Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

brbr
Nov uporabnik

Napisal/-a brbr Ne okt 08, 2006 8:19 am

No no no otroci zdej je pa dovol :evil:
Dejte no nehat. Se ne da nč več naredit. no ja mogoče kakšen protest pa se vse obrne :?
Še ena dirka je do kona in vse je še odprto. Kot danes ni nihče pričakoval da bo Šumiju poču motor tako nihče ne pričakuje da bo Alonso na zadnji dirki slabši od 8 mesta.
Toda pustimo se presenetiti in počakajmo zadnjo dirko.

ZAkaj pa nihče ne reče nobene besede še od ostali dirkačev. Ali tekmujeta samo tadva :?: :evil:

Btw Black JAck povečal sem zato. ker se lahko zgodi (kako gre že tisti pregovor - kar želiš slabega drugemu se vrne tebi ....) da .... :?
Ne privoščim nikomur da mu raznese motor toda to je F1. V vsem moto športu se to dogaja.

lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne okt 08, 2006 8:21 am

No zgodilo se je to kar smo imeli Ferrari fani za misijo nemogoče :D
Čestitke Alonsu za krasno dirko in pa škoda za Šumija ampak tko pač je šport je šport.
Po vsej verjetnosti so v ferrrarijevem moštvu hoteli tko močno osvojiti naslov,da so pač pretiravali z motorjem in pa tudi šumi je verjetno skoz vozu na meji mogočega in je šla mašina rakom žvižgat.
Še ena dirka nas loči in po mojem ima Alonso naslov že osvojen.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Ne okt 08, 2006 8:21 am

brbr je napisal/-a:No no no otroci zdej je pa dovol :evil:
Dejte no nehat. Se ne da nč več naredit. no ja mogoče kakšen protest pa se vse obrne :?
Še ena dirka je do kona in vse je še odprto. Kot danes ni nihče pričakoval da bo Šumiju poču motor tako nihče ne pričakuje da bo Alonso na zadnji dirki slabši od 8 mesta.
Toda pustimo se presenetiti in počakajmo zadnjo dirko.

ZAkaj pa nihče ne reče nobene besede še od ostali dirkačev. Ali tekmujeta samo tadva :?: :evil:

Btw Black JAck povečal sem zato. ker se lahko zgodi (kako gre že tisti pregovor - kar želiš slabega drugemu se vrne tebi ....) da .... :?
Ne privoščim nikomur da mu raznese motor toda to je F1. V vsem moto športu se to dogaja.

lp

Kdo drugemu jamo koplje sam vanjo pade! :D

Še zmeraj navijam za šumija! ;)
__+__ 2FAST 4YOU__+__

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Ne okt 08, 2006 8:22 am

je+iga. v monzi se je pokadilo iz Renaulta(pa še vsi smo z tribune spremljali tekmo na velikem platnu na Renaultklub prostoru na gospodarcu :? ) danes se je pa fiat usmrdil. ali je bila tehnična napaka ali ga je pa majkol preteral.
čeprav sem navijač Renaulta(ne samo alonsa-alonso drugo leto gre,heiki se že pripravlja :D ) po vsem videnem letos-predvsem zadnje3-4 dirke- ne bom prognoziral naslov in ne vem kaj. počakajmo brazilijo in bomo videli kaj bo na koncu.
aja pa še to: ko ferrari zmaga vsi okrog mene izobesijo zastave, nosijo kapce,....klinc se vidi da sem na vasi doma :P . ko pa zmaga renalut se pa jaz s svojim avtom počasi mimo njihovih hiš peljem. pa da ne bo kdo mislil da sem res tak k****n da se samo zato peljem ker smo zmagali. ampak je ravno nedelja pa peljem moji mami v Novo mesto hčerkice na obisk in se zato peljem vsako nedeljo čez. samo ko zmaga renault grem malo bolj počasi čez vse ferrari postojanke :D

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman Ne okt 08, 2006 8:29 am

Lepa gesta:).

Nasprotnika moras vedno obravnavati z vsem spostovanjem, tudi ce je ze cisto na tleh! Tudi tebi se lahko kaj podobnega zgodi!

Zato me zlo zalostijo izjave v stilu: "Crknila mi je krava, naj se sosedu!" :cry:
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika

brbr
Nov uporabnik

Napisal/-a brbr Ne okt 08, 2006 8:35 am

TUNING_BOY ti samo navijaj za Šumija. :D

Jets bom pa vedno za Kimija :D :D

wiliamskis
Novinec

Napisal/-a wiliamskis Ne okt 08, 2006 8:51 am

:bow :tomidelej: Renault! Ko zasledim, da je bila zmaga Alonsu na pol podeljena s srečo- ok., samo potem velja, da bi mora pravilomal Alonso zmagat že v Šanghaju in na Mađarskem! Tako, da je to zaslužena zmaga, pa zelo lepo, da je Alonso pregazil veliko polen nametanih pred njegovim dirkalnikom(FIA v navezi :?: ) Tud pri nas že zastava visi in popoldne se bom tudi jaz počasi peljal z meganom mimo meni že malo bolnih ferrarijevih postojank v vasi :lol: ... Vive le sport
A ves ka je moč??? Ko biku tako v rit pihneš, da se mu rogovi zravnajo!!!

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne okt 08, 2006 10:04 am

Škoda za odstop Schumacherja.
Mislim pa da u Braziliji ne glede na razliko v točkah,bo naredil use,da zmaga-še zadnjič u karieri ;)

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Ne okt 08, 2006 10:06 am

Ne navijam ne za enga, ne za druzga...skoda, ker zadnja dirka ne bo tako napeta...Sumi ima sanse le, ce bo Alonsota spravil ven...sej v tem je tud dober :twisted: :lol:

JustMuC
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a JustMuC Ne okt 08, 2006 10:13 am

WRC555 je napisal/-a:Ne navijam ne za enga, ne za druzga...skoda, ker zadnja dirka ne bo tako napeta...Sumi ima sanse le, ce bo Alonsota spravil ven...sej v tem je tud dober :twisted: :lol:

hehe Kej tazga bi blo res mogoče.. Drgač pa mislm, da je Schumacher-ju naslov prvaka že odpihnilo.. Škoda je le, da zadnja dirka ne bo tko napeta.. Ali pač.. :!: :?: :?:
LP

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne okt 08, 2006 10:15 am

Jaz sem pa izobesil prešvicano majco ker je bla dirka tok napeta 8)
Res je, čestitke Renoju, špotno jim je treba priznati poraz.

FORZA FERRARI :!:
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Ne okt 08, 2006 10:16 am

JustMuC je napisal/-a:
WRC555 je napisal/-a:Ne navijam ne za enga, ne za druzga...skoda, ker zadnja dirka ne bo tako napeta...Sumi ima sanse le, ce bo Alonsota spravil ven...sej v tem je tud dober :twisted: :lol:

hehe Kej tazga bi blo res mogoče.. Drgač pa mislm, da je Schumacher-ju naslov prvaka že odpihnilo.. Škoda je le, da zadnja dirka ne bo tko napeta.. Ali pač.. :!: :?: :?:
LP

Predstavljaj si...Sumi vodi, Alonso pa za njim...se nekaj krogov do konca dirka dirka...ne vem no, pri njemu je vse mogoce. Ampak to je sanjski scenarij.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne okt 08, 2006 10:16 am

JustMuC je napisal/-a:Drgač pa mislm, da je Schumacher-ju naslov prvaka že odpihnilo..

mislis? ves kolk tock se dobi ko pride oz. zmaga na tekmi?
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Ne okt 08, 2006 10:19 am

Ferrariju je nazadnje crknil avto leta 2001, Šumiju osebno leta 2000, to pa je podatek,res je moral danes terat avto,žal je to slaba tolažba.

FORZA FERRARI :!:
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Ne okt 08, 2006 10:23 am

6 let brez okvare Šumijevega Ferrarija...to je pa zanimiv podatek....jah veš Pero ni vse večno..tut Ferrari more enkrat crknit....sam glih takrat ko ni treba pa se to zgodi...pač je*i ga....mamo še zadnjo šanso čez 14 dni v Interlagosu po najbolj nemogočemem scenariju...čeprav sej veš kako v Merkurju pravijo....nemogoče je mogoče....in to drži kot pribito.... :P
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
gorki
Novinec

Napisal/-a gorki Ne okt 08, 2006 10:30 am

Razplet dirke vsaj zame veliko razocaranje. Pricakoval sem, da Schumi se poveca prednost pred Alonsom, vendar danes ga je izdal motor. (zadnji odstop Schumija zaradi motorja je bil leta 2000)
Rdecim sedaj ostane le se boj za konstruktorski naslov, saj mora Alonso naslednjo dirko priti v cilj najmanj osmi, da postane prvak, pri tem pa lahko vozi zelo sprosceno in z veliko rezervo za motor.
Lp, Gorki

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne okt 08, 2006 12:35 pm

only one thing I've got to say ...

Slika

mwahahahaha :twisted:

ko ste tolko nabijal čez renoja ker se je pokvaru...GO reno,GO alonso 8)
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne okt 08, 2006 12:39 pm

Dobro, da nisem vstajal sredi noči, ker je kazalo, da bo sezona napeta do konca.Očitno se vsi računi na koncu le poravnajo.Sicer sem bolj navijal za nemca, ampak mi je praktično vseeno kdo bo prvak.SIcer je pa še ena dirka do konca...."Schumacher vozi s prednostjo treh sekund pred alonsom in masso, do konca so še trije krogi....in massa ima probleme s svojimi zavorami in prileti v alonsa in scumacher je prvak...massa pa italjanski narodni heroj..."Se nebi niti malo čudil, če bi se zadeva takole končala :P

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne okt 08, 2006 1:16 pm

Vuso je napisal/-a:"Schumacher vozi s prednostjo treh sekund pred alonsom in masso, do konca so še trije krogi....in massa ima probleme s svojimi zavorami in prileti v alonsa in scumacher je prvak...massa pa italjanski narodni heroj..."Se nebi niti malo čudil, če bi se zadeva takole končala :P

Naj te bog usliši!

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Ne okt 08, 2006 1:19 pm

S|icKeR je napisal/-a:
Vuso je napisal/-a:"Schumacher vozi s prednostjo treh sekund pred alonsom in masso, do konca so še trije krogi....in massa ima probleme s svojimi zavorami in prileti v alonsa in scumacher je prvak...massa pa italjanski narodni heroj..."Se nebi niti malo čudil, če bi se zadeva takole končala :P

Naj te bog usliši!

Sam pol bi znale zablokirat zavore fisicu... :twisted:
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov