kaj vi mislite??!?
lp venom
Jereb je napisal/-a:tut po mojemm mnenju bo največji problem denar...vsaj pomoje ima škoda premal dnarja za takega dirkača kot je McRae...glede na to da je letos nastopala le na evropskih rallyjih in da hkrati še razvija dirkalnik...Če pa jim uspe pridobiti Colina pa bo to vsekakor zanimivo...navsezanje je le eden izmed najboljših dirkačev.
Dugi7 je napisal/-a:Jereb je napisal/-a:tut po mojemm mnenju bo največji problem denar...vsaj pomoje ima škoda premal dnarja za takega dirkača kot je McRae...glede na to da je letos nastopala le na evropskih rallyjih in da hkrati še razvija dirkalnik...Če pa jim uspe pridobiti Colina pa bo to vsekakor zanimivo...navsezanje je le eden izmed najboljših dirkačev.
Če mene vprašate McRae velik preveč dnarja zahteva glede na svoje rezultate. Sainz je npr. bolš pa 10x zanesljivejši in konstantnejši pa je ziher pol cenejši!
_VeNoM_ je napisal/-a:Dugi7 je napisal/-a:Jereb je napisal/-a:tut po mojemm mnenju bo največji problem denar...vsaj pomoje ima škoda premal dnarja za takega dirkača kot je McRae...glede na to da je letos nastopala le na evropskih rallyjih in da hkrati še razvija dirkalnik...Če pa jim uspe pridobiti Colina pa bo to vsekakor zanimivo...navsezanje je le eden izmed najboljših dirkačev.
Če mene vprašate McRae velik preveč dnarja zahteva glede na svoje rezultate. Sainz je npr. bolš pa 10x zanesljivejši in konstantnejši pa je ziher pol cenejši!
ja sam sainz se bo upokojil oz če se že ni!![]()
Dugi7 je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:Dugi7 je napisal/-a:Jereb je napisal/-a:tut po mojemm mnenju bo največji problem denar...vsaj pomoje ima škoda premal dnarja za takega dirkača kot je McRae...glede na to da je letos nastopala le na evropskih rallyjih in da hkrati še razvija dirkalnik...Če pa jim uspe pridobiti Colina pa bo to vsekakor zanimivo...navsezanje je le eden izmed najboljših dirkačev.
ja sam sainz se bo upokojil oz če se že ni!![]()
Se bo upokojil po tej sezoni, ampak njega sam dal samo za primer; pol kariere je končal tik pod vrhom, dvakrat zmagal, ostale sezone je bil pa blizu vrha, da ne omenjamo kolikokrat je prišel do cilja, pa je bil vseeno neprimerno cenejši od McRaea ko sta oba vozila za Citroen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost