kakšni posti. ljudje, pa to si vi kar resno vzamete k srcu?? Formula 1 bi morala biti razvedrilo ne pa vojna med navijači. izbereš si eno moštvo in dirkača pa navijaš za njega. potem se pa z drugimi, ki navijajo za drugo moštvo malo zaje++vaš. enkrat zmaga en enkrat drug.
glede današnje dirke: pa kaj je tisemu mehaniku pri zadnji levi gumi???

da ne gre on drugo leto z Alonsom k Mclarnu?

že drugič se z šraufom igra.
Sicer pa čestitke Majkolu. čista zmaga in izenačitev v prvenstvu. Je pa mali nande le zmogel toliko j**c in mu čestital na hodniku pred podelitvijo pokalov :P . ampak z kakšnim izrazom na licu :P :P .
mi bo pa ostala v spominu izjava komentatorja na hrt2 po koncu dirke glede situacije, ko je majkol prehitel alonsa v tridesetem krogu zelo na tesno. alonso je pustil prostor in ga je majkol korektno prehitel po notranji strani. alonso pa tudi ni niti trznil in ga ni oviral. in potem je komentator izjavil:"
to se je znalo ponekad i zatvarati." kaj je s tem mislil? da bi alonso počil v majkola v trenutku, ko izgublja tla pod nogami. v trenutku ko dve dirki pred koncem izgublja prednost v točkovanju. če bi ga počil in bi letela oba ven potem bi še vedno vodil dve točki..... neeeee, to dirkači ne delajo.... to ni športno..... samo malo.....kje sem to že videl.....ali ni to že najmanj dvakrat naredil predzadnjo ali zadnjo dirko sezone en dirkač..... ne, najbrž sem se zmotil..... najbrž me spomin vara....
:P :P zdaj me bodo pa napadli :P :P to bo še smeha..