Itaq pa ne vem zakaj se vsi tok obremenjujete z tem kdo je boljši.Ko bojo drugi vozniki nardili tolk kot je šumi pol se sploh lahk začnemo pogovarjat :P
Drgač pa sama formula ni to kar bi naj bila.Vse bolj mam občutek,da dirke odloča elektronika in ne več tok spretnost voznika.Formula je bila formula do nekako 90`s prejšnega stoletja zj je za moje pojme preveč elektronskih pomagal in tu se zame dirkanje kot samo konča.Že če sam štart gledamo ali pa včeraj odhode iz boksa se lepo vidi,da sedanji vozniki samo pritisnejo na plin ostalo pa nardi elektronika in to naj bi blo dirkanje
Zlo rad bi vidu kako bi Alonso in njemu podobni štartali,če mu odvzamejo vse elektronske pripomočke.Šumi je vozu formulo še v časih ko teh pomagal ni bilo in je tudi marsikaj pokazu zdaj pa se mi zdi formula kot eno dirkanje vozil na daljinsko upravljanje.
Tut včasih je bil voznih najbolj pomemben zdaj pa se večinoma dirke odločajo skozi bokse.
Po mojem mnenju je formula postala preveč komercialnain vsi gledajo le koliko bojo zaslužili.Prvotno strast dirkanja pa so preložili na stranski tir.