s_mande je napisal/-a:Avtomagazin isce najhitrejse pa tudi tiste ki imajo dovolj denarja(kar je razvideno,ce preberes tekst 200.000SIT ce se razbijes oz.naredis totalko,70.000SIT pred vsako tekmo...ce si pa prvi pa dobis 15.000SIT,drugi 10.000SIT,tretji pa skromnih 5.000SIT!!!
Vem in verjamem pa da mora biti zanimivo se zapeljati v mnozici dirkacev z enak mocnimi avtomobili in zmaga samo najboljsi...SKODA PA KER MOJ OCKA NI MAGNAT!!!
Me pravzanima kdo od uporabnikov foruma se bo prijavil na kaj taksnega!!!
Fiat007 je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Avtomagazin isce najhitrejse pa tudi tiste ki imajo dovolj denarja(kar je razvideno,ce preberes tekst 200.000SIT ce se razbijes oz.naredis totalko,70.000SIT pred vsako tekmo...ce si pa prvi pa dobis 15.000SIT,drugi 10.000SIT,tretji pa skromnih 5.000SIT!!!
Vem in verjamem pa da mora biti zanimivo se zapeljati v mnozici dirkacev z enak mocnimi avtomobili in zmaga samo najboljsi...SKODA PA KER MOJ OCKA NI MAGNAT!!!
Ja če nimaš denarja se pa en prijavljaj in ne komentiraj!
Sej ni obvezno!
Šli bodo tisti ki imajo denar! Simpl!![]()
Kaj bi blo, če bi blo to za vse izvedljivo![]()
LP
Fiat007 je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Avtomagazin isce najhitrejse pa tudi tiste ki imajo dovolj denarja(kar je razvideno,ce preberes tekst 200.000SIT ce se razbijes oz.naredis totalko,70.000SIT pred vsako tekmo...ce si pa prvi pa dobis 15.000SIT,drugi 10.000SIT,tretji pa skromnih 5.000SIT!!!
Sej ni obvezno!
LP
s_mande je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Avtomagazin isce najhitrejse pa tudi tiste ki imajo dovolj denarja(kar je razvideno,ce preberes tekst 200.000SIT ce se razbijes oz.naredis totalko,70.000SIT pred vsako tekmo...ce si pa prvi pa dobis 15.000SIT,drugi 10.000SIT,tretji pa skromnih 5.000SIT!!!
Sej ni obvezno!
LP
NO COMENT!!!
Se mi zdi da nisi dojel!Meni osebno se zdi to veliko denarja,prav oderusko!Tebi se pa NE, potem se pa izvoli prijavit in me kontaktiraj!Da vidim kako dalec si prisel in kaj dosegel!Sem pa napisal da mora biti kar zanimivo in da je jedina skoda da ni dosegljivo za moj in se cigav zep!SLABO BERES!!!Pojdi nazaj v solo!
s_mande je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Avtomagazin isce najhitrejse pa tudi tiste ki imajo dovolj denarja(kar je razvideno,ce preberes tekst 200.000SIT ce se razbijes oz.naredis totalko,70.000SIT pred vsako tekmo...ce si pa prvi pa dobis 15.000SIT,drugi 10.000SIT,tretji pa skromnih 5.000SIT!!!
Sej ni obvezno!
LP
NO COMENT!!!
Ma dej brat se ti nauč se originalne poste!
Če se misliš kregat lahko napišem samo "avtomobilizem.com"
Če nimaš denarja pa bi rad šeč, pol ne it!
Jaz bi lahko šel, pa sem prestar!
Če mogoče tudi tega nisi prebral!
Brezveze!
LP
Se mi zdi da nisi dojel!Meni osebno se zdi to veliko denarja,prav oderusko!Tebi se pa NE, potem se pa izvoli prijavit in me kontaktiraj!Da vidim kako dalec si prisel in kaj dosegel!Sem pa napisal da mora biti kar zanimivo in da je jedina skoda da ni dosegljivo za moj in se cigav zep!SLABO BERES!!!Pojdi nazaj v solo!
Anja je napisal/-a:Sam res ne vem kaj koga zdej mot pri SSJP?
Vsaka stvar ima svojo ceno, plačal jo bo pa tisti, ki mu to nekaj pomeni. Daj pošljite še na BMW al pa ne, raje na Ferrari, pismo, kako so nefer, ker so njihovo avti tolk dragi, da si jih ne mormo vsi prvoščt... halo?Sej nihče nkomur ne vleče denarja iz žepa - verjamem pa, da se mora marsikdo odpovedat kakšni stvari, da dirka. Ampak pri tem pa organizator pokala nima čisto nič... s čimer koli bi se danes ukvarjal, bi blo tako.
Raje začnite razmišlat, je pa kako bi denar nabral, ne pa da vsi samo govorite, kaj vse se ne da. Vse se da če se hoče
M3 je napisal/-a:sam ne se kregat brez veze fantje. verjamem da za koga dirkanje so samo nedosegljive sanje (iz finančne pozicije) samo tale pokal je res skoraj zastonj, sej ni nujno da plačaš
vse iz lastnega žepa da se sponzor dobit, samo koga pa v slo vemo kakšno je stanje glede tega. ne pa govorit kaki oderuhi so, samo valant je dosti pripomogu slovenskemu moto športu in z moje strani njemu samo RESPECT. edino kar mi je žal da ni več takih ljudi kot je on da bi se stvar malo bol razširila.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost