mrt je napisal/-a:Anja je napisal/-a:hehe, sej nč ne rečm sam... tole o večji konkurenci - večina "kvalitete" je šla v Avstrijo
To je res,sam po moje lahko preseneti še kdo drug razen teh ˝kvalitetnih˝
Anja je napisal/-a:mrt je napisal/-a:Anja je napisal/-a:hehe, sej nč ne rečm sam... tole o večji konkurenci - večina "kvalitete" je šla v Avstrijo
Se strinjam, zato sm napisala "večina".
Sm hotla sam povedat, da carji sože zato, k so šli dol pa pršl do cilja - marsikdo tega ni upal, tko da ni bla to lih ti. "podarjena" zmaga!
mrt je napisal/-a:Ja in?Počakaj na domače dirke,pa boš potem videli realno sliko
jaka-z je napisal/-a:Anja je napisal/-a:mrt je napisal/-a:Anja je napisal/-a:hehe, sej nč ne rečm sam... tole o večji konkurenci - večina "kvalitete" je šla v Avstrijo
Sm hotla sam povedat, da carji sože zato, k so šli dol pa pršl do cilja - marsikdo tega ni upal, tko da ni bla to lih ti. "podarjena" zmaga!
marsikomu je to prevelik strošek oziroma še niso pripravljeni na sezono (predvsem nižje kategorij) ne pa da nebi upali
NeRo je napisal/-a:jaka-z je napisal/-a:Anja je napisal/-a:mrt je napisal/-a:Anja je napisal/-a:hehe, sej nč ne rečm sam... tole o večji konkurenci - večina "kvalitete" je šla v Avstrijo
marsikomu je to prevelik strošek oziroma še niso pripravljeni na sezono (predvsem nižje kategorij) ne pa da nebi upali
Ravno to sem hotel napisati. Anji se to zdi vse p|ckin dim. 5 dni v Avstriji si marsikdo teško privošči.
NeRo je napisal/-a:Anja je napisal/-a: Poleg tega je bla glavnina dirkačev dol od četrtka do sobote.
Kdaj so pa popisali progo? So vozili na pamet?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost