Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Colin Mcrae

Napisal/-a _VeNoM_ Če nov 04, 2004 2:22 pm

jah kokr sm slišu bo mogoče naslednje leto voznik v Škodi FABIJI,namreč se še dogovarjajo!če bo al ne?!?!? 8)

kaj vi mislite??!?

lp venom

Uporabniški avatar
gepard
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a gepard Če nov 04, 2004 2:24 pm

:lol: Včeraj je blo na eurosportu, vendar se mcrae ni čist zjasnil kako bo. Pomoje še sam ne ve. ;)

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če nov 04, 2004 2:28 pm

Ja, reku je da je še vse odprto ;)

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a svarci Če nov 04, 2004 3:09 pm

K bi vsaj pršu nazaj... Bi bla dobra popestritev, se je zmeraj hudo pelu, čeprav prevečkrt razbil. :D
foto Modlic - odlični do zadnjega piksla!

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Če nov 04, 2004 3:16 pm

To bo draga sezona za Škodo :P
Slika

Uporabniški avatar
Jereb
Nov uporabnik

Napisal/-a Jereb Če nov 04, 2004 8:30 pm

tut po mojemm mnenju bo največji problem denar...vsaj pomoje ima škoda premal dnarja za takega dirkača kot je McRae...glede na to da je letos nastopala le na evropskih rallyjih in da hkrati še razvija dirkalnik...Če pa jim uspe pridobiti Colina pa bo to vsekakor zanimivo...navsezanje je le eden izmed najboljših dirkačev.
RALLYE!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Pe nov 05, 2004 12:02 am

jah upam da bo furu za škodo!mislim da bi škoda majstri bli veseli ko bi imeli specialca za volanom!

drago pa bo k sto mater! 8) 8)

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Pe nov 05, 2004 12:08 am

Po moje bi se znal vrnt. Najprej bo pa vrjetno še odpeljal Pariz-Dakar.

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Kraj: bogu izza nogu

Napisal/-a Dugi7 Pe nov 05, 2004 12:08 am

Jereb je napisal/-a:tut po mojemm mnenju bo največji problem denar...vsaj pomoje ima škoda premal dnarja za takega dirkača kot je McRae...glede na to da je letos nastopala le na evropskih rallyjih in da hkrati še razvija dirkalnik...Če pa jim uspe pridobiti Colina pa bo to vsekakor zanimivo...navsezanje je le eden izmed najboljših dirkačev.

Če mene vprašate McRae velik preveč dnarja zahteva glede na svoje rezultate. Sainz je npr. bolš pa 10x zanesljivejši in konstantnejši pa je ziher pol cenejši!
SIMPLY CLEVER

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Pe nov 05, 2004 12:22 am

Dugi7 je napisal/-a:
Jereb je napisal/-a:tut po mojemm mnenju bo največji problem denar...vsaj pomoje ima škoda premal dnarja za takega dirkača kot je McRae...glede na to da je letos nastopala le na evropskih rallyjih in da hkrati še razvija dirkalnik...Če pa jim uspe pridobiti Colina pa bo to vsekakor zanimivo...navsezanje je le eden izmed najboljših dirkačev.

Če mene vprašate McRae velik preveč dnarja zahteva glede na svoje rezultate. Sainz je npr. bolš pa 10x zanesljivejši in konstantnejši pa je ziher pol cenejši!

ja sam sainz se bo upokojil oz če se že ni! 8) :(

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Napisal/-a Dugi7 Pe nov 05, 2004 12:37 am

_VeNoM_ je napisal/-a:
Dugi7 je napisal/-a:

Se bo upokojil po tej sezoni, ampak njega sam dal samo za primer; pol kariere je končal tik pod vrhom, dvakrat zmagal, ostale sezone je bil pa blizu vrha, da ne omenjamo kolikokrat je prišel do cilja, pa je bil vseeno neprimerno cenejši od McRaea ko sta oba vozila za Citroen.
SIMPLY CLEVER

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 So nov 06, 2004 6:55 am

Dugi7 je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a:
Dugi7 je napisal/-a:

Se bo upokojil po tej sezoni, ampak njega sam dal samo za primer; pol kariere je končal tik pod vrhom, dvakrat zmagal, ostale sezone je bil pa blizu vrha, da ne omenjamo kolikokrat je prišel do cilja, pa je bil vseeno neprimerno cenejši od McRaea ko sta oba vozila za Citroen.

Sej bo Colin tut zdej cenejši kot je bil. Verjetno hoče na vsak način nazaj v WRC in bo pripravljen tut na pol zastonj vozit, pa da gre čez kako sezono al pa dve nazaj v kako 1A ekipo.

Res pa je da je to zgolj moje razmišljanje
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Napisal/-a Dugi7 So nov 06, 2004 7:57 am

Sej mu druzga itak ne ostane!
SIMPLY CLEVER
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost