Kaj fantje a ta vikend 5 in 6.06 ni bil noben v Logatcu na tanovi progi. Taka je kot kak SS, kjer dva skrat dirkata. Jaz sem bil in moram reč BILLLOOO JE NOOORRRROOO. Zakon nimaš kej.
Vozu je tudi Popo in mal nakazu z lanskoletno Peljhanovo Imprezo (sam par krogov ampak sem sam

, kaj je delu. Pelu je tud župana Logatca 3 kroge in je bil potlej mehkih kolen župan

. Blo je tud nekaj avto-cross avtomobilov, jugičev, HF od valenčiča z odprto havbo

si si lahko ogledal, audi quatro turbo od enga mojga bivsega sodelavca (sicer avtokros avto- kva to dela ej, dol padeš), ter še nekaj ostalih avtekov..
Proga je zelo zanimjiva in je locirana znotraj velikega krožnega dirkališča, kjer je makedam in asvalt z nadvozom in par dobrih ovinkov. Zelo dobro vidna cela proga. Projekt super ratu. BRAVO !!!
Kolk leti HF integralka, ma to ne morš verjet, konc no. Men so šle kocine po konc. Res to je nemogoče, čeprav Impreza je tud noro letela sam HF pa vseeno konc. Zvok
Ja pa še Preka sem sreču (ni vozu, ker se pripravlja na tekmo, da spet nakaže kape, rokavice. Model car. Na Rogli je nakazu, a fantje !!! Pogovorila sva se mal, glede za pridobitev licence, stroškov za tekmo in glede avtomobila pa še mal skup pogledala dirko).
CAT