Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Kraj: Ljubljana

Kapetanovič v Nisan Micri

Napisal/-a svarci Po dec 06, 2004 11:54 pm

www.rally-magazin.com je napisal/-a:Kapetanovič je letos drugo sezono nastopal v Seicento pokalu, osvojil dve peti mesti, na koncu pa po dveh odstopih sezono končal na skupno devetem mestu. Ljubljančan pa odslej ne bo več nastopal z malim seicentom, ampak malo večjo nissan micro skupine N. Gre za avtomobil, ki ga je lani vozila tudi Asja Zupanc. »Za Micro sem se odločil predvsem zaradi sponzorja. Zanimali jih niso rezultati, ampak zgolj ta avto. Bom pa moral odpeljati kakšno gorsko dirko v bosanskem prvenstvu, od koder tudi prihaja sponzor. Druga stvar je pa to, da je Micra skoraj serijska. To mi odgovarja, saj nisem tehnični človek, ki bi ves čas gledal pod pokrov motorja. Tako upam na čim manj tehničnih težav in da bi s konstantno vožnjo prihajal redno do cilja,“ je ob nakupu avtomobila povedal Sašo,ki ima dirkalnik že doma in ga tako že pripravlja na nove podvige.

Slika

:clapclap Tako, da bo še uradno, a ne Nero... :D A boš mel kakšno predstavitev? V Globalu? 8)

Pa da se boš tud kej za fotografe pelu!!! :twisted:

Veliko sreče. :vrum

Pa še par fotk od avta, ampak se mi zdi, da bo dizajn drugačen...

Slika

Slika
foto Modlic - odlični do zadnjega piksla!

Type-RCivic
Novinec

Kraj: Prebold

Napisal/-a Type-RCivic To dec 07, 2004 6:43 am

Zanimiv avtek ;) :D

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To dec 07, 2004 6:50 am

Lap avtek, veliko uspehov ti želim.

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Re: Kapetanovič v Nisan Micri

Napisal/-a s3c To dec 07, 2004 8:18 am

www.rally-magazin.com je napisal/-a: »Za Micro sem se odločil predvsem zaradi sponzorja. Zanimali jih niso rezultati, ampak zgolj ta avto. Bom pa moral odpeljati kakšno gorsko dirko v bosanskem prvenstvu, od koder tudi prihaja sponzor. Druga stvar je pa to, da je Micra skoraj serijska. To mi odgovarja, saj nisem tehnični človek, ki bi ves čas gledal pod pokrov motorja. Tako upam na čim manj tehničnih težav in da bi s konstantno vožnjo prihajal redno do cilja,“ je ob nakupu avtomobila povedal Sašo,ki ima dirkalnik že doma in ga tako že pripravlja na nove podvige.

hmm... Ima pa visoke cilje tale fant... Ne vem, a mu je res edini cilj da bi s konstantno vožnjo prihajal redno do cilja :?
In pa, zakaj se mu reče dirkalnik, če pa je "skoraj serijska"? Kr neki...

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To dec 07, 2004 9:05 am

Hehe...svarci, te uzamem za PR-a :D

@s3c: očitno slabo spremljaš rally. Serisko je bilo mišljeno predvsem na področju motorja. Vse je serijsko razen filtra in pa elektronike, ki je prilagojena celotnemu dirkalnemu izpuhu. Drugače ima avto hidravljično nastavljivo podvozje, dirkalni zavorni komplet s možnostjo porazdelitve zavorne sile, kratek menjalnik z kratkim diferencialom. Kar se tiče načrtov. Očitno ne veš, da je želja vsakega v Diviziji 1 prihod v cilj. Potem je šele borba za mesta.
Mimogrede, upam stavit, da s to šaro na tvojem P206 ne bi končal niti enega brzinca. Pa je vendarle serijski avto. Pa te spojlerji ponazarjajo hitrost ane? :?
Slika

Uporabniški avatar
zombi
Novinec

Napisal/-a zombi To dec 07, 2004 9:10 am

NeRo je napisal/-a:Mimogrede, upam stavit, da s to šaro na tvojem P206 ne bi končal niti enega brzinca. Pa je vendarle serijski avto. Pa te spojlerji ponazarjajo hitrost ane? :?

NeRo, zdaj ga pa ti serješ!!!!
Poglej na koledar, veseli december je tu!
In takrat se pač okrašujejo noveltne jelke. :D
<FyreDaug> fuckin ricers
<FyreDaug> civics are like tampons, every pussy has one

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c To dec 07, 2004 9:26 am

NeRo je napisal/-a:Kar se tiče načrtov. Očitno ne veš, da je želja vsakega v Diviziji 1 prihod v cilj. Potem je šele borba za mesta.

A to sam v Diviziji 1? V drugih divizijah nimajo teh želja? Hmm, čudno... Prepričan sem, da si toliko ambiciozen da si želiš tud kaj več kot pa le priti do cilja... Se motim?
Sicer pa, tud jest ti želim veliko uspehov s tem avtom...

