Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Sr feb 02, 2005 8:04 pm

AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:
skyliner je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:
skyliner je napisal/-a:jst sem mislu na tisto jamo kjer na zgornji sliki rdeča črta seka cesto

Tam je tisti kvazi most in je fajn zjeban asfalt. Če ne pripelješ prav v ovinek te kr fajn zmeče.

Ja, vem katero stvar mislita. Sam tm je res še ta mostiček, malo večji zalogaj za popravilo :roll:
Jaz sem tam s krogcem označil un odcep za smučišče, kjer sem stal ko sem slikal uno kombinacijo dveh ovinkov.

ja, to sta ti dve lokaciji, a načnemo še kakšno... :P kaj pa tisti ovinek ki se ga več ne vidi na zgornji slikci... tam kjer je prvi leseni most. A gresta tam čez most al skrajno desno kjer je ravno prav asfalta za desno gumo... 8) ;)

8) 8)
Desna guma obvezno po robu, ker drugače zna bit štala. Naprej so pa pol več ali man 180 stopinjski in pa dve simpatični ravnini. Najlepši pa mi je ovinek kjer je konec prve dolge ravnine in pol v drugo dolgo ravnino. Tam je pa ročna zakon.

Aha, že vam kaj imaš v mislih, pri avtobusni postaji (pri odcepu za Sovinjo peč) :lol: Uf, pozimi je lušten tist ovinek, ker je dokaj širok in pregleden če se pelješ proti Črnivcu.

Še iz ptičje prespektive:

Slika

Točno to mislim. Jaooo.... MORA bit dirka letos!

AIR koliko pa ti nateraš svojo mrcino po telih dveh ravninah?

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Sr feb 02, 2005 8:24 pm

Ja to sta najhitrejša dela proge,všeč mi je ko prevoziš to prvo ravnino,prvo oster zavoj v levo,malo počez če sopotnik to dovoljuje,nato pa blag desni skozi katerega se pospešuje, zanimiva kombinacija.
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Sr feb 02, 2005 9:04 pm

SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:
skyliner je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:
skyliner je napisal/-a:jst sem mislu na tisto jamo kjer na zgornji sliki rdeča črta seka cesto

Tam je tisti kvazi most in je fajn zjeban asfalt. Če ne pripelješ prav v ovinek te kr fajn zmeče.

Ja, vem katero stvar mislita. Sam tm je res še ta mostiček, malo večji zalogaj za popravilo :roll:
Jaz sem tam s krogcem označil un odcep za smučišče, kjer sem stal ko sem slikal uno kombinacijo dveh ovinkov.

ja, to sta ti dve lokaciji, a načnemo še kakšno... :P kaj pa tisti ovinek ki se ga več ne vidi na zgornji slikci... tam kjer je prvi leseni most. A gresta tam čez most al skrajno desno kjer je ravno prav asfalta za desno gumo... 8) ;)

8) 8)
Desna guma obvezno po robu, ker drugače zna bit štala. Naprej so pa pol več ali man 180 stopinjski in pa dve simpatični ravnini. Najlepši pa mi je ovinek kjer je konec prve dolge ravnine in pol v drugo dolgo ravnino. Tam je pa ročna zakon.

Aha, že vam kaj imaš v mislih, pri avtobusni postaji (pri odcepu za Sovinjo peč) :lol: Uf, pozimi je lušten tist ovinek, ker je dokaj širok in pregleden če se pelješ proti Črnivcu.

Še iz ptičje prespektive:

Slika

Točno to mislim. Jaooo.... MORA bit dirka letos!

Ufff... a verjameš da še nisem mel časa na števec pogledat. Za drugo ravnino je nekaj ovinkov zaj****** in je treba na zaviranje pazit tko da ni cajt. Boš šel enkrat z mano pa boš ti na števec mal gledu prav?

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Če feb 03, 2005 7:32 am

AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:

Ufff... a verjameš da še nisem mel časa na števec pogledat. Za drugo ravnino je nekaj ovinkov zaj****** in je treba na zaviranje pazit tko da ni cajt. Boš šel enkrat z mano pa boš ti na števec mal gledu prav?

O.K. te držim za besedo. :vrum

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če feb 03, 2005 2:18 pm

SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:

Kr kr. Sam da se mal cesta posuši.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Če feb 03, 2005 3:37 pm

AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:

Kr kr. Sam da se mal cesta posuši.

Slika

benko
Novinec

Napisal/-a benko Če feb 03, 2005 4:06 pm

fanta sam bo treba mal pazt da vaju ne bodo na radar ujel :lol: ;)
lp

blaz

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če feb 03, 2005 4:31 pm

benko je napisal/-a:fanta sam bo treba mal pazt da vaju ne bodo na radar ujel :lol: ;)

To pa itak. sej pretiraval spet ne bomo nič bat. Če se bo vidlo da je cesta fraj izven naselja ga bomo pa že mal bolj pritisnil.

kitcar
Nov uporabnik

Napisal/-a kitcar Če feb 03, 2005 5:08 pm

Treba bi blo probat s kakšnim KIT CAR-jem,da se v redu sliš,kakšna Ibiza od Jereba ko jo je še mel al UH pozabu sem na Peljhanovega Golfa IV KIT CAR, ma že mam kurjo polt.Aja AIR BRUSH a ti prodajaš svoj wagen??

benko
Novinec

Napisal/-a benko Če feb 03, 2005 5:20 pm

kitcar je napisal/-a:Treba bi blo probat s kakšnim KIT CAR-jem,da se v redu sliš,kakšna Ibiza od Jereba ko jo je še mel al UH pozabu sem na Peljhanovega Golfa IV KIT CAR, ma že mam kurjo polt.Aja AIR BRUSH a ti prodajaš svoj wagen??

sej bo Airbrush s svojim KIT CAR-om to zvozu ;)
lp

blaz

kitcar
Nov uporabnik

Napisal/-a kitcar Če feb 03, 2005 5:24 pm

Ja se govori da je eden KIT CAR Saxo :shock: V Kamniku

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Če feb 03, 2005 5:51 pm

benko je napisal/-a:fanta sam bo treba mal pazt da vaju ne bodo na radar ujel :lol: ;)

A verjameš ali ne, da sem v 15-ih letih srečal na odseku Črna - Črnivec policiste samo dvakrat: Enkrat ko je bila prometna nesreča in drugič enkrat pozno zvečer tik pod Črnivcem ko so se peljali gor.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Če feb 03, 2005 5:54 pm

benko je napisal/-a:
kitcar je napisal/-a:Treba bi blo probat s kakšnim KIT CAR-jem,da se v redu sliš,kakšna Ibiza od Jereba ko jo je še mel al UH pozabu sem na Peljhanovega Golfa IV KIT CAR, ma že mam kurjo polt.Aja AIR BRUSH a ti prodajaš svoj wagen??

Hm, jaz vem za dva, ampak ne vem kateri je KIT CAR.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če feb 03, 2005 6:01 pm

jap.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če feb 03, 2005 6:01 pm

benko je napisal/-a:

Fajn bi blo da bi bil Kit car ja. Žal so samo sanje.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če feb 03, 2005 6:04 pm

kitcar je napisal/-a:Ja se govori da je eden KIT CAR Saxo :shock: V Kamniku

govori se po vseh raznovrstnih forumih (sploh na www.rally-magazin.com je en možakar ki zelo žali mojega mehanika Jerasa). Iz prve roke vam pa povem da je to kriva informacija. Ta saxo za katerega se govori da je Kit car je še vedno N skupina. Mogoče bo kdaj A vendar kit car težko verjetno kdaj. Gre se pa za ta avto:
Slika

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Če feb 03, 2005 7:51 pm

Saj res ali obstaja v naši deželici kakšen 2.0 KIT CAR, ne mislim tu rente, Komel je že
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če feb 03, 2005 9:29 pm

Ravno sem prišel z Črnivca.KVA JE ŽUR!!!! Cesta je še nesplužena in je blo zakon mal na ročno vozit!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Če feb 03, 2005 9:56 pm

AIRbrush je napisal/-a:Ravno sem prišel z Črnivca.KVA JE ŽUR!!!! Cesta je še nesplužena in je blo zakon mal na ročno vozit!

Here we comeeeee :vrum

konck
Nov uporabnik

Napisal/-a konck So feb 26, 2005 5:22 pm

Zdravo fantje. :D Morda kaj novega okoli organizacije dirke :?: Upam, da vam uspe. :D

lp 8)
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost