AIRbrush je napisal/-a:Upajmo da nam bo ratalo zrihtat (govorim v imenu AŠD). Fajn bi blo ja da se dirka po več kot 10 letih ponovi!
Gemblr je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Upajmo da nam bo ratalo zrihtat (govorim v imenu AŠD). Fajn bi blo ja da se dirka po več kot 10 letih ponovi!
Zakon! Očitno se v Kamniku in okolici ponovno prebuja iz dolgega spanca motošportLetos moto dirke - Supermoto, drugo leto ponovno dirka na Črnivec ...
Držim pesti, da vam uspe!
Btw, zakaj je sploh prišlo do odpovedi dirk, je bila kriva smrt Baniča, ki je bil, če me spomin ne vara, eden glavnih sponzorjev in gonilna sila, se motim?
SCH-MM je napisal/-a:RokyLuk je napisal/-a:Kdaj bo to ?
Pridem derkat
Ma saj bi jaz tudi šel, ker se skoraj vsak teden že od rojstva tam čez peljem in bi že v miže zvozu progo. Sam to so le neuresničljive sanje...![]()
Btw. AirBrush, boš ti vozil?
Williams je napisal/-a:Ful bi blo dobr, če bi vam ta organizacija uspela ej![]()
Se spomnim pred kakimi desetimi leti, ko se je še dirkalo gor k sm bil še čist mejhn pa sm zravn fotra hodil na te dirke.
Če bo, bom 1000% pršu gledat
AIRbrush je napisal/-a:Williams je napisal/-a:Ful bi blo dobr, če bi vam ta organizacija uspela ej![]()
Se spomnim pred kakimi desetimi leti, ko se je še dirkalo gor k sm bil še čist mejhn pa sm zravn fotra hodil na te dirke.
Verjemi da je blo zame (dejansko sem poleg proge doma) to najlepši čas v letu. Mulci smo bli čist trapasti. Se trudimo zelo da bi nam uspelo.
AIRbrush je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:Kako kaj kaže glede organizacije dirke?
G. Šuster si je ogledal traso in povedal da je cesta zelo slaba. Zaenkrat še nič ne vem kako bo. Delamo po vseh močeh na tem da bi dirko izpeljali.
Williams je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Williams je napisal/-a:Ful bi blo dobr, če bi vam ta organizacija uspela ej![]()
Verjemi da je blo zame (dejansko sem poleg proge doma) to najlepši čas v letu. Mulci smo bli čist trapasti. Se trudimo zelo da bi nam uspelo.
No lepo,da se trudite in srčno upam, da vam bo uspelo.
Zdej vidim, da sm že kot mejhn smrkavc bil čist upaljen na rally pa predelavo avtov in opažam, da sem z leti vse bolj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost