smuky je napisal/-a:dare01 je napisal/-a::shock:

kakšni posti. ljudje, pa to si vi kar resno vzamete k srcu?? Formula 1 bi morala biti razvedrilo ne pa vojna med navijači. izbereš si eno moštvo in dirkača pa navijaš za njega. potem se pa z drugimi, ki navijajo za drugo moštvo malo zaje++vaš. enkrat zmaga en enkrat drug.
glede današnje dirke: pa kaj je tisemu mehaniku pri zadnji levi gumi???

da ne gre on drugo leto z Alonsom k Mclarnu?

že drugič se z šraufom igra.
Sicer pa čestitke Majkolu. čista zmaga in izenačitev v prvenstvu. Je pa mali nande le zmogel toliko j**c in mu čestital na hodniku pred podelitvijo pokalov :P . ampak z kakšnim izrazom na licu :P :P .
mi bo pa ostala v spominu izjava komentatorja na hrt2 po koncu dirke glede situacije, ko je majkol prehitel alonsa v tridesetem krogu zelo na tesno. alonso je pustil prostor in ga je majkol korektno prehitel po notranji strani. alonso pa tudi ni niti trznil in ga ni oviral. in potem je komentator izjavil:"
to se je znalo ponekad i zatvarati." kaj je s tem mislil? da bi alonso počil v majkola v trenutku, ko izgublja tla pod nogami. v trenutku ko dve dirki pred koncem izgublja prednost v točkovanju. če bi ga počil in bi letela oba ven potem bi še vedno vodil dve točki..... neeeee, to dirkači ne delajo.... to ni športno..... samo malo.....kje sem to že videl.....ali ni to že najmanj dvakrat naredil predzadnjo ali zadnjo dirko sezone en dirkač..... ne, najbrž sem se zmotil..... najbrž me spomin vara....
:P :P zdaj me bodo pa napadli :P :P to bo še smeha..
zakaj pa še ne poveš kaj sta rekla komentatorja po dirki glede šumija.............
rekla sta " treba skiniti kapo "

ah, pa saj sem na začetku posta takoj čestital majkolu za čisto in pravo zmago. saj vidiš v mojem postu na začetku, ne. samo sem se z komentatorji vred spomnil vseh tistih trenutkov(predvsem hilla in villeneuva), ko je bil schumacher v poziciji kot alonso danes. in ni pustil tekmeca skozi "čisto" kot danes alonso njega ampak jih je zapiral. in hilla je polomil, villeneuve je uspel po trku peljati naprej

.
teoretično(ne me takoj napadat

) : alonso bi zaprl in trčil v schumacherja, letita oba ven. ostane razlike plus dve točki za alonsa. plus tega bi fisichella zmagal in prinesel renaultu +10 točk. torej bi renault vodil za +7, kar je več kot zdaj in alonso bi ostal za +2 pred schumacherjem......
na to so mislili komentarji! vam je poznana taka taktika izpred prejšnjih let in kdo jo je prakticiral

. to so dejstva.