lancia hf je napisal/-a:Kolikor sem do sedaj spremljal in bral, ni bilo nikjer v skupini B zaslediti Audia A1-A2. Bili so pa Audi Quattro cope in kasneje Audi S1 in nakoncu grupe B še S2. Možno pa, da je bila oznaka A1-A2 za civilno verzijo, in nato predelana v rally. Ravno tako kot je civilni Audi Quattro GT cope, ki ima tudi poširjene blatnike in večina iz tega avta delajo replike S2
emmo je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Kolikor sem do sedaj spremljal in bral, ni bilo nikjer v skupini B zaslediti Audia A1-A2. Bili so pa Audi Quattro cope in kasneje Audi S1 in nakoncu grupe B še S2. Možno pa, da je bila oznaka A1-A2 za civilno verzijo, in nato predelana v rally. Ravno tako kot je civilni Audi Quattro GT cope, ki ima tudi poširjene blatnike in večina iz tega avta delajo replike S2
glej kar sem napisal 100% drži! nobena cililna verzija ni bila opisana.pa nobene replike ne delajo iz quattra v s2 ker je čisto drugačna oblika.
tudi quattro in quattro coupe -gre za en in isti model avta le nekateri ljudje se pač malo drugače izražajo.![]()
pa še ena past je:model" coupe quattro"-to je navaden coupe le da ima 4 kolesni pogon in so ga začeli izdelovati šele leta 84 pa do 87.
audija S2 ni bilo nikoli v nobenem rallyju B grupe.
imam doma knjigo QUATTRO STORY.
ta tema je odprta za LANCIO se mi zdi. jih je še nekaj pri vodicah.lastnik en italijan ki ima ženo slovenko-več vozil 8v in 16 v!
en stari ata pa se šopiri je iz lj in je v enem klubu oldtimerjev nasproti belinke.videl -res lep avtek
lancia hf je napisal/-a:Pri nas jo neboš dobil, saj ni nobene evo Lanče, da bi komu stala v garaži.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost