HORSE je napisal/-a:Me zanima, kaj bi porsche in lamborghini pokazala, če bi bila v F1. Glede na to, da tisti, ki si lahko privoščijo takšne avtomobile, previjo, da je Ferrari najslabši med temi tremi, bi znalo bit zanimivo... Je pa res, da bi se lahko zadeva razpletla tako, da bi Ferrari kljub temu dominiral... Kaj pa vem, dokler ne bom vozil vseh treh in z vsemi naredil po 50.000km, ne bom sodil...
MIKIMOUS je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:Me zanima, kaj bi porsche in lamborghini pokazala, če bi bila v F1. Glede na to, da tisti, ki si lahko privoščijo takšne avtomobile, previjo, da je Ferrari najslabši med temi tremi, bi znalo bit zanimivo... Je pa res, da bi se lahko zadeva razpletla tako, da bi Ferrari kljub temu dominiral... Kaj pa vem, dokler ne bom vozil vseh treh in z vsemi naredil po 50.000km, ne bom sodil...
To si mislu povedat da Volkswagen group, k Lamborgini je pod Audijem, Porsche je pa tud povezan z VW-jem in delničarji so med drugim tudi zaposleni volkswagna (Pich-je tanajvečji k je sicer v penziji), tuko da je sam še na zuni samostojen.
Kaj bi blo je težko rečt, ker je treba prave ljudi skub dobit ostalo se da kupit, ti ne pomaga sam denar pa izkušnje k pol bi bli vspred Toyota, MB, BMW, pa se sami sabo ubadajo.
HORSE je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:Me zanima, kaj bi porsche in lamborghini pokazala, če bi bila v F1. Glede na to, da tisti, ki si lahko privoščijo takšne avtomobile, previjo, da je Ferrari najslabši med temi tremi, bi znalo bit zanimivo... Je pa res, da bi se lahko zadeva razpletla tako, da bi Ferrari kljub temu dominiral... Kaj pa vem, dokler ne bom vozil vseh treh in z vsemi naredil po 50.000km, ne bom sodil...
To si mislu povedat da Volkswagen group, k Lamborgini je pod Audijem, Porsche je pa tud povezan z VW-jem in delničarji so med drugim tudi zaposleni volkswagna (Pich-je tanajvečji k je sicer v penziji), tuko da je sam še na zuni samostojen.
Kaj bi blo je težko rečt, ker je treba prave ljudi skub dobit ostalo se da kupit, ti ne pomaga sam denar pa izkušnje k pol bi bli vspred Toyota, MB, BMW, pa se sami sabo ubadajo.
Nej se sliš kot beden izgovor, samo sem čist pozabi, da je Laborghini pod VW... Me je sram, ker se mam za nekakšnega VW FAN-a...ops:
Ne, za primerjavo sem dal znamki, ki, recimo temu, konkurirata Ferrari-ju na cesti...
golf_c je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Komur vozijo avto iz boxov preko compaqkovega računalnika tut lahko zna.
...sam ne vem kva pol v F1 dela 20 tipov k zaslužjo dnarja tolk k ga ti ceu živlene vidu ne boš....!!!
golf_c je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Komur vozijo avto iz boxov preko compaqkovega računalnika tut lahko zna.
...sam ne vem kva pol v F1 dela 20 tipov k zaslužjo dnarja tolk k ga ti ceu živlene vidu ne boš....!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost