Rally, Formula 1, Indy, go-kart, motociklizem...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

VN Bahraina

Napisal/-a McLaren Ne apr 03, 2005 2:55 pm

Dober rezultat McLarna. Osebno sem zelo zadovoljen. Da najhitrejšega časa ne omenjam.

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Re: VN Bahraina

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Ne apr 03, 2005 3:06 pm

McLaren je napisal/-a:Dober rezultat McLarna. Osebno sem zelo zadovoljen. Da najhitrejšega časa ne omenjam.

se strinjam.edin škoda k ni Montoye...

LP

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Ne apr 03, 2005 3:09 pm

Sej je biu De la Rosa, je kar mau popestriu zadevo :D

Bravo reno 8)

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Ne apr 03, 2005 3:17 pm

Pri rdečih ni bilo sreče z novim dirkalnikom f2005. Žal tudi tokrat ostali brez točk. Alonsotu se je po odstopu schumija odprla šansa do lahke zmage,ki jo je izkoristil in prekrižaril do konca dirke.

Še vedno upam na pravi obraz Ferrarija :twisted:

lp

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Ne apr 03, 2005 3:21 pm

Liquid je napisal/-a: Alonsotu se je po odstopu schumija odprla šansa do lahke zmage,ki jo je izkoristil in prekrižaril do konca dirke.

lp

Hočeš rečt Šumi je ostal brez drugega mesta... :roll:
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
georg
Novinec

Napisal/-a georg Ne apr 03, 2005 3:40 pm

Templar je napisal/-a:
Liquid je napisal/-a: Alonsotu se je po odstopu schumija odprla šansa do lahke zmage,ki jo je izkoristil in prekrižaril do konca dirke.

lp

Hočeš rečt Šumi je ostal brez drugega mesta... :roll:

no noo..brez tretjega :P

toyota je zraven.. :twisted:
Slika

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Ne apr 03, 2005 3:42 pm

Ja sigurno nebi Alonso tako lahko zmagal, če bi shumi ostal. Tolko manj bencina ni imel v tanku kot so vsi razglašali, sicer pa je bil Alonso tisti, ki je prvi prišel v bokse tankat. Vem, da je treba dirko speljati do konca, vendar je Ferrari naredil velik korak naprej. Še gume Bridgstone zrihta pa bo to to. Vsaj upam :lol:

Lp BoŠko

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne apr 03, 2005 3:44 pm

Templar je napisal/-a:Hočeš rečt Šumi je ostal brez drugega mesta... :roll:

Zakaj obstajajo zmeri eni ki začnejo provocirat? Šumi bi lahko zmagal, lahko bi bil 2,3,4,5,6,7,8,9,...pač nemorš vedet ker mu je šu dirkalnik v nebesa. :D

LP, salesky
The MAN

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne apr 03, 2005 4:20 pm

pr ferariju se je pokazal samo neki
imajo popolnoma konkurenčen dirkalnik, z hudimi hudimipoporodnimi težavami.
gume so pa velik problem
bridgestonke so na kvalifikacijah zasedle 2, 15, 17, 18, 19 in 20. mesto
to je dovoljšen dokaz da so poden
ja lepš bi blo da bi šumi vsaj dle cajta zdržal, da bi blo kej mučk tud pr tabolših
dirka je bla kr kul
sploh de larosa ga je brklal
upam da bo naslednjo dirko ferari odpravil napake, in se bodo za najvišja mesta boril reno, toyota, mclaren, mbw in seveda ferari :lol:
pol bo pa res zanimiv
lp

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne apr 03, 2005 4:20 pm

Z dirko sem bil zadovoljen, končno je Mclaren dosegel dve dobri mesti 8) Čestitke pa Renaultu.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Ne apr 03, 2005 4:27 pm

Par komentarjev.
Prvi komentar leti na debila Ališiča. What the fu-ck. Kaj tip sploh ve kaj govori. Kaj ma res spomina tolko kot zlata ribica, namreč celo diko sem samo poslušal o tej nesrečni Montoyevi rami. WTF, poškodoval si je ramo, kurčevi mediji, z Ališičem na čelu pa delajo iz tega škandal.

Drugi moj komentar leti na Coultharda in njegov komentar o Montoyevi poškodbi in njegovi telesni teži. Po današnji dirki nima Coulthard kaj lajat.

Tretji komentar spet leti na Ališiča in njegovo neprestano kritiziranje De la Rose. Pedro se je dobro odrezal in zato lahko Ališič samo zapre njegov gobec. Prehiteti Webberja ni isto kot prehiteti za krog zaostalega dirkača (namreč Ališič je to tako komentiral)

Četri komentar spet (ne boste verjeli) leti na Ališiča in njegovo (ne) poznavanje o temu kako Ron Dennis vodi moštvo. Tukaj se lepo vodi kako naš vrli reporterček nima pojma kaj govori.

Peti komentar seveda spet leti na našega komentatorja in njegovo poveličevanje Ferrarija, čeprav je spušu po celi črti. Naj se sprijazni z dejstvom da jim letos zaenkrat ne gre (na koncu je začel dramatizerati o napredku Ferrarija..........).

Tko, na današnji dirki mi je skor žila iz glave pogledla, seveda zaradi vseh komentarjev, ki sem jih slišal.

PS: hvala pop tv za vse oglase, ki ste jih vrteli vsakih 5 krogov. Od sedaj naprej bojkotiram kurečv pop-tv in ališiča. RTL ownz.
Zadnjič spremenil McLaren, dne Ne apr 03, 2005 4:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Ne apr 03, 2005 4:27 pm

jah...dirka res na oko 0 kaj posebnega. ferrari pokazal realno sliko (do)sedaj za naprej bomo pa vidli kak se bodo pripravli :D :D no Renault me ne preseneča saj vemo da je najboljši na dirkah to samo dokazuje :bow :bow :bow Toyota je res u naletu in mislim da je zazdaj najhujša konkurenca renoju :P :P upam na nadaljni uspeh renoja :D :D

Lp miha

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne apr 03, 2005 4:39 pm

McLaren je napisal/-a:Par komentarjev.
Prvi komentar leti na debila Ališiča. What the fu-ck. Kaj tip sploh ve kaj govori. Kaj ma res spomina tolko kot zlata ribica, namreč celo diko sem samo poslušal o tej nesrečni Montoyevi rami. WTF, poškodoval si je ramo, kurčevi mediji, z Ališičem na čelu pa delajo iz tega škandal.

Drugi moj komentar leti na Coultharda in njegov komentar o Montoyevi poškodbi in njegovi telesni teži. Po današnji dirki nima Coulthard kaj lajat.

Tretji komentar spet leti na Ališiča in njegovo neprestano kritiziranje De la Rose. Pedro se je dobro odrezal in zato lahko Ališič samo zapre njegov gobec. Prehiteti Webberja ni isto kot prehiteti za krog zaostalega dirkača (namreč Ališič je to tako komentiral)

Četri komentar spet (ne boste verjeli) leti na Ališiča in njegovo (ne) poznavanje o temu kako Ron Dennis vodi moštvo. Tukaj se lepo vodi kako naš vrli reporterček nima pojma kaj govori.

Peti komentar seveda spet leti na našega komentatorja in njegovo poveličevanje Ferrarija, čeprav je spušu po celi črti. Naj se sprijazni z dejstvom da jim letos zaenkrat ne gre (na koncu je začel dramatizerati o napredku Ferrarija..........).

Tko, na današnji dirki mi je skor žila iz glave pogledla, seveda zaradi vseh komentarjev, ki sem jih slišal.

PS: hvala pop tv za vse oglase, ki ste jih vrteli vsakih 5 krogov. Od sedaj naprej bojkotiram kurečv pop-tv in ališiča. RTL ownz.

pa glej na rtlu, sej ti ni nujno gledat na popu
mene alešič ne moti, pa čeprav ga doskrat biksne, oziroma mi je prov ql
vsaj zaspan ne rataš- k se za vsak falus dere
aja pa ferari je naredu velik napredek, sam ne v vzdržjivosti :lol:
pa pedro de laroso ga je sral pa če si priznaš al ne
lp

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne apr 03, 2005 4:44 pm

@McLaren: imaš čisto prav glede ališiča, tip ful neki kritizira, kaj pa on
ve kaj se je zgodilo z motoyo, takoj neki ga začne za lažnivca imat
in vztrajal pri tem da si je pri motokrossu poškodoval ramo, ma kr neki.

aja jaz jih od danes naprej bom gledal na RAI1, pa še italjansko štekam .

za moje pojme če bi ferrariju zdržal dirkalnik do konca bi imel šumi vsaj 2 mesto
sigurno, ker saj ste videli no da je bil alonsotu na riti. rezultat tega
kar je imel ferrari je da so dali še presvež dirkalnik dirkat, se pa vidi
da imajo konkurenčen dirkalnik, pa itaq niso imeli kaj izgubit ker
če bi z starim dirkali bi bili v začelju ker so totalno nekonkurenčni.

še neki sem ferrarist ampak vsaj so bolj pestre dirke, kar mi je bolj všeč
kot monotona lanska sezona. in samo čakam da dokončajo dirkalnik do konca
da bo spet ferrari vsaj se spredaj boril :D pa ne rečem zmagal, ampak
važno da so nekje spredi.
Slika

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Ne apr 03, 2005 4:55 pm

jst že celi život gledam na RTL 8) k ališiča ne prebavlam

sej ne vem če še obstaja sam vem da je mel svoj hate-page na netu :D
Bad things happen to good people all the time for no reason!

Adijo Slovenija

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Ne apr 03, 2005 5:01 pm

red_mamba je napisal/-a:jst že celi život gledam na RTL 8) k ališiča ne prebavlam

sej ne vem če še obstaja sam vem da je mel svoj hate-page na netu :D

Ravnokar delam na tem projektu jaz sam.

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Ne apr 03, 2005 5:09 pm

MOJ NICK VAM POVE VSE!!!!! :-P

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For Ne apr 03, 2005 5:30 pm

pa glej na rtlu, sej ti ni nujno gledat na popu
mene alešič ne moti, pa čeprav ga doskrat biksne, oziroma mi je prov ql
vsaj zaspan ne rataš- k se za vsak falus dere
aja pa ferari je naredu velik napredek, sam ne v vzdržjivosti
pa pedro de laroso ga je sral pa če si priznaš al ne

Se strinjam, mene tudi ne moti....je malo zbegan včasih, nimaš kaj...saj malo popestri dogajanje na dirki.
De la rosa pa, po moje ne bo več nikoli dirkal, ker to kar je danes cincal :roll: :roll: :roll: ...je pa noro :? ...pol ure je prehiteval enga, pol ure druzga in polo ure tretjega.....prov cincanje da ne moreš verjet.
Dober dirkač to opravi v prvem poskusu, eventualno v drugem.
Drugač sem pa zelo vesel da se je Ferrari končno poslovil od stopničk, je saj malo zanimivo za gledat.
Škoda je Montoye in tega Raikonena (ki je zkoz pijan :roll: )
Vesel sem pa za vsa moštva če zmagajo....samo da Ferrari ne zmaga!
Bravo Alonso, bravo Trulli.....nekaj pa bo iz te sezone :D :D :D

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Ne apr 03, 2005 5:32 pm

McLaren je napisal/-a:Par komentarjev.

Podpis!!!
Ališič je itak en papak k res ne ve kaj govori in nezna enga stavka v slovenščini skupej spravit.pa ti njegovi ulala...pa mogoče je mal slep,ker očitno ne loči dirkačevih čelad med seboj.Najbolš bi blo če bi ga steral...
POPtv in oglasi pa itak....nemorš verjet... :roll:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Napisal/-a McLaren Ne apr 03, 2005 5:33 pm

feto je napisal/-a:Škoda je Montoye in tega Raikonena (ki je zkoz pijan :roll: )

A vi folk res vse verjamete kaj slišite al kaj :roll: :roll:
Se ne zavedate da to pišejo časopisi, ki so na nivoju Slovenskih Novic in si z laganjem večajo prodajo in priljubljenost pri naivnih ljudeh, ki vsemu verjamejo.
Vrni se na Avto-Moto šport

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov