js itak, da pridem se pa sprašujem kk niso mogli amtk-jevci še kakih zanimivejših hp-jev dat, namesto jezera, ki se bo ponovil kar osemkrat, če sem prav razumel. nekaj let nazaj je blo velik dobrih prog izven velenjske občine in res škoda, da tega ni več oz. se ne ponovi
evo glih zdle sva z frendom pršla iz ogleda letošnjih prog lokovica, rušno pa jezero, ker naju je mal firbec matral. zgleda, da imajo dirkači že danes oglede, ker sma jih nekaj že srečala, predvsem hrvaških in so kr lepo drseli obeta se verjetno kar dober rally in upam, da vas pride čimveč
za nas pa je relly velenje ostav samo uprašanje , vceraj nam je pokrivilo ventile avto imamo ze podrt in samo upamo da nam ga uspe do četrka zvecer zrihtat
Zadnjič spremenil DORJAN RACING, dne Sr avg 31, 2005 2:41 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
SS bo tokrat nočni, da bo mal drugač, kar je razveseljivo štart prvega vozila na ss-u bo ob 19:26 aja pa ss bo okrog restavracije jezero, ne okrog velenjskega jezera
bravo Dorjan ful je mel avto atraktiven zvok Prvi dan je za nami, mal sem bil razočaran, ker je kaučiču odpovedala elektronika, še pred samim začetkom dirke, bad je pa tudi, ker je dirkač našega kluba VRacing doživel hudo nesrečo. drgač pa ful atraktiven rally, pa držim še naprej pesti za dorjana in vse ostale