Glede pežoja pa... A kje piše da dirkam z njim? A sem kje napisal da je hitr? Že tko nikamor ne gre, k so ble pa 17" gor je šel pa še manj... Edina naloga tega avta je bila, da me je čim večkrat pripeljal do cilja...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To dec 07, 2004 10:43 am

NeRo in da haus :D
Zdej se bo šele počez pelal vse skup (makadam.press :twisted: ) ...ampak...kako to da nisi vzel Maxime...bi ti bol ustrezala k višini :P mal heca

Veliko uspeha in dobrih rezultatov ;)

LP, Slide
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI To dec 07, 2004 12:51 pm

NeRo je napisal/-a:Hehe...svarci, te uzamem za PR-a :D

@s3c: očitno slabo spremljaš rally. Serisko je bilo mišljeno predvsem na področju motorja. Vse je serijsko razen filtra in pa elektronike, ki je prilagojena celotnemu dirkalnemu izpuhu. Drugače ima avto hidravljično nastavljivo podvozje, dirkalni zavorni komplet s možnostjo porazdelitve zavorne sile, kratek menjalnik z kratkim diferencialom. Kar se tiče načrtov. Očitno ne veš, da je želja vsakega v Diviziji 1 prihod v cilj. Potem je šele borba za mesta.
Mimogrede, upam stavit, da s to šaro na tvojem P206 ne bi končal niti enega brzinca. Pa je vendarle serijski avto. Pa te spojlerji ponazarjajo hitrost ane? :?

Ti glede na tvoje zamerljive in poniževalne odgovore lahko vsak zaključi da si preveč vzkipljiv za volan dirkalnika, takšni ise na koncu nikamor ne uvrstijo( da je vsaj omembe vredno) - svetujem ti da se malo zgleduješ po Bužgi - preveč nervoze nosiš v sebi, pa brez zamere
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To dec 07, 2004 1:01 pm

Ni nobene zamere. ;)
Aja...moje vedenje pa moj način vožnje si razbral po načinu mojega pisanja?
No ja...vsaj nasmejal si me.
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI To dec 07, 2004 1:25 pm

NeRo je napisal/-a:Ni nobene zamere. ;)
Aja...moje vedenje pa moj način vožnje si razbral po načinu mojega pisanja?
No ja...vsaj nasmejal si me.

Ga še ni bilo voznika, ki bi se agresivno pogovarjal in hladnokrvno vozil. Drugače pa good luck, poznam ta avtoček še odkar ga je Rutar dal v predelavo in ko smo delal izbor med babami, katera ga bo vozila.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To dec 07, 2004 1:29 pm

No ja, whatever... :?
Izbor pa res ni bil težak a? Teško kdo sledi Asji...
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI To dec 07, 2004 1:37 pm

NeRo je napisal/-a:No ja, whatever... :?
Izbor pa res ni bil težak a? Teško kdo sledi Asji...

Hm no ja, dejansko se je izbor začel z dirko gokartov v BTC, seveda so bejbe vse imele neke izkušnje že prej, samo uvodna zadeva je bila kakšen čas bojo babe dosegle na dirki. Asja je bla kr ok, čeprav je micra v prvi sezoni doživela kr precej "lepotnih popravkov", pa tut problem je bil zarad servo volana, ker je bil enostavno premehek in premalo komunikativen - pač je progresiven in je pri nižji hitrosti bil preveč "ojačan". Lega avta je bila sicer resnično izvrstna, saj se je na posnetkih videlo, kako dohiteva vse v ovinkih, edino moči je manjkalo v motorju. Vem da smo takrat iskali špere pa vsega boga dodatkov pri NISMO, ker imajo na Japonskm "Nissan March" cup, vendar imajo tiste micre ene druge motorje, pa tut NISMO oprema je bila peklensko draga, se je dobilo boljše zadeve za pol cene. No od takrat je avto bil že precej izboljšan in dodelan, tako da boš pomojem zadovoljen.

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To dec 07, 2004 1:50 pm

Ja, sej edino servo me moti. Moram sprobati še z izklopljenim...
Drugače z lego sem bil navdušen že pri čisto serijski Micri. Avto ima namreč kolesa spravljena v čisto skrajne kote. Kot gokard :) Motor pa...hja...jaz se tolažim s tem, da v rallyju bolj šteje kaj imaš med ušesi in med nogami :lol:
Sem na internetu zbrskal, da tudi grki dirkajo z Micrami v nekem pokalu. Ampak nikakor ne razvozlam njihovih hieroglifov na strani ---> http://micraracing.rally.gr/
Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To dec 07, 2004 3:24 pm

Veliko sreče še z moje strani!

Uporabniški avatar
svarci
Novinec

Napisal/-a svarci To dec 07, 2004 4:44 pm

NeRo je napisal/-a:Sem na internetu zbrskal, da tudi grki dirkajo z Micrami v nekem pokalu. Ampak nikakor ne razvozlam njihovih hieroglifov na strani ---> http://micraracing.rally.gr/

Potem ti bo pa tole zelo prav prišlo. >>> http://babelfish.altavista.com/

SIcer je čudna angleščina, ampak za osnovno razumevanje je dovolj... :D
foto Modlic - odlični do zadnjega piksla!

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To dec 07, 2004 6:53 pm

To vidš! Tnx

Aja, pa hvala vsem. Bom v kratkem prilimal kakšno slikco. Se bomo zmenil tud za kakšn športn dan v Logatcu, kamor boste vsi vabljeni. Bom še pravočasno obvestil. :vrum :jy :wiihuu
Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To dec 07, 2004 7:10 pm

NeRo je napisal/-a:To vidš! Tnx

Aja, pa hvala vsem. Bom v kratkem prilimal kakšno slikco. Se bomo zmenil tud za kakšn športn dan v Logatcu, kamor boste vsi vabljeni. Bom še pravočasno obvestil. :vrum :jy :wiihuu

To pa le ja.Te pridemo pogledat. Pa drugo sezono navijat seveda. Itak se na dirkah vidimo

Anja
Nov uporabnik

Napisal/-a Anja To dec 07, 2004 7:52 pm

Hehe, makro NeRo v mikro Micri :P :P :P
... and NEVER FORGET how to SMILE :D

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To dec 07, 2004 7:53 pm

Grrr...reče se ji Nissan Micra Maxi :EE
Slika