Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne okt 01, 2006 4:42 pm

dare01 je napisal/-a:mi bo pa ostala v spominu izjava komentatorja na hrt2 po koncu dirke glede situacije, ko je majkol prehitel alonsa v tridesetem krogu zelo na tesno. alonso je pustil prostor in ga je majkol korektno prehitel po notranji strani. alonso pa tudi ni niti trznil in ga ni oviral. in potem je komentator izjavil:" to se je znalo ponekad i zatvarati." kaj je s tem mislil? da bi alonso počil v majkola v trenutku, ko izgublja tla pod nogami. v trenutku ko dve dirki pred koncem izgublja prednost v točkovanju. če bi ga počil in bi letela oba ven potem bi še vedno vodil dve točki..... neeeee, to dirkači ne delajo.... to ni športno..... samo malo.....kje sem to že videl.....ali ni to že najmanj dvakrat naredil predzadnjo ali zadnjo dirko sezone en dirkač..... ne, najbrž sem se zmotil..... najbrž me spomin vara....
:P :P zdaj me bodo pa napadli :P :P to bo še smeha..

Si ti sploh gledal dirko :?:
V tistem krogu je imel Alonso bistveno slabše gume kot Ferrarijev bolid in tudi fizika je šel mimo kot za šalo in če bi šumija zaprl :?: kaj bi z tem naredu šumi bi ga pač mal kasneje prehitel :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Ne okt 01, 2006 5:27 pm

seat je napisal/-a:
dare01 je napisal/-a:mi bo pa ostala v spominu izjava komentatorja na hrt2 po koncu dirke glede situacije, ko je majkol prehitel alonsa v tridesetem krogu zelo na tesno. alonso je pustil prostor in ga je majkol korektno prehitel po notranji strani. alonso pa tudi ni niti trznil in ga ni oviral. in potem je komentator izjavil:" to se je znalo ponekad i zatvarati." kaj je s tem mislil? da bi alonso počil v majkola v trenutku, ko izgublja tla pod nogami. v trenutku ko dve dirki pred koncem izgublja prednost v točkovanju. če bi ga počil in bi letela oba ven potem bi še vedno vodil dve točki..... neeeee, to dirkači ne delajo.... to ni športno..... samo malo.....kje sem to že videl.....ali ni to že najmanj dvakrat naredil predzadnjo ali zadnjo dirko sezone en dirkač..... ne, najbrž sem se zmotil..... najbrž me spomin vara....

Si ti sploh gledal dirko :?:
V tistem krogu je imel Alonso bistveno slabše gume kot Ferrarijev bolid in tudi fizika je šel mimo kot za šalo in če bi šumija zaprl :?: kaj bi z tem naredu šumi bi ga pač mal kasneje prehitel :lol:

ne razumeš. avta sta bila vzporedno in tik drug ob drugem. malo več v levo in adijo oba ven v tem ovinku. s tem komentarjem je komentator opomnil oziroma dal vedeti da se je to že dogajalo v ključnih trenutkih v končnici sezone. zakaj je to izjavil ravno pri dvoboju alonso-schumacher?
tako kot je coulthard danes "zatvoril" masso.

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Ne okt 01, 2006 5:31 pm

Dobrodošli "pametni ljudje"...Je mogoeče od vas kdo gledal dirko :?: :?: KOt kaže..Ne..Na začetku smo res pridibil nekaj prednosti, vendar smo jo zaradi nekonkurenčnega drugega pake Fernanda izgubili. Od kle narpej kot kaže ni noben greldal dirke ko je Alonso pridobil 51sekund v prid majkolu :!: :!: :evil: :evil: Da vas ni sram kdor prav da ni biu Alonso In nejgov R26 konkurenčen, bognedaj da bi bla dirka še kak krog dalša..Vsi vemo kaj bi blo.. :roll: Mal se soočte z resnico :roll: Mau pridte k pameti...In premislte :D

lp
Zadnjič spremenil speedfight, dne Ne okt 01, 2006 6:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Quiksilver
Novinec

Napisal/-a Quiksilver Ne okt 01, 2006 6:04 pm

speedfight je napisal/-a:Dobrodošli "pametni ljudje"...Je mogoeče od vas kdo gledal dirko :?: :?: KOt kaže..Ne..Na začetku smo res pridibil nekaj prednosti, vendar smo jo zaradi nekonkurenčnega drugega paetak Fernanda izgubili. Od kle narpej kot kaže ni noben greldal dirke ko je Alonso pridobil 51sekund v prid majkolu :!: :!: :evil: :evil: Da vas ni sram kdor prav da ni biu Alonso In nejgov R26 konkurenčen, bognedaj da bi bla dirka še kak krog dalša..Vsi vemo kaj bi blo.. :roll: Mal se soočte z resnico :roll: Mau pridte k pameti...In premislte :D

lp

Tud če bi bla dirka še za kakšen krog..dva..deset daljša težko verjamem da bi lahko alonso prišel na prvo mesto. Vsak k se vsaj mau spozna ve da Schumaher ni vozil pod polnim plinom! Tako da se ti malo zamisli :P Misl da je v kritičnih trenutkih dokazu in utišu vse kritke na račun tega da pod pritiskom ne zna pelat. Ena bolših dirk v sezoni!

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Ne okt 01, 2006 6:06 pm

Quiksilver je napisal/-a:
speedfight je napisal/-a:Dobrodošli "pametni ljudje"...Je mogoeče od vas kdo gledal dirko :?: :?: KOt kaže..Ne..Na začetku smo res pridibil nekaj prednosti, vendar smo jo zaradi nekonkurenčnega drugega paetak Fernanda izgubili. Od kle narpej kot kaže ni noben greldal dirke ko je Alonso pridobil 51sekund v prid majkolu :!: :!: :evil: :evil: Da vas ni sram kdor prav da ni biu Alonso In nejgov R26 konkurenčen, bognedaj da bi bla dirka še kak krog dalša..Vsi vemo kaj bi blo.. :roll: Mal se soočte z resnico :roll: Mau pridte k pameti...In premislte :D

lp

Tud če bi bla dirka še za kakšen krog..dva..deset daljša težko verjamem da bi lahko alonso prišel na prvo mesto. Vsak k se vsaj mau spozna ve da Schumaher ni vozil pod polnim plinom! Tako da se ti malo zamisli :P Misl da je v kritičnih trenutkih dokazu in utišu vse kritke na račun tega da pod pritiskom ne zna pelat. Ena bolših dirk v sezoni!

Ni to Imola ;) plus tega je začenjal dež ;) k se eni res neumnega delate :?: :roll:

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Ne okt 01, 2006 6:09 pm

dare01 je napisal/-a::shock: :shock: kakšni posti. ljudje, pa to si vi kar resno vzamete k srcu?? Formula 1 bi morala biti razvedrilo ne pa vojna med navijači. izbereš si eno moštvo in dirkača pa navijaš za njega. potem se pa z drugimi, ki navijajo za drugo moštvo malo zaje++vaš. enkrat zmaga en enkrat drug.
glede današnje dirke: pa kaj je tisemu mehaniku pri zadnji levi gumi??? :( da ne gre on drugo leto z Alonsom k Mclarnu? :D že drugič se z šraufom igra.

Sicer pa čestitke Majkolu. čista zmaga in izenačitev v prvenstvu. Je pa mali nande le zmogel toliko j**c in mu čestital na hodniku pred podelitvijo pokalov :P . ampak z kakšnim izrazom na licu :P :P .
mi bo pa ostala v spominu izjava komentatorja na hrt2 po koncu dirke glede situacije, ko je majkol prehitel alonsa v tridesetem krogu zelo na tesno. alonso je pustil prostor in ga je majkol korektno prehitel po notranji strani. alonso pa tudi ni niti trznil in ga ni oviral. in potem je komentator izjavil:" to se je znalo ponekad i zatvarati." kaj je s tem mislil? da bi alonso počil v majkola v trenutku, ko izgublja tla pod nogami. v trenutku ko dve dirki pred koncem izgublja prednost v točkovanju. če bi ga počil in bi letela oba ven potem bi še vedno vodil dve točki..... neeeee, to dirkači ne delajo.... to ni športno..... samo malo.....kje sem to že videl.....ali ni to že najmanj dvakrat naredil predzadnjo ali zadnjo dirko sezone en dirkač..... ne, najbrž sem se zmotil..... najbrž me spomin vara....

zakaj pa še ne poveš kaj sta rekla komentatorja po dirki glede šumija.............
rekla sta " treba skiniti kapo " :bow

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Ne okt 01, 2006 6:55 pm

smuky je napisal/-a:
dare01 je napisal/-a::shock: :shock: kakšni posti. ljudje, pa to si vi kar resno vzamete k srcu?? Formula 1 bi morala biti razvedrilo ne pa vojna med navijači. izbereš si eno moštvo in dirkača pa navijaš za njega. potem se pa z drugimi, ki navijajo za drugo moštvo malo zaje++vaš. enkrat zmaga en enkrat drug.
glede današnje dirke: pa kaj je tisemu mehaniku pri zadnji levi gumi??? :( da ne gre on drugo leto z Alonsom k Mclarnu? :D že drugič se z šraufom igra.

Sicer pa čestitke Majkolu. čista zmaga in izenačitev v prvenstvu. Je pa mali nande le zmogel toliko j**c in mu čestital na hodniku pred podelitvijo pokalov :P . ampak z kakšnim izrazom na licu :P :P .
mi bo pa ostala v spominu izjava komentatorja na hrt2 po koncu dirke glede situacije, ko je majkol prehitel alonsa v tridesetem krogu zelo na tesno. alonso je pustil prostor in ga je majkol korektno prehitel po notranji strani. alonso pa tudi ni niti trznil in ga ni oviral. in potem je komentator izjavil:" to se je znalo ponekad i zatvarati." kaj je s tem mislil? da bi alonso počil v majkola v trenutku, ko izgublja tla pod nogami. v trenutku ko dve dirki pred koncem izgublja prednost v točkovanju. če bi ga počil in bi letela oba ven potem bi še vedno vodil dve točki..... neeeee, to dirkači ne delajo.... to ni športno..... samo malo.....kje sem to že videl.....ali ni to že najmanj dvakrat naredil predzadnjo ali zadnjo dirko sezone en dirkač..... ne, najbrž sem se zmotil..... najbrž me spomin vara....

zakaj pa še ne poveš kaj sta rekla komentatorja po dirki glede šumija.............

ah, pa saj sem na začetku posta takoj čestital majkolu za čisto in pravo zmago. saj vidiš v mojem postu na začetku, ne. samo sem se z komentatorji vred spomnil vseh tistih trenutkov(predvsem hilla in villeneuva), ko je bil schumacher v poziciji kot alonso danes. in ni pustil tekmeca skozi "čisto" kot danes alonso njega ampak jih je zapiral. in hilla je polomil, villeneuve je uspel po trku peljati naprej ;) .

teoretično(ne me takoj napadat :( ) : alonso bi zaprl in trčil v schumacherja, letita oba ven. ostane razlike plus dve točki za alonsa. plus tega bi fisichella zmagal in prinesel renaultu +10 točk. torej bi renault vodil za +7, kar je več kot zdaj in alonso bi ostal za +2 pred schumacherjem......

na to so mislili komentarji! vam je poznana taka taktika izpred prejšnjih let in kdo jo je prakticiral ;) . to so dejstva.

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Ne okt 01, 2006 7:09 pm

dare01 je napisal/-a:
smuky je napisal/-a:
dare01 je napisal/-a::shock: :shock: kakšni posti. ljudje, pa to si vi kar resno vzamete k srcu?? Formula 1 bi morala biti razvedrilo ne pa vojna med navijači. izbereš si eno moštvo in dirkača pa navijaš za njega. potem se pa z drugimi, ki navijajo za drugo moštvo malo zaje++vaš. enkrat zmaga en enkrat

pustil prostor in ga je majkol korektno prehitel po notranji strani. alonso pa tudi ni niti trznil in ga ni oviral. in potem je komentator izjavil:" to se je znalo ponekad i zatvarati." kaj je s tem mislil? da bi alonso počil v majkola v trenutku, ko izgublja tla pod nogami. v trenutku ko dve dirki pred koncem izgublja prednost v točkovanju. če bi ga počil in bi letela oba ven potem bi še vedno vodil dve točki..... neeeee, to dirkači ne delajo.... to ni športno..... samo malo.....kje sem to že videl.....ali ni to že najmanj dvakrat naredil predzadnjo ali zadnjo dirko sezone en dirkač..... ne, najbrž sem se zmotil..... najbrž me spomin vara....

ah, pa saj sem na začetku posta takoj čestital majkolu za čisto in pravo zmago. saj vidiš v mojem postu na začetku, ne. samo sem se z komentatorji vred spomnil vseh tistih trenutkov(predvsem hilla in villeneuva), ko je bil schumacher v poziciji kot alonso danes. in ni pustil tekmeca skozi "čisto" kot danes alonso njega ampak jih je zapiral. in hilla je polomil, villeneuve je uspel po trku peljati naprej ;) .

teoretično(ne me takoj napadat :( ) : alonso bi zaprl in trčil v schumacherja, letita oba ven. ostane razlike plus dve točki za alonsa. plus tega bi fisichella zmagal in prinesel renaultu +10 točk. torej bi renault vodil za +7, kar je več kot zdaj in alonso bi ostal za +2 pred schumacherjem......

na to so mislili komentarji! vam je poznana taka taktika izpred prejšnjih let in kdo jo je prakticiral ;) . to so dejstva.

Jap Dare, tko nekako, sm dejstvo je da se tega ne da dopovedat velikim tukj ;)

p.s-Renault je meu daleč najhitrejši drikalnirk v Šanghaju ;) Sam pogletje čase Alonsa, le kje daleč je velemojster Majkol ;)

lp

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Ne okt 01, 2006 7:11 pm

rok46 je napisal/-a:
Black Jack je napisal/-a:Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Schumacher spet pelau scat Alonsa.............v glavem menda je bla spektakularna dirka (nism mogu gledat ker sm biu na šihtu).......Še eno potrdilo smo dobil da je Schumi kralj dežja in nasploh formule ena.....čeprov še mormo mal počakat na naslova....ampak js že kr dans proslavljam.....
Aja, kje sta pa taglasna SAVINČAN pa WILLIAMSCAR????

in kdo potem tuki na forumu provucira? mislm si pa res en biser od bisera...in ja,js naj držim jezik za zobmi? raje ga ti dej,pa vesel se da ga sploh še maš...asshole :roll:

Js sam vem zakaj ju provuciram..ker se poznamo in smo kolegi.....smo pa vsi tako narejeni da provuciramo drug drugega med seboj glede formule....tko da ne vem kaj te tu moti.....men osebno mi dol visi da me hočeš tle žalit....j*** ga...si pač ti otrok....poleg tega se pa nič ne bojim da ne bi meu več jezika...kaj mi pa kdo more.... :P
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Ne okt 01, 2006 7:14 pm

Sh3bO je napisal/-a:@Black Jack: Če bi bil osebno moderator, bi ti sedaj primazal en karton, da bi postal Level 4 kartonovec. Tvoj zadnji post je nič druga kot provokacija uporabnikov savinjcan in williamscar. Navsezadnje ga lahko smatram tudi kot provokacija na mene in moj post.

Zakaj ga pa lahko smatraš kot provokocaji na sebe in tvoj post....sej nisi imensko omenjen med taglasnimi???? Lej js sm ju pač pozvau da povesta kej v svoj bran.....mi se bomo vedno provucirali glede formule.....kaj češ!!!
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne okt 01, 2006 7:22 pm

Kdaj bo čas za g. Radikovića :pop:
Slika

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Napisal/-a Black Jack Ne okt 01, 2006 7:29 pm

killah bee je napisal/-a:Kdaj bo čas za g. Radikovića :pop:

lahko že zdejle..... :pop:

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Ne okt 01, 2006 7:42 pm

jao jao Black Jack............trije meseci trije kartoni........hiter si ti:P :P
v glavnem vsi vemo da je schumi zmagu "fair and square" zato nehajte :!:
sm pa 100% da bomo naslednji teden spet vidl majkola na prvi stopnički :pray:

michael84
Nov uporabnik

Napisal/-a michael84 Ne okt 01, 2006 8:05 pm

...hja, ČE bi moja teta imela k.... bi bila stric,ne teta!!
kak je bilo je bilo...face it !!
;)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne okt 01, 2006 8:22 pm

prvenstvo je izenačeno, in kot kaže bomo uspel dobit 8. naslov prvaka
dejstvo je, da je v teh vremenskih razmerah ferrari na slabšem, zarad gum, čeprav je mel ful srečo, da ni blo skoz tako mokro kot na začetku, oz., da se ni steza hitrej sušila, ker bi bil tako še bolj nekonkurenčen
Alonso bi moral po vsej logiki zmagat to dirko, vendar so ga usral z menjavo prvih gum pri prvem postanku (zadnje so pustil iste), kar so naredili praktično edini- torej Alonso ni imel slabega kompleta prvih gum, vendar le predobrega oz. preveč ohranjenega
Morm pa rečt, da je bil manever, ko je šumi prehitel zaspanega Fisichello odličen- pol potravi pol po cesti
upam, da bosta zadnji dve dirki v lepem vremenu
lp

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Ne okt 01, 2006 8:33 pm

speedfight je napisal/-a:p.s-Renault je meu daleč najhitrejši drikalnirk v Šanghaju ;) Sam pogletje čase Alonsa, le kje daleč je velemojster Majkol ;)
lp

si ti čisto ziher? :roll: šumi je zadnji turn vozil zelo previdno, tako da ti časi niso ravno merodajni. mislim da je najhitrejši bolid danes imel kimmi, ampak žal ni prišel do konca.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne okt 01, 2006 9:50 pm

speedfight je napisal/-a:Dobrodošli "pametni ljudje"...Je mogoeče od vas kdo gledal dirko :?: :?: KOt kaže..Ne..Na začetku smo res pridibil nekaj prednosti, vendar smo jo zaradi nekonkurenčnega drugega pake Fernanda izgubili. Od kle narpej kot kaže ni noben greldal dirke ko je Alonso pridobil 51sekund v prid majkolu :!: :!: :evil: :evil: Da vas ni sram kdor prav da ni biu Alonso In nejgov R26 konkurenčen, bognedaj da bi bla dirka še kak krog dalša..Vsi vemo kaj bi blo.. :roll: Mal se soočte z resnico :roll: Mau pridte k pameti...In premislte :D

lp

Kaj ti bi žgal avto do konca, če bi imel 51 s prednosti, halooo??
Alonso ga je pa itak žgal, ker je hotel ujeti Šumija.
Praviš tudi, da ste zaradi nekonkurenčnega paketa gum izgubili prednost, ja lani pa je Šumi zaradi nekonkurenčnih gum bil ob mnogo zmag, tako, da komaj čakam drugo leto, ko bodo le še ene gume.

Uporabniški avatar
gorki
Novinec

Napisal/-a gorki Ne okt 01, 2006 10:32 pm

Cestitke Schumiju za njegovo 91. zmago. Sedaj imata z Alonsom enako stevilo tock in vse zgleda, da bomo na odlocitev o svetovnem prvaku morali pocakati do zadnje dirke. Teoreticno lahko Schumi osvoji svoj 8. naslov ze naslednji teden, ce zmaga in Alonso ne dobi nobene tocke. Kar pa je zelo malo verjetno.
Renault je danes pokazal premalo, da bi lahko premagal zelo motivirano ekipo Ferrarija. Po vcerajsnjih kvalifikacijah in danes pred dirko so v mostvu Renaulta bili prepricani, da bodo zmagali, vendar so jih lastne napake in odlocitve stale 1. mesta.
Lp, Gorki

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Ne okt 01, 2006 11:40 pm

dare01 je napisal/-a:
smuky je napisal/-a:

Jst nebi mogu lepš povedat:)
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
meganeman
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a meganeman Po okt 02, 2006 7:26 am

Klub temu, da navijam za Renault mislim, da Alonso nima sans, ker ze 8 dirk zapored ni dibil vec tock kot Shumi! Ce bi zdajle mel prednost 5 tock bi bil ziher zmagovalec, tko pa nau nic. Sam sej je Renault vse zafrkal, dvakrat z vijakom enkrat z motorjem.

Alonso daje itak vse od sebe! Mogoce bo cez 10 let tud tk dober kot Majkl!
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost