tomson je napisal/-a::!: SCHUMI
lej pač nardil napako
takoj vzet pole, pa ki ti živiš
a če pa bi se to zgodlo alonsu pa bi reko:
Se vsakemu lahko zgodi, ne?
SCHUMI naj zmaga jutri

to me spominja na dirke v spa-ju. je enkrat v dežju, ko je vidljivost v formuli enaka skoraj nič, majkol nabil DC-ja v rit in je majkol pop***il in rekel, da se mu je DC nastavil. je pa sezono ali dve kasneje majkol v podobnem vremenu na treningu razbil enega od minardijev(se mi zdi?) odzadaj in je samo skomignil z rameni in rekel da se tudi to pač dogaja.
mi je pa čudno ker je majkol rekel, da mu je prvi del lock-alo-na tv se ni nič vedelo, da je na črto bremzal. mašina mu je še laufala potem pa naenkrat crknila....
no ja, jutri je dirka in štart in če je alonso danes tako raz***kan bo pa mogoče jutri izvedel spet enega od tistih perfetknih renaultovih katapult-štartov pa bo dirka spet zanimiva. je pa res, da imam te formule že počas povn kufer. elektronko ven, radio veze ven potem pa gas. če se spomnite je imel nekaj časa jure košir radio vezo v čeladi pa so hitro stvar prepovedali..
mi grejo pa zmeri na živce primerjave med senno in majkolom. senna je umrl vemo kolko star, nemec pa dirka že ojoj pa zdaj podira njegove rekorde. je pa bila zanimiva primerjava alonsa in schumacherja kaj sta dosegla do 25. rojstnega dneva, kaj mislite kdo je v prednosti?

(alonso še ni star 25)
Senna je pa legenda in mi ga puste pri miru!
...mater sem se razpisal...zdaj pa počas na cvičkarijo in nam bo zvečer čisto vseeno kdo je danes osvojil pole
Naj jutri zmaga boljši(upam, saj danes več ne veš)