na pisti Renault in Ferrari lahka primerjata, med tem ko na navadni cesti to ni mogoce, saj stane povprecni Renaultov avto toliko kot samo vse 4 luci Ferrarija skupaj

meganeman je napisal/-a:Zanimivo res, da se na pisti Renault in Ferrari lahka primerjata, med tem ko na navadni cesti to ni mogoce, saj stane povprecni Renaultov avto toliko kot samo vse 4 luci Ferrarija skupaj.
meganeman je napisal/-a:Zanimivo res, da se na pisti Renault in Ferrari lahka primerjata, med tem ko na navadni cesti to ni mogoce, saj stane povprecni Renaultov avto toliko kot samo vse 4 luci Ferrarija skupaj.
GTA lover je napisal/-a:meganeman je napisal/-a:Zanimivo res, da se na pisti Renault in Ferrari lahka primerjata, med tem ko na navadni cesti to ni mogoce, saj stane povprecni Renaultov avto toliko kot samo vse 4 luci Ferrarija skupaj.
Zdej je pa že smešno vse skupaj. A kdo od avtorjev tega in vsebinsko podobnih postov ve, da imata razvojni oddelek Renaulta ali Ferrarija skupnega s tovarno avtomobilov le tisti prekucnjeni pravokotnik oz. črnega konjiča? Haloooo, pa nisem mogel verjet kolegu, ki mi je pravil, da dejansko marsikdo kupi Renoja zaradi zanesljivosti Alonsovega dirkalnika...![]()
![]()
LudiLimun je napisal/-a:meganeman je napisal/-a:Zanimivo res, da se na pisti Renault in Ferrari lahka primerjata, med tem ko na navadni cesti to ni mogoce, saj stane povprecni Renaultov avto toliko kot samo vse 4 luci Ferrarija skupaj.
Jst mislm,da nima veze kolk karkol košta.
Verjem da mata renault, kot ferrari, ločene oddelke, in da ti športni oddelki nimajo nobene veze s javno prodajo, niti nimajo istega šefa. Kaj se dogaja na stezi je predvsem odvisno od sposobnosti inženirjev, katere ma posamezen kader, in pa proračuna s katerim razpolaga (če bi mel super aguri kej tazga, bi bil uspred ne uzad), pa še voznika.
Jst osebno prou prvoščm šumiju, da zmaga, ker je dal temu športu veliko, in bi rd vidu, da se poslovi v stilu kakršnega smo od njega vajeni.
Kar se pa alonsa tiče, bo še mel šanse, sam pr mclarnu glede na formo, bl slabe. Jebiga bomo pa za kubico navijal :P
WILLIAMSCAR je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:ZMAGA![]()
![]()
,kje ste renojevci zdaj ne morete kriviti funkcionarjev,vaši motorji so žal zanič
![]()
ps: se smejim ko reno visi na štriku
še dve piki![]()
FORZA FERRARI
prvič renaultovi motorji niso zanič kar poglej kdaj je nazadnjr renault izdihnil?
ne visimo na nitki alonso je danes dokazal da je car saj bi, če nebi bilo eksplozije motorja prišel do 3 mesta.
vemo pa da je štartal iz 10
zadn cajt da se švaba poslovi od dirkanja.
seat je napisal/-a:black je napisal/-a:Dirko sem si ogledal v živo.
Bravo Ferrari,bravo Michael,bravo organizatorji za odlično oragnizacijo na parkiriščih,prevozih do dirkališča in vsem kar paše zraven.
Vesel sem da sem si zadnjo Michaelovo zmago v Italiji ogledal v živo
Ja to more bit res doživetje in pol.Vendar glede samega spremljanja dirke kaj velik nea moreš pričakovat,ker najvceč tak na TV vidiš je pa vzdušje domala popolno le ušesa te bolijo vem iz izkušen iz A1 ringa
“Da bi bil (nekdanji francoski nogometni reprezentant Zinedine) Zidane slabši od njega? Ne, Zizou se je umaknil po izjemni karieri, Michael pa je najbolj nešportni dirkač v zgodovini formule ena. Nihče ni bil večkrat kaznovan,” je pikro pripomnil, potem pa za Ferrarijevega voznika, ki po petnajstih letih in devetdesetih zmagah odhaja v dirkaški pokoj, vendarle našel tudi nekaj lepih besed. “To ne pomeni, da ni bil najboljši za volanom. Tekmovati z njim mi je bilo v užitek in ponos,”
je poudaril in dodal, da bodo prej ali slej to ugotovili vsi. Priznal je, da je najprej pomislil na to, da bi nehal dirkati, vendar si je kmalu premislil“Izgovor, ki so ga dobili za to, da so me lahko kaznovali, je prestopil mejo spodobnosti,”
je zaključil.“Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje,”
Black Jack je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:ZMAGA![]()
![]()
,kje ste renojevci zdaj ne morete kriviti funkcionarjev,vaši motorji so žal zanič
![]()
ps: se smejim ko reno visi na štriku
še dve piki![]()
FORZA FERRARI
prvič renaultovi motorji niso zanič kar poglej kdaj je nazadnjr renault izdihnil?
ne visimo na nitki alonso je danes dokazal da je car saj bi, če nebi bilo eksplozije motorja prišel do 3 mesta.
vemo pa da je štartal iz 10
zadn cajt da se švaba poslovi od dirkanja.
Kdaj je pa Ferrari dihnu.....se ne spomnem...mislim da davnega davnega leta nazaj....
Šumi gre v penzijo, Alonso pa k Mclarnu kjer bo naredu nč...
GTA lover je napisal/-a:Alonso je s temi svojimi komentarji še enkrat več dokazal, da je enostavno nedorasel športu in prekomerno "naduvan"...Ravno zaradi tega ga tudi jaz enostavno ne morem prenašati...Kar se pa vozniških sposobnosti tiče, bi ga dal pa ob bok Hillu ali Coulthardu, ki sta oba dokazala, da se znata zelo hitro peljati - ampak samo v nenadkriljivem avtomobilu...
Kar se pa Schumacherjeve "nešportnosti" tiče: Michael naj bi bil najbolj nešporten voznik vseh časov, Senna, nenadomestljivi borec (in za moje pojme res odličen voznik) pa je bil znan kot vzkipljivec in pretepač v paddocku - pa zanj tega nihče ne govori. Konstruktorski naslov McLaren Hondi je šel zaradi njegove zaletavosti po gobe, en naslov je dobil v prvem ovinku Suzuke z direktnim trčenjem v Prostovega Ferrarija. Poleg tega pa je tu še eno dejstvo: vsak od nas bi se v primeru, ko gre na nož, za zmago, ne vem kake količine denarja in vse ostalo, verjetno na dirkališču marsikdaj odzval tudi bolj s čustvi kot z razumom...
GTA lover je napisal/-a:Alonso je s temi svojimi komentarji še enkrat več dokazal, da je enostavno nedorasel športu in prekomerno "naduvan"...Ravno zaradi tega ga tudi jaz enostavno ne morem prenašati...Kar se pa vozniških sposobnosti tiče, bi ga dal pa ob bok Hillu ali Coulthardu, ki sta oba dokazala, da se znata zelo hitro peljati - ampak samo v nenadkriljivem avtomobilu...
Kar se pa Schumacherjeve "nešportnosti" tiče: Michael naj bi bil najbolj nešporten voznik vseh časov, Senna, nenadomestljivi borec (in za moje pojme res odličen voznik) pa je bil znan kot vzkipljivec in pretepač v paddocku - pa zanj tega nihče ne govori. Konstruktorski naslov McLaren Hondi je šel zaradi njegove zaletavosti po gobe, en naslov je dobil v prvem ovinku Suzuke z direktnim trčenjem v Prostovega Ferrarija. Poleg tega pa je tu še eno dejstvo: vsak od nas bi se v primeru, ko gre na nož, za zmago, ne vem kake količine denarja in vse ostalo, verjetno na dirkališču marsikdaj odzval tudi bolj s čustvi kot z razumom...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost