Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Ne okt 01, 2006 11:08 am

Turbobitch je napisal/-a:Spet sam sreča, kot da je še nima dost. Vidm da je mel bog velik dela da je Michaelu naklonu toliko sreče medtem ko je pustu na cedilu 4 otroke ki so v tem času ko je on vozu umrl u Afriki, medtem ko se on veseli ka en otrok, ka ma ubistvu za sabo odlično ekipo in dirkalnik in srečo.

joj sam si pa ti en vlki čudak majke mi res!!!
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Ne okt 01, 2006 11:11 am

tomson je napisal/-a:
Turbobitch je napisal/-a:Spet sam sreča, kot da je še nima dost. Vidm da je mel bog velik dela da je Michaelu naklonu toliko sreče medtem ko je pustu na cedilu 4 otroke ki so v tem času ko je on vozu umrl u Afriki, medtem ko se on veseli ka en otrok, ka ma ubistvu za sabo odlično ekipo in dirkalnik in srečo.

joj sam si pa ti en vlki čudak majke mi res!!!

sam res........ :roll:
zmagu je zato ker je vozu brez napake, ne pa zato ker je mel srečo.
rajš mal Alonsota poglejte kake ma ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne okt 01, 2006 11:15 am

Ja res pa kaj še sploh ostane šumiju,če ga vsi pokrivajo od sodnikov do boga :P :P :P :P
Mislim eni pa mate izjave ja :P :P
Glede Ferrarijevega moštva pa lahk sam rečem,da je eno izmed najbolj povezanih in vsi delajo za enega in eden za vse in to tudi šumi venomer ponavlja skor na vsaki tiskovni konferenci se zahvali moštvu kot celoti in tudi po prihodu v cilj se vidi kako se veseli zmage in zmeraj prvo skoči čez ograjo do svojih mehanikov in inžinerjev.
Me zanima kolikokrat je Alonso skoču čez ograjo k mehanikom.Pri Ferrariju se celotno moštvo veseli zmage in ko jih gledaš so res kot eni otroci :P
Ferrari diha z enim srcem in to se vidi povsod in to srce je pod črnim konjičem.
Bravo še enkrat za Ferrari in za Šumija,ki je kljub slabem vikendu iz dirke potegnil najboljše.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Ne okt 01, 2006 11:16 am

no...kaj sem vam prej napisu kako bo danes rezltat :D :D

šumi je največji in najbolši voznik f1 v dežju in na suhem.... ;) ;)

samo žal da nebo več dirkal ampak meni je važno da usaj z SP zaključi svojo kariero in na take rezultate kot so danes mislim da mu bo uspelo ;)

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Napisal/-a tomson Ne okt 01, 2006 11:17 am

seat je napisal/-a:

Ja res pa kaj še sploh ostane šumiju,če ga vsi pokrivajo od sodnikov do boga :P :P :P :P
Glede Ferrarijevega moštva pa lahk sam rečem,da je eno izmed najbolj povezanih in vsi delajo za enega in eden za vse in to tudi šumi venomer ponavlja skor na vsaki tiskovni konferenci se zahvali moštvu kot celoti in tudi po prihodu v cilj se vidi kako se veseli zmage in zmeraj prvo skoči čez ograjo do svojih mehanikov in inžinerjev.
Me zanima kolikokrat je Alonso skoču čez ograjo k mehanikom.Pri Ferrariju se celotno moštvo veseli zmage in ko jih gledaš so res kot eni otroci :P
Ferrari diha z enim srcem in to se vidi povsod in to srce je pod črnim konjičem.
Bravo še enkrat za Ferrari in za Šumija,ki je kljub slabem vikendu iz dirke potegnil najboljše.

:clapclap :tomidelej:

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Ne okt 01, 2006 11:18 am

Haha, sam eni ste res legende, ni kaj! :D:D

Kaj naj rečem, vsaka čast Ferrariju in sploh Šumiju, ki je po katastrofalnih kvalifikacij pokazal, da tudi on lahko zmaga na Kitajskem! :bow :bow
Uff, bo še napeto vse do konca ;) :)

LP do naslednjič

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Ne okt 01, 2006 11:19 am

seat je napisal/-a:

:bow :bow :bow

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Napisal/-a tomson Ne okt 01, 2006 11:24 am

sploh ne vem kaj je nekaterim Schumi naredo da ga tak prezirate
ok razumem itak mate vsi svoje idole oz. tiste za katere navijate sam da pa nekoga tak hudo kritiziraš morš bit pa res budala

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne okt 01, 2006 11:30 am

Kolikor spremljam formulo opažam in tudi vsak laik bo opazu,da Šumi ve kolikšen del zmage mu prinesejo mehaniki in inžinerji ter kolikošen del zmage ima celotno moštvo ter kolikšen del zmage prinese on sam.Še tako dober voznik si lahko pa če nisi z celotnim moštvom eno ne boš pršu nikamor.Pri takem športu je potrebna simbioza in veliko srce,ki ga Ferrari zagotovo ima.
Četudi se Šumi poslavlja (upam,da v velikem slogu) bo zmeraj nekekšna meja v F1.On je sedaj mejnik,ki ga bodo marsikateri vozniki hoteli doseči ampak v to močno dvomim.V F1 je resda veliko denarja v igri ampak za tak šport moraš imeti srce,ki ti bije več ali manj samo za dirko. Me zanima kam bo prišel Alonso z tem svojim materializmom,ker mu gre samo za denar.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne okt 01, 2006 11:45 am

FORZA FERRARI :!: :!: :!: :!:
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne okt 01, 2006 11:50 am

Ferrari je zopet pokazal kaj zmore... Way to go schumi... :tomidelej:

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne okt 01, 2006 12:34 pm

Ko prebiram tole temo, se mi zdi kot da ste vsi 15 letniki s polnimi jajci, ki se pripravljate na izgubo nedolžnosti z dvanajstletnico... Pa če se komu zdi to žalitev - mu pač ne morem pomagati. V vsaki temi se samo hvali/graja Schumacherja in Alonsa. Vsak navijač po svoje. Če se pa v celotni temi najdejo 3 pošteno napisani posti, je pa že čudež. Prav neverjetni ste...

Moj predlog, da se takšne teme o F1 sploh ne odpirajo več, ker je to nič drugega kot zgubljanje živcev. Načeloma takšna tema pride prav, da človek zve kakšen rezultat, ne pa da vidi nič drugega kot otročje nakladanje in v vsakem drugem postu Forza Ferrari.

PS: Moj post je dobronameren in upam da se bo vsaj kdo začel malo drugače obnašati na tem forumu.

Drugače pa: svetovni prvak 2006 naj postane najboljši. Ali Schumacher ali Alonso.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Ne okt 01, 2006 1:19 pm

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Schumacher spet pelau scat Alonsa.............v glavem menda je bla spektakularna dirka (nism mogu gledat ker sm biu na šihtu).......Še eno potrdilo smo dobil da je Schumi kralj dežja in nasploh formule ena.....čeprov še mormo mal počakat na naslova....ampak js že kr dans proslavljam.....
Aja, kje sta pa taglasna SAVINČAN pa WILLIAMSCAR????
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne okt 01, 2006 2:34 pm

Black Jack je napisal/-a:Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Schumacher spet pelau scat Alonsa.............v glavem menda je bla spektakularna dirka (nism mogu gledat ker sm biu na šihtu).......Še eno potrdilo smo dobil da je Schumi kralj dežja in nasploh formule ena.....čeprov še mormo mal počakat na naslova....ampak js že kr dans proslavljam.....
Aja, kje sta pa taglasna SAVINČAN pa WILLIAMSCAR????

in kdo potem tuki na forumu provucira? mislm si pa res en biser od bisera...in ja,js naj držim jezik za zobmi? raje ga ti dej,pa vesel se da ga sploh še maš...asshole :roll:
Zadnjič spremenil rok46, dne Ne okt 01, 2006 3:19 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne okt 01, 2006 2:57 pm

@Black Jack: Če bi bil osebno moderator, bi ti sedaj primazal en karton, da bi postal Level 4 kartonovec. Tvoj zadnji post je nič druga kot provokacija uporabnikov savinjcan in williamscar. Navsezadnje ga lahko smatram tudi kot provokacija na mene in moj post.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Ne okt 01, 2006 3:12 pm

Pa pustite otrokom veselje ;)
Slika

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Ne okt 01, 2006 3:19 pm

že večkrat je bilo izpostavljeno in vedno znova se potrdi - Schumi je PRAVI dirkač in ima za sabo PRAVO moštvo...ko je prišel k Ferrariju je točno vedel v kaj se spušča in vsi skupaj so verjeli da jim bo uspelo - z ljubeznijo do dirkanja je dosegel vse to...

Ferrari je prav zato poseben - vsi imajo pred sabo skupen cilj in velikega vodjo ki jih povezuje in še bolj krepi, jim daje veliko razlogov za veselje in v očeh jim vidiš kako iskren je odnos med njimi - po odhodu Schumija Ferrari nikoli ne bo več tisto kar je sedaj - homogena celota in kot taka UNIKAT v F1...

če bo na koncu seštevek dal prvaka z osmimi zvezdicami bo še toliko lepše...

btw.: o otrocih na forumu pa le to - škoda da vam starši prižgejo televezor ko je dirka - morali bi vas pustiti v polnih plenicah v peskovniku pa se tam derte kolk vas je volja...
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Ne okt 01, 2006 3:48 pm

Čestitke Schumacherju za današnjo zmago.

Lp do Suzuke

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Ne okt 01, 2006 4:29 pm

:shock: :shock: kakšni posti. ljudje, pa to si vi kar resno vzamete k srcu?? Formula 1 bi morala biti razvedrilo ne pa vojna med navijači. izbereš si eno moštvo in dirkača pa navijaš za njega. potem se pa z drugimi, ki navijajo za drugo moštvo malo zaje++vaš. enkrat zmaga en enkrat drug.
glede današnje dirke: pa kaj je tisemu mehaniku pri zadnji levi gumi??? :( da ne gre on drugo leto z Alonsom k Mclarnu? :D že drugič se z šraufom igra.

Sicer pa čestitke Majkolu. čista zmaga in izenačitev v prvenstvu. Je pa mali nande le zmogel toliko j**c in mu čestital na hodniku pred podelitvijo pokalov :P . ampak z kakšnim izrazom na licu :P :P .
mi bo pa ostala v spominu izjava komentatorja na hrt2 po koncu dirke glede situacije, ko je majkol prehitel alonsa v tridesetem krogu zelo na tesno. alonso je pustil prostor in ga je majkol korektno prehitel po notranji strani. alonso pa tudi ni niti trznil in ga ni oviral. in potem je komentator izjavil:" to se je znalo ponekad i zatvarati." kaj je s tem mislil? da bi alonso počil v majkola v trenutku, ko izgublja tla pod nogami. v trenutku ko dve dirki pred koncem izgublja prednost v točkovanju. če bi ga počil in bi letela oba ven potem bi še vedno vodil dve točki..... neeeee, to dirkači ne delajo.... to ni športno..... samo malo.....kje sem to že videl.....ali ni to že najmanj dvakrat naredil predzadnjo ali zadnjo dirko sezone en dirkač..... ne, najbrž sem se zmotil..... najbrž me spomin vara....
:P :P zdaj me bodo pa napadli :P :P to bo še smeha..

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne okt 01, 2006 4:36 pm

Mislim,da eni ne dojamejo bistva F1
Šumi bi brez Ferrarija bil verjetno nekje v ozadju,ker za vsakim dobrim voznikom stoji dober dirkalnik.Tut sam dirkalnik ni zadosti za take fenomenalne dirke kot je bila recimo danes,tko,da kdo favorizira samo šumija je navaden bebček.Šumi brez ferrarija nebi bil tolikoktrat No.1 in prow tko bi bil Ferrari brez Šumija zgolj moštvo.
Je pa lepo za videt ko se uspešen voznik in uspešen bolid zlijeta v eno in skupaj dosegata prva mesta in točke.Torej kdor favorizira samo en člen nima pojma.Šumi nebi bil kralj dežja,če nebi za njim stalo celo moštvo in fenomenalen bolid.
Je pa dejstvo,da je kombinacija Šumi in Ferrarijev bolid nekaj fenomenalnega in za moje pojme nekaj kar bo ferrari po odhodu šumija teško s5 postavil na noge.
Že samo dejstvo je da mora voznik "poznati" svoj dirkalnik in pri šumi+Ferrari se to lepo vidi.
Tko,da ne mi favorizirat samo dirkača,Res je da je šumi dirkač,ki mu ni para a šumi je le en člen v tej verigi.
Koliko pa je vreden samo ferrari bomo pa videli že naslednje leto,čeprav tudi Kimi ni od muh.
Srčno pa upam,da se veliki Šumi poslovi v velikem slogu,ki ga taka zvezda zagotovo ima.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost