Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Avto magazin išče najhitrejše!!!

Napisal/-a NeRo Po jan 03, 2005 9:32 am

Avto magazin in Samo Valant iščeta dirkače za Seicento Siemens Junior pokal 2005.
Vse o tem zveste tukaj ---> http://www.avto-magazin.si/forum/viewtopic.php?t=219
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po jan 03, 2005 9:46 am

Avtomagazin isce najhitrejse pa tudi tiste ki imajo dovolj denarja(kar je razvideno,ce preberes tekst 200.000SIT ce se razbijes oz.naredis totalko,70.000SIT pred vsako tekmo...ce si pa prvi pa dobis 15.000SIT,drugi 10.000SIT,tretji pa skromnih 5.000SIT!!!
Vem in verjamem pa da mora biti zanimivo se zapeljati v mnozici dirkacev z enak mocnimi avtomobili in zmaga samo najboljsi...SKODA PA KER MOJ OCKA NI MAGNAT!!!

Me pravzanima kdo od uporabnikov foruma se bo prijavil na kaj taksnega!!!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Po jan 03, 2005 10:03 am

Zgolj informativno: nočem bit pameten, sam ko enkrat sešteješ stroške tekmovanja z kakim drugim avtom ugotoviš da si tle hudičevo poceni skozi prišel.

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Po jan 03, 2005 10:27 am

s_mande je napisal/-a:Avtomagazin isce najhitrejse pa tudi tiste ki imajo dovolj denarja(kar je razvideno,ce preberes tekst 200.000SIT ce se razbijes oz.naredis totalko,70.000SIT pred vsako tekmo...ce si pa prvi pa dobis 15.000SIT,drugi 10.000SIT,tretji pa skromnih 5.000SIT!!!
Vem in verjamem pa da mora biti zanimivo se zapeljati v mnozici dirkacev z enak mocnimi avtomobili in zmaga samo najboljsi...SKODA PA KER MOJ OCKA NI MAGNAT!!!

Ja če nimaš denarja se pa en prijavljaj in ne komentiraj!
Sej ni obvezno!
Šli bodo tisti ki imajo denar! Simpl! :roll:
Kaj bi blo, če bi blo to za vse izvedljivo :D

LP

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Po jan 03, 2005 10:38 am

Fiat007 je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:Avtomagazin isce najhitrejse pa tudi tiste ki imajo dovolj denarja(kar je razvideno,ce preberes tekst 200.000SIT ce se razbijes oz.naredis totalko,70.000SIT pred vsako tekmo...ce si pa prvi pa dobis 15.000SIT,drugi 10.000SIT,tretji pa skromnih 5.000SIT!!!

Sej ni obvezno!

LP

NO COMENT!!!
:/:o:/ Se mi zdi da nisi dojel!Meni osebno se zdi to veliko denarja,prav oderusko!Tebi se pa NE, potem se pa izvoli prijavit in me kontaktiraj!Da vidim kako dalec si prisel in kaj dosegel!Sem pa napisal da mora biti kar zanimivo in da je jedina skoda da ni dosegljivo za moj in se cigav zep!SLABO BERES!!!Pojdi nazaj v solo! :EE

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel Po jan 03, 2005 10:40 am

Fiat007 je napisal/-a:

Sej ni obvezno!

LP

s_mande ima prav, se strinjam z njim.
fiat007 forum je tudi za kake komentarje dat oz.mnenja ;), njegovo mnenje pa ni brezvezno! 8)

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Po jan 03, 2005 10:44 am

s_mande je napisal/-a:
Fiat007 je napisal/-a:

Sej ni obvezno!

LP

NO COMENT!!!
:/:o:/ Se mi zdi da nisi dojel!Meni osebno se zdi to veliko denarja,prav oderusko!Tebi se pa NE, potem se pa izvoli prijavit in me kontaktiraj!Da vidim kako dalec si prisel in kaj dosegel!Sem pa napisal da mora biti kar zanimivo in da je jedina skoda da ni dosegljivo za moj in se cigav zep!SLABO BERES!!!Pojdi nazaj v solo! :EE

Oderuško? Dirkanje pač ni za reveže. Če si prebračl, vidiš da te sezona stane manj kot miljon (tudi če je kaka nesreča vmes). To se tebi zdi drago? Vprašaj druge dirkače, kolko pokurijo denarja. Najcenejša varinata je dva do trikrat toliko. Samo štartnina za dirko je 20 jurjev ... Komplet gum vsaj 800 evrov ...
Zanimov, da s ena izbor vsako leto prijavi nekaj deset kandidatov.
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jan 03, 2005 10:45 am

Jao, ja dobr, pejte pa sami narest rally ekipo, pa boste pol vidli kaj je strošek!!!!!! :roll:
Slika

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Po jan 03, 2005 10:49 am

Pugi je napisal/-a:Jao, ja dobr, pejte pa sami narest rally ekipo, pa boste pol vidli kaj je strošek!!!!!! :roll:

Avto je še najlažje kupit. Me kr zaboli glava, ko pomislim kaj moram še vse narest :x (btw. ta smajli zgleda tak, kot bi ravno opravljal veliko potrebo)
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Po jan 03, 2005 11:01 am

Glejte se enkrat ponavljam:

1)Vem koliko,kaj in kako stane vse to-poznam cloveka ki se je ukvarjal z tem in je pogorel kljubtemu da imajo doma kar veliko denarja!!!

2)Nisem mislil nic kaj slabega da me nekateri tu napadajo in zalijo(ces ce nimas denarja ne komentiraj)zakaj pri p.m. pa je FORUM??? Me prav zanima koliko denarja si je tisti fant sam zasluzil...da je tako obogaten na jeziku!!!

3)Vsekakor mora biti stvar zanimiva(SE ENKRAT PONAVLJAM)!!!MORA BIT ZANIMIVO!

4)Zal mi je pa da ni dosegljivo za moj zep,mislim imam pametnejsih investicij in si kaj takega zaenkrat ne morem privosciti!

Kdor pa se ukvarja z tem mu pa lahko samo zazelim VSO SRECO in SRECO POT v nadaljne!Pa brez zamere!

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Po jan 03, 2005 11:04 am

Jaz bi šel, če bi bil čas :roll:
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Po jan 03, 2005 11:57 am

Mogoče financ res ne moreš imeti takoj. Lahko pa vseno nekaj poskusiš. Pripraviš načrt sezone z nekaj slikcami, življenjepisom, napišeš kakšno zgodbico kako si zaljubljen v avtošport, prpraviš plan sezone, zagotoviš kakšno objavo v mediju. To vse skupaj pošlješ kakšnim firmam, za katere misliš da bi jih interesiral. Greš do najbližjega vulkanizerja in mu rečeš da boš polimal cel avto če ti da za dve dirki. Če dobiš polovico od tistih 800k si že veliko naredil. Vem, da je teško začeti z nule brez rezultatov. Ampak če ti je res do tega da bi dirkal boš to storil. Najlažje je rečt, da ne moreš in greš sanjat naprej.
Slika

Fiat007
Novinec

Napisal/-a Fiat007 Po jan 03, 2005 12:00 pm

s_mande je napisal/-a:
Fiat007 je napisal/-a:

Sej ni obvezno!

LP

NO COMENT!!!

Ma dej brat se ti nauč se originalne poste!
Če se misliš kregat lahko napišem samo "avtomobilizem.com"
Če nimaš denarja pa bi rad šeč, pol ne it!
Jaz bi lahko šel, pa sem prestar!
Če mogoče tudi tega nisi prebral!
Brezveze!

LP

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Po jan 03, 2005 12:12 pm

Pa ne to da neznas brati!!!Tudi pisati neznas!KAJ ZA VRAGA SI POCEL ZGORAJ!!!SVASTA bi rekla moja mama! :bow

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel Po jan 03, 2005 12:29 pm

s_mande je napisal/-a:Pa ne to da neznas brati!!!Tudi pisati neznas!KAJ ZA VRAGA SI POCEL ZGORAJ!!!SVASTA bi rekla moja mama! :bow

:EE :EE :EE :EE :EE :EE

Fiat007
Novinec

Napisal/-a Fiat007 Po jan 03, 2005 12:51 pm

s_mande je napisal/-a:Pa ne to da neznas brati!!!Tudi pisati neznas!KAJ ZA VRAGA SI POCEL ZGORAJ!!!SVASTA bi rekla moja mama! :bow

hotu sm napisat da je tole kreganje pač avtomobilizem.com!
sej ne mores falit!!!

aja kok sem sam ustvaru!? Velik, pa se vec bom!

LP

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po jan 03, 2005 1:13 pm

sam ne se kregat brez veze fantje. verjamem da za koga dirkanje so samo nedosegljive sanje (iz finančne pozicije) samo tale pokal je res skoraj zastonj, sej ni nujno da plačaš
vse iz lastnega žepa da se sponzor dobit, samo koga pa v slo vemo kakšno je stanje glede tega. ne pa govorit kaki oderuhi so, samo valant je dosti pripomogu slovenskemu moto športu in z moje strani njemu samo RESPECT. edino kar mi je žal da ni več takih ljudi kot je on da bi se stvar malo bol razširila.
Slika

Anja
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Anja Po jan 03, 2005 3:21 pm

Sam res ne vem kaj koga zdej mot pri SSJP?

Vsaka stvar ima svojo ceno, plačal jo bo pa tisti, ki mu to nekaj pomeni. Daj pošljite še na BMW al pa ne, raje na Ferrari, pismo, kako so nefer, ker so njihovo avti tolk dragi, da si jih ne mormo vsi prvoščt... halo? :roll: Sej nihče nkomur ne vleče denarja iz žepa - verjamem pa, da se mora marsikdo odpovedat kakšni stvari, da dirka. Ampak pri tem pa organizator pokala nima čisto nič... s čimer koli bi se danes ukvarjal, bi blo tako.
Raje začnite razmišlat, je pa kako bi denar nabral, ne pa da vsi samo govorite, kaj vse se ne da. Vse se da če se hoče :!:
... and NEVER FORGET how to SMILE :D

Fiat007
Novinec

Napisal/-a Fiat007 Po jan 03, 2005 3:42 pm

Anja je napisal/-a:Sam res ne vem kaj koga zdej mot pri SSJP?

Vsaka stvar ima svojo ceno, plačal jo bo pa tisti, ki mu to nekaj pomeni. Daj pošljite še na BMW al pa ne, raje na Ferrari, pismo, kako so nefer, ker so njihovo avti tolk dragi, da si jih ne mormo vsi prvoščt... halo? :roll: Sej nihče nkomur ne vleče denarja iz žepa - verjamem pa, da se mora marsikdo odpovedat kakšni stvari, da dirka. Ampak pri tem pa organizator pokala nima čisto nič... s čimer koli bi se danes ukvarjal, bi blo tako.
Raje začnite razmišlat, je pa kako bi denar nabral, ne pa da vsi samo govorite, kaj vse se ne da. Vse se da če se hoče :!:

Hvala Anja!
Ne vem zakaj so vsi takoj zivcni in se vtaknejo v vsako menje. Pol pa napisejo, ja sej sm sam svoje mnenje povedal! Ja pišuka a jaz pa ne!
A sem koga direkt napadu!

Sploh pa, če potegnemo končno črto, te tale pokal pride kakšen miljonček, nov seicento pa je 1.4 mio SIT, pa vse predelave, pa oprema, pa vsa ta j***a, pa smo za 4 milijonih al pa se vec!

Ja, res je drag ta pokal!!!!

LP

vito
Novinec

Kraj: medvode

Napisal/-a vito Po jan 03, 2005 3:50 pm

M3 je napisal/-a:sam ne se kregat brez veze fantje. verjamem da za koga dirkanje so samo nedosegljive sanje (iz finančne pozicije) samo tale pokal je res skoraj zastonj, sej ni nujno da plačaš
vse iz lastnega žepa da se sponzor dobit, samo koga pa v slo vemo kakšno je stanje glede tega. ne pa govorit kaki oderuhi so, samo valant je dosti pripomogu slovenskemu moto športu in z moje strani njemu samo RESPECT. edino kar mi je žal da ni več takih ljudi kot je on da bi se stvar malo bol razširila.

Tut valant ni glih ne vem kaj no tko da... je s tem kr precej zaslužu kokr jest vem, pa marsikej je zmutil glede teh avtov..
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost