kljukec je napisal/-a:pa halo
valda da vsi oz noben ne goljufa
vsi hočjo it mim pravil, pa večino se jih dobi
v ljubezni in vojni je vse dovoljeno
in na stezi bije bitka, pravtako pa tudi med dirkami
ja res ferari muti odkar sta šla berger in alesi
kje pa je bil ferari takrat
sej niso plačani po sodelovanju
temu se reče dirkanje
Misllim da si zamešal pojma ''dirkanje'' in ''goljufanje''. To tudi približno NI eno in isto. Seveda pri športu vrednem miliarde dolarjev vsi poskušajo goljufat. To ni več šport ampak trženje, reklamiranje, profitiranje,... Kar gre meni na živce je to, da če Mclaren dobro speljuje, vsi z rdečimi kapicami govorite da goljufajo in FIA po vsaki dirki razmontira dirkalnik na prafaktorje. Ko pa fotoreporterji slikajo Ferrari z izrecno prepovedanimi krilci, pa FIA reče da ni dokazov za obtožbo.
kljukec je napisal/-a:ko je šumi zmagal v boksu, je izpadl da mu sploh nebi blo treba v bokse
Ni res. Dobil je kazen (zaradi prehitre vožnje skozi bokse če se ne motim), 14 sekund za njim se je peljal pa eden izmed konkurentov (Mclaren ali Williams). Kazen je bila 10 sekundni postanek v boksih, kjer bi realno izgubil cca 30 sekund. On je v zadnjem krogu zapeljal čez bokse, ker je imelo moštvo Ferrari garažo na koncu pit lane-a, je pri tem prečkal ciljno črto in FIA mu je prilimala še 10 sekund, tko da je zmagal dirko za 4 sekunde.
dejstvo je da za tizga k navijaš, tistmu se vedno godi krivica
a st že kdaj gledal kakšno tekmo s slo reprezentanco, kjer bi lohka rekl, da so sodil za nas
veliko je pa takih tekm, ko sodjo proti nam
mal se zamislte
aja [/quote]
Se ne strinjam. Jest pogosto vidim, ko so sodniki naklonjeni mojim šampionom, pa mi vseen ni všeč, ker hočem poštene zmage ne ''fake''.
Pol imaš pa še razne izpade, kjer dejansko ni kriv Ferrari je pa FIA. Primer: Predlansko sezono nesreča med Schumacherjem in Montoyo. Kriv ni bil noben, če bi že bilo treba pripisat kazen bi bil prej kriv Schumacher, ena opica iz FIE pa je kaznovala Montoyo z vožnjo skozi bokse. Še celo Nemški komentatorji so se pritoževali čez odločitev. Ampak kaj čmo. Ferrari je Ferrari.