meganeman je napisal/-a:Si predstavljate kaj bi bilo noro videti, da bi se enkrat vozniki in mostva pomirili neuradno na eni progi in bi najprej recimo Alonso peljal z Renaultom pol pa se Shumi s Ferrarijem 10 krogov in bi vzeli povprecje pa najhitrejsi krog potem bi pa avtomobile zamenjala, na koncu pa se peljala se s kaksnim sportnim avtom (porshe, MB....)
meganeman je napisal/-a:
A ma ker slucajn kak video teh sejk formul al pa kak link do njih? More bit res bolj zanimivo, ze Indi bi lahka bil bol zanimiv po mojem:)
meganeman je napisal/-a:Si predstavljate kaj bi bilo noro videti, da bi se enkrat vozniki in mostva pomirili neuradno na eni progi in bi najprej recimo Alonso peljal z Renaultom pol pa se Shumi s Ferrarijem 10 krogov in bi vzeli povprecje pa najhitrejsi krog potem bi pa avtomobile zamenjala, na koncu pa se peljala se s kaksnim sportnim avtom (porshe, MB....)
Te case bi bilo res zanimivo videti, hehe
Ker zdej kolikor jaz opazam so gume in avto glavni faktor:) Po mojem so vsi vozniki enako dobri! Ker ce bi Alonsota dali v Super agurija najbrz ne bi bil konkurencen.
Itak bodo pa zdej meli samo enega dobavitelja gum, pol pa lahka po tem sklepamo, da bo cez nekaj let samo se en dobavitelj motorjev na koncu pa bodo vsi dirkali z enakimi formulami, zlo zalostno:(:(:(
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost