Upam, da bo letošnja sezona še bolj napeta kot lanska! Zelo dobro se mi zdi, da se je Ferrari ocitno dobro pobral! Tako bodo dirke se bolj zanimive! Zacetki ponavadi odlocajona koncu!
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Hehehe kot sem že napovedal da se bodo letos spet rdeči pobrali in spet začeli zmagovati.Michael pa pobral še zadnji rekord ki ga je držal Senna!!Napeto bo jutri!! Ferrari,Ferrari...,,,
Borko je napisal/-a:Hehehe kot sem že napovedal da se bodo letos spet rdeči pobrali in spet začeli zmagovati.Michael pa pobral še zadnji rekord ki ga je držal Senna!!Napeto bo jutri!! Ferrari,Ferrari...,,,
na nasledni dirki ga bo zares
noro dobre kvalifikacije morm rečt - res prava dirka
lp
Trenutno je izenačil 65 pole position-ov z Senno, tako da še trenutno ni dosegel tega rekorda! Sicer pa sta bla dans Ferrari-ja res razred zase, vsaj zadnjih 20min!
kljukec je napisal/-a:mene neki zanima kaj ma šumi pod volanom- a ga koleno boli :P k je dejansko na vsaki ravnini dal roko z volana nekam spodi lp
To sem tui jst opazoval.dvakrat al trikrat je bla kamera kak vozi in na ravnini z desno roko nekaj sari pod volanom-kao po kolenu nekaj-btw , z levo roko drzi volan pa gre 250km/h k da ni nix
Lp