Skoraj 500 udeležencev, pokali, muzika... in spet odlične torte

Fino je blo!!!
P.S. NeRo - 156ka in ostali zmagovalni avtomobili so bili včeraj tam

NeRo je napisal/-a:Aja...čist sem pozabu. Pa sem se peljal mim, pa sm mislu da majo spet kakšne plesne vaje za maturance![]()
Bilo kej posebnega?
jakaracman je napisal/-a:Če pa ne bi tega ob sobotah delal ...
NeRo je napisal/-a:Anja je napisal/-a:jakaracman je napisal/-a:Če pa ne bi tega ob sobotah delal ...
Ampak npr. ob sredah??? Zakaj?
Ker bi potem kak fotograf ali novinar še prišel na prireditev. Tako pa vikend zapravljat zaradi tega...ne hvala.
NeRo je napisal/-a:Anja je napisal/-a:jakaracman je napisal/-a:Če pa ne bi tega ob sobotah delal ...
Ampak npr. ob sredah??? Zakaj?
Ker bi potem kak fotograf ali novinar še prišel na prireditev. Tako pa vikend zapravljat zaradi tega...ne hvala.
Anja je napisal/-a:Sej bi kej rekla o mojem mnenju o novinarjih samo... mogoče ne spada na ta forum
svarci je napisal/-a:Anja je napisal/-a:Sej bi kej rekla o mojem mnenju o novinarjih samo... mogoče ne spada na ta forum
Ja?
Anja je napisal/-a:svarci je napisal/-a:Anja je napisal/-a:Sej bi kej rekla o mojem mnenju o novinarjih samo... mogoče ne spada na ta forum
Ja?
Ma, večina (al pa taglasnejši) ne dojamejo da se svet vrti z njimi ne za njih oziroma zaradi njih. Pa ni bil noben od prisotnih na forumu mišljen!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost