Kolk je pa ta dirka pokazala kdo je kolk dobr je zdej mal težko govort, bomo pa vidl na nasledni dirki!
andrej777 je napisal/-a:Šumi je pri prehitevanju res mal tznu samo je bil pred haidfeldom in tut pustu mu je prostora da mu nebi blo treba ne travo. Un je pa u špuro zabremzal in zavil na travo. Šumi je pa progi nadeljeval v ovinek v tem je pa po travi haidfeld v njega prletu. Oba sta kriva. Šumi ker je trznu, haidfeld pa kewr se je usral.
Kot je pa že marsikdo povedal to niso nedelski izleti ampak vožnja na moč. Haidfeld je prejiteval in če je vidu da ne bo ratalo bi lahko odnehal. A naj bi zdej šumi ki je bil pred nejmu bremzal pa ga spuščal naprej. Malo morgen. Pol bi bil pa res b****.
Turbobitch je napisal/-a:Šumaher si ga je u easy vzel - my ass. Kako sta pa lahko Rubens pa Alonso pridobila 10 mest. Če bi Vilneu mal hitrej pelou bi blo Renault 1 in 2. Pomoje bi celo Alonso bil prvi, saj je pokazal z najboljšo vožnjo. O tem pričajo časi. Pozitivno sta definitivno pokazala Coulthard in Klien. En velik +.
Kar se pa pravil tiče pa nevem kje su tukaj problemi. To da se gume ne menjajo je eno prou hudo pravilo. Tudi motor. Se bo pokazalo kdo ma najboljši motor. Ferrari zgleda da Ne, saj je razlog da je Šumi štartou 19 zato ker je menjal motor.
Huda dirka in upam da bo tko še naprej. GO ALONSO IN FISICHELLA. Reno Power.
speedfight je napisal/-a:SubaruFreak je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:No mislim da smo na današnji dirki videli realno sliko letošnje moči moštev!!!! Renault is the champion!!!!!
LP miha
Ej tega... Hehe tole je pa pomojem najbolj smesne izjava letosnjega leta...
po eni dirki sodit moc mostev je pa malo bosa no...
Vsekakor zanimiva tekma moram rect... In zelo zanimiva razporeditev moci...
A vendar... NE pozabit na Ferrarri in na Schumija... Dons si ga je uzel na izi... Naslednjic pa bo razturil sceno...
Je pa vsekakor zanimiv in pohvalen napredek ostalih mostev... Po mojem se obeta zanimiva sezona...
Lp
no pa pol povej zakaj ni možna soditi po 1. dirki moči moštev oz. njihou uspeh?!? Saj je mel ŠUMI DANS čast dokazat, pa se je?????(ja se je dokazal z amaterskim odzivom na prehitevanje, ki je po mojem mnenju krivec za nesrečo) Mislm mal se tolerirej pol pa butn vn take o nekih naj smešnih izjavah![]()
![]()
LP miha
Ronin je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:SubaruFreak je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:No mislim da smo na današnji dirki videli realno sliko letošnje moči moštev!!!! Renault is the champion!!!!!
LP miha
A vendar... NE pozabit na Ferrarri in na Schumija... Dons si ga je uzel na izi... Naslednjic pa bo razturil sceno...
Je pa vsekakor zanimiv in pohvalen napredek ostalih mostev... Po mojem se obeta zanimiva sezona...
Lp
no pa pol povej zakaj ni možna soditi po 1. dirki moči moštev oz. njihou uspeh?!? Saj je mel ŠUMI DANS čast dokazat, pa se je?????(ja se je dokazal z amaterskim odzivom na prehitevanje, ki je po mojem mnenju krivec za nesrečo) Mislm mal se tolerirej pol pa butn vn take o nekih naj smešnih izjavah![]()
![]()
LP miha
Se zavedas, da je bila to šele prva dirka ? Kokr se spomnem od lanskega leta npr. Mclarnu ni slo kej prevec dobro, pol pa se je nekak "odprl" proti koncu.
Sj je kul, ce navijas za renault, ampak useen pretiravas s takimi izjavami. Ce pa hocs, da se ti folk smeje, potem pa kr tako nadaljuj....
Janez Blond je napisal/-a:SubaruFreak je napisal/-a:speedfight je napisal/-a:No mislim da smo na današnji dirki videli realno sliko letošnje moči moštev!!!! Renault is the champion!!!!!
LP miha
Lp
Se strinjam ena lastovka še ne prinese pomladi.
Dons se nekateri obnašate k da bi boga za j***a prjel, bodmo mal realni. Pa tud bedast se mi je pogovarjat če pišete renault zakon ferrari drek in podobno.
Par debat nazaj sem reku da potihem pričakujem tudi odgovor renaulta, res je nisem pričakoval zmage, jim privoščim. Razočaral me je BAR, Mclaren in Wiliams pa itak ne morta več razučarat, sramota da se komi borita z Red Bullom, ki je sicer največje presenečenje te sezone. Če kdo misli oporekat naj pogleda zaostanke Mclarna in Wiliamsa.
Ferrari kot avto in ekipa je zlo nevaren, osebna ocena je da so še vedno najboljši paket, je pa res da zaradi včerajšnih kvalifikacij je slika malo drugačna. Šumi me je razučaru pa ne z trkom, ampak z premal agresivnosti. Ampak me pa taktično nič ne preseneča če bodo mogl motor uporabt še enkrat, je pametno naredu da je šel v garažo. Razmišljam pa da tisti ki ne morjo pridet do 1 točke je za njih in material bolš da kr sred dirke odstopjo, majo pol na naslednji dirki več šans.
Letošnja pravila so mi zlo neumna nič ni adrenalina nobenih prehitevanj, vsi čakajo kako bodo v boksih naredl itd...
Ena bolj dolgočasnih dirk pa čeprav je zmagal Renault. Bojim pa se da bomo zopet gledal lansko sezono.
Mare9mm je napisal/-a:Ker vidim, da vsi to tako razumete, ampak tud, da eni to še naknadno vprašajo, bi nekaj pojasnil. Napačno si namreč razlagate, da se ne sme menjavati gum po novih pravilih. Dejansko se po pravilih normalno lahko zamenja gume, ampak pod pogojem, da se med tem postankom v boksih ne dotaka gorivo, ali popravlja druge zadeve. Sicer to v praksi pomeni, da ekipe večinoma ne bojo menjavale pnevmatik, ker se en postanek več kar dobro pozna na času, ampak menjava je še vedno dovoljena.![]()
F1 ne spremlajam več, že par let ne, ker mi preprosto ni zanimivo. Če pa že navijam, je pa tu sigurno za kakšnega Alonsa ali Fisichello, tako da sem kar zadovoljen nad temle začetkom. :P
McLaren je napisal/-a:Gume se nesmejo menjavat med dolivanjem bencina. Tako je pravilo.....
Če začne deževat se lahko menjava gume.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost