Ziggy je napisal/-a:Pol nej mi pa en pove zakaj je v ovinku zavil 2krat, oziroma namest da bi zavil na polno na desno, je vmes avto zravnal, da je šu naravnost proti ograji. poleg tega so komisarji preverjal podatke zaviranj z tistimi od prejšnjih njegovih krogov in ni pr nobenmu tko na silo zaviral. tko kt je Villeneuve reku: Upam da se laže, ker če je res naredu tako napako bi mu mogl vzet superlicenco.
killah bee je napisal/-a:Na posnetku se vid da je namerno ugasnil tud avto :PMalo bolje poglejte, tam ko je z levo roko šaru pod volanom, je nekaj potegnil al kaj in je avto crknil ampak mu ni uspelo iz prve ugasnt, je večkrat probu
![]()
Speedfighter je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Na posnetku se vid da je namerno ugasnil tud avto :PMalo bolje poglejte, tam ko je z levo roko šaru pod volanom, je nekaj potegnil al kaj in je avto crknil ampak mu ni uspelo iz prve ugasnt, je večkrat probu
![]()
Haha-zdele si me pa nasmejal s to izjavo![]()
Ja zihr je ključ obrnil da je avto ugasnil pa ga v žep skril-če si pozoren lahk še slišiš k mu je radio nehal špilat k je kontakt vzel :P
Fabrizio je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Na posnetku se vid da je namerno ugasnil tud avto :PMalo bolje poglejte, tam ko je z levo roko šaru pod volanom, je nekaj potegnil al kaj in je avto crknil
Schumijevi časi so mino, sprijaznite se.
TUNING_BOY je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Na posnetku se vid da je namerno ugasnil tud avto :PMalo bolje poglejte, tam ko je z levo roko šaru pod volanom, je nekaj potegnil al kaj in je avto crknil
Res? Me zanima kaj bi blo če bi stau na prvem štartnem mestu al pa vsaj kje bol spredaj!
TUNING_BOY je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Na posnetku se vid da je namerno ugasnil tud avto :PMalo bolje poglejte, tam ko je z levo roko šaru pod volanom, je nekaj potegnil al kaj in je avto crknil
Res? Me zanima kaj bi blo če bi stau na prvem štartnem mestu al pa vsaj kje bol spredaj!
TUNING_BOY je napisal/-a:Res? Me zanima kaj bi blo če bi stau na prvem štartnem mestu al pa vsaj kje bol spredaj!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost